Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...

Ως πρωτάρα δεν είχα συνειδητοποιήσει πως τα πετρώματα που

είχα τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσω ότι σήμαιναν

πως θα γεννήσω στις 37 + 4.

Συγκεκριμένα αυτό που ένιωσα το πρωί της ημέρας της γέννας

ήταν να πετρώνει η κοιλιά, να μουδιάζει και να έχω κάτι ψιλοπονάκια.

Δεν έδωσα σημασία γιατί ο γιατρός μου είχε πει πως έχουμε μέρες

και πως αυτά ήταν συνηθισμένα...

Το μεσημέρι έσπασαν και τα νερά.

Το βράδυ γέννησα τον γιο μου!

Δημοσίευση

αι βρε χρυσα μου..δεν μου λενε.το ξερω οτι εχω ξαναγεννησει αλλα τοτε στα καλα καθουμενα ξαφνικα με επιασε ο πονος και αυτο ηταν.πηγα και γεννησα.απλα επειδη καθε νυχτα εχω συσπασεις θελω να δω ολα τα συμπτωματα..και δεν μπορω να καταλαβω πως κατεβαινει η κοιλια.την πιανω την δικια μου και ειναι ψηλα ρε γαμωτο...ποτε επιτελους?????? :P

Δημοσίευση

NAI ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩ ΓΕΝΝΑΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.......ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Π[ΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

Δημοσίευση

NAI ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩ ΓΕΝΝΑΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.......ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Π[ΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

Δημοσίευση

Αγάπες χωρίς να θέλω να σας απογοητευσω,εμένα η κοιλιά μου κατέβηκε 1 μέρα πριν γεννήσω...Τρίτη δηλαδή,που ξέραμε οτι είχα διαστολή 2 κ είχαμε ραντεβού για την Τετάρτη να μπώ με τεχνητούς!Στην 40η εβδομάδα+4 μέρες παρακαλώ! :x

Δημοσίευση

Γεια σας!

Εμένα δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Ουτε κατεβηεκ η κοιλια, ουτε σπασανε τα νερα μου, ουτε ειχα πετρωμα στην κοιλια... Ειναι σαν να μην ημουν εγκυος. Ο γιατρος μου με εβαλε 2 πρωινα στον ορο με τεχνητους πονους αλλα η μικρη τιποτα, δεν ηθελε να βγει κι ετσι την βγαλαμε με καισαρικη. Μακαρι να γυριζε ο χρονος κ να εξελισσοταν αλλιως τα πραγματα, με φυσιολογικη γεννα που παντα ονειρευομουν... :(

Δημοσίευση

Κοριτσάκι καταρχήν με το καλό να έρθει και το δευτερο αγγελούδι σου!!!

Λοιπόν εμένα ποτέ δεν κατέβηκε η κοιλιά μου και ποτέ δεν σπάσαν τα νερα!!!!!

Απλα είχα πονάκια σαν περιοδου ( ήταν οι συσπάσεις αυτές)και τεντώματα στην κοιλιά μου...

Αν αναρωτιέσαι πως θα καταλάβεις οτι έφτασε η ώρα θα προσέξεις το εξής...

Αν έχεις συσπάσεις ανα πεντάλεπτο ή και λιγότερο και αυτή η κατάσταση κρατήσει τουλάχιστον μία ώρα,πας στο γιατρό...

Εγώ αυτό πρόσεξα και όταν πήγα , έμεινα!!!Και σε λίγες ώρες γεννήθηκε

το αγοράκι μου...

Αντε,θα το καταλάβεις καλέ , έμπειρη είσαι ,θα πάρουν το δρόμο τους όλα!!

Με το καλό , με ένα γερό μωρό!

Δημοσίευση

κι εγω εχω πολλες φορες συσπασεις και για κανα 3ωρο μη σου πω και ξαφνικα ολα σταματανε.γι αυτο ρωταω.γιατι δεν ξερω ποτε θα ναι η στιγμη.στην μικρη μου δεν ειχα ποτε τιποτα και ξαφνικα ειχα τρελο πονο και ηξερα οτι ηταν αυτο.τωρα καθε μερα συσπασεις δεν ξερω τι μου γινεται..και δεν γινεται καθε φορα να τρεχω στο νοσοκομειο.. :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...