Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννάω αύριο και φοβάμαι !

SOFIA

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Ήθελα να πω τον "πόνο" μου σ'εσάς γιατί εσείς σίγουρα με καταλαβαίνεται.

Σήμερα έκλεισα και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και ο μικρός μου βασιλιάς δεν λέει να μας έρθει.

Χτες με είδε ο γιατρός μου στο Ιασώ, ακούσαμε το μωρό στο καρδιογράφο (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και όλα οκ. Με κοίταξε ο γιατρός και μου είπε ότι το μωρό είναι ακόμα πολύ ψηλά. Με "πείραξε" με το χέρι για να με βοηθήσει μου είπε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ετσι θα πάω αύριο στις 6:30 το πρωί στο Ιασώ για να μου βάλουν πόνους και βλέπουμε.

Μου είπε οτι δυστυχώς μάλλον θα πάμε για καισαρική. Θα δείξει αύριο.

Να σας πω την αλήθεια, τη φοβάμαι τη καισαρική .. πονάει πολύ???

Αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τη καισαρική θα το εκτιμούσα πολύ! Μπας και ησυχάσω λιγάκι γιατί είμαι ψιλοτρομοκρατημένη.

Πονάς πολύ μετά? Είσαι ξύπνια? Σηκώνεσαι μετά ή είσαι ξάπλα? κτλ κτλ .

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφακι μου και εγω γεννησα με καισαρικη, εμαν ηταν ψηλα γιατι ηταν τυληγμενος με τον Λωρο .

Εγω πονουσα, αλλα ηταν υποφερτα, δεν μπορουσα μονο να φτερνιστω..χιχιχ μια φορα το κανε,..και το μετανιωσα.

Αλλα υπηρχε μια κοπελα στον θαλαμο, η οποια γεννησε την ιδια μερα με μενα, και η οποια μολις της βγαλανε ορους και καθετηρες, πηρα τσιγαρα και φραπε και κατεβηκε κατω για βολτα, και μετα απο αυτην οσες ηρθαν..ηταν λες και δεν τισ κοψαμε, πολυ ανετες.

Αν σου κανουν επισκληριδιο, βλεπεις τα παντα, και περνεις το μωρακισ ου μολις γεννηθει, ο πονος ειναι σχετικος, εισαι ξαπλα για 24 ωρες π[εριπυ με ορο και καθετηρα, μετα στα βγαζουνε και εισαι ΟΚ. Μην ανισυχεις , αμα εχεις καλο γιατρο ολα θα πανε καλα

Με το καλό σου έυχομαι και όλα θα πάνε μια χαρά!

Για την καισαρική υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή επειδή το μωρό είναι ψηλά?

Ρωτάω γιατί και σε εμένα η πρώτη μου κόρη ήταν μέχρι τη μέρα που γεννούσα ψηλά και τελικά γέννησα φυσιολογικά σε 4 ώρες και όλα καλά. Μη φοβάσαι αύριο θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου. Να είσαι ψύχραιμη ;)

Καλημέρα Σοφία και καλή λευτεριά. Έχω ακριβώς την ίδια φωτογραφία που έχεις για προφιλ στο δωμάτιο της μικρής μου. Θα ήθελα να σω πώ να όχι να μη φοβάσαι, αλλά ότι αυτό που θα σου συμβεί είναι η απόλυτη φυσιολογική και μαγική μαζί στιγμή που θα νιώσεις στη ζωή σου. Εγώ γέννησα φυσιολογικά, μετά από 16ώρες τοκετού και δεν πρόκειται να τις ξεχάσω όσο ζώ. Αλλά όταν θα πάρεις στα χέρια σου τον μικρό σου βασιλιά δεν θα θυμάσαι τίποτα δυσάρεστο. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να κρατάς αγκαλιά σου το αγγελούδι σου.

Κοριτσάκι μου με το καλό να πάρεις το αγγελούδι στην αγκαλιά σου...

Μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Δεν έχω γεννήσει ακόμα..(είμαι 29 w και 1 d) αλλά επειδή θα γεννήσω με καισαρική θα σου πω τι ξέρω. Συνήθως κάνουν επισκληρίδιο όπως και στο φυσιολογικό τοκετό...Το μωρό σου θα βγει στα πρώτα 10 λεπτά και θα είναι άσπρο άσπρο μιας και δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου!!!!

Η όλη διαδικασία κρατάει κάπου στα 45 λεπτά..

Από ότι γνωρίζω σε σηκώνουν την ιδια μέρα...Ο πόνος είναι υποφερτός και μην ξεχνάς θα παίρνεις και παυσίπονα !!!

Μη φοβάσαι καθόλου όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Τις καλύτερες ευχές μου..... με το καλό να καλωσορίσεις το μπεμπάκι σου!!!!!!

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...οι γιατροι ξερουν....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....ΚΑΙΙΙΙΙΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

σοφακι καλημερα ... σου ευχομαι καλη λευτερια . χαλαρωσε και σκεψου οτι αυριο το βραδυ θα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου ! κοιταξε να κοιμηθεις νωρις σημερα και ξεκουραση για να εχεις δυναμεις για αυριο. ελπιζω να τα ξαναπουμε. ;)

Και μένα η μικρή μου είχε θρονιαστεί ψηλά και δεν έλεγε να βγει και κάναμε τεχνητούς πόνους αλλά τελικά γέννησα με φυσιολογικό τοκετό. Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία για σένα αλλά υπάρχει πιθανότητα μετά τον ορό να κάνεις τόσο γρήγορα διαστολές που να μην προλάβεις ούτε κλύσμα να σου κάνουν και να γεννήσεις φυσιολογικά.

Πάντως όπως και να έρθει το μωράκι σου μην αγχώνεσαι το αποτέλεσμα μετράει και αυτό σε λίγες ώρες θα σε δικαιώσει. Με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

Ούτε εγω έχω γεννήσει ακόμη αλλα πιστεύω ότι πόνους τραβήξεις είτε φυσιολογικα ειτε με καισαρική μόλις αντικρυσεις τον πριγκηπά σου θα ξεχαστούν όλα. Πιστεύω όλες όσες θα γεννησουν πρωτη φορά έχουν παρόμοιες φοβίες, και εγω το ίδιο αλλα είναι μια στιγμή που αξίζει πολλά! Με το καλό να κρατησεις το μωρακι σου και να ξεκινησετε μια καινούρια ζωή !

Εγω γεννησα φυσιολογικα και σηκωθηκα πολυ αργοτερα απο τις κοπελες με καισαρικη!!! :angry: Μην φοβασε καθολου. Το μονο σπασιμο ειναι οτι δεν κανει να φας νομιζω για 2 μερες. Κατα τα αλλα ειναι πιο ανωδυνο απο τον φυσιολογικο τοκετο. :) Αυριο τετοια ωρα δεν θα θυμασαι τιποτα απο οτι τωρα σε τρομαζει!! πιστεψε με. Καλη λευτερια!!!!

κ τι δε θα δινα να ειμουν στη θεση σου...

εγω πηγα με προκλησηηη

μιλαμε τελεια εμπειρια...

θα το βιωσεις κ συ μετα τα ιδια θα λες

εμενα ηταν 4 φορες τυλιγμενος στο λωρο :ohmy: κ ο γιατρος μου τον εβγαλε φυσιολογικα :woohoo:

μη αγχωνεσαι αδικως...

απολαυσε τις τελευταιες μερες ξενοιασιας..

θα μ ε θυμηθεις...

με το καλο κ με ενα πονο...

καλη λεφτερια

περιμενουμε νεα σου :kiss:

κουκλα μου εγώ δεν θα μιλήσω από εμπειρία φυσικά, αλλά είναι πολύ σημαντικό εκείνη την ώρα να είσαι ψυχραιμη!!!! όπως και να γίνει η γέννα, εσύ να σκέφτεσαι ότι σε λίγο θα δείς το μωρό σου και να είσαι ψυχραιμη. Το γυναικείο σωμα είναι φτιαγμένο για να αντέχει όλους τους πόνους!!! Καλή λευτεριά σου ευχομαι και με το καλό!!!!

Kαλησπέρα,κι όλα με το καλό εύχομαι...

Εμένα μέχρι πριν 10 μέρες με είχαν σίγουρη για καισαρική λόγω διαβήτη τύπου 1.Θα μου έπαιρνε την μπέμπα ο γιατρός στις 37-38 εβδομάδες.Κατά 90% επειδή μου έγινε εμμονή και το κυνήγησα,τα κατάφερα και θα πάω με φυσιολογικό.

Είχα ψάξει αρκετά την καισαρική.Αν είναι στο χέρι σου να πας με επισκληρήδιο,όχι με ολική.Την πρώτη μέρα που γεννάς δεν καταλαβαίνεις τίποτα..Την δεύτερη σε τραβάει λίγο η τομή.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν...Επίσης είναι κι αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω,2 μέρες δεν μπορείς να φας.Αυτά..

Ειλικρινά πάντως,με όσες κοπέλες έχω μιλήσει κι έχουν εμπειρία με την καισαρική,μου λένε ότι εκείνη την ώρα σε νοιάζει το μωρό σου.Όχι ο τοκετός,με όποιον τρόπο κι αν γεννήσεις.

Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχήν!Καλή λευτεριά!

Κοριτσάκι μου γεια κ απο μένα...

Ξέρω οτι μία μέρα πριν σε πιάνει ένα άγχος τρομερό,αλλα πίστεψέ μ όσο πλησιάζει η ώρα μπορεί να αγχώνεσαι κ άλλο,αλλα η αγωνία κ η λαχτάρα να αγκαλιάσεις επιτέλους το μωράκι σου θα υπερισχύουν,οπότε θα νιώσεις κ πολύ καλύτερα...

Όπως έγραψε κ η "Τρισευτυχισμένη" κ εγώ γέννησα με πρόκληση κ φυσιολογικό τοκετό κ πίστεψέ με μπόρεσα να περπατήσω ίσια κ με δύναμη έναν μήνα μετά,ενώ κοπέλες που γέννησαν με καισαρική όταν πήγαιναν στο σπίτι τους 5 μέρες μετά τη γέννα ήταν μια χαρούλα(αυτές τουλάχιστον που γνωρίζω εγώ)...Όσ για το...φτέρνισμα...Αααχ...Καλύτερα να μη μπορείς να φτερνιστείς γιατι πονάει το ράμα στην κοιλίτσα,παρά το ράμμα εκεί χαμηλά......!!!Προσωπική μου γνώμη πάντα!!!

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δε σε αφήνει λίγες μέρες ακόμη...Τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια μέρα στην άλλη!!Εγώ είχα πάει στο γιατρό μου τη μέρα που συμπλήρωνα τον 9ο κ μου είπε οτι η μπεμπούλα μου ήταν πολύ ψηλά,το ίδιο κ ο τράχηλος...Κ μου δωσε περιθώριο μια βδομάδα,αλλα μετά απο 3 μέρες που πήγα για καρδιοτοκογράφο με εξέτασε κ έπαθε πλάκα..Είχε κατεβεί κ ο τράχηλος κ η μπουμπού τόσο χαμηλά...Κ είχα κ διαστολή 2!!! :woohoo: Κ έτσι την άλλη μέρα μπήκα με πρόκληση κ γέννησα φυσιολογικά!

Όπως κ να χει,η Παναγίτσα να ναι μαζί σου,να φυλάει κ εσένα κ το μωράκι σου κ όλα να πάνε καλά απο καρδιάς!

Περιμένουμε νέα σου...Να είσαι δυνατή,ΑΞΙΖΕΙ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο... :kiss:

Κοριτσάκι μου γεια κ απο μένα...

Ξέρω οτι μία μέρα πριν σε πιάνει ένα άγχος τρομερό,αλλα πίστεψέ μ όσο πλησιάζει η ώρα μπορεί να αγχώνεσαι κ άλλο,αλλα η αγωνία κ η λαχτάρα να αγκαλιάσεις επιτέλους το μωράκι σου θα υπερισχύουν,οπότε θα νιώσεις κ πολύ καλύτερα...

Όπως έγραψε κ η "Τρισευτυχισμένη" κ εγώ γέννησα με πρόκληση κ φυσιολογικό τοκετό κ πίστεψέ με μπόρεσα να περπατήσω ίσια κ με δύναμη έναν μήνα μετά,ενώ κοπέλες που γέννησαν με καισαρική όταν πήγαιναν στο σπίτι τους 5 μέρες μετά τη γέννα ήταν μια χαρούλα(αυτές τουλάχιστον που γνωρίζω εγώ)...Όσ για το...φτέρνισμα...Αααχ...Καλύτερα να μη μπορείς να φτερνιστείς γιατι πονάει το ράμα στην κοιλίτσα,παρά το ράμμα εκεί χαμηλά......!!!Προσωπική μου γνώμη πάντα!!!

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δε σε αφήνει λίγες μέρες ακόμη...Τα πράγματα αλλάζουν απο τη μια μέρα στην άλλη!!Εγώ είχα πάει στο γιατρό μου τη μέρα που συμπλήρωνα τον 9ο κ μου είπε οτι η μπεμπούλα μου ήταν πολύ ψηλά,το ίδιο κ ο τράχηλος...Κ μου δωσε περιθώριο μια βδομάδα,αλλα μετά απο 3 μέρες που πήγα για καρδιοτοκογράφο με εξέτασε κ έπαθε πλάκα..Είχε κατεβεί κ ο τράχηλος κ η μπουμπού τόσο χαμηλά...Κ είχα κ διαστολή 2!!! :woohoo: Κ έτσι την άλλη μέρα μπήκα με πρόκληση κ γέννησα φυσιολογικά!

Όπως κ να χει,η Παναγίτσα να ναι μαζί σου,να φυλάει κ εσένα κ το μωράκι σου κ όλα να πάνε καλά απο καρδιάς!

Περιμένουμε νέα σου...Να είσαι δυνατή,ΑΞΙΖΕΙ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο... :kiss:

Σοφάκι μη φοβάσαι τίποτα!!Και εγώ με πρόκληση μπήκα και γέννησα φυσιολογικά,έκανα βέβαια 16 ώρες αλλά δεν είχα διαστολή.Χαλάρωσε,κάνε το μπανάκι σου,πήγαινε τη βολτούλα σου,φάε πολύ και οτι θες!!!!(γιατί αν κάνεις καισαρική θα κάνεις να φας 2 μερες νομιζω)...Έγω θυμάμαι είχα τσακίσει μια πίτσα πατάτα-μπέικον(Το ευχαριστήθηκα!!!)Κάνε οτι τραβάει η ψυχουλα σου!!Όλα θα πάνε καλά!!!Με ένα πόνο σου εύχομαι και αύριο θα κρατάς το μωράκι σου!!!!Σύμφωνω με τη Θουλη...μάκαρι να ήμουν στη θέση σου.....Υπέροχο!!!!!!Φιλιά και με το καλό!!!!!!!!

Καλέ μην φοβάσαι τίποτα....

Και εμένα ο γιός μου ήταν ψηλα και το πρωί θα έμπαινα για πρόκληση

και μέσα στη διάρκεια της νύχτας άλλαξαν όλα!!!!

Πήγα με διαστολή 3 και γέννησα χωρίς πρόκληση , σε 4 ώρες!!!

Το βασικό για μένα είναι να είσαι ψύχραιμη και να πιστέψεις οτι θα πάνε όλα καλά!Και γιατι να μην πάνε άλλωστε??

Οσο αφορά το μετα,πχ ράμματα κτλ όλα είναι πολύ σχετικά και υποκειμενικα...Εγώ μόνο τις 2 πρώτες μέρες δυσκολευομουν να καθήσω, δεν πονούσα όμως!

Πάντως είχα πει στον εαυτό μου οτι ολόκληρο παιδί θα γεννησω,να μην πονέσω και λίγο????

Ετσι είναι το λογικό , οπως και το οτι οταν δεις το παιδί σου δεν θα αισθάνεσαι και δεν θα θυμάσαι κανένα πονο!!!Αλήθεια!

Αυριο θα κρατάς τον θησαυρό σου στα χέρια σου!!!Με το καλό!

Να ου πω και εγω τη δικη μου εμπειρια..ειχα ηδη συμπληρωσει την 39 εβδομαδα αλλα ο πλακουντας μου ηταν τελειωμενος σχεδον..οποτε επί τρεις μερες μου πειραζε τον τραχηλο ο οποίος ηταν αφαντος.. δε γινοταν τιποτα..τη τεταρτη μερα το πρωι μπηκα για προκληση..με διπλη δοση φαρμακου επί 5.30 ωρες δεν ειχα ουτε μια συσπαση..κατεληξα από την κουραση να τον παρακαλαω να παμε καισαρικη..

τελικα την εκανα χωρις επισκληρηδιο αλλα με ολικη γιατι ο γιατρος μου ηταν αντιθετος με την επισκληρηδιο στην καισαρικη..κρατησε η ολη διαδικασια 20'..μετα πονουσα αλλα με τις παυσιπονες ενεσεις συνηλθα πολυ γρηγορα..αν εξαιρεσεις ότι δεν κρατησα το μωρο αμεσως και τον καθετηρα όλα πηγαν υπέροχα..βεβαια παιζει ρολο ο γιατρος για την τομη ..εμενα ουτε που φαινεται κιολας.μου εκανε καταπληκτικη δουλεια..βγηκα στις 4 μερες και στις 10 ουτε καν ενιωθα τα ραμματα..

Το μωρο σου να ειναι καλα και εμεις οι μαμαδες ας περναμε τα χειροτερα!!!!

να εισαι καλα!!!

εγω σου λεω τοι η καισαρικη σε ποναει..και γενικα οι αποψεισ σιιστανται..αλλοι πονανε και αλλοι οχι..δε πονας πολυ μετα γιατι εχεισ αναισ8ησια,..και αν θελεισ εξτρα παυσιπονο πατας το κουμπι της συσκευης..σηκωνεσαι την επομενη..εγω την επομενη εφαγα και σουπα..και μετα κανονικα..θα πανε ολα σουπερ..μη μασας..

καλημέρα!!!να μην το σκέφτεσαι πουλάκι μου!!!κανε μια βολτούλα σήμερα,πατε για κανενα σινεμαδακι τα δυο σας η για φαγητο , οπου σε ευχαριστεί τελως πάντων και σκέψου μονο οτι αυριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλια σου το μωράκι σου!!!!

εγω έκανα καισαρική μετα απο ενα 24ωρο προσπαθειών για φυσιολογικό τοκετό.η πρώτη μέρα είναι λίγο ζορικη γιατι πονάνε λίγο ώρες ώρες τα ράμματα, αλλα με τις παυσιπονες όλα καλυτερευουν αισθητά!

όσο για φαγητό που είπαν τα κορίτσια, μετα την καισαρική πρέπει να σου έρθουν αερια απο το έντερο για να δουν οτι όλα είναι καλα και μετα τρως!εγω έφαγα στο πρωτο 24ωρο!

Να μην ανγχωνεσαι δεν ειναι τίποτα!!!κανε βολτούλες σήμερα να μην το σκέφτεσαι!!!! ;)

αχ! κορίτσια,

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαραστασή σας !!!!! Νοιώθω πολύ καλύτερα !

Μπορεί να φοβάμαι αλλά να σας πω την αλήθεια ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα για να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου!

Οπως μου είπατε και εσείς: ολόκληρο μωράκι θα κάνω .. να μη πονέσω και λιγάκι ?? χιχι!!

Μόλις βγώ, με το καλό, από το νοσοκομείο, θα σας γράψω και τη δική μου εμπειρία και βέβαια θα σας βάλω και φωτο του μικρού αντρούλη μου!

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, μέσα απο τη καρδιά μου, για τη συμπαραστασή σας!!!!! Τη χρειάζομαι!

Κοριτσακι λογικο ειναι.

Σε ενημερωσανε ολες πολυ σωστα.

Αλλωστε τις παυσιπονες τι τις εχουμε?

αντε και αυριο τετοια ωρα....

Περιμενουμε νεα μην μας ξεχασεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :kiss::kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ;ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Κ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 20 ΛΕΠΤΑ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΤΑ ΖΕΙΣ ΟΛΑ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΦΟΥ ΣΟΤ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΤΟΜΗ ΚΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΘΑ ΔΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά(που θα πάνε δηλαδη) μεσα απο την καρδια μου. Θυμάμαι το θετικό τεστ που είδα(αν και μετα όλα χάθηκαν) και πως ένιωσα με την ιδέα και μόνο πως θα φέρω ενα παιδι στον κόσμο....φαντάσου εσυ που αύριο θα το κρατάς στην αγκαλιά σου!!!!

Πολλά φιλια και ας μην σε ξερω θα σου στειλω ολη την θετικη ενεργεια και σκεψη μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...