Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Diwni @Katerinioo κουράγιο κορίτσια μου λίγο έμεινε ! Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο κ στον εαυτό σας γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι απαιτητικές …  @Sotiria_94 πως είσαι σήμερα με τα πρηξίματα ;; Με την μαία πως πήγε ;; Σε βοήθησε ;;  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου μην αγχώνεσαι το κλάμα κ αυτή η μεταβολή συναισθημάτων είναι γενικά φυσιολογική ! Όλες το παθαίνουμε , έχουμε ορμόνες … εγώ κλαίω κ από χαρά ώρες ώρες , που βλέπω το μωρό μου ! Αλλά από την άλλη κλαίω κ όταν κλαίει κ δεν ξέρω τι θέλει μέχρι να ηρεμήσει γιατί λέω μήπως δεν είμαι καλή μάνα που δεν μπορώ να το ηρεμήσω … όταν το σκέφτομαι με καθαρό μυαλό λέω καλά δεν πας καλά !  εγώ με τα ράμματα είμαι αρκετά καλά , σχεδόν δεν νιώθω τίποτα πλέον.μιλησα κ με τον γιατρό μου στις 2 εβδομάδες όπως είπαμε κ δεν έκρινε ότι χρειάζεται να με δει ακόμη, στις 40 μερες λοιπόν.. έχω λίγο άγχος με τις κενώσεις..σήμερα λίγο δυσκολεύτηκα γιατί κάπως ήταν σκληρά συγγνώμη γιατί τις περιγραφές, κ οριακά ίδρωσα από το άγχος μου μην γίνει κανένα κακό οπότε λέω να συνεχίσω λίγο το duphalac κ να προσπαθήσω να τρώω κάθε μέρα ακτινίδιο κ δαμάσκηνα που το ξεχνούσα αυτές τις μέρες .. από διατροφή παρά χαλάρωσα (έφαγα κ σουβλάκια κ πίτσα κ διάφορα χαζά) … από συμπληρώματα παίρνετε κάτι εσείς κορίτσια τώρα που θηλάζετε ; Εμένα μου είπε σίδηρο κ ασβέστιο να συνεχίσω .. αλλά είδα πως υπάρχουν κ κάτι σκευάσματα που είναι για θηλασμό κ θέλω να τον ρωτήσω ..  εμεις με τον θηλασμό πάμε καλά , μόνο στήθος μπαίνει κ το βράδυ χθες έκανε κ 5ωρο (μιλάμε πάρτυ έκανα).. παρηγγειλα ένα θήλαστρο από το Shein που είδα καλές κριτικές (από μια τικ τοκερ κ γενικά ) γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα κ όταν έρθει λέω να αρχίσω να βγάζω ένα ένα γεύμα κάθε μέρα , ώστε να μπορώ να αφήνω γάλα στην πεθερά μου κ να μπορώ να λείψω λιγάκι από το σπίτι .. γιατί πχ ήθελα να πάω να αλλάξω κάτι δώρα κ δεν μου έβγαινε καθόλου ένιωθα πως το να παω στο κέντρο, να παρκάρω (ακόμη κ σε πάρκινγκ) να κάνω τις δουλειές μου κ να γυρίσω, δεν θα μου φτάσεις το 2-3ωρο που κάνει το μωρό την μέρα για φαγητό κ έτσι έστειλα την πεθερά μου … αλλά νιώθω ότι είναι δεσμευτικό να μην μπορείς να πας κάπου , αύριο μεθαύριο μπορεί να πρέπει να πάω κάπου (γιατρό, κάποια υπηρεσία) τι θα κάνω ;; Θα πάρω το νεογέννητο μαζί μου ; Δεν γίνεται ..  τώρα σε άλλα νέα έχει πάρει βάρος είμαστε 3950 ήδη , έχει μεγαλώσει κ νιώθω ότι τρέχει ο χρόνος … θέλω να τον απολαύσω όσο δεν μπορώ , ώρες ώρες τον κοιμίζω πάνω μου κ δεν θέλω να το βάλω στη κρεβατακι του κ λέω ότι δεν πρέπει γιατί πρέπει να κοιμάται σωστά αλλά κ να μην μαθαίνει πάνω μας μην το μετανιώσω μετά … ωστόσο το έχω τόσο ανάγκη ακόμη να τον έχω αγκαλίτσα 🫣 έχω πάθει μεγάλο κακό με τον γιο αλήθεια ! 
    • Ναι ότι σε βολεύει!! Εγω μπήκα σήμερα 2ο τρίμηνο  επιτέλους  χαχαχαχα 
    • Διώνη στέλνω πολλά κουράγια και ευχές να γίνει γρήγορα η μαμά σου καλά γίδι πραγματικά το άγχος που θα αφήσεις το μεγάλο παιδί ή τα μεγάλα είναι από τα πιο δύσκολα όσο πλησιάζει η γέννα! Πιστεύω πάντως ότι θα γίνουν καλ μέσα στις επόμενες μέρες οι δικοί σου και όντως δεν θα γεννήσεις σε αυτές τις μέρες. Εγώ Κυριακή θα είμαι ακριβώς 38.    Σωτηρία τέλεια που ξεκίνησες να είσαι καλύτερα! Εύχομαι ακόμα πιο γρήγορη ανάρρωση από εδώ και πέρα! Αχ μεγάλωσαν τα μωράκια σας με αυτά που διαβάζω από όλες σας!! Έγιναν ήδη κάποιων ημερών!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Χάρηκα που διάβασα τα νέα από όλες σας και που όσες γεννήσατε πάτε όλο και καλύτερα! Εγω σήμερα μετά από πολυυυ καιρό ξύπνησα με ενέργεια και την είχα όλη μέρα. Έκανα αρκετές δουλίτσες. Κυρίως προσπαθώ να διατηρώ το σπίτι σε μια καλή κατάσταση, ώστε αν χρειαστεί να φύγω ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορεί ο άντρας μου να έχει τον μικρό μας σπίτι και να έχει έστω φαγητό και ρούχα. Γιατί θα είναι ολομόναχος σπίτι μαζί του και ταυτόχρονα νοσοκομείο με εμένα. Δεν υπάρχει άλλος.    Κατά τα άλλα με έχει πιάσει μια αγωνία να έρθει η άλλη βδομάδα να γίνω 38 εβδομάδων και να φθάσουμε στις 14 Μαΐου που έχω ραντεβού να πάνε όλα καλά και μετά όποτε θέλει από 15/5 και μετά να μας έρθει. Λέτε να μην βγαίνει και εκεί που μετράω να φθάσουμε 15 να μετράω πότε θα βγει; 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...