Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

έτσι ήταν το διαμέρισμα που μέναμε πριν: και ένα βράδυ κατέβηκα τα 16 σκαλιά και το τελευταίο δεν το υπολόγισα καλά και ....πάρτην κάτω!!!!

Θέλει λίγη προσοχή και ένα φωτάκι ώστε να βλέπεις!

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες! :)

μπραβο στην ειρηνη μας κ στο Σπυρακο! :):):):) ποιος τους πιανει τωρα!τρεξιμο η κυρια,φαγοποτι ο κυριος! :P:P;)

κοριτσια..θελω συναντηση!ο μικρουλης μου βεβαια ησυχος δεν ειναι,αλλα ..θα το ρισκαρω!αληθεια εσεις στις συναντησεις πινετε χαλαρα το καφεδακι σας;;γιατι εγω ολο πρεπει να κοβω βολτες με το μωρουλινι αγκαλια! :silly: :woohoo: :woohoo:

αα!αυτο το μηνα..

μπουσουλησαμε!

καθομαστε μονοι μας στον πωπο μας,εκει που μπουσουλάμε..τσουπ!δινουμε μια κ καθομαστε!

πιανομαστε απο ο,τι βρουμε κ σηκωνομαστε ορθιοι! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ναι,ναι ,ειμαι κουκουβαγια! :silly: :woohoo: :woohoo:

Θουλη μου αν ξαναδεις αιμα παρε την παιδιατρο..μηπως αλλεργια που λεει κ η βικυ..αχ,μακαρι να μην ειναι τιποτα :(

δε τη βρηκες τη λαλα για το στηθος;;πώς εισαι;;καλυτερα;;

λενακι κουραγιο!

νατασουλα με κεφακια πηγαμε δουλεια σημερα,εε: :P φουστιτσα διαβαζω!

Αναστασια χαρηκα που σε ειδα εστω κ για λιγο στο τρενακι!η τσαχπινουλα τί κανει;;κοιμαστε τα βραδια;;

εμεις τα ιδια χαλια!ανα 1-2 αντε κανε κ κανενα 3ωρο,ξυπναμε! :angry::(

πεμπτη η παρασκευη παμε για εμβολιο!

φιλια σε ολες!κ στο φαντασματακι μας!! :P:P:P:P:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

έτσι ήταν το διαμέρισμα που μέναμε πριν: και ένα βράδυ κατέβηκα τα 16 σκαλιά και το τελευταίο δεν το υπολόγισα καλά και ....πάρτην κάτω!!!!

Θέλει λίγη προσοχή και ένα φωτάκι ώστε να βλέπεις!

Θα έχω πολύ πλάκα χαχαχαχα. Γι αυτό προσευχηθείτε όλες να κοιμηθεί σερί η ζουζούνα μου πριν πάει στο δωμάτιο της, χαχαχαχα!!!!

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

Λενα τι ωραια και εσυ εδω?

δεν κοιμαται εε?

εδω ολες παρεα!

στην πορεια συνηθηζεις τα ξενυχτια και σου φαινονται παιχνιδι!

εμεις χθες ξυπνησαμε μονο μια φορα μεσα στη νυχτα και μετα για τα καλα στις 6:00, τωρα κοιμαται!

Δημοσίευση

LUCKY! έγραψε:

κοριτσια..θελω συναντηση!ο μικρουλης μου βεβαια ησυχος δεν ειναι,αλλα ..θα το ρισκαρω!αληθεια εσεις στις συναντησεις πινετε χαλαρα το καφεδακι σας;;γιατι εγω ολο πρεπει να κοβω βολτες με το μωρουλινι αγκαλια! :silly: :woohoo: :woohoo:

αα!αυτο το μηνα..

μπουσουλησαμε!

καθομαστε μονοι μας στον πωπο μας,εκει που μπουσουλάμε..τσουπ!δινουμε μια κ καθομαστε!

πιανομαστε απο ο,τι βρουμε κ σηκωνομαστε ορθιοι! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ναι,ναι ,ειμαι κουκουβαγια! :silly: :woohoo: :woohoo:

Αναστασια χαρηκα που σε ειδα εστω κ για λιγο στο τρενακι!η τσαχπινουλα τί κανει;;κοιμαστε τα βραδια;;

Καλησπερα σας!!!Φιλια σε ολες!

Ιουλια ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!

Δεν εισαι εσυ κουκουβαγια....ο γιοκας σου ειναι ξεφτερι!!!!

Κ εγω τα ιδια σκεφτομαι για συναντηση!οποτε...Θα ερθω μονο αν ειναι συναντηση καροτσαδας!!!!! :laugh:

Η τσαχπινα ξαναγυρισε στις παλιες κακες συνηθειες!Ξυπναει 4-5 φορες! καθε 1,5 με 2 ωρες δλδ! :woohoo:

Μαρθα εισαι καλυτερα????Το ελπιζω!

Πιθανοτατα δε θα δω την απαντηση...Δε μου στελνεις ενα πμ? :P:blush:

Δημοσίευση

Τι κάνετε;

Εγώ διαβάζω!!!

Έφαγα πριν λίγο και τώρα κάνω διάλλειμα για να συνεχίσω αργότερα.

Η Ειρήνη τραβάει κάτι ύπνους τώρα....... Ελπίζω να ξυπνήσει σε κανένα 3ωρο για να διαβάσω με την ησυχία μου.

Έφυγε το σύγκαμα ευτυχώς αλλά προέκυψε άλλο θέμα. Έχει βγάλει έναν δακτύλιο στο μπουτάκι της ο οποίος μεγαλώνει συνέχεια. Όταν πήγαμε στην παιδίατρο το είχε δει (ήταν πολύ πολύ νικρό σημαδάκι τότε) και μου είπε πως ήταν από το κρύο. Τελικά κάτι άλλο είναι....

Πήρα την δερματολόγο και μου έκλεισε ραντεβού την άλλη Πέμπτη!!!!

Δεν είχε ούτε ένα κενό. Αφησα το τηλ μου αν υπάρξει ακύρωση να με πάρει μιας και βιάζομαι...

Η άλλη πονεμένη ιστορία είναι οτι δε θέλει με τίποτα τα φρούτα πάλι. Το απόγευνα τρώει με το ζόρι 2 κουταλάκια φρουτόκρεμα και 1 μανταρίνι. Σήμερα θα της φτιάξω κανέναν πουρέ λαχανικών να φάει γιατί θα μείνει μισή....

Εύχομαι να περάσει σύντομα η 'φάση' της.

Δημοσίευση

Δίνω και εγώ το παρόν. Ακόμα το παλεύουμε με την πράσινη διάρροια της Δανάης. Έχει 1 εβδομάδα που θηλάζει πάλι αποκλειστικά, αλλά πίνει λίγο γάλα και έχει μειώσει τους βραδινούς θηλασμούς σε 1.

Ερώτηση: Τι θα τα κάνω τα βυζιά μου;;;;;; Μούσκεμα έγινα το βράδυ και είχα καινούριο επιθεμα...

Δημοσίευση

Εεεεεεεεεεεεεεπ........

Ατιμοαναστασία σ'έπιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ξέρεις πως εγώ σου ανεβάζω ο κάρμα αλλά.....

Είπαμε πως οι σάυρες καραδοκούν....

Μα τέτοια εμπάθια βρε παιδί μου;;;;;;;

Ξέρω όμως τι ζηλέυουν......

Τα νιάτα σου και την ομορφιά σου!!!!!!!!

Αααααααα και τα μπουτάκια της τσαχπίνας!!!

:P:P:P

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Εεεεεεεεεεεεεεπ........

Ατιμοαναστασία σ'έπιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ξέρεις πως εγώ σου ανεβάζω ο κάρμα αλλά.....

Είπαμε πως οι σάυρες καραδοκούν....

Μα τέτοια εμπάθια βρε παιδί μου;;;;;;;

Ξέρω όμως τι ζηλέυουν......

Τα νιάτα σου και την ομορφιά σου!!!!!!!!

Αααααααα και τα μπουτάκια της τσαχπίνας!!!

:P:P:P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Me tsaκωσες!!!!!!!

Αν το :laugh: καρμα το κατεβαζει καποια-καποιες ειμαι πολυυυ χαρουμενη που της εχω γινει εμμονη ιδεα!

Που κοιμαται κ ξυπναει με τη σκεψη μου!!! :P:P:P

Σ'ευχαριστω κουκλαρα μου!

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο αυτο που εβγαλε η Ειρηνη.. :(

Οποτε θελετε παμε καροτσαδα!!!

Εγω αυριο παντως...Θα παω την "γνωστη"!!!!!!!!!!! ;) :laugh:

Αθηνα...Τι να πω καλη μου??? :dry:

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Τι κάνετε;

Έχει βγάλει έναν δακτύλιο στο μπουτάκι της ο οποίος μεγαλώνει συνέχεια. .

Αν έχετε ζωάκι στο σπίτι μου μυρίζει τριχοφάγος. Αν όχι τότε δεν ξέρω.

Λένα καλώς ήλθες. Κάνουμε διαγωνισμό ποια έχει τον μεγαλύτερο μαύρο κύκλο. Ρε κορίτσια το έχει απογειώσει το ξενύχτι ο χουχου μου. Βυζοπιπιλάει όλη μέρα και όλη νύχτα τι τον έχει πιάσει. Λέτε να χει μειωθεί η παραγωγή μου και να κάνει νούμερα γιατί οι θηλές μου παραμένουν ξερές εδώ και 2 μήνες. Είναι λίγο καλύτερα αλλά από του ρούφα ρούφα το βλέπω να ξανασκίζονται. :unsure:

Ιουλία μπράβο στο νινί. Τώρα σιγά σιγά θα τουρλώνει το ποπουδάκι και όπου φύγει φύγει.

Μάρθα πάρε καλύτερα τον γιατρό γιατί μου μυρίζει αλλεργία.

θα μου εξηγήσει καμιά επιτέλους τι είναι αυτό το φαντασματάκι????έχω μείνει πίσω :dry::S:ohmy: :silly:

Δημοσίευση

Αναστασία σου στέλνω ένα καρματάκι

γιατί χάρηκα που σε ξαναείδα στο τρενάκι :kiss::kiss:

Νατάσα καλό διάβασμα.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό το σημαδάκι.

Αθηνά λες αν τη μέρα θηλάζει αποκλειστικά

να κόψει τους βραδυνούς θηλασμούς?

Πάντως εμένα μέχρι 6 μηνών που θάληαζε

αποκλειστικά το βράδυ ξυπνούσε μόνο 1 φορά.

Ιουλία όλα μαζεμένα τα έκανε το καμάρι σου.

Κι εγώ θέλω συνάντηση άντε να οργανωθούμε.

Λενάκι καλώς ήρθες στο τρενάκι.

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

τι κανετε κουκλες?

Λενα τι ωραια και εσυ εδω?

δεν κοιμαται εε?

εδω ολες παρεα!

στην πορεια συνηθηζεις τα ξενυχτια και σου φαινονται παιχνιδι!

εμεις χθες ξυπνησαμε μονο μια φορα μεσα στη νυχτα και μετα για τα καλα στις 6:00, τωρα κοιμαται!

δεν ανοιγει μάτια να ξυπνήσει τελείως αλλά άμα την αφήσω έτσι ζητάει πιπίλα για να ξανακοιμηθεί τελείως αστα!

Δημοσίευση

Νατασούλα, εδώ και ένα χρόνο η Δανάη θηλάζει μέρα νύχτα. Την τελευταία εβδομάδα περασε μια ίωση και έχει κόψει την τροφή. Ούτε που ξέρω πια τι να κάνω....

Τα ξενύχτια είναι πλέον τρόπος ζωής...!!!

Δημοσίευση

η πόντια εφυγα κ αφηα του υπολογιστη ανοιχτο! :silly: :silly: :silly: !!!

λοιπόν,ζηλεψα που η Χρυσα ειπε οτι ο μπαμπας της παει τον μικρο στις κουνιες με τα καλαθακια κ........ως ζηλιαρα μολις ξυπνησε ο μικρουλης,τον εβαλα στο καροτσι κ πηγαμε παρκο!η τρελη μεσα στο κρυο ανεβασα το παιδι στις κουνιες,αυτες με τα καλαθακια!!κ αυτος γελουσε καλέ!!του αρεσε τρελά!!φυσικα ψυχη δεν ειχε το παρκο!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P:P

αααχ!τί καλά!θα τον ξαναπαω αυριο!! :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσια οποτε θελετε καροτσαδα,ρισκαρω κ καθιστο καφε,αλλα μην παρεξηγηθειτε αν δε βαλω κωλο κατω! :P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :silly:

Μαρια το φαντασματακι ειναι στο σπιτι της argi!συμβαινουν διαφορα περιεργα εκει,φωτα που αναβουν,πορτες που κλεινουν.. :unsure::S:blink: :silly:

νατασα καλο διαβασμα!!

νατασουλα φιλάκια!!!

σε ολες φιλιαααααααααα! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

εγώ κατεβαίνω από το τρενάκι γιατί ήρθε η ώρα να πάρω τον Λουκάκο μου από το σχολείο.....και μετά είναι η σειρά των ανδρών να ασχοληθούν με τον υπολογιστή!!!

ακόμη και ο γιος μου κάνει skype!!!! για 1 ώρα!!!

Δημοσίευση

LUCKY! έγραψε:

η τρελη μεσα στο κρυο ανεβασα το παιδι στις κουνιες,αυτες με τα καλαθακια!!κ αυτος γελουσε καλέ!!του αρεσε τρελά!!φυσικα ψυχη δεν ειχε το παρκο!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P:P

Α δεν είσαι η μόνη. Και γω τον βγάζω έξω. prive παρκο έχουμε. Αν το ντυσεις το μωρό και μες το σπίτι δεν έχεις 150 βαθμούς δεν έχει ανάγκη. Μες την τρελλή χαρά είναι.

argi να φέρε τους ghostbasters :woohoo:

Δημοσίευση

Αναστασια το καρμα σου εφτασε 69...σου το ανεβασω για να μη σου μπαινουν πινηρες ιδεες!!! χιχιχι.

Ρε κοριτισα που ειναι οι αλλες...το ποντικοαμαρι, η Θαλασσα...

Θουλη τι εγινε τελικα με το στηθος;;;;;

Καλη επιστυχια στα κοριτσια που διαβαζουν για εξεταστικη

Αργη...μια χαρα ειναι τι φαντασματακι σας..θα σας φιλαει και αο κλεφτες...χιχιχιχιχι.

Μια χαρα ειναι στο παρκο...σουζα καθετε ο Τζεφ...κιχ δεν βγαζει....

παω να φτιαξω το σπανακορυζο( μπλιαξ) του αντρα μου χιχιχιχι

Κοριτσια σορυ αν ξεχασα καμια...πολλα φιλια στα ζουζουνια σας...επανερχομαι αφου μπανιαρω και κοιμησω- λεμε τωρα- τον τζεφ!!!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα. Αποφασισα και εγω να ανεβω στο τρενακι. Εχω μια μικρουλα 2 1/2 μηνων και θηλαζουμε και εμεις αποκλειστικα. Το Σαββατοκθριακο βολταραμε διαρκως και η μικρη αντι να ξυπναει στα γνωστα 3ωρα ξυπναγε καθε 4-6 ωρες. Σημερα απο το πρωιξυπναει στα 3ωρα και τωρα που την κραταειειναι λιγο ανυσηχη ενω δεν το συνηθιζει. Ελπιζω το βραδυ να χτυπησουμε ενα 5ωρακι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...