Μετάβαση σε περιεχόμενο

farmville και cafe world...

Recommended Posts

μονο farmville κοριτσια.τρελο κολλημα μιλαμε!!!εχω μια αποριουλα...8ελω να μεγαλωσω τη φαρμα κ μου βγαζει οταν παταω να την ΑΓΟΡΑΣΩ purchase the homestead first..ρε κοριτσια τη σημαινει αυτο τι πρεπει να κανω???εχω κ πτυχιο στα αγγλικα τρομαρα μου!!!πειτε μου please.........................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια και εγω μια απο τα ιδια...

μπαινω ποτιζω ταιζω ολα ολα

σε καποια φαση μου ειχε γινει εμμονη...ειχε αρχισει να με αγχωνει και ετσι μετα χαλαρωσα...οχι να αγχωνομαι ποτε θα ταισω και θα ποτισω την φαρμα στο ιντερνετ!!!!ημαρτον!!! :silly:

τωρα εχω μερικα παιχνιδακια μπαινω στο χαλαρο και παιζω!!

Α!ωραιο κολπο μας ειπες τον περιορισα τον αγροτη μου και τα μαζευει πιο γρηγορα!!

αυτο που μου αρεσει πολυ επισης ειναι και το country story!!αλλα δεν βλεπω συμμετοχη!!!κλαψ κλαψ!!!γιατι ρε κοριτσακια!!!!παιξτε το ειναι καλο!!!

Αγαπητή mariakim23 μήπως προσπαθείς να αγοράσεις μια επέκταση που έπεται κάποιας άλλης. Τις επεκτάσεις πρέπει να τις αγοράζεις όλες με την σειρά απο την πιό μικρή στην πιο μεγάλη και ας έχεις λεφτά να πάρεις την μεγαλύτερη. Έτσι για να μας τρώνε να λεφτουδάκια μας που με τόσο κόπο μαζέψαμε θερίζοντας...Ελπίζω να βοήθησα. :)

Καλημέρα κορίτσια, μια απο τα ίδια και εγώ. Farmvilley, Cafe world, και County Life, όπου το κόλλησε και ο άντρας μου και είμαστε και σε κόντρα, ποιός θα περάσει ποιόν.

Όσες δεν σας έχω φίλες στο fb, κάντε μου αίτημα, με μήνυμα στο nickname σας για να καταλάβω ποιές είστε, για να μεγαλώσει η παρέα και να έχουμε περισσότερους γείτονες. Θα με βρείτε σαν Hara Papaleonida και φώτο έχω μια με φόντο μια λίμνη (Λίμνη Δόξα στον Φενεό, Τρίκαλα Κορινθίας).

τελικα κοριτσια,ολες εχουμε την αναγκη να παιξουμε κ να χαλαρωσουμε

κ ελεγα μονο εγω εχω κολλημα με το PC! :P

Παρεπιπτοντως,εγω παιζω κ yovile

αχ! δε μας φτανουν τα μωρα μας κ οι δουλειες του σπιτιου κανουμε κ ενα σωρο αλλες! :laugh: ;)

Λοιπόν, εγώ παίζω φανατικά farmville. Όταν εφτασα στο επίπεδ 37, που ξεκλειδώνονται όλα, αποφάσισα να πιάσω και το καφέ. Δεν έχει ενδιαφέρον, όμως. Απλά ψήνεις τα φαγητά και τα σερβίρεις, άντε ν' αγοράσεις και κανένα μαραφετι. Αφήστε που κολλάει και συνεχεια... Ετσι συνεχίζω με ζέση τη φαρμα, και με λιγότερο ενθουσιασμό το καφέ. Οποια με θέλει γειτόνισσα και δε με εχει ήδη, να μου στείλει τα στοιχεία της σε πμ πάραυτα!!!

Είναι στο φέισμπουκ. Στη φάρμα εχεισ μια φάρμα, τη μεγαλώνεις, εχεις ζωα, δέντρα, αγοράζεις κτίρια, κ.λπ. Αν εχεις φέισμπουκ, πληκτρολόγησε farmville. Το καφέ δε λέει και πολλά, απλά μαγειρεύεις και σερβίρεις, δεν εχω ανακαλύψει κάποια αλλη δραστηριότητα. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, θα σου πουν οι άλλες.

maggy λες τα χαρτονομίσματα; Αυτά σου τα δίνει το παιχνίδι κάθε φορά που αλλάζεις επίπεδο, εκτός κι αν θες να αγοράσεις με την πιστωτική σου κάρτα (δηλ. με πραγματικά λεφτά του πραγματικού κόσμου!!!). Όχι, δεν μπορείς να κόψεις φρούτα και λαχανικά από άλλους, μόνο να κάνεις τις δουλειές που σου αναθέτει το παιχνίδι.

Ακόμα με νάρθηκα είμαι... Θα πάω την Τρίτη στο γιατρό, θα βγαλουμε και ακτινογραφία, να δούμε αν θα μπορλεσω να το μετακινήσω καθόλου. Πάντως δεν πονάει σχεδόν καθόλουτ τώρα!

maggy ευχαριστώ για το κάρμα! Πάρε κι εσυ ενα!!!

Άλλη μια κολλημένη!!! Μου αρέσει το farmville και το countrylife. Εν το μεταξύ η μαμά μου μ'έχει πρήξει με το Island Paradise το οποίο θεωρώ άθλιο, απλά η μάνα μου το καταλαβαίνει γιατί είναι στα ελληνικά!! Το Cafe world δεν μου αρέσει καθόλου! Έχω προσοαθήσει μια δυο φορέ =ς να το παίξω αλλά το βαριέμαι !!! Χώρια που δεν έχω κατάλαβει πως διάολο παίζεται!! :laugh: :laugh: Πιο παλιά είχα κολλήσει με το Πόλεμο συμμοριών και τους πρωτόγονους!! Σηκωνόμουν για το γνωστό πιπί της εγκυου τότε στις 6 και μέχρι τις 7 καθόμουν κι έκλεβα γιατί τότε κοιμόνταν όλοι κι είχαν αβέρτα ελεύθερο χρυσό!! Το εία κάψει λέμε!! Και τώρα μια από τα ίδια!! Είναι μέχρι να βαρεθώ!!! Και να σου πω.. η πλάκα είναι ότι στην αρχή αγνοούσα τα δώρα και μάλιστα είχα αποκλείσει την εφαρμογή, αλλά μια φίλη το έλεγε και το ξανάλεγε γιατί ήθελε να της στέλνω δώρα.. και τελικά κόλλησα!! Έχω πολύ φάση!! Όποιος θέλει γειτόνους και δεν μ'έχει... θα με βρει ως Elena Marafi! Φιλάκια...

YUKI ευχαριστώ για τα κολπάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...