Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καντινου, εμεις εδω Θεσσαλονικη εχουμε γαλα Αμερικανικης Γεωργικης σχολης - το οποιο και σκοπευω να δοσω τον δικο μου οταν θα ερθει η ωρα, γενικα πιστευω οτι ειναι καλο να προτιμησεις καποιας μικρης εταιριας γιατι εχουν μικρη παραγωγη, και τα γαλατα τους παστεριονονται μονο μια φορα

Δημοσίευση

Κοπελα μου επειδη γνωριζω πολυ καλα την παραγωγη στο εργοστασιο γαλακτος Ολυμπος θα στο προτεινα με μεγαλη σιγουρια. Δεν ξερω βεβαια αν το βρισκεις ευκολα εκει που μενεις. Παντως εγω αυτο θα δωσω στο παιδακι μου οταν θα φτασει στην ηλικια που θα πινει γαλα εργοστασιου.

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Κοριτσια ευχαριστω!

Ολυμπος σκεφτηκα και εγω!

Το μωρο που ειναι ενος ετους μπορω να του το δωκιμασω η δεν κανει ακομη?

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τον παιδιατρο σου. Ξερω πολλους που το εγκρινουν και αλλους που προτεινουν τα noulac-kid. Καλυτερα ρωτα τον για να εισαι σιγουρη.

Δημοσίευση

Για το Ολυμπος έχω ακούσει τα καλύτερα..

Πάντως απο προσωπική γνωμη θα σου έλεγα να προτιμάς τα τοπικά γάλατα μιας και δεν έχουν δεχτει επεξεργασια όπως πολλές-αν όχι οι περισσοτερες μεγάλες βιομηχανιες γάλακτος

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Κοριτσια ευχαριστω!

Ολυμπος σκεφτηκα και εγω!

Το μωρο που ειναι ενος ετους μπορω να του το δωκιμασω η δεν κανει ακομη?

Εχει ξανασυζητηθει το θεμα για φρεσκο γαλα σε μωρο ενος ετους . Ο κ. Τζορμπατζάκης και η κ. Toulouse (οι παιδιατροι του φορουμ) δεν το συστηνουν .

Υπάρχουν διαφορες γνωμες για το θεμα , ουσιαστικά το βαρος της αποφασης πεφτει στη μητέρα !

Δημοσίευση

Σε αυτη τη ηλικια υπαρχουν φρεσκα γαλατα ειδικαοπως ειναι το atvance το nounoy kid καιπολλα άλλα.

Οιπερισσοτεροιπαιδιατροιλενε να συνεχισουν το γλαδευτερης ηλικας εγω προσωπικα εδεινα εβαπορε απο5 μηνων και αυτο πειδη ομικρος δνε επιενε με τιποτα τη σκονη και στην κατερινη δοκιμασε το noulak σε φρεσκο αλλα επειδη καιη παιδιατροεμου ειεπ α του δωσω καλυτερα εβαπορε .ετσι ξεκινησαμεμε το νουλακτοεβαπορε καιμετα επεινε τονουνπου κιντ .

Τωρα εδω και 8 μηνες περιπου πινει φρεσκο αλλα ειναι 5μιση ετων πινουμε απο το βεροπουλο το allpiland ειναι Αυστριακο πολλη ωραιογαλακαιεχει μονο0,87 αν δεν βρισκουμε παιρνουμε το Δελτα .

Δημοσίευση

Λαλα, το ξερω οτι οι γιατροι εδω στο φορουμ δεν το συστηνουν.

Θα το καθηστερισω λιγο.

Εξαλλου ενα μπιμπερο δινω και της εχω παρει "φρεσκο" γαλα της ηλικιας της.

Της αρεσει κιολας.

Η μεγαλη, Βανια, επεινε το Νουνου kid.

Εχτες της εδωσα και ειπιε το Δελτα και της αρεσε.

Θα δωκιμασω και το ολυμπος και αν οχι θα συνεχισω με της Δελτα.

Δημοσίευση

καλημερα

εδω θεσσαλονικη δυο παιδιατροι μου ειχαν συστησει για τον μεγαλο ολυμπο, κουκακη(με μεγαλυτερη προτιμηση) ή αμερικανικης γεωργικης σχολης, το οποιο ομως ειναι λιγο πιο παχυ απο τα αλλα και θελει προσοχη αν πινει πολυ γαλα το παιδι για χολυστερινη.

διαλεξαμε το κουκακη. και στην μικρη με το καλο αυτο θα της δωσω οταν ερθει η ωρα

Δημοσίευση

Κοριτσια μπερδευτηκα.Η δικια μου ειναι 19 μηνων και εδω και περιπου 2 μηνες της δινω εναλλαξ φρεσκο και σκονη.Φρεσκο το πρωι και σκονη το βραδυ.Σκεφτομουν μαλιστα να κοψω τελειως τη σκονη αλλα με μπερδεψατε.Φρεσκο της δινω της Αμερικανικης Γεωργικης Σχολης ή το βιολογικο της ΕΒΟΛ (μια Βολιωτικη εταιρια που το βρισκω ομως στην Αθηνα).Μηπως δεν πρεπει να της δινω ακομα φρεσκο γαλα;

Δημοσίευση

Βρε κοριτσάκια μου καλα,μην αγχώνεστε!!!

Θα ρωτήσετε τον παιδίατρο σας και αν το επιτρεπει δίνετε!

Πιστευω πως για 18 και 19 μηνών επιτρέπεται σίγουρα...

Εμενα ο παιδίατρος μου είπε από ενός ετους να του δώσω φρέσκο

και χωρίς πρόσθετα , βιταμίνες ,δίδηρο κτλ...

Εγώ του το ξεκίνησα 13 μηνών και συνεχίζουμε μέχρι τώρα που είμαστε 20.

Του δίνω κατα βάση το Ολυμπος και οταν δεν βρίσκω ( σπάνια )

του δίνω Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής-Θεσσαλονίκη...

Τρίτη προτίμηση για Φάρμα Κουκάκη αλλα το βασικό είναι να το

θέλει και το παιδάκι ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @anna_30  κοιτάω κ από τη μια λέω κάτι φαίνεται, από την άλλη μου φαίνεται σας σκια... Αλλά δεν είμαι έμπειρη εγώ να ξες!!! Σου εύχομαι να είναι!!! Θα περιμένουμε μέχρι Παρασκευή τώρα;;; Πφφφ μήπως να κάνεις την Πέμπτη; 😝 Θα μας φάει ή αγωνία 
    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...