Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ

yuki

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.......

να σας τα πω εγω απο την πλευρα τησ καλεσμενης?????

εχω παει σε 2 γαμοβαφτησεις....

στην πρωτη δ προλαβα την εκκλησια στην 2η ομως ναι ...

κ....δ ηταν ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ κουραστικο για μενα απολαυσα το μυστηριο

με ενα χαμογελο ως τα αυτια

κ οι δυο δ ειχαν γλυκα στην εκκλησια εκοψαν τουρτα στο μαγαζι

εκανα κ οι 2 την γαμοβαφτηση τους στα γεν/θλια των μωρων

κ την ωρα της τουρτας εβαλαν τα στρουμφακια

(ηταν διαφορετικες γαμοβαφτησεις απλα ετυχε :P)

μπομπο δ ειχαν ξεχωριστα ουτε κ οι προσκλησεις

μαλιστα θυμαμαι την αρχη τησ μιας

Η ΜΑΜΑ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΕ......

Κ ΓΩ....... ΒΑΦΤΗΖΟΜΑΙ...

χαχαχαχα ειχε πολυ πλακα

χερετουρα ειχαν στην εκκλησια κ δ μουρμουρισε κανενας απ'οσο θυμαμαι

κοριτσαρεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JennyBill έγραψε:

Καλημέρα.

Τον περασμένο Ιούνιο έκανα & τα 2μυστήρια μαζί.

Ήταν απίστευτη ταλαιπωρία διότι όπου πηγαλιναμε είχαμε μαζί & τη μικρή μας.

Βοήθεια απο πουθενά!

Αν δεν επέμενε ο σύζηγοε ΔΕΝ θα έκανα θρησκευτικό...

Το μωρό κουράστηκε υπερβολικά όπως αντιλαμβάνεσαι,αλλά μετά απο λίγη ώρα όλα καλά.

Λοιπόν εμείς φροντίσαμε εκεί που θα γίνουν τα μυστήρια,να γίνει & το τραπέζι,για να μην τραβολογάμε τον κόσμο....Ευτυχώς δεν κουράστηκαν διότι κατα τη διάρκεια της βάπτισης,οι μεγαλύτεροι κυρίως κάθονταν ενώ απολάμβαναν ορεκτικά με ποτό!(είχαμε επιλέξει μουφε)

κάναμε κοινό προσκλητήριο-δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία- & μπομπονιέρα παιδική με γλυκάκι σε ατομικό βαζάκι.

Εραψα ενα λευκό φόρεμα αρκετά καλό,αλλά νυφικό δεν το έλεγες,ο σύζηγος έβαλε ενα ωραιότατο κουστουμάκι,όχι γαμπριάτικο χωρίς γραβάτα κλπ.

Επειδή σε κούρασα, να σου πώ πως ήμουν η ποιο αφασία ''νύφη'' χωρίς άγχος & την τελευταία εβδομάδα πήρα & 1,5κιλό απο το φαγοπότι!

Με το άγχος χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

καλή συνέχεια!

Μια από τα ίδια. Φόρεσα ένα φόρεμα, ο γαμπρός κουστουμάκι με αθλητικό από και πήγα στην Τήνο και παντρεύτηκα. Διακοπές θα το λεγα παρά γάμος. Και γω έβαλα κιλό από το φαγοπότι. Εμάς δεν κουράστηκαν από τα μυστήρια και ο παπάς δεν έκοψε τίποτα. Τα είπε όλα. Απλά κάναμε ένα διάλλειμα για να θηλάσω και μετά έγινε η βάφτιση. Στο γλέντι όλοι ήταν μες την τρελλή χαρά και πήγαμε σένα ταβερνάκι με θέα την τήνο από κάτω. 100 άτομα ήμασταν και περάσαμε τέλεια ακόμα και γω που είμαι στραβόξυλο σε γλέντια και πανηγύρια.

Το προσκλητήριο το έκανα εγώ σε συνεργασία με έναν φίλο γραφίστα και τις μπομπονιέρες με τα χεράκια μου. Αντι για τούρτα είχα γλυκό του κουταλιού και μετά το μοίρασα με 2 μπάλες παγωτού. Δροσιστικό και απλό. Ξεκινάω να βάζω φωτό.

το βαζάκι είχε μέσα smarties. Το έκλεισα από πάνω μενα δαντελέ τουλάκι που το πήρα ρολό και το έκοψα κομματια και το έκλεισα με λαστιχάκι για να το κρατάει και το έδεσα με γαλάζια κορδελίτσα. .Εβαλα και ένα αυτοκόλλητο Νικος και voila...

τούρτα & χορό-του Ζαλόγγου όπως τον αποκαλώ- δεν έκανα(τον πρώτο εννοώ)

το φόρεμα το έραψα Αθήνα αν θες σου δίνω τα στοιχεία του.

τώρα φωτογράφος αν & τσιμπημένη τιμή,άξιζε τα χρήματα & δεν έκανα ψηφιακό διότι όταν του το είπα μου λέει:τι να το κάνεις????

ο στολισμός απλός & όμορφος & ήταν ΄το μοναδικό που δε μου στοίχησε,ενώ εκανα & τα στέφανά μας απο φυσικό λουλούδι.

χαιρετούρα κάναμε μετά απο τραπέζι σε τραπέζι & μετά μαμ & γλέντι!

αυτά τα λίγα.

κοριτσια ποσο περιπου σας στοιχησε ο φωτογραφος;ρωραω για να ξερω τί να περιμενω,αρχιζω κ εγω ερευνα για τη δικη μας γαμο-βαπτιση!! :)

Μαρακι τελειο το προσκλητηριο κ οι μπομπο!!γενικα τελειο το ολο concept!στο δευτερο μωρακι με το καλο βαπτιση στην τηνο 1000%!!! :):):);):kiss::kiss:

ρε παπακι εκπληκτικο το προσκλητηριο..απο ιντερνετ το βρηκατε;;εχει και αλλα παραξενα ροσκλητηρια..για πες μας...

τζενι μπιλ...εγω μενω ηρακλειο αλλα θεσ νικη θα γινει ο γαμος...σορυ για την αδιακριτη ερωτηση του ποσο εχει..ηθελα να πω εχει μεγαλη διαφορα με την ενοικαση νυφικου;;;αξιζει να το ψαξω θεσ νικη;;;και γω για στολισμο λεω κουλ πραγματα..και παπουτσια τι εβαλες;;σε ρωταω γιατι εγω ειμαι φουλ ροκου και δε ξερω ουτε με αθλητικα να περπαταω..χαχα..αληθεια..λεω να βαλω κατι ισιο..αν βαλω τακουνι θα τρεχω σε ορθοπεδικες κλινικεσ και δε λεει..

ΣΩΣΩ έγραψε:

αν βαλω τακουνι θα τρεχω σε ορθοπεδικες κλινικεσ και δε λεει..

χαχαχαχα,δεν παίζεσαι Σωσώ...!

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα σου πω,αλλά υπάρχουν ήδη τακουνιού,που εσωτερικά το πόδι είναι ίσιο.Είναι ελαφριά,και με πολύ μαλακό πάτο.Εγώ σε αυτά θα καταλήξω,διότι αντέχω το τακούνι,αλλά όταν αρχίσουν μετέπειτα οι χοροί θα σέρνομαι.Με κουράζει να το φοράω πολλή ώρα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΩΣΟΤΛΑ ΕΕΝΑ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΠΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΡ ΤΟ ΓΙΟΥΚΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!! ΟΠΟΤΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΜΠΟΜΠΟ!!ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΕΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 1900 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΙΟΣ;;;ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ!!!!! :woohoo:

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ!!ΜΕΧΡΙ 6 ΙΟΥΝΗ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss:

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ!!ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!! ;)

Γειά σας και από εμένα, είμαι νέο μέλος και είναι από τα πρώτα θέματα που διαβάζω και μ'ενδιαφέρει και εμένα πολύ!!!Και εγώ θα κάνω γάμο και βάπτιση μαζί,κάναμε τον πολιτικό ενώ ήμουν έγκυος (30 Απριλίου) και τώρα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε και να κάνουμε την βάπτιση στα γενέθλια της μικρής(3 Ιουλίου) όπως και το ioannouli,δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα και να φανταστείτε ότι θέλω να φτιάξω μόνη μου μπομπονιέρες και για τα δύο μυστήρια(υπολογίζω πάνω από 500 άτομα),μήπως πρέπει ν' αρχίσω ν' αγχώνομαι???Λέτε να αξίζει? Συν ότι σκέφτομαι για catering, θα μου βγεί παραπάνω από μαγαζί?Ααααα και ΣΩΣΩ μια χαρά είναι τα παπούτσια,ότι σου αρέσει εσένα και πάνω απ'όλα με ότι αισθάνεσαι άνετα,αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα,εγώ σκέφτομαι να φορέσω σανδάλια...

toniachristos έγραψε:

Γειά σας και από εμένα, είμαι νέο μέλος και είναι από τα πρώτα θέματα που διαβάζω και μ'ενδιαφέρει και εμένα πολύ!!!Και εγώ θα κάνω γάμο και βάπτιση μαζί,κάναμε τον πολιτικό ενώ ήμουν έγκυος (30 Απριλίου) και τώρα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε και να κάνουμε την βάπτιση στα γενέθλια της μικρής(3 Ιουλίου) όπως και το ioannouli,δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα και να φανταστείτε ότι θέλω να φτιάξω μόνη μου μπομπονιέρες και για τα δύο μυστήρια(υπολογίζω πάνω από 500 άτομα),μήπως πρέπει ν' αρχίσω ν' αγχώνομαι???Λέτε να αξίζει? Συν ότι σκέφτομαι για catering, θα μου βγεί παραπάνω από μαγαζί?Ααααα και ΣΩΣΩ μια χαρά είναι τα παπούτσια,ότι σου αρέσει εσένα και πάνω απ'όλα με ότι αισθάνεσαι άνετα,αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα,εγώ σκέφτομαι να φορέσω σανδάλια...

Καλησπέρα..!

Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι tonia,να σας ζήσει κι η μικρή σας!

Όσο για τον γάμο και τη βάφτιση σε καμιά περίπτωση μην αγχωθείς,αλλά ξεκίνα να κοιτάζεις σιγά σιγά.Στην εκκλησία δε βρίσκεις εύκολα την ημερομηνία που θες και το τραπέζι πρέπει να είναι κλεισμένο δεν ξέρω κι εγώ πόσους μήνες νωρίτερα..

Όσο για catering,έτσι το σκεφτόμασταν κι εμείς,αλλά θέλει προσοχή!Γιατί αν σου στοιχίσει το catering γύρω στα 20-25 ευρώ ανά άτομο,και για να νοικιάσεις αίθουσα θες άλλα 2.000-3.000€,καλύτερα να κοιτάξεις κατευθείαν για κέντρο.Εμάς με catering,μας πήγαινε 20 ευρώ το άτομο,επί 330-400 άτομα που θα έχουμε;Χονδρικά,γύρω στα 8000€.Ε,έπειτα ήθελε και 2.500€ η αίθουσα.Νομίζω πάει πολύ το μαλλί!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ,κι εγώ έτσι θα τα κάνω.Μπομπό στο κεντρο,χαιρετούρα επίσης εκεί,γιατί ήδη θα είναι μεγάλη η διάρκεια,μην περιμένουν και στην εκκλησία.Για ψηφιακό(Αθήνα είμαι) μου ζήτησε 1200 ευρώ,καλά είναι πιστεύω.

ΣΩΣΩ,ειλικρινά μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια...!Κι ειδικά αν είναι στο στυλ σου,μην σε νοιάζει τίποτα,αρκεί να σε βολεύουν!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΟΡΕΣΑ ΨΗΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΚΑΠΟΝΤΟ! ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΟΡΕΣΕΙ...

ρε συ τονια γεια...πολλα ατομα δεν ειναι 500;;;παναγια μου;;τα τουριστικα σανδαμλια εμννοεις;;;με νυφικο;;δε ξερω αν παει..παντς σανδαλια ψηνομια και γω..για πες...

το κατεριγκ πιο ακριβο αποτραπεζι..και γω θεσ νικη ο γαμος..ρωτησα κανα δυο κατεριγκ και μου ειπαν στη ξεφτιλα 20 ευρω..και επαθα εμφραγμα..καλη και η ταβερνουλα με το μπριζολακι.

ρε μαρβελ,που ειναι η φοτο..σωστα μπορει να τα εχω αυτα γιΑ δευτερα..μη χεσω..θελω και δευτερα..αυτο με μαρανε..ζουζουνιτσα και γω λεω μπομπο στη ταβερνα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...