Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ

yuki

Recommended Posts

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΟΛΟΙΠΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 6 ΙΟΥΝΗ:ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΔΩ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΠΛΑ, ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ !!ΣΤΟ JANNIS ΔΗΛΑΔΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑPΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙKΟ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΟΝΤΟ ΣΤΗ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΤΗΣ CHANEL NA KANONISOYME!!!EXOYME KAIRO AKOMH MHN AGXVNESTE!!!!MAKIA SE OLES SAS H ORA MAS H KALH!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΕΙ ΕΞΩ!!!! ΑΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ 100 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ 100 ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ!!ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!! ΦΕΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

ΣΩΣΩ έγραψε:

μαλιστα..απλα μηπως πρεπει να ειναι γυαλιστερο και τετοια;;;θελω να σου πω οτι εχει και οικονομικα κουστουμια...δε χρειαζεται να δωσεις 1000 ευρω..

Όχι,αν θα είναι γυαλιστερό ή ματ είναι καθαρά στην κρίση και στο γούστο σας.Και βέβαια υπάρχουν οικονομικά κουστούμια,μου ήρθε κι ένα διαφημιστικό στο σπίτι,που λέει ότι έχει κουστούμια στο Κολωνάκι,στην Σκουφά..Valentino,Ferre,Versace,Cerruti,Corneliani και Boss από 450 εώς 680 ευρώ...Ενώ στα καταστήματα πωλούνται από 850 εώς 1300.Θα κοιτάξουμε κι εκεί εμείς.Το μαγαζί λέγεται Β.Β.F.A και έχει show room στην Σκουφά,ενώ έχει κατάστημα στο Μαρούσι και τη Γλυφάδα.Δε χάνουμε τίποτα να ρίξουμε μια ματιά..

Θα πάμε από βδομάδα εμείς.

Mpempoulina_mou έγραψε:

ΣΩΣΩ έγραψε:

μαλιστα..απλα μηπως πρεπει να ειναι γυαλιστερο και τετοια;;;θελω να σου πω οτι εχει και οικονομικα κουστουμια...δε χρειαζεται να δωσεις 1000 ευρω..

Όχι,αν θα είναι γυαλιστερό ή ματ είναι καθαρά στην κρίση και στο γούστο σας.Και βέβαια υπάρχουν οικονομικά κουστούμια,μου ήρθε κι ένα διαφημιστικό στο σπίτι,που λέει ότι έχει κουστούμια στο Κολωνάκι,στην Σκουφά..Valentino,Ferre,Versace,Cerruti,Corneliani και Boss από 450 εώς 680 ευρώ...Ενώ στα καταστήματα πωλούνται από 850 εώς 1300.Θα κοιτάξουμε κι εκεί εμείς.Το μαγαζί λέγεται Β.Β.F.A και έχει show room στην Σκουφά,ενώ έχει κατάστημα στο Μαρούσι και τη Γλυφάδα.Δε χάνουμε τίποτα να ρίξουμε μια ματιά..

Θα πάμε από βδομάδα εμείς.

να σαι καλα ρε μπεμπουλινα...αλλα μενω ηρακλειο..εχουμε και εδω μαγαζια..οποτε θ δω εδω στι εκπτωσεις..νυφικο θεσσαλονικη γιατι εκει θα γινει ο γαμος..

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΤΑΕΙ ΕΞΩ!!!! ΑΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ 100 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ 100 ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ!!ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!

πλκακα κανεις;;δεν ειναι μια εκκληαια;;εννοω για 2 μυστηρια πληρωνεις εκκλησια;;και μενα θεσ νιικη θα γινει ο γαμος

ΣΩΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΧΑΧΑ!!!

Ημαρτον και μετά σου λένε γιατί δεν θες να κάνεις θρησκευτικό και απο τη μύγα ξίγκι πάνε να βγάλουν οι παπάδες...Εγώ σήμερα έδωσα προκαταβολή για φωτογράφο και έριξα μια ματιά για μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Ρε κορίτσια δεν ξέρουν τι ζητάνε για την μπομπο του γάμου ένα απλό λευκό κουτάκι με μια κορδελίτσα και πέντε κουφέτα 1.20ευρω αισχοκέρδια έτσι πήρα την απόφαση να τις φτιάξω μόνη μου βρήκα και ένα τέλειο site με υλικά που στα στέλνουν σπίτι θα βάλω και κουφετάκια με ωραίες γεύσεις (πχ μπανάνα καρύδα φράουλα)και πιστεύω να βγουν καλές. Βρήκα και μακιγιέζ και στολισμό έχω ραντεβού την άλλη Τρίτη. Άντε να τα κλείσω όλα να ηρεμήσω ουφ! Όσο για κουστούμι πλέον δεν υπάρχει πρέπει ότι θες φοράς ακόμα και τζιν...μακάρι να δεχόταν ο άντρας μου να πάμε με τζιν...Το μόνο που δεν με αγχώνει να σας πω την αλήθεια οι άντρες είναι τόσο μα τόσο τυχεροί :angry:

Έλεος βρε κορίτσια,όλα διπλά...Τί να πω.Μετά βγαίνουν οι παπάδες και καταργιούνται τον Παπανδρέου που έφερε τον πολιτικό..!

Ε μα κάτσε αρχηγέ μου,είναι δυνατόν;Θες ένα δεκάρικο για θρησκευτικό,και δε σε φτάνει.Με πολύ πίεση οι 10.000€.Να ήταν τρόπος κορίτσια να μην κάνω θρησκευτικό,ειλικρινά σας μιλάω.

yuki έγραψε:

Ημαρτον και μετά σου λένε γιατί δεν θες να κάνεις θρησκευτικό και απο τη μύγα ξίγκι πάνε να βγάλουν οι παπάδες...Εγώ σήμερα έδωσα προκαταβολή για φωτογράφο και έριξα μια ματιά για μπομπονιέρες και προσκλητήρια. Ρε κορίτσια δεν ξέρουν τι ζητάνε για την μπομπο του γάμου ένα απλό λευκό κουτάκι με μια κορδελίτσα και πέντε κουφέτα 1.20ευρω αισχοκέρδια έτσι πήρα την απόφαση να τις φτιάξω μόνη μου βρήκα και ένα τέλειο site με υλικά που στα στέλνουν σπίτι θα βάλω και κουφετάκια με ωραίες γεύσεις (πχ μπανάνα καρύδα φράουλα)και πιστεύω να βγουν καλές. Βρήκα και μακιγιέζ και στολισμό έχω ραντεβού την άλλη Τρίτη. Άντε να τα κλείσω όλα να ηρεμήσω ουφ! Όσο για κουστούμι πλέον δεν υπάρχει πρέπει ότι θες φοράς ακόμα και τζιν...μακάρι να δεχόταν ο άντρας μου να πάμε με τζιν...Το μόνο που δεν με αγχώνει να σας πω την αλήθεια οι άντρες είναι τόσο μα τόσο τυχεροί :angry:

ρε συ...να σε πω..γιατι δε κανεις μονη σου μπομπο;;;και αν θελεις παιδικες απο τα τζαμπο..πουλανε τουλια και κορδελες και τριανταφυλλακια σε πολλα χρωματα..που μενειςς΄΄εμεις καναμε τησ αδερφης μου..μαζευτηκαμε 5 ατομα και τελειωσαμε σε 4 ωρεσ..προσπαθησε να κερδισεις χρημτα απο αυτα τα χαζα..δε σου ειπα να φτιαξεισ μονη σου τη νυφικη τουρτα..χαχα

Κορίτσια,επιστρέφω με τα νεότερα,να μου πείτε τί πιστεύετε..

Βρήκα έναν καταπληκτικό στολισμό για την εκκλησία,φούξια-λευκό,όλα.Ο εξωτερικός χώρος θα είναι με φαναράκια και μεγάλα μπουκέτα,φούξια χαλί,και δυο τεράστια μπουκέτα αριστερά και δεξιά της καμάρας της εκκλησίας.Συν ο στολισμός του αυτοκινήτου,συν η δεύτερη ανθοδέσμη,συν τα έξτρα τριανταφυλλάκια για την τούρτα,συν αυτά για το χτένισμα,συν τον στολισμό της κολυμπήθρας,γύρω γύρω στο στεφάνι(αυτό όσες το κάνετε να το ρωτήσετε,δεν το επιτρέπουν όλοι οι παπάδες),συν και το εσωτερικό χαλί,όλα μαζί 950€.

Επειδή όμως θα βαφτίσουμε και την μπέμπα μας,είπαμε να βάλουμε μπαλόνια με το ονοματάκι της στο εξωτερικό του χώρου της εκκλησίας.Βρήκαμε λοιπόν ένα μαγαζί με μπαλόνια και διάφορα εφέ για γάμο και βάφτιση,το οποίο μου είπαν είναι πολύ οικονομικό.Διαλέξαμε,λοιπόν,μια ωραία καμάρα από μπαλόνια,που κάθεται ένα κοριτσάκι πάνω στην κούνια,και 2 φούξια μπαλόνια δεξιά κι αριστερά με το ονοματάκι της.Συνολικό κόστος 95€.Συν του ότι με 35€ αναλαμβάνει το κατάστημα να μας το φέρει στην εκκλησία,κι ύστερα από την εκκλησία στο Περιστέρι να μας τα φέρει στην Πάρνηθα,όπου και θα γίνει το τραπέζι.Συνολικά,δηλαδή,με την μεταφορά,130 ευρώ.

Ακόμα...Είδαμε και για φωτογράφο!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

-Ψηφιακά άλμπουμ(2.Το ένα για γάμο,το άλλο για την βάφτιση) 30 επί 40 ή 35 επί 35 με 20 σαλόνια κι εξώφυλλο φωτογραφία του ζευγαριού ή του μωρού σε καμβά ή ξύλο.Συν 3 μικρά άλμπουμ για το γάμο,συν 3 για την βάφτιση επίσης ψηφιακά.

-2 DVD για τον γάμο,2 για την βάφτιση(Eπιπλέον DVD χρεώνονται με 10 ευρώ το τεμάχιο).Ψηφιακή επεξεργασία,εισαγωγή τίτλων,μοντάζ με full effects,μουσική επένδυση και εξώφυλλα για καλύτερη παρουσίαση)

-6 μεγενθύσεις από τον γάμο,συν 6 για την βάφτιση.20 επί 25.

-2 αφίσες μεγέθους 40 επί 60

Σύνολο 1200 €.

Πώς σας φαίνεται;

Δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα,απλά τα κοιτάζω και θα καταλήξω αργότερα.Γιατί έρχεται η μικρή μου σε 3-4 βδομάδες περίπου και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα κάνω όλα εξαρχής.

ola καλα ρε μπεμπουλινα αλλα νομιζω ολα αυτα ειναι υπερπαραγωγη..αν σε αρεισει οκ..απλα εμενα θα με αρζαν πιο απλα ολα...οχι τρελο ανθοστολισμο, οχι μπαλονια για τη βαφτιση..τωρα σου λεω για μενα..δε ξερω..

παντως οι τιμες ειναι καλες ετσι πως τισ γραφεις..μαρεσει πολυ η ...φοτο σου...αντε με το καλο να ερθει η μπουμπου...

Νέλλυ, να ζήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα μωρέ, λες και αλλάζει κάτι με το γάμο... Άμα είναι να μείνεις με κάποιον θα μείνεις, κι άμα είναι να χωρίσεις θα χωρίσεις... Σας εύχομαι πάντα μαζί κι αγαπημένοι!!!!

Κορίτσια, οι υπόλοιπες με το καλό για γάμους και βαφτίσεις!!!

Σωσώ μου,όλα είναι απλούστατα...Αν το έβλεπες,θα καταλάβαινες!Δεν τα πάω καλά με το μπούγιο,νομίζω ότι τα πολλά πράγματα κλέβουν χώρο από τη ζωή μας.Σιχαίνομαι τους ανθοστολισμούς με άνθη που δε χωράει ο κόσμος στην εκκλησία.Είναι πολύ λιτά,όλα.Και στο αμάξι,να φανταστείς,μας δίνει 3 μπουκετα,εγώ επέλεξα να μπει μόνο το ένα μπροστά,και κορδέλα σκέτη πίσω.

Δεν μπορώ τα πολλά-πολλά,έτσι ήμουν γενικά,έτσι είναι το σπίτι μου,κι έτσι θα γίνει κι ο γάμος μου.

Από τιμές όμως,πώς σου ακούγονται;

Καλημέρα.

Τον περασμένο Ιούνιο έκανα & τα 2μυστήρια μαζί.

Ήταν απίστευτη ταλαιπωρία διότι όπου πηγαλιναμε είχαμε μαζί & τη μικρή μας.

Βοήθεια απο πουθενά!

Αν δεν επέμενε ο σύζηγοε ΔΕΝ θα έκανα θρησκευτικό...

Το μωρό κουράστηκε υπερβολικά όπως αντιλαμβάνεσαι,αλλά μετά απο λίγη ώρα όλα καλά.

Λοιπόν εμείς φροντίσαμε εκεί που θα γίνουν τα μυστήρια,να γίνει & το τραπέζι,για να μην τραβολογάμε τον κόσμο....Ευτυχώς δεν κουράστηκαν διότι κατα τη διάρκεια της βάπτισης,οι μεγαλύτεροι κυρίως κάθονταν ενώ απολάμβαναν ορεκτικά με ποτό!(είχαμε επιλέξει μουφε)

κάναμε κοινό προσκλητήριο-δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία- & μπομπονιέρα παιδική με γλυκάκι σε ατομικό βαζάκι.

Εραψα ενα λευκό φόρεμα αρκετά καλό,αλλά νυφικό δεν το έλεγες,ο σύζηγος έβαλε ενα ωραιότατο κουστουμάκι,όχι γαμπριάτικο χωρίς γραβάτα κλπ.

Επειδή σε κούρασα, να σου πώ πως ήμουν η ποιο αφασία ''νύφη'' χωρίς άγχος & την τελευταία εβδομάδα πήρα & 1,5κιλό απο το φαγοπότι!

Με το άγχος χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

καλή συνέχεια!

Γεια σου!

Εγω ειχα κανει γαμο βαπτιση το καλοκαιρι του 08.

Σου βαζω μια φωτο απο το προσκλητηριο που ειχε και τα κουφετα μαζι σαν μπομπονιερα.

Επειδη ειμαστε και σε νησι εγινε τελιως καλοκαιρινη!

Στα κουφετα κρεμεται μια ασημενια καρδια και δυο μπλε ματακια.

Σου βγαινει πιο οικονομικο απο 2 προσκλητηρια αν και η συγκεκριμενη ηταν απο ΑΜΕΑ χειροποιητη και ηταν ακριβη αλλα αξιζε τον κοπο.

Μπορεις να κανεις κατι παρομοιο κι εσυ!

127da.jpg

ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΘΗΒΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ:

-ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ 35*35 ΜΕ 30 ΣΑΛΟΝΙΑ

-1 ΦΩΤΟ 40*60 ΓΑΜΟΥ

-5 ΦΩΤΟ 20*25 ΓΑΜΟΥ

-3 ΑΜΠΟΥΜ ΨΗΦΙΑΚΑ 15*20 ΓΑΜΟΥ (ΔΩΡΟ)

-ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΒΑΦΤΙΣΗΣ 20*30 ΜΕ 30 ΣΑΛΟΝΙΑ

-5 ΦΩΤΟ 20*30 ΒΑΦΤΙΣΗΣ

-1 ΠΑΖΛ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ (ΔΩΡΟ)

-1 ΚΟΥΠΑ (ΔΩΡΟ)

-2 DVD ΓΑΜΟΥ

-2 DVD ΒΑΦΤΙΣΗΣ

-2 DVD ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ (ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ)

ΜΕ 1400 ΕΥΡΩ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΗΡΕΣ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-2 ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

-1 ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ (ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΚΟΥΑΖ - ΛΙΛΑ)

-ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΑΖΕΣ

-2 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΕΥΚΑ ΜΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΣΟΡΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

- ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

-ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΕ 20 ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΓΑΖΕΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ.

ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΖΕΣ ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΕΣ ΛΥΣΙΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ. ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ( ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ) ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 1250 ΕΥΡΩ!!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ... :blush: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...

εγω τη προηγουμενη εβδομαδα πηγα στο φωτογραφο για τις φωτογραφιες

εχω κανει το γαμο - βαφτιση απο το σεπτεμβρη

μου πηρε 400 για το βιντεο

οσο για τις φωτογραφιες

πηρα τις απλες κλασικες φωτογραφιες που εβγαζαν τοσα χρονια

ειναι πολλα τα χρηματα για το ψηφιακο

πειτε με τσιγκουνα αλλα τα λυπομουν

αλλωστε ποσες φορες θα κοιταξω το αλμπουμ?

το βιντεο παντως ηδη ειναι καταχωνιασμενο σε ενα συρταρι και εχουν περασει μονο 5 μηνες

να σας πω και μια βλακεια που μου εκανε με το βιντεο?

μαλλον 2 βλακειες

πρωτον το χορο μας τον τραβηκε ολο κοντινο πλανο

ουτε το νυφικο μου φαινετε, ουτε οι φιγουρες

επισης μου εχει γαμο βαπτιση και τραπεζι σε 2 dvd

το γαμο και τη μιση βαπτιση στο ενα

και την υπολοιπη βαπτιση στο αλλο

ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

εφη καλησπερα..αυτο ειναι που λενε να πας σε καλο φωτογραφο...και γω λεω να μην κανω ψηφιακο..σιγα..και δεν εισαι τσιγκουνα...

λεμον πολυ ωραιο το προσκλητηριο...

τζενι μπιλ να σε ρωτησω...ποσο σε πηρε να το ραψεις;;αξιζει;;δεν υπαρχουν απλα νυφικα σα φουστανια;;;ποσο πανε ξερει καμια;;;

και επισης..χαιρετουρα κανατε;;;γιατι μου φαινεται υπερβολη μετα απο τοση ωρα που θελουν τα 2 μυστηρια να χαιρεταει και ο κοσμος..και ειχατε γλυκακι μαζι με τη μπομπονιερα;;και κοψατε τουρτα στο μαγαζι;;;αυταααααααα

yuki έγραψε:

ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ... :blush: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...

ΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ. ΣΩΣΩ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ :blush: .ΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ :P . ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΛΙΤΣΑ ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΜΑΜΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ.

Καταπληκτική ιδέα...Λιτό κι απέριττο,χωρίς υπερβολές.

Παραπέμπει όντως σε βάφτιση,χωρίς να γίνεται υπερβολικά μπεμπεδίστικο.

Πολύ μου άρεσε,ειλικρινά..Μπράβο και πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...