Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! :) ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! ΠΡΟΗΓΟΥΜΝΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 14/12 ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 - 11 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΑ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΛΟ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΡΑ ΣΑΝ ΚΑΦΕ ΡΟΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣΩ..ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 38.8 - 38.9 ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΕΣΤΗ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΔΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ?? :blush:

Δημοσίευση

καλησπερα rena.κανε ενα τεστακι να δεις τι θα δειξει.εχω την εντυπωση απο αυτα που εχω διαβασει απο τα κοριτσια οτι μαλλον ειναι μωρακι και στο ευχομε ολοψυχα!!!να κρατας σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι.αντε κανε ενα τεστ και πες μας!!!

Δημοσίευση

Ρένα μου χωρίς να θέλω να σου δωσω ελπίδες όπως τα λες μου φαίνεται πως ο πελαργούλης σε επισκέφτηκε εκτός κι αν έχεις καμια ιωσούλα και σου καθυστερει την περίοδο...

ενα τεστακι δε σκέφτεσαι να κάνεις;;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...