Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξερετε τι θελω?

Recommended Posts

Το έχω ξαναπεί σε άλλο ποστ,και θα το ξαναπώ...

Ντρέπομαι,βέβαια,όταν άλλες γυναίκες προσπαθούσαν πολύ καιρό,ή προσπαθούν ακόμα,αλλά ναι!Υπήρξα αχάριστη,κι ήθελα τόσο πολύ κορίτσι,που νομίζω ότι επηρέασα το φύλο..Τόσο πολύ,μιλάμε!!

Είχα πάει με την κοπέλα του αδερφού μου στις 16 εβδομάδες για υπέρηχο.Μου λέει ο γιατρός "Αγόρι είναι...!".Δεν μου κακοφάνηκε,αλλά ήθελα κοριτσάκι.Μου λέει"Είναι νωρίς και δεν είμαι σίγουρος,αλλά αν θες κάνουμε κολπικό υπέρηχο".Συμφώνησα,και κάναμε...

Ωστόσο,επί 2 λεπτά φανταζόμουν γαλάζιο δωματιάκι και φορμάκια και χαμογελούσα.Οπότε,ακούγεται η φωνή του γυναικολόγου μου που λέει"Είχε μπλεχτεί ο ομφάλιος ανάμεσα στα ποδαράκια ΤΗΣ και νόμιζα ότι πάει για τσουτσουνέλι...χαχαχαχα!"Έκλαιγα....Δεν με ένοιαζε,και αγοράκι να ήταν θα το αγαπούσα και θα το ήθελα εξίσου!Ήθελα ειλικρινά να ήταν μόνο υγιές.Παρόλ'αυτά,το ότι ήταν και κορίτσι,με αποθέωσε!

Πράγμα που επιβεβαιώθηκε και στην Β' Επιπέδου,5 εβδομάδες αργότερα...Ήταν η κορούλα μου και οι ωοθήκες της που επιβεβαίωναν ότι το δικό μου μωράκι θα φοράει καλσόν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν εμείς δεν θέλαμε να ξέρουμε το φύλο του παιδιού και έτσι έγινε, λέγαμε θα είναι μια έκπληξη, εγώ έλεγα ότι είναι κορίτσι, ο άντρας μου έλεγε ότι είναι αγόρι, όλοι όσοι έβλεπαν την κοιλιά μου, μου έλεγαν ότι θα κάνω αγόρι, μόνο όταν είχα μπει στο μήνα μου, μια κυρία ενώ συζητούσαμε και με ρώτησε το φύλο του παιδιού και της είπα ότι δεν το ξέρω, μου είπε να βγάλω το σταυρό που φορούσα και ν' ανοίξω την παλάμη, έβαλε το σταυρό από πάνω, αυτός άρχισε να κινείτε και με τον τρόπο που κινιόταν μου είπε ότι θα κάνω κορίτσι(πληροφοριακά μου είπε ότι και το επόμενο θα είναι κορίτσι και το τρίτο αγόρι), μέσα μου ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι, πέστε το διαίσθηση, ίσως επειδή ήθελα να είναι κορίτσι(όπως και εσύ mpempoulina_mou), δεν ξέρω, δεν ξέρω, πάντως σε κάθε επίσκεψη στο γιατρό "μέσα μας" θέλαμε να ρωτήσουμε για να μάθουμε το φύλο (ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες), αυτό φυσικά δεν έγινε και η ομορφότερη έκπληξη της ζωής μας πραγματοποιήθηκε και ήταν η γέννηση της ζουζουνίτσας μας!!!!!Όσα παιδιά και να κάνω, θα είναι μια έκπληξη!!!!

Πραγματικά,στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν με ένοιαζε το φύλο.Είχαμε πολλά προβλήματα εκείνη την περίοδο οπότε έλεγα μόνο να ΄ναι γερό το μωράκι μου.Τελικά ήταν κοριτσάκι,η Αννούλα μου και δεν την αλλάζω με τίποτα!!! :)

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη και πάλι έλεγα να είναι υγιές το μωρό αλλά όταν έβαζα χρώμα στα όνειρα μου για το μπεμπάκι,αυτό ήταν το ρόζ.Δεν ξέρω γιατί...Ίσως επειδή είχα ήδη κοριτσάκι ή επειδή θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο να έχεις αδερφή...Στην αυχενική διαφάνεια μας είπαν οτι κατά πάσα πιθανότητα ήταν κοριτσάκι...Είχα χαρεί τόσο για τις δυο μπουμπούδες μου!Πολλά όνειρα κορίτσια.... :( Δυστυχώς δεν έμαθα και δεν θα μάθω ποτέ αν εκείνο το παιδάκι ήταν τελικά κοριτσάκι ή αγοράκι... :(:(:(

Αν ξαναμείνω έγκυος δεν θα ρωτήσω το φύλο.Δεν έχει καμία σημασία πλέον για εμένα.Πιστεύω πως η ''άγνοια''σε προφυλάσει κάπως απο κάποιο άσχημο περιστατικό.Εμείς με την ιδέα οτι ήταν κοριτσάκι είχαμε διαλέξει το όνομα της που τώρα,μετά απο όλα αυτά είναι αφάνταστα ψυχοφθόρο για εμάς :( Παρακαλάω απο τώρα αν έρθει άλλο μωράκι να είναι γερό και να μην μου φύγει...

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ-ΚΟΡΙΤΣΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΔΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ."ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ" ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ "ΤΟ ΑΛΛΟ?"ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ."Μ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!" ΣΟΚ!!!ΓΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ!!!ΧΑΜΟΣ!ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΙ ΕΝΙΩΘΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!ΑΥΤΑ!!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ?ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΓΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ!!.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΑ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!

ego prin na meino egkuos ithela san trelli agoraki!!!! san trelli omos!!!! ithela paaaaaaaaaaaaara polu ena paidaki kai meta ton gamo mas amesos ksekinisame..meta apo 2 anrnitika test leo paei tha argiso mallon....:( ton dekembri ekana test kai pali arnitiko eno eniotha oti tha adiathetiso....perasan omos polles meres kai meta ta xristougenna ksipnisa to proi kai leo afou emeine ena test den to kano??? mono bountou pou den ekana gia na emfanistoun 2 grammes:)) itan 7 to proi kai fonaza mesa apo to mpanio EINAI DUUUUUOOO EINAI DUUUUUUOOOOOOO o antras mou nomize oti itane 2 kleftes sto spiti :P meta pou tou to edeiksa tou elega pesmou oti einai thetiko...etrema olokliri!!!!! pigame ston giatro (tropos tou legein) kai mas eipe oti epidei ipia 2-3 xapia afou eixa kanei to arniko test oti tha exei problima to paidi meta kai an thelo na to rikso apo tora kai kati tetoia....meta piga ston giatro pou ithela na pao apo tin arxi kai itan mia xara:))) tin perasmeni triti akousame kai tin kardoula tou itan APISTEUTO!!!! bebea den mporo na ksexoriso akoma apo ton iperixo pos einai :))) elpizo tora pou eimai 8 ebdomadon na fanei kati tin tetarti pou tha pao.....kai elpizo na einai koroula:)))) den ksero giati alla ekana strofi 180 moires...kai thelo koritsaki:)) o antras mou bebea thelei gio giati megalose me 4 aderfes opote katalabainete kai giati leei an parei apo mena me tetoia nazia tha paei fulaki:))) pote matheneis to fulo tou ???????????????????? ego anipomono pantos!!!!

Εγώ κορίτσια είμαι 18 εβδομάδων και δεν θέλω να μάθω το φύλλο του παιδιού.. δεν με νοιάζει καθόλου.. θέλω μέσα μου να μεγαλώνει ένα γερό παιδί.. αυτό με νοιάζει.. δεν θέλω να επικεντρωθώ στο αν είναι κορίτσι ή αγόρι.. απλά να είναι γερό.. εξάλλου όνειρα μπορείς να κάνεις και από τώρα.. δεν χρειάζεται να τα συγκεκριμενοποιήσεις τόσο πολύ.. ο άντρας μου βέβαια θέλει να μάθει και έχει ρωτήσει τη γιατρό.. και του είπε φυσικά με πιθανότητες.. εγώ επιμένω ότι θα το μάθω στη γέννηση...

Κατά βάθος όμως νομίζω ότι είναι αγόρι.. αυτό λέει το ένστικτό μου, αλλά θα το επιβεβαιώσω με το καλό τον Ιούνιο! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...