Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?


Recommended Posts

Γεια σας και παλι,θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Το μωρο μου στις 20 ιανουαριου θα γινει 6 μηνων πριν 2 εβδομαδες ξεκινησε φρουτα και ρυζαλευρο και εγω ετσι σιγα σιγα θα προσπαθησω να κοψω με φυσικο τροπο το θηλασμο μειωνοντας τα γευματα.Τον τελευταιο μηνα το μωρο ξυπναει ανα 2 ωρες τη νυχτα κλαιει και εγω για να τον ηρεμησω τον θηλαζω 5 λεπτα δηλαδη εχουμε φτασει να κανει κατα τη διαρκεια της μερας και της νυχτας 10 γευματα θηλασμου και 2 τροφες.Τι μπορω να κανω πως να του κοψω τα νυχτερινα γευματα 5 κανει στο συνολο τη νυχτα.Δεν θελω να κοψω το θηλασμο και οταν ξυπναει να του φτιαχνω μπουκαλια με γαλα αυτο δεν νομιζω να ειναι η λυση.Να δοκιμασω χαμομηλι το βραδυ μηπως δεν ξαναξυπνησει και κοιμηθει συνεχομενα?Tο μωρο ξερει μολις κλαψει θα τον βαλω στο στηθος και καθε φορα τρωει δεν κανει πιπιλα.Τα κιλα του ειναι πολυ καλα πριν ενα μηνα ηταν 7200 με αποκλειστικο θηλασμο και 68 ποντους γεννηθηκε 3200 και τον πηρα 3100 απο το ιασω.Σας ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Δεν πιστευω οτι ουτε το τσαγακι θα σε σωσει ουτε μπιμπερο με γαλα.

Εχω 3 μηνες που παρ'ολλο που εχυμε αντικαταστησει ολλα τα γευματα και το βραδυ της δινω ξενο πριν κοιμηθει, θα ξυπνησει πολλες φορες την νυχτα.

Τα νυχτερινα ξυπνηματα δεν εχουν να κανουν με τον θηλασμο.

Δεν ειμαι η μοναδικη αλλα ουτε εσυ!

Οπως ειπες, σιγα σιγα!

Ασε μονο του το μωρο να αποθηλασει.

Εκτος αν θελεις εσυ και το κοβεις μαχαιρι.

Ειναι δυσκολος ο αποθηλασμος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως ειπε και η καντινου, το μωρο δεν ξυπναει μονο για να φαει, ξυπναει γιατι θελει να σε μυρησει να σε νιωσει κλπ, ισσος να του εδινες πιπιλα αν παιρνει, να το παρεις αγκαλιτσα να ηρεμησει και να το ξαναβαλεις στρο κρεβατι του, παντως να ξερεις πως η πλειοψιφια των μωρων που θηλαζουν παρουσιαζουν αυτην την σημπεριφορα οταν αρχηζουν στερεες, ο λογος ειναι γιατι τους λειπει το στηθος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ... ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΝΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το οτι ξυπνα δεν φταιει ο θηλασμος!

λογικο ειναι να ξερει οτι εκει ειναι η μανουλα που θα του δωσει βυζακι και αγκαλια!

δεν μπορει κανενας να σου εγγυηθει οτι να κοψεις τα βραδυνα γευματα δεν θα ξυπνα!

εγω θηλαζω σχεδον 22 μηνες και ακομα ξυπνα τη νυχτα!

θεωρεις οτι ειναι πιο ευκολο να φιαξεις τσαι και χαμομηλι απο το να δωσει ς5 λεπτα βυζακι?

αλλα γιατι να ξεγελας το μωρο?

κυρια τροφη τον πρωτο χρονο παραμενει το γαλα.... ολα τα υπολοιπα ειναι συμπληρωματικα!

δεν αντικαθηστουμε γευμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε βοηθήσουμε ευχαριστως αλλα θετεις 2 τελειως διαφορετικά θεματα .

Με τον αποθηλασμο η κεντρικη ιδεα ειναι αυτη που κανεις . Αντικαταστεις γευματα με στερεες και φτανεις στο σημειο να δινεις πρωι βραδυ ξενο γαλα και τα αλλα γευματα στερεες τροφες . Ολο αυτο γινετε σταδιακα και πολυ ηρεμα και ο χρονος εξαρταται απο το ποσο συνεργαζεται το μωρο .

Στο δευτερο θεμα , αυτο με τα ξυπνήματα εχω να σου πω απλα υπομονή ! Τα μωρα γενικα ξυπνουν τα βραδια . Ομως τα μωρα που θηλαζουν εχουν αυτη την περιοδικοτητα στα ξυπνηματα και γιατι προσπαθουν να αυξησουν την παραγωγή . Ισως οταν αποθηλάσεις να ξυπναει λιγοτερες φορες αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξυπναει !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...