Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φιρφιρίκο μου να σου ζήσει ο τζουτζούκος σου,ένα κουκλί είναι φτου φτού,να είναι γερός και ευτυχισμένο ς σε όλη του την ζωή κα ι να είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζί στην οικογένεια!!!!!!!!!!!

Εμείς σε λίγες μέρες θα πάμε να δούμε το μωράκι μας και έχω τρελή αγωνία!!!!!!!!!! Η Παναγία να προστατεύει το μωράκι μας να είναι καλά!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ- Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ...

ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ Κ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!

Δημοσίευση

Είμαι μάνα ενός αγοριού 2,5 χρονών του Αχιλλέα. Σκέτη τρέλα είναι τα αγόρια, δεν σταματάει πουθενά αλλά είναι πολύ μαμάκιας, πολύ χαδιάρης και ευαίσθητος. Καλώς να δεχθείς το μωρό σου και στις υπόλοιπες να σας ζήσουν τα αγόρια σας και συλλέξτε νύφες από τώρα. Εμείς πάντως έχουμε πολλές προτάσεις....

Δημοσίευση

εγω παλι ειμαι τρελη και παλαβη με τα παιδια μου.ευχομαι σε οσες περιμενουν τα μωρακια τους,με το καλο,γερες μαμαδες να κανουν γερα μωρακια.οσο για εμας που τα εχουμε να τα χερομαστε και να ειναι γερα και δυνατα.εγω εχω τον αντωνακη 3 χρονων και τον γιωργακη 16 μηνων.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια σε μια βδομαδα μπενω στο μηνα μου και περιμενω το μαγκακι μου να ερθει ο αντρας της ζωης μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: στον υπεριχο μας εδειξαν το πουλακι του αλλα και μας το εβγαλαν φοτο :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Δημοσίευση

κορίτσια γεια από ακόμη μία αγορομάνα!!έχω ένα αγοράκι 4 χρονών και άρχες ιουνίου περιμένω και το δεύτερο μου πριγκιπάκι...καλή εγκυμοσύνη εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες καλό τοκετό σε όσες πλησιάζουν καλή λοχεία σε όσες γέννησαν και καλές επιτυχίες σε όσες προσπαθούν!!!Δε ξέχασα καμία έτσι??? :P:P

Δημοσίευση

ANNA1503 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Αννα μου δεν ειναι πολύ αστείο όπως φαίνονται τα τσουτσουνάκια τους στον υπέρηχο????? και εγώ ανυπομονώ μεθαύριο να ξαναδώ τον πριγκηπα μου και το τσουτσουνάκι του!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ρένα μου!Η πλάκα είναι που στον υπέρηχο καθώς όλα φαίνονται μεγαλύτερα σε μέγεθος λές πώπω μεγάλο τσουτσούνι έχει!!

Και έκει ξεκινούν οι κλασσικές συζητήσεις από τους συγγενείς..

Εμείς την άλλη βδομάδα θα τον δούμε τον μικρό μας πάλι.

Εχω να τον δώ από τις 13/1 που κάναμε Β'Επιπέδου.Καλά που τον νιώθω συνέχεια και είμαι κάπως ήσυχη οτι όλα πάνε καλά.Ποσών εβδομάδων είσαι?

Δημοσίευση

αχ τι καλά που τον νιώθεις!!! εγά ακόμα είμαι στην 16 και μπαίνω στην 17, αλλά ακόμα δεν έχω νιώσει τίποτα πέρα από κάτι φτερουγίσματα που κατα πάσα πιθανότητα είναι το έντερο!!! ανυπομονώ να τον νιώσω και εγώ!!! συνέχεια περιμένω!!! εσύ από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι 23 ή 24 εβδομάδων ε? πόσο χρονώ είσαι? αχχχχ μεθαύριο έχω υπέρηχο και θα ξαναδώ τον κούλο μου!!! αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο στο σαλόνι να το βλέπω συνέχεια πιστεψε με θα το έκανα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ρένα μου έγω τον ένιωσα στην 16η εβδομάδα σαν να κολυμπούσε κάτι μέσα μου.Θεωρώ πως αυτό που νιώθεις δεν είναι το έντερο αλλά το μωράκι σου.

Σίγουρα πάντως πλησιάζει η ώρα που θα το νιώσεις.

Οσο περνά ο καιρός και θα γίνεται πιο έντονο θα νιώθεις τέλεια!!

Εγώ είμαι στην 24η΄βδομάδα και τον Μάρτη κλείνω τα 35.

Οσο για τον υπέρηχο που λες,σκεφτόμουν αν είχα την δυνατότητα θα έκανα κάθε βδομάδα υπέρηχο για να τον βλέπω αλλά δεν γίνεται.Δυστυχώς

:(

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.....ΕΙΜΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΜΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΕΛ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρ α γλυκές και όμορφες αγορομανούλες!!!!!!! Καλως ήρθαν και οι καινούργιες μανούλες στη παρέα μας και με το καλό ολονών μας τα μωράκια και γερά να είναι τα παιδάκια σας για όσες ήδη έχουν!!!!!!!!!

Ρένα μου,τα φτερουγίσματα που νιώθεις έιναι το μωράκι σου!!!!!! Μου το είπαι η μαία μοου και σε λίγο θα μας κλωτσίσουν κι όλας λίγη υπομονή!!!!!!!! Την περασμένη Πέμπτη πήγαμε και είδαμε το μωράκι μας και είμαι πολύ χαρούμενη που είναι καλά!!!!!!!!! Τώρα περιμένω για τις κλωτσιές του και σε ένα μήνα πρώτα ο Θεός θα πάμε για β επιπέδου και αμνιοπαρακέντηση μαζί (λόγω ηλικίας)!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι για όλες μας η Παναγία να προστατεύει τα μωράκια μας και εμάς και να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα κοριτσια!

εγω εχω διδυμακια και ειμαι στγη 23η εβδομαδα!

το ενα εχει μια τσουτσουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το αλλο ειναι κοριτσακι!

αλλα θελω να σας πω οτι το κοριτσακι ειναι πολυ ησυχο, ενω το αγορακι εχει πιασει ολο το χωρο στην κοιλια και κλωτσαει ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!

Το παληκαρακι μου!

Να μας εχει η Παναγιτσα ολες καλα και να κανουμε ολες τα μωρα μας γερά και υγιη!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!σας ζηλευω!!!!!!!!!!!διαβαζω που γραφετε για τα νινακια σας μεσα στην κοιλιτσα σας που ανυπομονητε να πατε να τα δειτε στον υπεριχο και θυμαμαι πως κι εγω ενιωθα το ιδιο!!εχω ενα αγορακι 4 μωνων!!!1

Δημοσίευση

rena το ξερω γιατι τα μωρακια μου ειναι σε διαφορετικους σακους και ο ενας ειναι αριστερα και μπροστα και ο αλλος τελειως δεξια.

ετσι λοιπον ολη μερα βλεπεις η κοιλιτσα να πεταγεται απο αριστερα και απο μπροστα ΣΥΝΕΧΕΙΑ! το κοριτσακι μου το γλυκουλι ειναι πολυ πιο ησυχο!

αχ βρε κοριτσια ποσο ανυπομωνω να τα παρω αγκαλιτσα και να τα γεμισω με την αγαπη μου!

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες αγορομανουλες!!!!!!!!! Είχα καιρό να μπω σ'αυτό το θέμα!!!!!!!!!!Εμείς τώρα περιμένουμε αρχε΄ς Μαρτιου για να κάνουμε την αμνιοπαρακέντηση και την β επιπέδου μαζί!!!!!!!!!! Περιτό να σας αναφέρω το άγχος μου για την αμνιο.!!!!!!!!!!!!! Την κάνω καθαρά λόγω ηλικίας,37 χρονών!!!!!!!!!!!!! Έχω διαβάσει διάφορ ακαι έχω πανικοβληθεί,έπειτα άλλες λε΄νε ότι πονάνε άλλες ότι δεν πονάνε,αναισθητικό δεν σου βάζουν πάντως!!!!!!!!!!! Αλλά το κυριότερο που με απασχολέι είναι το μωράκι μας που θα τρομάξει και να είναι καλά και να πάνε όλα καλά και με την εξέταση και με τα αποτελέσματα,Παναγία μου βοήθα το μωράκι μας να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!! Έχω βέβαια μπροστά μου 3 ολόκληρες εβδομάδες αλλά μέχρι να το περάσω κι αυτό το στάδιο,το σκέφτομαι και..τα κάνω πάνω μου!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Άννα Μαρία μου μην το σκέφτεσαι από τώρα!!! είναι πλεον μια εξέταση σχεδον ρουτίνας και δεν πρέπει να φοβάσαι πολύ!!!! νομίζω ότι εκείνη την μέρα που θα γυρίσεις πίσω μετά την αμνιο θα μασ λές πόσο χαρούμενη είσαι που το μπεμπακι σου είναι καλα!!!! θα έρθεις στην συνάντηση των Μαμαδων του Ιουλίου???? μπές και διάβασε το θέμα!!! θα μαζευτούμε όλες οι μανούλες του Ιουλίου!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα σ'όλες τις αγορομανούλες.......περιμένω κ έγω με μεγάλη ανυπομονησία να σφίξω στην αγκαλιά μου τον ΄΄μικρό μου πρίγκιπα΄΄ ο οποίος μ'έχει ήδη ξεμυαλήσει....δεν ξέρω ποιές από σας ένιωσαν κάτι ανάλογο αλλά απ'τη πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ήμουν σίγουρη ότι θ'αποκτήσουμε αγοράκι.....να'μαστε όλες καλά κ να χαιρόμαστε παρέα με τους αντρούληδες κ τις οικογένειες μας τα γλυκά μας μωράκια μας...

πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες σας......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...