Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξερετε τι θελω?

Recommended Posts

εγώ ήθελα κοριτσάκι (μόνο και μόνο γιατί όλο κορίτσια έχουμε στο σόι και αγχωνόμουν πως θα μεγαλώσω αγοράκι και επίσης γιατι ήθελα φορεματάκια και κοκαλάκια!) και ο άντρας μου αγοράκι (διάδοχο!) και είχα και ένστικτο στην άρχη οτι είναι κοριτσάκι και καλά (επίτηδες το έλεγα για να τη σπάσω στον άντρα μου!)

στον υπέρηχο όπου έγινε η ανακοίνωση του φύλου ήμουν με τον άντρα μου λέει η γιατρός "μπόμπος είναι!" και βλέπω τον άντρα μου φωτίζεται το πρόσωπό του και βάζει το χέρι στην τσέπη και πιάνει το κινητό "ηρέμησε του λέω να βγουμε και μετά!" και μόλις βγήκαμε άρχισε τα τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο που ήξερε "αγόρι είναι" έλεγε λες και μόλις είχα γεννήσει!

:laugh:

φυσικά και ξετρελλάθηκα τελικά πραγματικά άλλαξε η εγκυμοσύνη μου γιατί άρχισα να ονειρεύομαι το γιο μου, να βλέπω αγορίστικα ρούχα και τέτοια, πωρώθηκα για την ακρίβεια.

Εκανα και χαβαλέ, έλεγα στα @$^τέτοια&*@ μου και γελούσα "τώρα έχω κι εγώ και μπορώ να βρίζω!" Ντροπή μου :blush: !

Λέω ο γιος μου και γεμίζει το στόμα μου! Με έχει αποτρελλάνει ο μπόμπος μου,τον λατρεύω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ....!!!!! ΤΗ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ..ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ..ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ!!

ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΦΥΛΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΔΕΝΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ LIBERTY ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

Εγω οταν σκεφτομουν μικρη την ζωη μου,πως θα ειναι αργοτερα,παντα,μα παντα με "εβλεπα"με 3 παιδια.Πεσ'το ενστικτο,διαιασθηση...ισως ηταν κ ειναι η μεγαλη μου θεληση το να εχω 3 παιδακια γι'αυτο ενοιωθα κ συνεχιζω να νοιωθω ετσι.

Επισης ηξερα(οσο τραβηγμενο κ αν ακουστει)οτι το 1ο μου παιδι θα ειναι κοριτσι,οπως κ εγινε.Στην αυχενικη απλα ο γιατρος μου το επιβεβαιωσε.

Τωρα (αν κ δεν ειμαι εγγυος ακομα),αλλα ολο μου το ειναι,μου φωναζει πως αυτη τη φορα(εξαιτιας κ της εξωσωματικης που θα υποβληθω σε λιγο καιρο),θα ειναι διδυμα κ θα ειναι αγορια.

Στην κορη μου τοτε ειμουν απολυτως σιγουρη με το που εμαθα οτι ειμαι εγγυος οτι ειναι κοριτσι,ολοι με κοροιδευαν κ μου λεγανε "που το ξερεις;" κ "περιμενε να δεις τι θα δειξει ο υπερηχος" κ διαφορα τετοια...ομως βγηκα αληθινη.

Για να δουμε...αυτη τη φορα,το ενστικτο μου θα με επαληθευσει...;;

Παντως κοριτσια,πιστευω πως λιγο-πολυ ολες οι μελλουσες μαμαδες αισθανονται αν εχουν αγορι η κοριτσι...το ενστικτο της μανας,δυσκολα ξεγελιετε.

Γεια σας κι απο μενα :) Εγω οταν συνηδητοποιησα οτι ημουν εγκυος, πανικοβληθηκα :blink: 1ον γιατι ημουν αρραβωνιασμενη και δεν ειχα στα σχεδια μου τον γαμο τοσο γρηγορα και 2ον γιατι προσεχαμε με τον αντρα μου(διακεκομενη συνουσια) και ημουν 100% σιγουρη οτι αυτη η καθυστερηση θα ηταν μια απλη διαταραχη του κυκλου λογω αγχους. Οταν πηγα στη γυναικολογο και μου ειπε τα μαντατα, επεσε το ταβανινα με πλακωσει :blink: Κοιταζα δεξια κι αριστερα μηπως το λεει σε καποια αλλη :unsure: Εννοειται οτι το εμαθαν ο αντρας μου ο οποιος ηταν σιγουρος οτι θα ηταν κοριτσι, η μανα μου και η αδερφη μου :) Εγω παλι πιστευα οτι ηταν αγορι γιατι ειχα δει στον υπνο μου ενα θειο μου που εχει πεθανει και ειχε το ιδιο ονομα με τον πεθερο μου οποτε αν καναμε αγορι θα ειχε το ονομα του και ηθελα να ειναι αγορι γιατι εχουμε πειξει στα κοριτσια στο σοι μας! Ημουν τοσο σιγουρη οτι ειχα αγορι, αφου σε οποιο μαγαζι με παιδικα περνουσα κοιταζα μονο τα γαλαζια τα ροζ ουτε που υπηρχαν για μενα... Οταν βεβαια εμαθα στη β επιπεδου οτι ηταν κοριτσι απογοητευτηκα μονο τα κλαματα δεν εβαλα..... Αλλα τωρα δε το αλλαζω το μαναρακι μου με τιποτα, και δευτερο αν θελει ο Θεος να κανω παλι κοριτσι θελω να ειναι :) Γερο να 'ναι και οτι να 'ναι ;)

ανεκαθεν εχω τρελη αδυναμια στα αγορακια,στα μωρα γενικα,αλλα τα αγορακια παραπανω..

με το που μαθαινω την εγκυμοσυνη,αρχικα πετουσα στους ουρανους :P ,οταν προσγειωθηκα ομως μου "κολλησε" οτι θα κανω κοριτσι..μου "κολλησε"

ομως..!!!

δεν ξερω γιατι,αλλα ετσι πιστευα..τελικα τις δυο τελευταιες φορες που πηγα για υπερηχο μας ειπε ο γιατρος μας οτι μαλλον ειναι αγορακι!!!!

ενιωσα σαν να ερωτευτηκα!!!!!! :laugh: :laugh: τον περιμενω πως και πως!!!

βεβαια κραταω και μια τοσοδουλα επιφυλαξη μεχρι να κανω τον μεγαλο υπερηχο(οχι τιποτα αλλο,μην παω και τα αγορασω ολα αγοριστικα και στο τελος μας βγει μπουμπου!!!!) :laugh:

Εμενα παλι δε με ενοιαζε τι θα ειναι,πραγματικα το μονο που ηθελα ειναι να ειναι γερο!!Ο αντρας μου παλι ηθελε γιο(να τον πηγαινει στο γηπεδο :P )!!!!

Παντως οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος,νομιζα οτι θα ειναι αγορακι...τι να πω...εμενα χαλια το μητρικο μου ενστικτο :silly: :P !!Και ο γιατρος ομως μου ειχε πει οτι μαλλον ειναι αγορι...και η τσουπρα μας την σκασε κ μας τρελλανε!!!!!!!!!

Οπως σου εχω ξαναπει στην εγκυμοσυνη ημουν καπως αναισθητη κ αποστασιοποιημενη....με το που γεννησα αλλαξαν ΟΛΑ!!!!Οποτε κ που το εμαθα δεν αλλαξε κατι για μενα,ηθελα μονο να ειναι γερο!!Ο αντρας μου αρχικα πιστευω οτι απογοητευτηκε λιγο...αλλα με το που ηρθε η μικρη μας στον κοσμο ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!!!Δεν την αλλαζει με τιποτα!!!!Ουτε κ εγω φυσικα!!!!!

Συμπεθερουλα μου....... :kiss::kiss::kiss:

(Πνιγομαι αυτες τις μερες,δε προλαβαινω!!!!)

γεια σας και από μενα!!! εγώ παλιά έλεγα πως ήθελα κοριτσάκια καθώς είναι τόσο γλυκούλια να τα ντύνεις και να τα χτενίζεις!!! όμως εδώ και κάποια χρόνια βλέπω στον ύπνο μου τον γιο μου, και μου έχει μπεί στο υποσυνείδητο οπότς μόλις έμαθα ότι είμαι εγκυος, είχα μια διαίσθηση ότι είναι γιος!!! και στην αυχενική που η γιατρός είδε "κάτι να προεξέχει" ξετρελλάθηκα!!! χτες ο γιατρός μας το επιβεβαίωσε καθώς είδε ένα τσουτσουνάκι να!!! βεβαια κρατάμε και μια πισινή για τον επόμενο μήνα ...αλλά εγώ έχω ξετρελλάθεί με τον πρίγκηπα μου!!! ο άντρας μου κατα περίεργο τρόπο ήθελε κοριτσάκι!!! αλλά του λέω θα νει το δεύτερο!!! και θα έχει και έναν μεγάλο αδερφό να το προσέχει!!! μωρέ να ναι γερό και ότι να ναι!!! αλλά αλλάζει όντως η αισθηση που έχεις όταν μαθείνεις το φύλο!!! γιατί τότε το κουτσούνι μέσα σου αποκτά μια προσωπικότητα!!! γίνεται μπέμπης ή μπέμπα!!! είναι αλλιώς... βεβαια μόνο αυτό, γιατί γενικά δεν θέλω να πάρω πράγματα μπλε ή ροζ... τα πράγματα θα τα πάρω σε ουδέτερα πράγματα όταν έρθει η ώρα!!!

Εμείς το είχαμε δέσει σκοινί κορδόνι ότι θα ήταν αγοράκι, γιατί στην οικογένεια του άντρα μου είναι λίγα τα κορίτσια και ντουζίνες τα αγόρια... Μέσα μας θέλαμε και οι δύο κοριτσάκι (ναι, ok, λέγαμε "Γερό να 'ναι και ότι να 'ναι", αλλά στη σκέψη του κοριτσιού λιώναμε...).

Στην αυχενική διαφάνεια μας είπαν 70% κοριτσάκι. Ο άντρας μου το θεωρούσε τόσο σίγουρο που μιλούσε στην κοιλιά μου σε γένος... θηλυκό! "Βρε κάτσε καλέ μου να δούμε!", του έλεγα. Τίποτα αυτός! Στον επόμενο υπέρηχο μας είπαν πάλι "Μάάάάάάλλον κοριτσάκι είναι...". Ε εκεί αποτελείωσε το θέμα από τη μεριά του λατρεμένου μου, χεχεχε!

Στον β' επιπέδου το επιβεβαιώσαμε 99% (γιατί 100% δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, lol) και από τότε ποιος μας πιάνει...

Θέλαμε πολύ να ξέρουμε τι είναι το παιδάκι μας. Από το 99% και μετά δεν είναι πια το "μπιζέλι" μας, είναι η Αθηνά μας, το κοριτσάκι μας! :D

Της μιλάμε με το όνομά της και -χαζογονείς, ντααααααααα!!- καμιά φορά νομίζω ότι το καταλαβαίνει και αντιδρά (όποια με κοροιδέψει, την έφαγα λάχανο!).

Ανυπομονώ όσο τίποτα να γεννηθεί... Όσο πλησιάζει ο καιρός, με έχει πιάσει άγχος... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες, εγκυούλες και όσες θέλουν να γίνουν μανούλες!!!

κι εγώ μια απ τα ίδια! ενώ θέλαμε και οι δυο μας

κοριτσάκι, εγώ είχα μια διαίσθηση ότι ήταν αγόρι,

όπως και ήταν τελικά όταν το είδαμε στη αυχενική.

Εμείς λέγαμε ότι έχουμε κορίτσι! Αλλά τελικά είναι αγόρι! Δεν με πειράζει, αρκεί ου είναι καλά και μεγαλώνει. Τωρα κοιτάω τον υπέρηχο και χαζεύω με τις ώρες σαν χαζή! Χαίρομαι που έμαθα το φύλο γιατί τώρα δεν είναι το μωρό είναι ο ΓΙΟΣ μου!

Eγω ηθελα σαν τρελη να κανω τον ΓΙΟ..!! :woohoo:

Οσοι με ρωτουσαν.. τι εχεις?

Ελεγα ... ΑΓΟΡΙ.

Στον γιατρο ειχα "απαγορευσει" να μου το πει αν ειναι κοριτσι. :)

Τι μεγαλη ανοησια... :S

Εφτασε η Β επιπεδου κι εκει εφαγα μια μεγαλη πατατα.

..."Θελετε να μαθετε το φυλο"..?

Κι εγω με ενα καμαρι με τον αντρα μου... "ναιιιιιιιιιι"..!

"Ειναι ενα υγιεστατο κοριτσακι μολις.. 440 γρ." :S:S:blink:

Ηθελα να βαλω τα κλαμματα..

Το εμβρυακι μου ειχε παπακι κι εγω ημουν πιο ευτυχισμενη απο ποτε..!!

Ξεχασα τι ηθελα.. δε με ενιαζε πια αν ηταν γιος ή κορη.

Ηταν ενα γερο παιδι.ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ.

Eμεις θελαμε αρχικα γιο![βασικα ο αντρας μου το εξεφραζε εγω απλα το ηθελα σιωπιλα γερο παν'απ'ολα]

παμε λοιπον στην Β'επιπεδου [γιατι εκει φανηκε τελικα]

και μας λεει οτι ειναι κοριτσακι..στην αρχη δεν αντιδρασαμε με πααρα πολυ χααρα αλλα με τον καιρο λιωναμε και μονο στην ιδεα της μπεμπουλας τωρα πια δεν θα την αλαζα με κανενα αρσενικο..χεχε :)

Mamoli έγραψε:

Της μιλάμε με το όνομά της και -χαζογονείς, ντααααααααα!!- καμιά φορά νομίζω ότι το καταλαβαίνει και αντιδρά (όποια με κοροιδέψει, την έφαγα λάχανο!).

Ανυπομονώ όσο τίποτα να γεννηθεί... Όσο πλησιάζει ο καιρός, με έχει πιάσει άγχος... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις μανούλες, εγκυούλες και όσες θέλουν να γίνουν μανούλες!!!

ΦΥΣΙΚΑ κ καταλαβαινει κ αντιδραει Ολιβια μου!!!!

Οχι ομως στο ονομα της...

Αλλα στην αγαπη σου-σας!Στους χτυπους της καρδιας σου οταν τη σκεφτεσαι κ της απευθυνεις το λογο! :laugh:

Στην χαρα που νιωθεις οταν της μιλαει ο αντρουλης σου!!!!!!

Με το καλο να τη αγκαλιασετε!!!

Εγω...Μην με κοροιδεψετε...

Εκανα την μακακια με το σταυρο ΠΡΙΝ σκεφτουμε καν να κανουμε παιδι!!! :blush::blink:

Κ μαλιστα το εκανα και στον αντρα μου με...χερια που τρεμαν γτ...

φανταζεστε να μας εβγαιναν διαφορετικα?!!! :P :silly: :silly: :silly:

Ετσι λοιπον..ηξερα πως θα κανω κοριτσι!!! :laugh: :laugh:

γελατε καλε!μην ντεπεστε!δε σας βλεπω!!!!!χαχαχα

Anastacia : ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: ΤΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ!!!!!!

Αυτό με τον σταυρό το έκαναν και σε μένα και στον άντρα μου και βγήκε ίδιο... 2 αγοράκια!

Δεν έχουμε δει τπτ ακόμα...λέτε να????

maria_86 έγραψε:

Anastacia : ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: ΤΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ!!!!!!

Μαρια..Κ εγω εχω την τσαχπινα μου κ περιμενω...Αλλους δυο γιους!!!

Οχι..δεν ειμαι εγκυος...τους περιμενω ..στο μελλον! :laugh: :laugh: :laugh:

Παντως το θεωρω βλακεια γτ το ειχα κανει στην κουμπαρα μου...που υποτιθεται θα εμενε με τα 2 παιδια κ ομως εκανε διδυμακια κ εχει συνολο 4! :woohoo:

Χαρα μακαρι αν το θελετε! :)

Anastacia έγραψε:

Mamoli έγραψε:

[/quote:ri7x30bo]

Bάζε και κανάν τόνο , κορίτσι μου,,,

λέω και εγώ "ποιος είναι πάλι ο Σταύρος"???????????

......και με τον άντρα της???

Μα, πόσο προχώ είσαι πια(;;;) σκέφτηκα..... χαχαχαχαχαχα!!!

Anastacia έγραψε:

Χαρα μακαρι αν το θελετε! :)

Το έχω ερωτευτεί κι ας μη ξέρω τι είναι! Πραγματικά δεν έχω "προτίμηση"

Θα δούμε σε λίγους μήνες αν τα λέει καλά το σταυρουδάκι! ;)

marimari έγραψε:

Bάζε και κανάν τόνο , κορίτσι μου,,,

λέω και εγώ "ποιος είναι πάλι ο Σταύρος"???????????

......και με τον άντρα της???

Μα, πόσο προχώ είσαι πια(;;;) σκέφτηκα..... χαχαχαχαχαχα!!!

χαχαχαχαχχα γεια σου βρε φιλεναδα με τις παρατηρησεις σου!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αργησα αλλα..... ;):lol::P:P:P

Την μακακια με τον Σταύρο?χαχαχαχχαχαχαχχαα :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΚΟΡΟΥΛΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΛΕΓΑΜΕ ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ??

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ" ΣΧΕΔΟΝ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ!!!! ΕΙΔΑΜΕ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΡΟΖΑΚΙ...

ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.... :blink::blink:

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΛΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ...

ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ....

ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ?ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ 10 ΚΙΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ....ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!! ΜΗΝ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ...ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ ΜΟΥ(ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ Κ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ)ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΔΕΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!!ΑΥΤΑ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ... :blush:

liberty81 έγραψε:

νιωθεις διαφορετικα την εγκυμοσυνη σου μετα το φυλο?εννοω πιο κοντα του?

Μέχρι να μάθεις το φύλο, ονειρεύεσαι απλά ένα μωρό απρόσωπο.

¨οταν μάθεις όμως το φύλο, τότε αρχίζεις και φτιάχνεις την εικόνα ενός παιδιού.

Εγώ από πριν μείνω έγκυος όσες φορές ονειρευόμουν ότι είχα μωρό στην αγκαλιά μου ήταν η ίδια η φατσούλα του μικρού μου πρίγκηπα...

Για το αντράκι μου ημουν σίγουρη από τότε που έμεινα έγκυος. Απλά ο γιατρός μου επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ήξερα.

ήθελα τόσο πολύ να κάνω ένα αγόρι και να είναι και το πρωτο μου.

Πραγματικα αυτό το παιδί με έχει ολοκληρώσει σαν μάνα. Θέλω να κάνω όμως και άλλο ένα όχι για εμένα, αλλά για εκείνον να έχει παρέα. Γιατί οι γονείς φέυγουν από τη ζωή άλλοι γρήγορα, αλλοι αργότερα και το παιδί έχει μοναδική παρέα τα αδέρφια του.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη φανηκε πολυ γρηγορα το φυλλο αλλα ειχα ενστικτο οτι ηταν γιος!

Στην δευτερη θελαμε ενα κοριτσακι πολυ γιατι γενικως και στο δικο μου σοι και του αντρα μου ολο αγορια εχει.

Παμε για την αυχενικη αλλα δεν φανηκε τιποτα :(

Εντωμεταξυ εδω δεν κανει ο γιατρος υπερηχο καθε φορα απλα ακουει καρδια οποτε επρεπε να περιμενουμε την β επιπεδου.

Κι οταν πηγαμε βλεπουμε μια τσουτσου παλι!!

Δεν μπορω να πω οτι στεναχωρεθηκαμε αλλα ολοι εχουμε ενα κοριτσακι αχτι!!

Χααχαχαχα lemon μου να χαιρεσαι τους γιους σου...!!!εγω θα κανω αυχενικη 9/2 αλλα νομιζω οτι ειναι αγορακι...δεν ξερω γιατι απλα εχω αυτην την αισθηση...βεβαια θελω και μια κορουλα τσαχπινουλα...αν δεν ειναι τωρα..τοτε επιφιλασομαι για την επομενη εγκυμοσυνη...!!!ο αντρουλης μου βεβαια θελει το πρωτο γιο..για να πηγαινουν γηπεδο να λενε για γκομενες κ τετοια...καταλαβαινεις...χαχαχαχα!!θελει ομως κ την κορη για να του εχει αδυναμια..τι να πω??οτι θελει ας ειναι..μονο γερο να ναι...!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...