Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ & ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσομανούλες! :)

Να μπω και εγώ στο παρεάκι;

Πριν 7,5 περίπου μήνες γεννήθηκε το κοριτσάκι μου.Έφερε στη ζωή μου φως,συναισθήματα που ούτε ήξερα πως υπήρχαν,απέραντη αγάπη!Την βαφτίσαμε Άννα Αγάπη.Η Αννούλα μου λοιπόν ειναι όλη μου η ζωή! ;)

Δεν με ένοιαζε ποτέ το φύλλο του μωρού,παρά μόνο να είναι γερό.Ύστερα μάλιστα απο μια περιπέτεια που είχα το πιστεύω ακόμη περισσότερο.Παρολαυτά,τρελλαίνομαι για τα μικροσκοπικά,γλυκούλικα ρουχαλάκια,τα ρόζ δωματιάκια και όλα όσα έχουν τα κοριτσάκια.

:silly:

Να τις χαιρόμαστε τις λουλουδένιες μας,και όσες τις περιμένετε,με το καλόόόό! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε κοριτσια, και εμενα δεν με ενοιαζε το φυλλο του παιδιου ειδικα στο πρωτο.

Το δευτερο ηθελα να ειναι αγορακι και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα λιγο.

Δεν αλλαζω τις κορες μου με τιποτα αλλα το τριτο ΘΕΛΩ να ειναι αγορι!

Αλλιως με βλεπω να πηγαινω και για τεταρτο! :blink:

Κοριτσάκια μου φυσικά και τα μαλλιά μας είναι όρθιααααααααααα....Και φυσικά έχουμε μια αγάπη στις πρίζες... :laugh: :laugh: :laugh:

mpempoula16 έγραψε:

Εγώ σας αποστομώνω από τώρα..Αν και στη δουλειά κι εγώ... koukli_mou.jpg

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θεά η μπέμπα σου Μπεμπούλα! :)

Φατσούλα... ;)

Να σε ρωτήσω κάτι,χωρίς παρεξήγηση; :blush: Το γουνάκι απο πού το έχετε πάρει;Θέλω και εγώώώώ

Κορίτσια κι εγώ στην παρέα σας... Είμαι εγκυούλα και ναι θα κάνω κοριτσάκι... Σκέφτομαι να τη βγάλω Έλενα-Ραφαέλα!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και σε όσες είναι ήδη μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους!

Φιλάκια πολλά! :kiss:

hope_89 έγραψε:

Ελενίτσα γιατί τέτοια εμμονή με το γιο; :P

Τον θελω!!!

Θα ηθελα το διαφορετικο!

Θα ηθελα να υπαρχει και ο αδελφος για τις κορες μου που θα τις προσεχει!

Νελλάκι μου σε ευχαριστώ πολύ...Να χαίρεσαι και εσύ την κοράκλα σου!!!!!!Καλέ τι να παρεξηγηθώ;;;;Το πήραμε από Zara...Πείπου 30-35 ευρώ!!!!!!!!Τέλειο δεν είναι;;;Το φοράμε συνέχεια..Και φυσικά τρώμε τις τρίχες της γούνας!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Καλησπερα και απο μενα!

ειμαι στην 35 βδομαδα και περιμενω και εγω κοριτσακιιι!

με το καλο ολες..και οι υπολοιπες να σας ζησουν..:)

thouli έγραψε:

με το καλο να το φερεις στο κοσμο...

στη 28 εβδομαδα μαθες το φυλλο?

εγω εχω αγορακι..οποτε δε με περνει σε αυτο το ποστ :P

Ευχαριστώ! Το φύλο το είχα μάθει από πολύ νωρίς στην 12η εβδομαδα αλλά το επιβεβαιώσαμε με την Β΄επιπέδου!

καντινου έγραψε:

thouli έγραψε:

Να φυγεις!

Να πας αλλου!

Ηρθες και μας κουνιεσαι!

Εγω δηλ, που εχω 2 κορες και θελω απεγνοσμενα τον γιο τι να σε κανω? :P

Μαριλου!

Οτι απορειες εχεις, εγω εχω 2 ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΕΣ! :laugh:[/quote:yf1x6nlc]

Να τις χαίρεσαι τις κοράκλες σου και μη ζηλεύεις τα αγόρια βρε! Γερά να είναι μόνο τα παιδάκια μας! Εγώ και 4 κοριτσια να είχα δεν θα έλεγα όχι πάντως...τι είχε να τραβήξει ο άντρας μου... :laugh:

mpempoula16 έγραψε:

Μαριλού μου με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλίτσα....Εγώ πάντα έλεγα ότι αν δεν κάνω κορίτσι θα πεθάνω... :blush::blush: Και τελικά την έκανα την κορούλα ..Πέρυσι, στις 11/4...Τώρα είναι 9 μηνών...Τη λένε Ιωάννα!!

Είναι τέλεια..Είμαι ερωτευμένη μαζί της!! :P:P

Αλλά τώρα αναθεώρησα...Το επόμενο θέλω να είναι γιος!!!!!!Η Ιωαννούλα μου μάλλον έχει τρελή αδυναμί8α στον πατέρα της!!!Γι'αυτό θέλω γιο!!!!Για να την εκδικηθώ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ θέλω να έχει αδυναμία στον αντρούλη μου γιατί το αξίζει!!! Πολλές φορές έλεγα ότι ήθελα να έχω κόρη για να τρελαίνεται ο άντρας μου και με τις 2 μας!!! :laugh: :laugh: :laugh:

mata έγραψε:

Με το καλο να φερεις στον κοσμο τη ζουζουνα σου!!!! :kiss::kiss::kiss:

Εγω εχω μια ζουζουνα, την Αντωνιτα μου που ειναι 1 χρονου και δεκα ημερων!!!!! :P:P

Απο παντα ειχα μια τρελα με τα κοριτσακια!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και 10 παιδια να κανω......κοριτσια να ειναι ολα!!!!!!!!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

(και συμφωνει και ο αντρουλης μου!!!) ;)

Συμωνούμε απόλυτα!!! :cheer::cheer:

debbie871 έγραψε:

πες τε μ λιγο κοριτσια στον 5 μηνα ο γιατρος που σου λει το φυλο ειναι σιγουρα το σωστο η καλυτερα να περιμενω την εξεταση της β επιπεδου για να σιγουρευτω;;;;

Αχ πειτε μου τη γνωμησας;;;;;παρακαλω;;; :):) :silly: dev147pr___-20100115-2.png

Εγώ πάντως μόλις το επιβεβαίωσα με την β΄επιπέδου πήγα αμέσως στα Jumbo και της πήρα 2 ροζ φορμάκια....χαχαχα

Μόνο τότε σιγουρεύτηκα!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι κι εγώ στις εγκυούλες να έχουν μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθουν τα κοριτσάκια μας στις αγκαλίτσες μας!!!

Γερά παιδάκια να είναι πάνω από όλα!!!

Και για τις ήδη μανούλες να είναι γερές αυτές και όλη η οικογένειά τους!!! Να τα μεγαλώνουν με πολλή πολλύ αγάπη!

:):):):):):):):):):):):):):)

mpempoula16 έγραψε:

Νελλάκι μου σε ευχαριστώ πολύ...Να χαίρεσαι και εσύ την κοράκλα σου!!!!!!Καλέ τι να παρεξηγηθώ;;;;Το πήραμε από Zara...Πείπου 30-35 ευρώ!!!!!!!!Τέλειο δεν είναι;;;Το φοράμε συνέχεια..Και φυσικά τρώμε τις τρίχες της γούνας!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μωρέ συγνώμη για το θάρρος...Είναι εκπληκτικό!Θα πάω αύριο να ψωνίσουμε και εγώ και η Αννούλα φυσικά!!!Ελπίζω να το έχει!Σε ευχαροστώ πολύύύύ :kiss::kiss::kiss:

γεια σας και απο μενα,ειμαι 19 εβδομαδων και περιμενω τελικα κοριτσακι.Ειμαι πολυ χαρουμενη που ολα πανε καλα μεχρι στιγμης αν και η μπεμπα δε με πολυκλωτσαει :( .ελπιζω στο μελλον να την αισθανομαι πιο πολυ.εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.φιλακια σε ολες!!!!

Geia sas kai apo emena koritsakia mou!!

Marilou mou me to kalo to koritsaki sou!!!

Exw kai egw ena koritsaki pou to latreyw oso tipota

ston kosmo! Thn lene Eirhnh kai einai sxedon 15 mhnwn!

Einai polyyyy xadiara,naziara,glwssou kai tsatilo kai

giayto mas exei trelanei!!! :laugh:

Perpataei,milaei arketa kai molis shmera ekane tsisa ths

ekei pou kanei kai h mama!!! :laugh: Poly gelio paidia

kai megalh ekplhksh giati den perimena na kanei tipota!

A! kai shmera einai h deyterh mera pou koimatai monh ths

sto krevati ths! Meta ton 8 hthele mono me kounima sta xeria! :S

Tha sas thn valw kai photo na thn deite!

Na xaireste oles ta mwrakia sas!! Einai panemorfa! :kiss::kiss:

γεια σας και απο εμενα !!!!!

εχω μια μικρουλα ζουζουνα 6,5 μηνων τωρα και ειμαι ξετρελαμενη μαζι της :silly: την λατρευω απο την πρωτη στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου ελεγα οτι ηθελα κοριτσακι

και σε οσους μου ελεγαν για αγορακι τους ελεγα να το ξεχασετε κοριτσακι ειναι εχω κανει ειδικη συμφωνια με τον θεο!!!!! :P

τωρα αν και ο μπαμπας θελει αγορακι και να σταματησουμε εκει εγω παλι κοριτσακι θελω μηπως και τον ψησω να παμε αργοτερα για τον γιο!!!!!!

3 ζουζουνια θελω :silly: :blush:

καλημερα!!!!!!!!!!

κι εγω προσφατα απεκτησα μια νεραιδουλα που μας εχει παρει τα μυαλα!!!!ειναι σχεδον 2,5 βδομαδων και απο τωρα δειχνει χαρακτηρα!!!!οτι θελει μας κανει και δεν της αρεσει καθολου να την αλλαζουμε!!!!!!!σηκωνει τη γειτονια στο ποδι οταν βγαζουμε τα ρουχαλακια!!!! :P

να μας ζησουν τα μωρακια μας και με το καλο να ερθουν στον κοσμο και τα υπολοιπα!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...