Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ

yuki

Recommended Posts

Α!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΣΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ! ΔΛΔ 3 5 7.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΑΚΙΑ Κ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ , ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ... ( ΤΟ ΤΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΓΕΝΙΚΑ , ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ...)

Αχ κορίτσια μου σας υπέρ ευχαριστώ και για τις γνώμες και για τις πληροφορίες, λογικά θα φτιάξω εκείνη με τον κόμπο, γιατί στην άλλη η τιμή ξεφεύγει. ΣΩΣΩ μου ο κόμπος γίνετε πανεύκολα, το δοκίμασα εδώ στο σπίτι με τούλι, αν την προσέξεις καλά θα καταλάβεις. Θα ψάξω για να βρώ μπαλόνια και γλειφιτζούρια τιμές, γιατί και εγώ τις χρειάζομαι και θα στείλω. Εντωμεταξύ ο γάμος με την βάπτιση μας θα γίνει 2μήνες μετά(λόγο δυσάρεστου γεγονότος), στις 4 Σεπτεμβρίου και σε μαγαζί μάλλον, γιατί είναι πιθανότερο να βρέχει τον μήνα εκείνο και δεν το διακινδυνεύω. Έμαθα για ένα μαγαζί(πολύ καλό) την μερίδα(το μενού σε λογικά πλαίσια)10ευρώ, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα να μάθω αν υπάρχει κενή η ημερομηνία εκείνη

τονια για θεσ νικη λες;;αρδιαια μαλλον..καλε γι νυφικο πηγες;;;μιλαμε μου δωσες ιδεα για το χρωμα της μποππ..να μου πεισ και απο που θα τα παρεισ..αργει ο δικος μου γαμοσ..οποτε θα τα ξανα πουμε..

Το μαγαζί είναι Αριδαία. Για νυφικό δεν πήγα ακόμα σ' εκείνο που μου είπες, αλλά έχω βρεί ένα πολύ καλό στα Κουφάλια και έκλεισα για πρόβα(αν και η κοπέλα μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα), κόλλησα, δεν νομίζω ότι θα βρώ κάποιο άλλο που να είναι τόσο κοντά μ' αυτό που φανταζόμουν, λιτό και πολύ ωραίο!!!Και πάρα πολύ οικονομικό, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο φθηνά(αν και δεν είχα στο μυαλό μου που κειμένοντε οι τιμές).ΣΩΣΩ το φουξ θα είναι το χρώμα που θα επιλέξεις για το γάμο σου?(για να ξέρω να σου κάνω προτάσεις)

Και αν κάποια έχει να μας δείξει μπομπονιέρες και γενικά πραγματάκια από βαπτίσεις, ας μπει στον κόπο να μου ρίξει τα φώτα της, γιατί δεν μου έχει αρέσει τίποτα απολύτως

αληθεια,ε;;οικονομικο ειπες;;;εγω σε κανενα μηνα ανεβαινω 8εσ νικη και θα ξεκινησω να ψαχνω..οποτε επειδη μαλλον ειμαστε του ιδιου στυλ θα με πεισ που ειναι να παω..δε ξερω.εμας μας αρεσε διπλα σε αυτο που σε αρεσε..που εχει και ασπρο και φουξ..μα που θα βρουμε αυτο τουλι;;

για βαφτιση δε θα σε αρεσε κατι απο τζαμπο;;;να τισ φτιαξεισ οπως θελεισ εσυ;;

Για το τούλι δες στο www.eshopgamou.gr που μας πρότεινε η yuki ή στο Καπάνη στην Θεσσαλονίκη, είναι και κάτι άλλα στενάκια στο κέντρο. Από JUMBO και εγώ το σκέφτηκα, αλλά δεν κοίταξα καθόλου. Το νυφικό για να καταλάβεις μου το είπε 1000ευρώ και δώρο 2 παρανυφάκια

nai δικιο εχεισ...κοιταξε στο τζαμπο πολλα πραγματα...αυτο στα κουφαλια ειναι μηπωσ απο βουλγαρια;;;γιατι πηγε και η ξαδερφη μου σε 1..υπουιθεται καλο και φτηνο και δεν της αρεσε τιποτα..

καλησπέρα κορίτσια

ύστερα από πολύ ψάξιμό,πολύ όμως γιατί οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει στις τιμές.............ότι του φανεί του λολοστεφανή βρήκα μια κοπέλα που έρχεται στο σπίτι σου κ σου δειγματίζει μπομπονιέρες κ προσκλητήρια γάμου κ βάπτισης ανάλογα με την περίσταση. Εγώ έμεινα ικανοποιημένη γιατί είχε φανταστικά σχέδια σε πολύ καλές τιμές κ με βολεύει που έρχετε σπίτι γιατί δεν μπορώ να αφήνω το μπεμπάκο μου συνέχεια στην πεθερά μου! όποια θέλει στοιχεία ας μου πει κ της τα στέλνω.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα,

μια από τα ίδια και εγώ.Θα παντρευτώ και θα βαφτίσω το μωρό μου τον Σεπτέμβρη, εδώ στην Κρήτη.

Έχουμε κλείσει κτήμα το οποίο έχει και μια μικρή εκκλησία.

Θα φτιάξουμε ένα προσκλητήριο, αλλά μάλλον πρέπει να κάνουμε 2 ειδών μπομπονίερες.

Με το καλό και ο γάμος και η βάπτιση. Να προτείνω κάτι? Μπορείς να φτιάξεις για μπομπονιέρα βαζάκι με γλυκό του κουταλιου. Εγώ βαφτίζω το κοριτσάκι μου τον Σεπτέμβριο και θα πάρω βαζάκια, θα φτιάξω γλυκό σταφύλι και κυδώνι και θα τα δέσω σα μπομπονιέρα. Για τα παιδάκια θα έχω παιδικές μπομπονιέρες βέβαια. θα έχεις πολύ κόσμο? Επίσης για προσκλητήρια, έκανα μια δοκιμή. πήρα πουγκακια τους έβαλα ποτ πουρί και έφτιαξα την πρόσκληση στον υπολόγιστή, χρησιμοποιώντας χαρτί λιγο πιο χοντρό απο το Α4 που έχουμε για εκτύπωση. Μετά το τύλιξα ρολό και το έδεσα με φιογκο. Μου κοστίζει 30-40 λεπτά η μία!

Ευχαριστώ πολύ.

Θα έχουμε περίπου 600 καλεσμένους.

Θα τυπώσουμε ένα προσκλητήριο, για μπομπονιέρα γάμου έχω σκεφτεί ένα πουγκί από λινάτσα,πάνω του δεμένο θα έχει ένα κλαδί ελιάς από φίλντισι.

Για τις μπομπονιέρες βάπτισης έχω σκεφτεί

1. κούπα παιδική

2. Ξύλινο παιχνίδι π.χ σβούρα, αυτοκίνητο, ή μολυβοθήκη.

Θέλω να είναι χρήσιμη και ταυτόχρονα οικονομική.

Περιμένω ιδέες.

please!!!

Κορίτσια γεια σας,

με το καλό οι γάμοι και οοι βαφτίσεις σας. Τον Οκτώβρη που πέρασε άφτισα τον μικρό μου και για μπουμπουνιέρες διάλεξα εικόνες σε κεραμίδι για τους μεγάλους και κούπες για τα παιδιά.

να πω την αλήθεια τις είχα φοβηθεί τις εικόνες αλλά τελικά έκαναν φοβερή εντύπωση, κανένας φυσικά δεν τις πέταξε. Τα μικρά είχαν ξετρελαθεί και μέσα στη κούπα ελιχα βάλει ένα γλυφιτζούρι.

Ελπίζω να βοήθησα.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΗΓΕ ΣΕ 1 ΠΡΑΤΗΡΙΟ (ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,40 Η ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΟΜΠΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ 9 ΚΟΥΦΕΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ) Κ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ 8ΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ , 8Α ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΔΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΗΝ 8ΕΩΡΗ8ΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ , ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ .

roula_pap έγραψε:

Κορίτσια γεια σας,

με το καλό οι γάμοι και οοι βαφτίσεις σας. Τον Οκτώβρη που πέρασε άφτισα τον μικρό μου και για μπουμπουνιέρες διάλεξα εικόνες σε κεραμίδι για τους μεγάλους και κούπες για τα παιδιά.

να πω την αλήθεια τις είχα φοβηθεί τις εικόνες αλλά τελικά έκαναν φοβερή εντύπωση, κανένας φυσικά δεν τις πέταξε. Τα μικρά είχαν ξετρελαθεί και μέσα στη κούπα ελιχα βάλει ένα γλυφιτζούρι.

Ελπίζω να βοήθησα.

Σε παρακαλώ, μπορείς να μου πεις από που αγόρασες τις κούπες?

Εγώ βρίσκομαι στην Κρήτη.

σκεφτομαι διαφορα ...ο χωρος 8α ειναι μεσα στο πρασινο εξω ...

μαλλον τεινω στο να χω στα τραπεζια βασιλικο σε ασημι γλαστρακι κ να κρεμονται απο πανω μπαλονια λευκα με ασημι γραμμενο το ονομα του ...

ακούγεται ωραίο και πρωτότυπο. Εμενα θα είναι σε εσωτερικό χώρο αλλά δεν έχω καταλήξεο ακόμα... μου αρέσει να έχει θέμα τις πεταλούδες, θ δούμε όμως,,,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...