Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσαρες μου αγαπημενες η so sad και η αθηνα θα εχουν τα παιδακια τους μαζι υπαρχουν 3 επιλογες για να βρεθουμε αυριο κυριακη στης 11 το πρωι (την ωρα παντως την βρηκαμε :P ).

1.Κενταυρος Νεα φιλαδελφεια

2.The mall μαρουσι

3.μοναστηρακι.

οπου ψηφησετε περισσοτερες πινουμε εκει καφε το πρωι αυριο.

παρακληση πειτε την αποψη σας μεχρι της 9 σημερα το βραδυ.

ευχαριστω.

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσαρες μου αγαπημενες η so sad και η αθηνα θα εχουν τα παιδακια τους μαζι υπαρχουν 3 επιλογες για να βρεθουμε αυριο κυριακη στης 11 το πρωι (την ωρα παντως την βρηκαμε :P ).

2.The mall μαρουσι

3.μοναστηρακι.

ευχαριστω.

Δημοσίευση

2.The mall μαρουσι

3.μοναστηρακι.

ευχαριστω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι εγω home test έκανα δεν ξέρω αν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα one εύχομαι καλούς διπλασιασμούς στην χοριακη σου 🥰
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω παιδίατρο πήγα σήμερα για τη μικρή χαχα. Σας είχα γράψει ότι την Παρασκευή τ βραδυ έκανε εμετο. Τ σαββατο ηταν κομμενη, χθες ήταν μια χαρά κ σήμερα ξύπνησε πάλι κομμενη κ με πονους στην κοιλιά οπότε την πήγα γιατρό. Ιωση την τριγυριζει. Εγω εκανα υπερηχο ισχυων κ στις 2 μου. Είναι στις εξετάσεις π συνιστουνται στα κορίτσια. Μη σε αγχωνει κατά πάσα πιθανότητα δ ειναι κάτι. Ο μεγάλος σου πάει τώρα πρώτη η νήπια? Όσο για το θηλασμο οσο κ οτι μπορεσεις. Τ μωρα μας δ θα θυμουνται τίποτα από αυτά. Ούτε αν θηλασαν ουτε τ πως γεννήθηκαν. Προσπαθούμε συνέχεια για τ καλύτερο. Και αυτό θα δουν κ θα θυμουνται αργότερα. Για μενα τ μεγάλο υπερ τ θηλασμού ειναι η ευκολία. Π δ χρειάζεσαι μπουκάλια, αποστείρωση, νερο βρασμένο κτλ. Απο κει κ περα οσο τ μωρακι ειναι χορτάτο δ μας νοιάζει ο τρόπος.
    • Τα τεστ εγκυμοσύνης όσο ήμουν έγκυος στη Λυδία 🩷🩷 Είναι one step (παλιά), αλλά βλέπεις, δεν είναι να τους δίνεις τρομερή σημασια από μέρα σε μέρα    
    • Γεια σου Μαίρη χαίρομαι που έμαθα ότι γέννησες κ είστε  υγιείς.  🩷 γεννήσαμε με μια μέρα διαφορά εγώ στις 17/02.    ήσουν κ στο γκρουπάκι μας με τ μωράκια του Φεβρουαρίου 2025! 🩵   ως ένα σημείο μπορώ να καταλάβω ότι ο άντρας σου ως γονιός μπορεί να θέλει πχ κάποια πράγματα σχετικά με το παιδί αλλά ως ένα σημείο. Από την στιγμή που πιέζεσαι θα έπρεπε να κατανοεί κ εκείνος τις συνθήκες! Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα σωστά!   καθιστε μιλήστε κ εξήγησε του πως το βιώνεις κ τι θα ήθελες! Σαφώς να συμπεριλάβεις κ το γεγονός ότι λίγη βοήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα κ ίσα ίσα δεν είναι μόνο η βοήθεια αλλά κ η παρέα πχ από την μαμά σου. Όταν ειδικά αποκτάς το πρώτο παιδί το σοκ είναι μεγάλο. Το ξέρω! Η αϋπνία, η ξαφνική αλλαγή της ζωής 360•, οι ορμόνες κτλ κτλ.    Μέσα σε όλα αυτά είναι κρίμα κ άδικο να νιώθεις ότι έχεις θέματα κ με τον σύζυγο.    Ολα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη! Πάντα κάθε αρχή είναι κ δύσκολη αλλά θα το βρείτε 🩷🩷🩷🩷
    • Εμείς πήγαμε σήμερα παιδιατρο να την δει,από την Πέμπτη εχει παρει μόνο 35 γραμμάρια,μου είπε όσο το παλέψω με το στήθος, βγάζω και με θηλαστρο το δίνω αν δεν πιάνει και συμπληρώνω ξένο.Την βάζω έστω για λίγο στο στήθος,αλλιώς θα αντλώ καινθα το δίνω. Δεν θέλω να με πιάσει καμία επιλόχειος,έχω καοντον μικρό,μεγαλο πλέον οπότε όσο μπορέσω.  Αυτό μου είπε ο άντρας μου. Ξέρει ότι θέλω να θηλασω όσο τίποτα άλλο και με στηρίζει αλλά μου είπε πως πρέπει να είμαι εγώ καλά.  Ο παιδίατρος μας έδωσε και την βιταμίνη d και ζήτησα να δώσουμε προληπτικα μαζί με προβιοτικες σταγόνες για να προφυλαξουμε λιγο τογς κολικους,ειναι 2 σε 1. Επίσης έχει το δεξί ισχυο λίγο πιο χαλαρό, μου είπε να βάζω διπλή πάνα και σε 20 μέρες θα κάνουμε υπέρηχο ισχυων και ωτοακουστικο έλεγχο. Κατά τ'αλλα είναι μια χαρά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...