Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλους!!! Έφτασα κι εγώ αισίως στον 5ο μήνα!!! Η γυναικολόγος μου ξεγεννάει μόνο στην Γενική κλινική και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης... Μήπως κάποια από εσάς έχει γεννήσει σε κάποιο από αυτά τα μαιευτήρια και γνωρίζει για τί ποσά μιλάμε όσο αφορά την νοσηλεία? Επίσης, εάν έχετε γεννήσει εκεί, μείνατε ευχαριστημένες? Σας παρακαλώ βοηθήστε με, με έχει πιάσει τρομερό άγχος και διστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπορώ ακόμα να πάω να ρωτήσω.... Ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Καλέ τι άγχος σε πιάνει!!!!Πληροφορίες δίνουν και τηλεφωνικα.

Από την εμεπιρία μου πριν δύο χρόνια συμπέρανα πως πάνω κάτω τα ίδια είναι και αναλόγως τι επιλέξεις αλλου κερδίζεις στο Διαβαλκανικό και αλλού στη Γενική.

Για να μην σε κουράζω , γέννησα στη Γενική κλινική με φυσιολογικό τοκετό ( μία μέρα λιγότερη νοσηλεία) σε δίκλινο , χωρίς θέα=προσωπικά μπροστα στη θέα του θαυματος της γέννας όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτα.

Λοιπον το προσωπικό ήταν άψογο με κατανόηση , καθάριζαν κάθε μέρα , το φαγητό ήταν μια χαρούλα και μου άρεσε που ήταν πολύ αυστηροι με το επισκεπτήριο και δεν γινόταν μπάχαλο.Θήλαζες άνετα, πέρναν το μωρό και αργότερα ξεκινούσε το επισκεπτήριο.Μια χαρούλα όλα....

Το κόστος ήταν 1700,00 ευρώ , συν 80 κάτι εξετάσεις έξτρα του μωρού, συν

η πληρωμή της επισκληριδίου που δεν ξέρω πόσο ήταν γιατί δεν έκανα...

Νομίζω τα θυμάμαι καλα....Ειχα φύγει με τις καλύτερες εντυπωσεις...Τι να σου πω , είναι και υποκειμενικό αν και στην προκειμένη ο γιατρός μου μόνο εκεί ξεγεννούσε.Α!Και οιπαιδίατροι ειναι πολύ καλοι!

Με το καλό και με έναν πόνο!

Δημοσίευση

γεια σου ,οντως ειναι λιγο νωρις αλλα κατα τον 7ο θα σου ελεγα να πας μια βολτα να ταδεις κιολας,εγω ηταν να γεννησω γενικη κ ειχα ζητησει κ μου εστειλαν τον τιμοκαταλογο με εμαιλ,τελικα μια εβδομαδα πριν εκανε μια επεμβαση η γιαγια μου στο διαβαλκανικο κ οταν το ειδα μου αρεσε πιο πολυ (κακα τα ψεμματα ξενοδοχειο πληρωνεις) κ τους ζητησα κ μου εδωσαν τιμοκαταλογο,οι τιμες πανω κατω εινια ιδιες κ στα 2 μαιευτηρια (για να μην πω κ στα 3 ),κ ο Γαληνος λιγο πιο φτηνος απο τι ακουω

Δημοσίευση

Το Διαβαλκανικό το γνωρίζω. Εκεί έκανε μια εγχείρηση ο άντρας μου πριν από αρκετά χρόνια... Σίγουρα θα πάω να τα δω και τα δύο από κοντά. Εξάλλου άλλο η παθολογική και άλλο η γυναικολογική κλινική (πάντα η δεύτερη είναι πιο ευχάριστη ;).

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Τον πρωτο μου γιο τον γεννησα στην Γενικα κλινικη το 07.

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο το προσωπικο και γενικα απο ολα.

Σε τρικλινο ειχα πληρωσει 1500 μαζι με κατι εξετασεις του μωρου συν 200 ευρω επισκληριδιο.

Να ξερεις οτι αν ζητησεις ενα φαρμακο σε χρεωνουν ολο το κουτι και φυσικα στο φερνουν.

Αν μπορουσα θα γεννουσα και το δευτερο εκει!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο ευχομαι!!

Δημοσίευση

Εγω παλη γεννησα στο γενεσσης, ο γιατρος μου ειναι εκει και στο Διαβαλανικο, πληρωσα 1450 σε τετρακλινο, αλλα ηταν καλητερο και αο δικλινο, καθως ηταν πιο ανετο, ειχε δυο τουαλετες και μπανια δυο τηλεωρασεις κλπ, στην ουσια ηταν δυο ενομενα δικλινα. Δεν χρεωθηκα ουτε φαρμακα ουτε τιποτα γιατι εκανα καισαρικη, νομιζω ομως οτι αν κανεις καισαρικη ισχυει και στο διαβαλκανικο, ολα τα φαρμακα και τα αναλωσημα του χειρουργειου τα καλυπτει το ΙΚΑ- βεβαια δεν σου ευχομαι να γεννησεις με καισαρικη, εμενα ηταν εσπευσμενη προγραμματησμενη, γιατι ο μικρος εκανε περιτυληξη και αρχησαν να παυτουν οι παλμοι.

Δημοσίευση

εγω γεννησα στο διαβαλκανικο περσυ σε τρικλυνο 1450€ χωρις την επισκληριδιο 150€ εξτρα εμεινα πολυ ευχαριστημενη και αν δεν ειχα τις μαιες εκει σιγουρα θα γεννουσα με καισαρικη. Το κλιμα ειναι πολυ καλο και με βοηθησαν πολυ και με τον θηλασμο.

Δημοσίευση

Εμένα συνέβη το εξής παράξενο στη Γενική Κλινική. Στο απέναντι δωμάτιο ήταν η ξαδέλφη μου, εκείνη της δείξανε πως να κάνει μαλάξεις το στήθος που πέτρωσε και μένα μου είπανε απλά να πάω να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και ότι με φωτίσει ο Θεός. Γενικά εκείνη την προσέχαν και γω που είχα τρίκλινο δεν τους πολυένοιαζε λες και δεν πλήρωσα. Το άλλο τραγελαφικό είναι ότι το μωρό μου μπήκε στη θερμοκοιτίδα και μου το είπανε 3 ώρες μετά τη γέννα κατόπιν δικής μου ερώτησης αφού φέρναν σε όλες τα μωρά και σε μένα καθυστερούσαν. Τις ρώτησα 3 φορές και τότε εδέησαν να μου το πουν. Ο παιδίατρος ο Καλαμπαλίκης είναι πολύ καλός (άσχετος όμως με τον θηλασμό γιατί οι συμβουλές του είναι καθαρά για μη θηλάζουσες) και η αναισθησιολόγος άψογη. Μια μαία λίγο μεγαλούτσικη ξέρει κάποια πράματα και την έβλεπα σαν Θεό μου. Οι άλλες είναι πιτσιρίκες και δεν έχουν ιδέα. Ειδικά στο θέμα του θηλασμού ας μην σχολιάσω. Αν δεν είχα πάει ενημερωμένη δεν υπήρχε περίπτωση να μου πουν κάτι σωστό. Φέρνανε κάτι τσαγάκια για να πλένουμε τις θηλές (εγώ τα έπινα :woohoo: ) που φυσικά είναι ότι πρέπει για να στις ξεράνει αφού όσες θηλάζουν ξέρουν ότι τις θηλές δεν τις πλένουμε συχνά για να μην ξεραθούν παρά μόνο μια φορά τη μέρα με σκέτο νεράκι.

Από τιμές μας βγήκε γύρω στο 1700αρι νομίζω το 2009. Α επίσης πάρε voltaren υπόθετα μαζί σου. Αυτές στα δίνουν για τον πόνο κάθε 6 ώρες και στα χρεώνουν βαπόρι. Οπότε κράτα μόνη σου ώρα και βάζε τα μόνη σου. Επίσης σερβιέτες είχα πάρει. Αυτά.. Με το καλό

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ γέννησα στο διαβαλκανικό, έκλεισα τρίκλινο(αν και την πρώτη μέρα ήμουν με μια κοπέλα και την τρίτη μέρα μόνη μου γιατί με άλλαξαν δωμάτιο και τύχαινε να φεύγουν οι κοπέλες ), γέννησα με καισαρική και η τιμή ήταν γύρο στα 2.400, στην τιμή είναι παυσίπονα που χρειάστηκα, +σερβιέτες(αν και είχα πάρει μαζί μου, αυτές που είχαν με βόλεψαν περισσότερο)και δεν θυμάμαι αν ήταν κάτι άλλο στην τιμή, η επσκλιρίδιος ήταν έξτρα, 250ευρώ. Έμεινα ευχαριστημένη, με πρόσεξαν όσο χρειάστηκα (άλλωστε σε ποια κλινική θα πάς και δεν θα σε προσέξουν ) και τις τελευταίες μέρες σου έδειχναν πώς να κάνεις μπανάκι το μωρό και η παιδίατρος μας μάζεψε όλες, μας μίλησε και έλυσε ότι απορία είχε η κάθε κοπέλα. Από όσο ξέρω (έχω ακούσει, δεν είμαι σίγουρη) το Διαβαλκανικό είναι η μόνη κλινική που έχει ότι γιατρό χριαστείς σε περίπτωση προβλήματος, τόσο για το μωρό, όσο και για την μητέρα, από εκεί και πέρα συμβουλέψου και τον γυναικολόγο σου

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!

Η πληροφορίες σας είναι πολύ σημαντικές και για μένα αλλά και για όλες όσες ενδιαφέρονται!!!

Επικοινώνησα και με την Γενική Κλινική και με το Διαβαλκανικό, και οι τιμές τους είναι σχεδόν οι ίδιες (αν εξαιρέσουμε ότι στη Γενική κλινική το δίκλινο διαχωρίζεται σε πλάι, πίσω και με θέα....). Οπότε όλα θα εξαρτηθούν από τα δωμάτια.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου θα πάω για την β' επιπέδου. Ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά!!! Αμέσως μετά ξεκινάω το δωματιάκι του Μπεμπούλη μου και τις επισκέψεις σε Γενική Κλινική και Διαβαλκανικό. :)

  • 1 month later...
Δημοσίευση

georgia11a έγραψε:

Γεια σε όλους!!! Έφτασα κι εγώ αισίως στον 5ο μήνα!!! Η γυναικολόγος μου ξεγεννάει μόνο στην Γενική κλινική και στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης... Μήπως κάποια από εσάς έχει γεννήσει σε κάποιο από αυτά τα μαιευτήρια και γνωρίζει για τί ποσά μιλάμε όσο αφορά την νοσηλεία? Επίσης, εάν έχετε γεννήσει εκεί, μείνατε ευχαριστημένες? Σας παρακαλώ βοηθήστε με, με έχει πιάσει τρομερό άγχος και διστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπορώ ακόμα να πάω να ρωτήσω.... Ευχαριστώ!!!

Αγαπητές μου κυρίες,

σας παραθέτω τον τιμοκατάλογο του ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ, όπου θα γεννήσουμε και εμείς εντός των ημερών:

Φυσιολογικός Τοκετός

Τρίκλινο = 1650€ / Δίκλινο= 2260€ / Μονόκλινο Junior= 2910€/ Μονόκλινο = 3390€ / Lux = 4320€/ Suite=5500€

Περιλαμβάνονται= Έξοδα Αίθ. Τοκετών, Νοσηλεία, Υγειονομικό Υλικό, Εργαστηριακός Έλεγχος Μητέρας ( Γεν. Αίματος, HIV/Η.Κ.Γ, Καρδιοτοκογράφημα, Ομάδα Αίματος, ΑΡΤΤ, ΡΤ, Ψευδοχοληστεράση

Εργαστηριακός Έλεγχος Νεογνού ( Ομάδα αίματος - Ρέζους)

Έξοδα αναλώσιμων Επισκληρειδίου Αναλγησίας, Προληπτικός Έλεγχος Νεογνών ( 44 νοσήματα )

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται: Αμοιβή μαιευτήρα & Αναισθησιολόγου, Αμοιβή Παιδιάτρου 60€ , Φάρμακα : 50-60€, Επιπλέον εξετάσεις πέραν των προβλεπόμενων, Οτιδήποτε άλλο εκτός των περιλαμβανόμενων υπηρεσιών, Συλλογή Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος 140€. ΣΗΜ: Σε περίπτωση δωρεάς του Ομφαλοπλακουντιακού αίματος δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Άντε με το καλό! :)

Δημοσίευση

GEORGIA KALIMERA KAI APO MENA!!

27 SEPT GENISA KAI EGO TON MPEMPUKO MU STOO DIABALKANIKO!!! EXO NA MILISO ME TA KALITERA LOGIA!!!APO TIN AITHUSA TOKETOU PU ERXOTAN OI MAIES NA MU KANUN PAREA..NA LEME ASXETA KAI SXETIKA..NA MU DINUN KURAGIO KAI NA MIN ME AGXONUN KATHOLU OTAAN GIA PARADEIGMA EPEFTAN OI PALMOI TU PAIDIU!!EKANA 14.5 ORES NA GENISO AFU EIXA VEVEA KAI EPISKLIRIDIO-DEN KATALABA TIPOTA SAN NA PIGENA GIA KAFEDAKI...VEVEA EIXA TON GIATRO DIPLA MU O OPOIOS ME KSEGENISE FISIOLOGIKA!!!

TORA OSO AFORA TA DOMATIA EMEINA 4 MERES!!EGO ZITISA TRIKLINO-DEN IPIRXE ME EBALAN STO DIKLINO.KATHE MERA OLI MERA PERNUSAN NA MAS KATHARISUN OLO TO DOMATIA!EMIAZE SAN SINERGEIO KATHARISMU!!!OLES ME TO XAMOGELO STA XILI!!!MU EIPAN NA ME VOITHISUN NA PAO NA OURISO OPOS PREPI TIS PROTES STIGMES META TIN GENNA..DEN XRIASTIKE SE MENA..ENIOTHA KALA!!!

TA FAGITA???MIAM MIAM !EDOSA SGXARITIRIA STO MAGIRA :)

OMOS THA SU PO KATI..TIN PROTELEYTEA MERA KAI STIN USIA GIA KAPOIES ORES ME PIGAN STO TRIKLINO...EKEI EIXE DIAFORA I KATHARIOTITA KAI I SIMPERIFORA!!!OSO KAI PERIERGO NA AKUGETE ETSI EINAI!!!

EPISIS NA ANAFERO KAI KATI OSO AFORA TON THILASMO!!!EGO ITHELA POLI NA GENISO -ERXOTAN PADA OI MAIIES NA MAS DIKSUN ALLA EPIDI DEN EIXA KALI THILI DISKOLEYTIKA ARKETA!!!THA MPORUSAN NA EINAI LIGO PERISSOTERO EPIMONES STO THEMA!!! OMOS ME VOITHISAN NA BRO LISI!!MU PROTINAN TO MIXANIMA TIS MEDELAS GIA NA BGAZO GALA!!OSU 6 MINES TORA TO MORO MU TROEI APO MENA!!!!:)

AN KSANAGENUSA ME KLISTA MATIA THA PIGENA KAI THA DIALEGA AN KAI EINAI PIO AKRIVO DIKLINO!!

PLIROSAME GIA 4 MERES..2800!!!NOMIZO TO AXIZE TO MORO MU NA EINAI SE ENAN XORO KATHARO KAI IGIINO!!!

Δημοσίευση

κοριτσια και εγω στο Διαβαλκανικο γεννησα τα διδυμακια μου με καισαρικη. το προσωπικο πολυ καλο ευγενικο και με χιουμορ εκτος απο μια ξυνη (δεν πειραζει). αν και ειχαμε ζητησει 3κλινο στην αρχη ημουν σε 2κλινο γιατι τα παντα ηταν γεματα. να φανταστειτε τις 2 πρωτες μερες ειχαν 50-55 μωρα να φροντιζουν! σαν τρελες τρεχανε ολες. τα 2 τελευται βραδυα πηγαμε σε 3κλινο αφου ειχαν αδιασει και ημουν σα να μην ειχα γεννησει, ουτε 1 παυσιπονο δεν χρειαστηκα μετα την καισαρικη και σε 12 ωρες τις ειπε ο γιατρος μου (Δοβας) και μου εβγαλαν το σωληνακι της επισκληριδιου αφου δεν το χρειαστηκα και τον καθετρα και πηγα τουαλετα μονη μου. το ιδιο βραδυ μου βγαλανε και τον ορο και εφαγα κανονικα.

το κακο ηταν το 3κλινο που με βαλανε (ενω τα αλλα ηταν κανονικα σαν 2κλινα). μη δεχθειτε να σας βαλουν στο 3κλινο που ειναι διπλα στην αιθουσα με τα μωρα. ειναι απαραδεχτο!!! το παραθυρο μπαζει και εβαζα το βραδυ κουβερτα για να κοβει ο αερας! δε λειτουργουσαν τα ατομικα φωτα πανω απο το κρεβατι, ουτε το κουδουνακι για τις μαιες! αν ηθελες κατι επρεπε να παρεις τηλαφωνο!!! επισης, η βρυση που πλενανε τα μωρα ηταν στον ενδιαμεσο τοιχο και οταν τα πλενανε, κυριως βραδυ, σφυριζε και δε μας αφηνε να κοιμηθουμε.

φυσικα και εκανα παραπονα, αλλα οι αρμοδιοι δεν ηταν εκει γιατι ηταν οι αργιες 26-28/10 και στις μαιες δεν ηθελα να φωναζω γιατι δε φταιγανε και τιποτα.

α! και αν δωσετε τα βλαστοκυτταρα στη δημοσια τραπεζα στο Παπανικολαου, να εχετε παζι σας το χαρτι που θα σας δωσουν για να μη σας χρεωσουν για τη συλογη βλαστοκυτταρων. προσοχη οι αντρες σας στο τιμολογιο οταν πανε να πληρωσουν!

αντε με το καλο οσες περιμενετε...

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα πριν δύο χρόνια σχεδόν στη Γενική Κλινικη...

Από ότι βλέπω όμως κοριτσάκια μάλλον οι τιμές εχουν αλλάξει κατα πολύ από τότε.

Πλήρωσα για φυσιολογικό τοκετο σε δίκλινο δωμάτι με θέα πισω ( μην πληρώνετε τζάμπα θέα και χαζα κατ εμε,αφου το μυάλό μας είναι στη ζωούλα που φέραμε στον κόσμο και οχι στη θέα θα του παραθύρου )

1700,00 ευρώ( χρέωση δωματίου , υγειονομικού υλικου , εξετάσεων αίματος)

συν 80,00 του αναισθησιολόγου

συν η αμοιβή του γιατρού μου

συν 80,00 οι εξειδικευμένες εξετ.αίματος που κάνουν στα νεογνα

Για τη συλλογή βλαστοκυτάρρων τίποτα

Και είχα δική μου μαία που την πλήρωσα έξτρα

Από καθαριότητα ήταν άψογα ,τα ωράρια αυστηρότατα , είχε ησυχία , οι νοσηλευτριες καλές - από θηλασμό άσχετες-και αυτο με το τσαι για τις θηλές που ανέφερε η papaki70 το έβλεπα και φρίκαρα...καλα που είχα τη μαία μου...αφού έβλεπαν πως θήλαζα και έλεγαν , μπράβο σου καλέ που τα έμαθες αυτα? :S

Σε γενικές γραμμές έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τότε από τιμή,συμπεριφορές , παροχές και όλο το περιβάλλον.

Ο παιδίατρος-κος Παρίσης- καλός διότι σε δύο προτάσεις έδωσε όλη την ουσία και είναι καθησυχαστικός( είναι και γιατρός μας πλεόν),

ξέρω από την κουμπάρα μου οτι και ο κος Καλαμπαλίκης είναι πολύ καλός.

Εμένα μόνο μία γυναίκα ξινέγκο-δε ξέρω όνομα- με σπαστική φωνή δε μου άρεσε αλλα δεν έχει και τόση σημασία!!

Αυτα!!!Με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση! Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
    • Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει. 
    • @Maria_mtx το δεύτερο… έχω κ ένα 2,5 ετών…. Αλλά διαβάζοντας τα δικά σου που έχεις δίδυμα νιώθω πως είναι μια χαρά κ μου έφυγε η κούραση….στην αρχή πίστευα ότι η δυσκολία θα είναι το μωρο αλλά τελικά η μεγάλη είναι το θέμα κ αυτήν έχω άγχος… φαγητά.ρούχα,παιχνίδια,νανούρισμα…. Έχω το πρόγραμμα της και δεν μπορείς να της τα αλλάξεις όλα….αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ θηλάζω και τα πάμε μια χαρά….με τα δευτερα είσαι πιο χαλαρός η αλήθεια είναι..αχ και εγώ περιμένω να γελάει και να αρχίζει να ανταποκρίνεται….έχεις βρει μήπως κανένα μαρσιπο που σε βολεύει?..η μεγάλη δεν τα ήθελε αλλά τώρα με τα 2 θα βολεύει απίστευτα άρα ψάχνω αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω 
    • Καλημέρα! Είδαμε τη μικρή χθες ξανά γιατί νιώθω τις κλωτσιτσες πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά ενώ στον μεγάλο τις ένιωθα σίγουρα πιο ψηλά και ήθελε να μετρήσει τράχηλο ξανά να είμαστε σίγουροι. Όλα καλά είναι, απλώς έχει πάρει θέση φουλ ισχιακα, τα πόδια κάτω το κεφάλι πάνω για αυτό νιώθω τα ποδαράκια της τόσο χαμηλά. Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και γυρνάει ακόμα δεν είναι η τελική θέση. 850 γραμμάρια ήταν χθες και τράχηλος 37εκ ευτυχώς καλά κρατεί! Ποια έχει σειρά για υπέρηχο;
    • Εγώ πάλι είχα πολλά συμπτώματα στα κορίτσια έντονους εμετούς  τωρα δεν έχω είμαι πολύ πιο ήπια τα πράγματα απλά καμία φορά έχω καούρες  αντε να δούμε πως θα πάει.. με έπιασαν και δυο φρονιμιτες ξαφνικά και είμαι χάλια έχω πρηστεί και έχω πάρει αντιβίωση 😔 στεναχωρέθηκα φουλ  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...