Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ

yuki

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλουτσικο το υποδημα..οριακα μπορω να το φορεσω..απλα α εχω και 1 πατεριτσα γιατι δε το γλιτωνω τον ποπο μου...εγω λεω για 150-200 ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν μου στοίχησε 1700 το φόρεμα & 300τα παπούτσια(Καλογήρου)& ήταν το ποιο χαμηλό που πήγαινε με το φόρεμα & με 5πόντους τακούνι!

Έχω & εγώ ιστορικό με πατερίτσες..χαχαχαχα

Απο φίλες & την κουμπάρα μου που τα νοικιάσανε ή αγοράσανε πάνω κάτω τόσο κοστίζουν.

Αν θες κάνε μια βόλτα στον pronovia έχει ωραία πράγματα κατ'εμέ

& μεγάλη ποκιλία.

Θα κοιτάξω μήπως βάλω φωτο & εγώ

Α! το προσκλητήριο το πήρα απο το Mάστορα έχει σε όλη την Ελλάδα τις ίδιες τιμές.

Ότι χρειαστείς στείλε πμ οκ?

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΝΥΦΙΚΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΚΡΥ ΣΙΓΟΥΡΑ SNEAKERS ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΩ 150-200 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ..ΕΧΩ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΟΣΕΣ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ???ΜΩΒ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟ?

yuki έγραψε:

Και εμείς βρήκαμε εκκλησία. Σήμερα δώσαμε προκαταβολή για το κέντρο και αύριο θα δώσω για τον φωτογράφο αλλά όσο σκέφτομαι πόσα ακόμα μένουν με πιάνει τρέλα...Μακάρι να υπήρχε τρόπος διαφυγής :unsure: .Α βρήκα ένα τέλειο site για βέρες εγώ απο κεί θα παραγγείλω το βάζω για τις ενδιαφερόμενες http://www.veravera.gr/category166/default.html. Νελλάκι να ζήσετε. Και εγώ αν μπορούσα τίποτα δεν θα έκανα αλλά σε αναγκάζουν οι συνθήκες :angry: Όσο για τη γραφειοκρατεία Εβινάκι αστα να πάνε και τα βαριέμαι αυτά όσο τίποτα και να σκεφτείς πως ο κυρίως γάμος σου είναι ο πολιτικός μόνο η εκκλησία δεν τον αναγνωρίζει :huh:

Αχ!YUKI κι εμείς από αυτή την εταιρία πήραμε τις βέρες μας!!!

Οχι όμως μέσω ίντερνετ!

Είναι τέλειες!(Αν και λίγο ακριβες)

Και πολύ καλή η ποιότητα τους!

Εμείς έχουμε πάρει αυτές:

μωβ - κιιιιιιιιιτρινοοοοοο???

Θα ειναι φανταστικο!!! ΤΕΛΕΙΟ.... :):):):)

για να χαζεψω και στις αλλες σελιδες να δω τι εχετε οργανωσει και να ξανα πεταχτω σαν....πρρρ να πω την γνωμη μου!!! smileyvault-cute-big-smiley-animated-012.gif

:)

οκ τζενι μπιλ..μου φαινεται πανακριβο το φορεμα...

κοριτσια οποιοσ παντρευεται θεσ νικη μολις ςμαθα για 1 εταιρεια κατεριγκ που παει 18 ευρω το ατομο..αιθουσα δικια τους..χωραει μεχρι 400 ατομα νομιζω..καλο μενου..και στολισμενες καρεκλες και τετοια..δε ξερω λεπτομερεισ..αν μαθω θα σας πω..περιοχη πυλαια..μουσικη δικια σας..

MOLLY ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΒΕΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΧΡΩΜΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ :(. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE .ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ;) ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΑΡΕ ΣΩΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... :woohoo:

Τα έχω πάρει κρανίο!!! Είμαι στη φάση που ψάχνω νυφικό και ήμουν χθες σε ένα γνωστό οίκο στη Γλυφάδα, στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου για όσες ξέρουν.......

Η πωλήτρια ήθελε να πουλήσει αλλά δεν ήξερε που να σταματήσει! Είχε λυσσάξει να μου πουλήσει ένα νυφικό το οποίο το διαφήμιζε ως το καλύτερο που έχει και επειδή κλείδωσε ο κωδικός θα μου το άφηνε αγορά (ενώ είχα πει ότι θέλω να νοικιάσω) από 2300, 1500... Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ήταν το δείγμα που είχαν στο κατάστημα και ήθελε να το ξεφορτωθεί η κυρία!!! :angry:

Της ορμήξαμε όλες όταν το είπε... Εννοείται ότι δε θα πάρω από εκεί νυφικό!!!

Παρεπιπτόντως κι εγώ δεν ήθελα νυφικό, αλλά κάτι σε αρχαιοελληνικό... Αλλα ξέρετε κάτι;;;; Μια φορά παντρευόμαστε γιατί να μην το ευχαριστηθούμε;;;;;;;;;;; Θα έχουμε και τα μπεμπέκια μας αγκαλιά και θα είμαστε οι πιο όμορφες νυφούλες του κόσμου!!!

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια! εγω παρ'ολο που ειμαι 30 χρονων :blush: δεν εχω παντρευτει με τον καλο μου ακομα ειμαστε μαζι 10 ολοκληρα χρονια αλλα δεν ηταν και απο τις πρωτες προτεραιοτητες μας :unsure: προσπαθουσαμε ομως χρονια για μπεμπακι..τωρα που περιμενουμε τη μικρη μας νεραιδουλα και ειμαστε ευτυχισμενοι οσο ποτε αλλοτε σκεφτομαστε να παντρευτουμε εκεινος μου ειχε πει να παντρευτουμε με λιγα ατομα απλα και λητα τωρα που ειμαι εγκυος αλλα δεν θελουμε να το διακυνδυνευσουμε οποτε και δεν το καναμε..

την μικρη μαλλον θα την βαφτισουμε φετος το καλοκαιρι μιας και θα ειναι ηδη 6 μηνων [λιγο μικρουλα αλλα μετα θα πει 1 μιση :blink: δεν ξερω νομιζω ειναι καλυτερα τωρα :unsure: ]

οποτε σκεφτομαστε να κανουμε μαζι και τον γαμο..

επειδη ειμαι λιγο ασχετη πρεπει απο τωρα να αρχισω να κανω προετοιμασιες?

λοιπον δεν θυμαμαι..μια κοπελα μου ζητησε το εκκλησακι στον χορτιατη να της πω πως λεγεται..δεν θυμαμαι ομως ποια!!!!!!!

το εκκλησακι λοιπον λεγεται αγ.παρασκευη και ειναι ονειρεμενο!!!μεσα στο δασος αλλα εχει υποδομη με σκαλες κτλ....μου αρεσε πολυ και εχει κατι σαν παρκο μπροστα μπορεις να κανεις ορθιο catering...

απο pronovia ειχα παρει εγω το δικο μου αλλα τσιμπαει λιγο..εμενα ητανε κομαμτι μαγαζιου δε τελεια κατασταση και το αγορασα 1600ε...ητανε ομως σε αψογη κατασταση αλλιως δεν θα το επαιρνα..

κοριτσια πολυ ωραιες βερες και διακριτικες ειναι αυτες με pink gold..

ενω ειναι χρυσες ειναι πολυ διακριτικες και ειαν ιπολυ κοντα με την αποχρωση του δερματος..δειτε το..

προσκλητηρια δειτε καλε και εδω www.blade.gr http://www.odigosgamou.gr/blade

ειαν ιτου αντρουλη μου και στελνουεμ σε οοοοολη την ελλαδα!!!

καλες τιμες και ειδικες τιμες αν πειτε απο το μαμμυ(χιχιχιχχιχιχιχι) :)

εχει και πολλαααα αλλα σχεδια και καινουργια..οτι θελετε εδω ειμαι!

αντε καλες ετοιμασιες!!!!!!!! :):)

αυτο ητανε το δικο μας προσκλητηριο και ποτηρι :)

Mpempoulina_mou έγραψε:

Σωσώ μου,όλα είναι απλούστατα...Αν το έβλεπες,θα καταλάβαινες!Δεν τα πάω καλά με το μπούγιο,νομίζω ότι τα πολλά πράγματα κλέβουν χώρο από τη ζωή μας.Σιχαίνομαι τους ανθοστολισμούς με άνθη που δε χωράει ο κόσμος στην εκκλησία.Είναι πολύ λιτά,όλα.Και στο αμάξι,να φανταστείς,μας δίνει 3 μπουκετα,εγώ επέλεξα να μπει μόνο το ένα μπροστά,και κορδέλα σκέτη πίσω.

Δεν μπορώ τα πολλά-πολλά,έτσι ήμουν γενικά,έτσι είναι το σπίτι μου,κι έτσι θα γίνει κι ο γάμος μου.

Από τιμές όμως,πώς σου ακούγονται;

Μπεμπουλινα με το καλο το μωρακι σας να ρθει στην αγκαλιτσα σας!!

Οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες!!Εγω για φωτογραφο χωρις ψηφιακο εδωσα γυρω στα 1200 και ειχα 2 μεγαλα δερματινα αλμπουμ συν 4 dvd συν 3 πιο μικρα αλμπουμ με ολα τα στιγμιοτυπα του γαμου για μαμα πεθερα κι κουμπαρο συν καποιες εξτρα φωτογραφιες που εδωσα σε γιαγιαδες θειες κλπ

Και για στολισμο εδωσε ο κουμπαρος παλι 1200 και ειχα

δυο ανθοστηλες δεξια αριστερα 6 μπουκετα στα κολωνακια αλλες 2 συνθεσεις εξω σε δυο κολωνες συν 8 πλεξι γκλας με νερο φουξια και κασπω νομιζω συν 2 αυτοκινητα συν 2 ανθοδεσμες συν τουλια που στολισα σπιτι κα πατρικο..αυτα νομιζω..ολα ομως με τριανταφυλλα φουξια τα οποια οσα σωθηκαν μου κρατησαν και 4-5 μερες δηλ πολυ καλης ποιοτητας!!

Νομιζω πολυ καλες οι τιμες που πηρες!!

ιωαννουλι ωραιο το πρσκλητητιο..

ελβιρα και συ αλανακι φαινεσαι να εισαι..εννοω να μη πολυ γουσρταρεις τετοιου ειδους δεξιωσεις και τετοια..ή κανω λαθος;;ναι πρεπει να ξεκινησεισ προετοιμασια..

να ξεκιμησεις απο τωρα..κατ αρχην ποια πολη..;;;αν ειναι θεσ νικη αθηνα,...αργησες..αν ειναι επαρχια,καλυτερα τα πραγματα.

Αθηνα..καλη μου μην μου λες τετοια..

δεν μπορω να τρεχω πουθενα τωρα..χθες μπηκα στον ενατο και η εγκυμοσυνη μου δεν ειναι και παρα πολυ καλη πριν καιρο ειχα λιγο αιμα χθες πολυ δυνατους πονους οποτε το ξεχναμε για τωρα.. αν αρχισω σε κανενα μηνα?δεν νομιζω να μην προλαβω..τι λες?

δε ξερω ρε ελβιρα..κοιταξε να γεννησεις το μωρακι σου και τα αλλα αστα...μην αγχωθεις και γι αυτο..μπορει και να προλαβεις..

Mpepoulin_mou Να είσαι καλά!!!Και εσύ με το καλό!!!Για εκκλησία δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα γίνει στο χωριό μου, πόσο πια να κλείσει εκείνη την μέρα άλλο ζευγάρι, άρα αυτό θα το αφήσω για τελευταία στιγμή.

ΣΩΣΩ μου όντος είναι πολλά τα άτομα, αλλά είναι οι γονείς μας που έχουν και πολλές γνωριμίες, άσε που και εγώ και ο άντρας μου δεν ήμαστε για πολλά πολλά, ήμαστε πολύ χαλαροί και "μαζεμένοι", αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Για τα σανδάλια δεν πολυέψαξα, άλλα ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.3thnicshop.com/photos/plain/ ... photo2.jpg

http://www.3thnicshop.com/photos/plain/ ... photo1.jpg

http://www.myself.gr/Item/sandals-white ... /3528.html

Ακόμα για catering δεν έχω κοιτάξει, για να κλείσω από Θεσσαλονίκη δεν με βολεύει, γιατί όπως είπα θα γίνει ο γάμος στο χωριό μου(Αριδαία αν ξέρεις) και έτσι θα κοιτάξω κάπου εδώ κοντά.

marvel1984 πολύ ωραία τα παπούτσια!!!

ioannouli Τέλειο το προσκλητήριο!!!

ρε συ τονια τελεια τα σανδαλια...μιλαμε επαθα πλακα...και που τα πουλαν αυτα;;;φανταζομαι σε καλα μαγαζια,ε;;και μηπω γνωριζεισ τιμη;;;την ξερω την αριδαια..θεσ κια ειμαι..

ΣΩΣΩ έγραψε:

ρε συ τονια τελεια τα σανδαλια...μιλαμε επαθα πλακα...και που τα πουλαν αυτα;;;φανταζομαι σε καλα μαγαζια,ε;;και μηπω γνωριζεισ τιμη;;;την ξερω την αριδαια..θεσ κια ειμαι..

Για δες εδώ

http://www.3thnicshop.com/pages/content ... 5&catID=79

και πές μου ποσο ακριβά σου φαίνονται

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...