Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννάω αύριο και φοβάμαι !

SOFIA

Recommended Posts

6:οο πριν 21,5 μηνες πηγα κ εγω στο ιασω με προγραμματισμενη καισαρικη...(εμενα δεν ηταν ψηλα απλα δεν γυρισε, ειχα ινομοιωμα 10 εκ.συσπασεις απο τον δευτερο κ.τ.λ. μια εγκυμοσυνη κολαση δηλαδη).

Ηρθε μια κοπελα πηρε ιατρικο ιστορικο, μου εβαλε ορο, με τσεκαραν για ξυρισμα (ειχα βαλει τον συζηγο κ με ειχε ετοιμασει απο την προηγουμενη), μου πατησαν κ ενα παγωμενο κλυσμα...κ μετα μπανακι...μεχρι εδω ολα καλα....μετα με πηγαν σε μια αιθουσα που μου περασαν καθετηρα δεν ποναει, μονο το παλιοπεταντιν ειναι κρυο που σε πλαινουν ηρθε κ ο αντρουλης μου κ καθομαστε...κατα της 7:40 με συνοδεψε ο συζηγος στο χειρουργειο...με φιλησε κ εγω πηγα μεσα κ αυτος την εκανε...ε

εκανα ολικη διοτι μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου εβγαζε το ινομυωμα το οποιο δεν εβγαλε....θυμαμαι οτι ειδα το ρολοι 7:50κατι κ ο μπεμπης βγηκε 7:55...οταν ξυπνησε πονουσα λιγο κ μια κοπελιτσα η μαια μου ελεγε...τινος ειναι αυτα τα μπλε γυαλακια...κ μου ελεγε παρε ανασες καλη μου...μετα εγω την ρωτησα ο μπεμπης μου κ μου ειπε ειναι ξανθουλης γερος κ ομορφος...αυτο ηταν...την πρωτη μερα πονουσα λιγο αλλα με τα υποθετα ημουν οκ...την αλλη μερα σηκωθηκα κ ολα καλα...κ λογω του ινομοιωματος που ειχα οταν θηλαζα πονουσα λιγο παραπανω λογω των συσπασεων...ολα καλα κ τωρα το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εχω ενα γιο που ειναι ολη μου η ζωη...μην αγχονεσαι κ αν δεις οτι αγχονεσαι ζητα απο μια κοπελα να σου κραταει το χερι βοηθαει....

αν τελικα γεννησεις με επισκληρειδιο δεν θα πονεσεις καθολου κ θα δεις το ζουζουνι σου αμεσως....

με το καλο...κ φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα με το καλό Σοφάκι μου!

Η Παναγιά μαζί σας!

Μην πανικοβάλλεσαι και μην είσαι τόσο αρνητική απέναντι στο ενδεχόμενο της καισαρικής. Έτσι δε θα απολαύσεις την ημέρα του τοκετού όπως πρέπει...

Να είσαι ψύχραιμη, περήφανη και πολύ χαρούμενη που θα φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου.. Τώρα το πως... Μη σε απασχολεί τόσο.

Έκανα καισαρική και μετά από ένα 24ωρο ήμουν περδίκι. Έκοβα βόλτες με το μωρό στους διαδρόμους, από τη μία ο ορός, από την άλλο ο καθετήρας και το Μαράκι μου στο πυρεξάκι της, την πήγαινα βόλτα, σαν να τσουλούσα το καρότσι... Έκανα μπάνιο πολύ προσεχτικά γιατί ήταν και εν μέσω καύσωνα και δεν άντεχα τον εαυτό μου, αερίστηκα :blush: σχετικά γρήγορα, μετά από 28 ώρες και αμέσως μπόρεσα κι έφαγα σουπίτσα και την επόμενη παστίτσιο και μπύρα!

Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο γιατί εγώ γέννησα στις 20.15 και οι πρώτες δύσκολες ώρες έπεσαν πάνω στη νύχτα.

Ψιλπονάκια είχα, για καμιά 6-7 μέρες, αλλά δεν με εμπόδιζαν σε τίποτα!

Θα πάνε όλα καλά! Στο μυαλό σου να έχεις ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχει αδειάσει η κοιλίτσα αλλά θα έχει γεμίσει η αγκαλίτσα!!!!

Θα σε σκέφτομαι!!!

Σε φιλώ! :kiss:

Καλή λευτεριά! :cheer:

Με το καλο κοριτσι μου :)

Δηλ ποσων εβδομαδων εισαι και τοση βιασύνη ?

Μακαρι να μην σου βαλουν πονους ... κατευθειαν καισαρικη καλυτερα αφου εκει θα καταληξει .

Αν κανεις επισκληρίδιο δε θα πονάς καθόλου. Εγω έκανα καισαρικη καταλάβαινα τα πάντα και σε 5 λεπτα μου έδειξαν ενα στρουμπουλό, και άσπρο μωράκι που δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου για να βγεί. Το πήρα αμέσως αγκαλιά. Γεννησα 8:00 το βράδυ και είχα την επισκληρίδιο μεχρι την άλλη μέρα στις 1 και μιση το μεσημέρι, οταν πονούσα πάταγα το κουμπακι και έπεφτε φαρμακο. Εγω πόνεσα γυρω στις 2 ώρες αφού τελειωσε η επισκληρίδιος γιατι η χαζη δεν πρόβλεψα να κάνω καμια παυσίπονη. Δυο χρειάστηκε να κάνω όλες και όλες. Τελικά τον πόνο μην τον σκέφτεσαι καθόλου. Θα πανε όλα μια χαρα. Αλλα δυστυχως αν δεν γεννησεις να το περασεις δεν το καταλαβαίνεις και φαίνεται πολύ βουνό. Με το καλό!

SOFIA μου, καλή λευτεριά κοπέλα μου! :)

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ ότι αύριο τέτοια ώρα, θα κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά!!! :woohoo:

Με το καλό!

Όλα θα πάνε καλά!!! :)

Θα περιμένουμε τα νέα της ξετρελαμένης μανούλας!!! ;)

Σου ευχομαι μεσα πο τη καρδια μου να πανε ολα καλα.

Να γεννησεις οσο πιο ευκολα γινεται και να ζησεις αυτη την εμπειρια με ολα σου το ειναι ..να ναι μαγικη και γεματη συγκινηση...καπως ετσι ηταν και η δικη μου κια την κατφχαριστηθηκα..τη θυμαμαι με γλυκα και ανετα την ξανζω!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

Σήμερα έκλεισα τον 9ο μήνα!

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν τον αφήνει παραπάνω μέρα και αύριο ωποσδήποτε θα γεννήσω! Στην αρχή θα μου βάλει πόνους και μου είπε για καισαρική "θα δούμε" .. δεν ήταν απόλυτως . !

αχ! θα σας ενημερώσω με το καλό όταν θα βγώ!

Σοφάκι μου με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!! Μην φοβάσαι απολύτως τίποτα! Εμένα κι αν ήταν ψηλά ο κανακάρης μου!! Και μάλιστα κάναμε πρόκληση 1 βδομάδα προτού κλείσω κι όλο το μήνα! Είχα πάει από βραδίς στο Ιασώ λοιπόν, όπου μου έβαλαν ένα υπόθετο στον κόλπο να μαλακώσει ο τράχηλος μου διότι ήταν μακρύς και κλειστός! Στις 7 το πρωί μου έβαλαν τους πόνους και έφαγα το 1ο χέρι! Τελικά γέννησα φυσιολογικότατα, αρόλο που ήταν ψηλά ο μπέμπης μου, στις 14:25 ... Όλα μια χαρά !! Μόλις δεις το μωρό σου τα ξεχνάς όλα!! Εγώ έκανα κι επισκληρίδιο! Εννοείτε πως θα κάνω και στο 2ο!! Και πάλι με το καλό και μ'έναν πόνο!!

Όσον αφορά καισαρική, είναι ανάλογα στον οργανισμό! Η νύφη μου, 2 καισαρικές έκανε και το ίδιο απόγευμα περπάταγε κανονικότατα, έτρωγε και κάπνιζε τότε!! :( Εγώ ας πούμε με τον φυσιολογικό, δεν ξεκούναγα να πάω τουαλέτα!! Φοβόμουν πιο πολύ μην πιέσ τα ράμματα ή κάτι τέτοιο!! Και είχα ψιλοενοχλήσεις οι οποίες έφυγαν μόλις πέρασαν 15-20 μέρες εντελώς!!Μια φίλη μου.. δεν ένιωθε απολύτως τίποτα!!

σοφια με το καλο το μωρακι σου

και εγω με καισαρικη γεννησα,εκανα επισκληριδιο,δεν καταλαβα τιποτα!!!!

μονο μια ελαφρια πιεση οταν μου εβγαλαν τον μωρο.

οταν με πηγαν στον θαλαμο ηθελα να παω για καφε!!!!!!

τελικα κοιμηθηκα χιχι

την επομενη σηκωθηκα αμεσως για να παω να δω το μωρο,λιγο με ενοχλουσε στα ραμματα αλλα οχι κατι το τραγικο!!

και αφου μου εβγαλαν ορους και καθετηρες ολο βολτες ημουν

μην ανησυχεις καθολου ολα θα πανε καλα και θα εχεις ενα ομοφρο αγορακι στην αγκαλια σου αυριο!!!!

Καλά να φτερνιστείς και να βήξεις δεν παίζει ούτε και με φυσιολογικό τοκετό που έκανα εγώ. Μια ιδέα είναι. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα γεννήσεις και περάσει λίγος καιρός δεν θα θυμάσαι και πολλά! Πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω. Με το καλό να έρθει το νέο μέλος στον κόσμο.

Με το καλο Σοφια μου και με εναν πονο!!!Μην φοβασαι καθολου,μολις δεις το μωρακι θα τα ξεχασεις ολα!!!Και εγω θα παω την Παρασκευη στο γιατρο γιατι κλεινω και εγω τον 9ο και μαλλον θα μπω με προκληση Σαββατο 'η Κυριακη!!!Μπορει να σε πετυχω σο Ιασω!!!

Σοφια ευχομαι να πανε ολα καλα !!!

Εγω γεννησα 2/1/ με καισαρικη .Εγω τις δυο πρωτες μερες πονουσα παρα πολυ παρολο που εβαζα επισκληριδιο και παυσιπονες ενεσεις.Τωρα 10 μερες μετα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα ..Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος ..Αξιζε ομως ο πονος γιατι γεννησα τον γιο μου ο οποιος αλλαξε ολη μου τη ζωη...

σοφακι καλησπερα σου ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα,και εμενα μου ειπαν οτι θα γενησω με καισαρικη και το ξερω απο την πρωτη στιγμη και να σ πω την αληθεια και γω ψιλοφοβαμαι αλλα σ ευχομαι να γεννησεις φισιολογικα,με το καλο το μορακι σ και να γεννηθει γερο και μη φοβασε τιποτα το γαιδαρο τον εφαγες δεν θα κολισεις στην ουρα. ;) χαχα

τα λεμε αφοτου γεννησεις............θα περιμενουμε με αγωνια!!! :kiss::kiss:

Κι εγώ με καισαρική γέννησα,έπειτα από

3 προκλίσεις!

Να είσαι ήρεμη και θα δεις που όλα θα πάνε καλά!

Εσένα άλλωστε σε ενδιαφέρει να γεννηθεί γερό

το μωράκι σου και αυτό να έχεις στο μυαλό σου!

Σου εύχομαι με το καλό,με ένα πόνο και σύντομα

να μας πεις νέα σου!

Αύριο θα είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής σου,

γι αυτό απόλαυσε την!Δέξου τη φροντίδα των αγαπημένων σου

προσώπων και ζήσε κάθε λεπτό από τις στιγμές που

θα ακολουθήσουν.

Αύριο κλείνω 6 μήνες από τη μέρα που γέννησα και

το μόνο που μου έχει μείνει,είναι αυτό το υπέροχο

συναίσθημα και η συγκίνηση των πρώτων ωρών....

Οσο για τους πόνους μέτα από μια εβδομάδα,ούτε που

θα τους θυμάσαι!!!

Σου στέλνω την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια!!!

Καλώς να ορίσεις στην παρέα μας νέα μανούλα!!!!!!

:kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss::kiss:

έτσι ακριβώς γέννησα και γω!!!Στις 40 εβδ+1 μέρα!!Ο μπέπμης πολύ ψηλά διαστολή 0,τράχηλος σκληρός..Μπήκα με προκληση αλλα τελικά γέννησα καισαρική μα επισκληρίδιο..Δεν κατάλαβα τίποτα!!!!μεσα σε μιση ώρα γέννησα και το μονο που θυμαμαι ειναι το κλάμα του μωρου που με έκανε πανευτηχισμένη!!!Μην φοβάσαι λοιπόν!!Ολα καλα θα πάνε..φυσιολογικά ή καισαρική ενα υγιεστατο μωράκι ευχομαι!!

καταρχας να εχεις μια πολυ ομορφη και καλη γεννα

εγω στη θεση σου θα πηγαινα αυριο πρωι πρωι και θα του ελεγα του ντοκτορα

(γιατι για να σου λεει ετσι κατι ξερει)

βρε γιατρουλη μου δεν κανουμε μια επισκληριδιο - δεν παμε και στο χειρουργειο - να γεννησω με την ηρεμια μου να ευχαριστηθω και τον μπεμπακο μου

φυσικα η καισαρικη εχει τα υπερ εχει και πολλα κατα

κι εγω με καισαρικη γεννησα

πραγματικα εαν μπορουσα θα το ηθελα και θα το προσπαθουσα να γεννησω φυσιολογικα

αλλα απο την στιγμη που υπαρχει θεματακι γιατι να ταλαιπωρηθεις κοπελαρα μου;

με ενα πονο και πολλες πολλες ευχες για τον πριγκιπακο σου

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ!

ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9 ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ!

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Ή ΡΑΧΙΑΙΑ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!! :)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! :):)

καλησπερα σοφια και με το καλο να ερθει το μωρακι σου.γιατι σου ειπε οτι μαλλον θα κανεις καισαρικη?λογικα θα ξεκινησεις με τεχνιτους και βλεπεις πως θα παει.μην φοβασε και εγω δυο παιδια εκανα με τεχνιτους και δοξα το θεο δεν χρειαστηκε να κανω καισαρικη.ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις με το καλο,και με εναν πονο σου ευχομαι.περιμενουμε νεα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...