Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΜΑ+ΜΠΑΜΠΑΣ =?

Recommended Posts

ginetai kauto.oxi toso suxna allaprospathw giati h diathesh mou exei allaksei.perasa polla apthn egkumosunh mou.apo polemo neurwn allo tpt.apo pethera akoma xeirotera.hmoun sto nosokomeio 2 mhnes peripou k otan hrtha spiti protimousa na gurisw ekei.to pisteuete?den eimai mazoxa apelpismenh eimai...barethika pia.kata talla thimwnei an den ton apokalesw agaph mou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολλές φορές για τους άντρες τα πράγματα είναι στο μυαλό τους πολύ πιο απλά από ότι είναι στο δικό μας.

Μήπως εσύ περνάς μια μίνι κατάθλιψη και όλα σου φαίνονται βουνο; Νιώθεις ότι ο άντρας σου δεν σε καταλαβαίνει, ότι είσαι συνέχεια μόνη σου με πολλές υποχρεώσεις και χωρίς χρόνο για σένα; Ότι θες μια γλυκια κουβέντα, λίγο γέλιο και πολύ ύπνο;

Λίγο πολύ βρέθηκα από αυτό το μονοπάτι. Μονη μου βγηκα. Αν εσύ δεν είσαι ευχάριστη και είσαι συνέχεια λυπημένη, πως περιμένεις να αντιστραφεί το κλίμα; Παρε το παιδί και βγες. Μίλησε με φίλες, κάνε ψώνια, περιποιήσου τον ευατό σου όσο προλαβαίνεις και γίνε πιο ανεξάρτητη. Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα και το ίδιο και ο άντρας σου. Το παιδί φέρνει και σε εκείνον αλλαγες.

Μόλις ξεπεράσετε αυτη τη φάση, τα πράγματα θα γίνουν πολύ όμορφα. Προσπάθεια χρειάζεται.

Καλημέρα κορίτσια..τι θα γίνει με αυτους τους άντρες;;; Δηλαδή μονο στην αρχή της σχέσης ή μονο αν είσαι καμιά σουπερ ντουπερ ουαου γκομενα ανταποκρίνονται;;; Εχει να μου δώσει σημασία τουλάχιστον 2 βδομάδες....και δεν εννοώ μονο το σεξ..να με πάρειμια αγκαλιά, να με χαιδέψει, να με φιλήσει...εχθές του το είπα..του λέω<< Μην νομίζεις ότι θα κάτσω να περιμένω εσένα!!!>> και είπε εντάξει και έπεσε για ύπνο!!! ΑΑα΄...συγγνώμη αλλά η αδιαφορία οδηγεί σε απιστία!! Οταν του τοτονιζω τότε το θυμάται!!! Δεν μπορώ να είμαι εκεί συνέχεια να του λέω <<Γιαννη...πρόσεξε!!!>> Εκεινος δε το νιώθει;; Εγώ δηλαδή γιατί θέλω και να κουβεντιάζουμε και να αγκαλιαζομαστε και κανένα φιλάκι έτσι..χωρίς σκοπό για σεξ..απλή τρυφερότητα και φροντίδα δυο ανθρώπων που αγαπιουνται...ερχομαι συχνά στα όριά μου με την αδιαφορία του!!! Και ποτέ μα ποτέ δεν μου προτείνει να πάμε έξω για κανέναν καφέ, ένα ποτάκι..κάτι...τον βαρέθηκα...μου σπάει τα νεύρα!!!

To μονο που δείχνει ότι κάνει με ευχαρίστηση είναι η δουλειά..ποτέ μα ποτέ δεν παραπονιέται...ποτέ...λείπει όλη μέρα και ζει μονο γι αυτήν...εγω ετσι το βλέπω...δε θα κάτσω να του πω ξανά πρόσεχε..θέλω να δω που θα το πάει!! Δε θα είμαι εγώ αυτή που κάθε τρεις και λίγο θα κάνει κινήσεις να σώσει ένα γάμο...σιχάθηκα πια!! Μονο όταν θέλει να εκτονωθεί ..ξέρετε που...με θυμάται!!Γινεται εκεί ένα στα γρήγορα και τι ωραία που περνάμεεεεεε!!!!!!Ουτε να έρθει κοντά μου να με ρωτήσει γιατο ζουζουνάκι..να το χαιδέψει που κλωτσάει, να με ρωτήσει πως τα πήγα εχθες στ γυμναστήριο που έκανα καινουρια αρχή μέσα στην εγκυμοσύνη...τίποτα...αν πονάω, αν..κάτι τέλος πάντων!!!!Κι εγώ ξέρετε σε σηκώνων πολλά πολλά....αμα βαρεθώ , βαρέθηκα και δεν κάθομαι να ζητιανευω αγκαλιές και αγαπες!Το νιώθεις;; Τελειά!!Δεν το νιώθεις;; Μακρια!!!!!

Σημερα θα του τα πω στα ίσια...δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς θέλω..αν θέλω να φυγει ή απλώς να τον ταρακουνήσω..αν του μιλήσω απλά πάλι θα έχουμε μια απο τα ίδια...και το θέμα είναι ότι και να φύγει στη μάνα του θα πάει και θα αρχίσουν μετά όλοι να ανακατεύονται.Εγώ απλώς θέλω να τον ταρακουνήσω..να δει ότι δεν είμαι πλέον δεδομένη και ότι φταίει πολύ η συμπεριφορά του..δεν ξέρω τι να κάνω..τα περνάει στο ντουκου αυτα που του λέω..σου λέει..εντάξει...θα της δείξω σήμερα ποσο τρυφερός είμαι κι από αυριο πάλι..έχει ο Θεός!!!

TIROGARIDAKI ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΝΩΣΤΑ Κ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..

ΟΧΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! :blink::huh:

ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΜ!!

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.. :blush:

Κ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..(ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :P )

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ Κ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ...??ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΛΙΓΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..Κ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ!!

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ..

Κορίτσια ξυπνήστε....εγω πιστεύω ότι για όλα φταίμε εμεις..! Πρίν μείνετε έγκυος δεν τους πλησιάζατε εσεις? Τώρα που πήρατε αυτά που θέλατε αφεθήκατε και κατάλαβαν την διαφορά και αντιδρούν. Είναι δυνατόν να μην κάνεις σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης? Πρίν μέχρι να κάνετε παιδί πως θέλατε και το επιδιώκατε μέχρι να πιάσετε? Τώρα τίποτα....? Αυτό οι άντρες το καταλαβαίνουν και αντιδρούν όταν η γυναίκα τους δεν τους δείχνει την αφωσίωση που θέλουν... γιατί και αυτοί σαν μικρά παιδιά είναι..! Το ξέρω ότι εμεις είμαστε αυτές που τα κάνουμε όλα ...αλλά αλλιώς τους είχαμε μάθει πρίν έρθει το παίδι...! Εγω λέω ότι εμεις αφήνουμε την σχέση όταν πάρουμε αυτό που θέλουμε...ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

koritsia exw anagkh na milisw.sas parakalw akouste me...me lene anna k eimai 25 xronwn.ton aprilio kleinw 2 xronia pantremenh k o alexandros mou einai 6 12 mhnwn.oles exete problhmata apoti blepw egw omws de mporw pia na to xeiristw me hremia.exw aganaktisei.kourastika na klaiw k n ksespaw xtupwntas maxilaria.giati me antimetwpizei etsi o antras mou?anarwtiemai edw k kairo.k ksafnika shmera phra apanthsh.ftaiei leei h monotonia.ti les re file?eisai sobaros?feugei to prwi k gurnaei to bradu.apta xristougena den xerw ti ton exei piasei k kleinai to magazi opote goustarei.paei gia psarema h opou allou thelei.to kinhto?otan thimithei tha apanthsei.doulebw,exw to spiti k exw nanexomai k tis tsapatsoulies tou.prospathw na eimai iremh gia na mh to metaferw sto mwro alla den antexw allo.giati me pantreuthke?as me afhne na isixasw.sunexeia eimai me neura,gkrinia k dakrua?prospathisa nasxolithw me kati allo.oti k an ekana panta ebriske tropo na to metaniwnw.lutrwste me............niwthw oti arrwstainw.kanw asxhmes skepseis.sas parakalw.zw se mikro nhsi se klisti koinwnia.den mporw na milisw se kanenan.exw anagkh apo kapoion na mou milhsei k na me akousei.........

Αυτο το "μονοτονια" που λες σε συνδυασμο με το οτι εκτος απο το σπιτι αισθανεται μονοτονα και στη δουλεια... απο τα χριστουγεννα...

Και το κινητο???... :unsure: Δεν μου αρεσουν πολυ... :(

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να υπαρχει και καποιο αλλο προσωπο???

Δεν θελω να σου βαζω ιδες, αλλα μηπως να το ψαξεις λιγο ηρεμα? Να σκεφτεις εσυ τι θελεις? Μηπως να αδιαφορησεις για λιγο για την συμπεριφορα του και να επικεντρωθεις στο καταλαβεις τι του φταιει??? Συμφωνω με τα κοριτσια που ειπαν οτι ο πρωτος καιρος στο σπιτι με ενα μωρο δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση για το μπαμπα το πιο συχνο φαινομενο ομως απο αυτα που ξερω, ειναι να βρισκουν καταφυγιο στη δουλεια...

Μπορει και να μην συμβαινει τιποτα, να περναει απλα μια κριση αγχους - ταυτοτητας... κατι τετοιο τελοσπαντων... :unsure:

Εσυ οφειλεις να εισαι ηρεμη για τον εαυτο σου και για το αγορακι σου... Προσεχεις τον εαυτο σου? Απο πλευρας εμφανισης - ξεκουρασης? Υπαρχει καποιος να βοηθαει με τις δουλειες? Ακομα και στη χειροτερη περιπτωση που δεν σε θελει πια, που δεν παιρνει διορθωμα η κατασταση, ή που εχει γνωρισει καποια αλλη... ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Εχεις το παιδακι σου, τη δουλεια σου... Εισαι πολυ μικρη και αν αυτος θελει να περασει λιγοτερο μονοτονα απο την οικογενειακη ζωη και να τραβηξει αλλο δρομο, μπορεις κι εσυ να γνωρισεις καποιον που θα σε εκτιμησει περισοτερο!!!

Μονο μη βιαστεις να παρεις αποφασεις και οσο γινεται να σκεφτεσαι... Και να αντιδρας ψυχραιμα αρα και εξυπνοτερα!

Με το μικρο ασχολειται καθολου? Για καμια εκδρομη, ολοι μαζι θα μποραυσατε να κανονισετε? Να εχει και ψαρεμα στο προγραμμα???

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ πιστεύω πως χωρίς να το θέλουμε φταίμε λίγο και εμείς :Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μας,μας έχουν όλοι,, και ο αντρούλης μας ,στα όπα όπα οπότε καλομαθαίνουμε .Μετά γεννάμε και όλη μας η προσοχή πέφτει στο μωράκι μας και για άλλη μια φορά ξεχνάμε τον άντρα μας.Όταν τον θυμηθούμε ,αφού έχουν περάσει 4 με 5 μήνες που έχει ξεπεταχτεί το παιδί και έχουμε ηρεμήσει από θέμα ορμονών ,ψάχνουμε να τον βρούμε και φυσικό είναι να έχουμε απομακρυνθεί.Άλλωστε οι άντρες το ξέρουμε δεν σκέφτονται σαν εμάς,το σεξ είναι πού σημαντικό για αυτούς.Θα σας πω την δική μου περίπτωση : όσο ήμουν έγκυος δεν κάναμε καθόλου σεξ,μας το είχε απαγορέψει ο γιατρός ,από όταν λοιπόν γέννησα έχουμε βρεθεί μόνο 3 φορές .Εμένα δεν μου λείπει γιατί κατά τα άλλα και αγκαλίτσες κάνουμε και συζητάμε πολύ και βόλτα μόλις έχει καλό καιρό βγαίνουμε οπότε πίστευα πως όλα ήταν τέλεια έλα όμως που δεν είναι και ο αντρούλης μου τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα ....και ευτυχώς που ήρθε και μου μίλησε και με ρώτησε αν έχει κάποιο πρόβλημα η σχέση μας και αν τον θέλω ακόμα και άλλα τέτοια ,γιατί εγώ δεν είχα πάρει είδηση και θα μπορούσαν και για εμάς να γινόντουσταν χειρότερα τα πράγματα!!!!!

tirogaridaki προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι, ξέρεις φταίνε και αυτές οι ορμόνες ,η κούραση σου ...Πιστεύω πως αν αλλάξει η δική μας διάθεση θα αλλάξει και του άνδρα μας.

Κορίτσια έχετε δίκιο , ίσχύει κι αυτό ότι πριν μείνουμε έγκυες και αποκτήσουμε παιδιά ήταν αλλιώς, ήμασταν κι εμείς σαν γυναίκες αλλιώς κτλ..όμως το θέμα στη δική μου περίπτωση εγώ συνεχίζω και τον πλησιάζω, εγώ του τρίβομαι, εγώ του λέω <<ελα..χάιδεψέ με...>> τον τραβολογάω για πονηριές και τέτοια..εκείνος τίποτα..κι όταν λέω τίποτα το λέω και το εννοω!!!Δε με τσιγκλάει καθόλου...βλέπω τηλεόραση ζευγάρια που φιλιουνται με πάθος και χαιδεύονται και λέω..<<τι ωραία!!!εγώ;;;>> και όταν έρχεται του ορμάω κι εκείνος <<έλα βρε αγάπη μου..είμαι κουρασμένος..ή δεν έχω όρεξη για σεξ....>> και τελειώνει εκεί λες και αν φιληθείς με τον άλλο ή αρχίσεις τα χαδάκια πρέπει σώνει και καλά να κάνεις σεξ!!! Αύτό που με προβληματίζει παιδιά είναι η οικογένειά του...δείχνει να ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του κι εμένα δεν μου αρέσει..Εκείνοι σαν ζευγάρι έχουν πεθάνει..ο άντρας δουλεύει όλη μέρα κυνηγώντας δάνεια, κάρτες κτλ έρχεται αργά τη νύχτα, έξω δεν βγαίνουν ποτέ μα ποτέ,όλη μέρα τηλεόραση και φαγητό, η γυναίκα του έχει καταντήσει μια παχιά με πολλά προβλήματα υγείας, κατάθλιψουλες , όλη μέρα στον ύπνο και τέτοια και γενικά σα ζευγάρι δεν κάνουν τίποτα μα τίποτα για να περνάνε καλα. Τίποτα. Απο την άλλη οι γονείς μου είναι το άκρως αντιθετο..δεν ξέρω βέβαια από σεξουαλική ζωή , αλλά συνέχεια με φίλους, καλοντυμένοι, να βγουν , να πάνε τη βολτουλα τους, να κάνουν όνειρα για ταξιδάκια , άνθρωποι που δεν έχουν γεράσει ακόμη στην ψυχή..φοβάμαι μηπως έχει επηρεαστεί από την οικογένειά του..τόσα χρόνια μεγάλωνε εκεί μέσα και έχει επηρεαστεί..όπως κι εγώ με τη δική μου...Πολλές φορές από τότε που τα φτιάξαμε τον είχα πει <<παππού>>και όχι άδικα!!!Δεν του άρεσε να πηγαίνουμε κλάμπινγκ..όλο ελεγε πως είναι δυνατά η μουσική, τον ενοχλει το τσιγάρο, δεν πίνει αλκοολ,δεν του άρεσαν οι καφετέριες..μονο σινεμά του άρεσε, τηλεόραση και πλέιστέσιον...τι βαρετό...απορώ ώρες ώρες πως ταιριάξαμε και παντρευτήκαμε..και όταν τα φτιάξαμε ήμουν 19!!Πάνω στην ηλικία που ήθελα να κάνω τις τρελες μου και να χορτάσω ξενυχτια και ποτά με φίλους..Κορίτσια δεν υπερβάλω..ακόμη και το ταξίδι που κάναμε τα Χριστούγεννα δεν ήθελε ναπάμε γιατί φοβόταν..άντε..μπορεί να είχε κι ένα δικιο και ευτυχώς γι μένα περάσαμε πολύ ομορφα αν και μου μουρμουρουσε που και που για τα λεφτά!Ουφ..τον αγαπώ αλλά δεν περνάμε καλά...καθόλου...είμαστε πολύ διαφορετικοί...πως θα τα βρουμε ώστε να περνάμε καλα...

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

koritsia exw anagkh na milisw.sas parakalw akouste me...me lene anna k eimai 25 xronwn.ton aprilio kleinw 2 xronia pantremenh k o alexandros mou einai 6 12 mhnwn.oles exete problhmata apoti blepw egw omws de mporw pia na to xeiristw me hremia.exw aganaktisei.kourastika na klaiw k n ksespaw xtupwntas maxilaria.giati me antimetwpizei etsi o antras mou?anarwtiemai edw k kairo.k ksafnika shmera phra apanthsh.ftaiei leei h monotonia.ti les re file?eisai sobaros?feugei to prwi k gurnaei to bradu.apta xristougena den xerw ti ton exei piasei k kleinai to magazi opote goustarei.paei gia psarema h opou allou thelei.to kinhto?otan thimithei tha apanthsei.doulebw,exw to spiti k exw nanexomai k tis tsapatsoulies tou.prospathw na eimai iremh gia na mh to metaferw sto mwro alla den antexw allo.giati me pantreuthke?as me afhne na isixasw.sunexeia eimai me neura,gkrinia k dakrua?prospathisa nasxolithw me kati allo.oti k an ekana panta ebriske tropo na to metaniwnw.lutrwste me............niwthw oti arrwstainw.kanw asxhmes skepseis.sas parakalw.zw se mikro nhsi se klisti koinwnia.den mporw na milisw se kanenan.exw anagkh apo kapoion na mou milhsei k na me akousei.........
Αννα σε καταλαβαίνω απόλυτα αν και δεν έχω φτασει ποτέ σε τόσο άσχημη κατάσταση με τον άντρα μου. Κυρίως γιατί δεν αφήνω τον εαυτό μου να τα κρατάει μέσα του. ΤΑ λέω στα ίσια και αν μου αρχίσει τα μα μου ξου του το ξεκόβω..απλώς του λέω ότι δε θα ανεχτώ ξανά τέτοια συμπεριφορά και πως δεν το έχω σε τίποτα να τον αφήσω. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά αν ο άλλος δε με καταλαβαίνει και δε σέβεται αυτά που νιώθω, αυτά που με στεναχωρούν κτλ τότε ουτε εγώ μπορώ να σεβαστώ. Είμαι λιγάκι εκρήκτική σε κάτι τέτοια. Τελευταίο καιρό ερχόταν καθυστερημένος μισή ώρα από τη δουλειά..και πήγαινε να μου το κάνει συνηθεια..του το ξέκοψα..του είπα πως αν θέλει ναπροτιμάει να κάθεται λίγο παραπάνω κάθε φορά στη δουλειά, τρώειχρόνο από την οικογένειά του αρα θα ξεκόψει κάτι άλλο που αγαπάει πολύ..το ποδόσφαιρο με φίλους!!!Το δέχτηκε..δεν καθυστερέι πια..τόσο!!!!Ενα τεταρτάκι ας πουμε μονο!!!:) Είμαι αυστηρή γιατί ήδη λείπει πολλές ώρες από τη δουλειά..δεν ανέχομαι επιπλέον καθυστέρηση! Και πάλι σου λέω το ότι το αντιμετωπίζω τόσο εκρηκτικά και επιθετικά δεν ξέρω αν είναι σωστό..αλλά νομίζω πως και ο Άγιος φοβέρα θέλει !!Καμιά φορά χρειάζεται να ταρακουνήσουμε τον άλλο να σεβαστεί τα θέλω μας για να συνυπάρξουμ!Δε θέλει και πολύ να σου τα καταπατήσει ο άλλος!Εσύ βάζεις τα όριά σου και αυτά που αντέχεις μέσα στην οικογένεια. Το ότι κλείνει το μαγαζί όποτε θέλει, σηκώνει το κινητό επίσης όποτε θέλει για μένα είναι καταστάσεις που ή τις ξεκόβεις άμεσα ή τις δέχεσαι μέχρι να αντέξεις...όσο αντέξεις..αν αντέξεις..εγώ από την πρώτη φορά που θα μου το έκανε θα του το ξέκοβα!

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΕΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

Κ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΤΣΙ Κ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.1 2 ΦΟΡΕΣ...

ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ.ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ???? Κ ΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ Μ..ΚΑ!!!

Η ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ

ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕΤΑ !!!!ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ

ΜΙΛΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΤΙ ΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. Ε ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ

ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ

ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ.ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ??ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ

ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΕΓΙΝΕ

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Κ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ!

ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΕ!! ;);)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΣ ΠΧ.Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΑΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ?ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΝΕΙ ΧΑΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΠΗ...ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΣΤΑΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ...ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ Η ΔΥΟ ΣΑΣ .ΕΓΩ ΛΕΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

koritsia kathe ebdomada ta suzhtame.den thelei na milaei k pws tha tou perasei.mexri pou ekana mpam.eutuxws pou exw isixo mwro.den lew kourazomai giati douleuw kiolas.exw k to spiti.oso gia emfanish?den epapsa stigmh na frontizw ton eauto mou.to psonio mou blepete.akoma k sto nskmeio me tosa pou trabousa prospathousa na eimai omorfh.exasa ta kila stous 4mhnes.eimai 47kila.kanw oti mporw.skeftika na ton kanw na zhlepsei alla den to thelw giati tha brethw pareksighmenh.exthes k shmera einai ok.hrthe spiti kanonika.thelw na dw thn kuriakh.oi kuriakes htan gia mas.bolta ,kafe klp.3 kuriakes feugei 9 to argotero k erxetai bradu.den tha tou perasei.exthes phga komothrio k den tou eipa tpt.gia na doume tha ton tarakounhsw katholou?sthn arxh den kratouse katholou to mwro.tou ta epsala omws.tou eipa pws eimai 25 k katanthsa san gerontokorh gkriniara.nanalabei tis euthines tou k alla polla.

ΑΝ..ΛΕΩ ΑΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΜΑ ΜΝΜ?? :P:P

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΛΟΓΙΚΑ Κ ΗΡΕΜΑ(ΕΚΛΑΙΓΑ-ΝΕΥΡΙΑΖΑ Κ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΧΝΑΓΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ... :blink: )

Κ ΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Κ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ..ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΕΚΕΙΝΟΣ??!!ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ..

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Κ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ..??ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ??

Κ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ-ΑΣΧΕΤΟ...ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ??

aggeliki 30 έγραψε:

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

Αυτο το "μονοτονια" που λες σε συνδυασμο με το οτι εκτος απο το σπιτι αισθανεται μονοτονα και στη δουλεια... απο τα χριστουγεννα...

Και το κινητο???... :unsure: Δεν μου αρεσουν πολυ... :(

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να υπαρχει και καποιο αλλο προσωπο???

Δεν θελω να σου βαζω ιδες, αλλα μηπως να το ψαξεις λιγο ηρεμα? Να σκεφτεις εσυ τι θελεις? Μηπως να αδιαφορησεις για λιγο για την συμπεριφορα του και να επικεντρωθεις στο καταλαβεις τι του φταιει??? Συμφωνω με τα κοριτσια που ειπαν οτι ο πρωτος καιρος στο σπιτι με ενα μωρο δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση για το μπαμπα το πιο συχνο φαινομενο ομως απο αυτα που ξερω, ειναι να βρισκουν καταφυγιο στη δουλεια...

Μπορει και να μην συμβαινει τιποτα, να περναει απλα μια κριση αγχους - ταυτοτητας... κατι τετοιο τελοσπαντων... :unsure:

Εσυ οφειλεις να εισαι ηρεμη για τον εαυτο σου και για το αγορακι σου... Προσεχεις τον εαυτο σου? Απο πλευρας εμφανισης - ξεκουρασης? Υπαρχει καποιος να βοηθαει με τις δουλειες? Ακομα και στη χειροτερη περιπτωση που δεν σε θελει πια, που δεν παιρνει διορθωμα η κατασταση, ή που εχει γνωρισει καποια αλλη... ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Εχεις το παιδακι σου, τη δουλεια σου... Εισαι πολυ μικρη και αν αυτος θελει να περασει λιγοτερο μονοτονα απο την οικογενειακη ζωη και να τραβηξει αλλο δρομο, μπορεις κι εσυ να γνωρισεις καποιον που θα σε εκτιμησει περισοτερο!!!

Μονο μη βιαστεις να παρεις αποφασεις και οσο γινεται να σκεφτεσαι... Και να αντιδρας ψυχραιμα αρα και εξυπνοτερα!

Με το μικρο ασχολειται καθολου? Για καμια εκδρομη, ολοι μαζι θα μπορoυσατε να κανονισετε? Να εχει και ψαρεμα στο προγραμμα???[/quote:1aipnknt]

ANNA-ALEXANDROS, Δεν ηξερα αν ειδες το μηνυμα μου γι αυτο το ξαναεβαλα... Πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα τωρα?

Ηρεμησες καθολου? Γιατι δεν κανονιζετε να πατε καπου ολοι μαζι με το μωρο την Κυριακη? Ή αν εχετε καποιον να το κρατησει, οι δυο σας...?

Καλημερα κοριτσια!

Απο οτι βλεπω ολες μετα τον ερχομο ενος παιδιου εχουμε προβληματα...

Εμείς με τον ερχομό της μικρης στο μαιευτηριο ειμασταν πολυ ευτυχισμενοι κ χαλαροι... Οταν πηγαμε σπιτι αρχισαν τα προβληματα.

Ειμασταν συνεχεια μες στην τσιτα, συνεχεια σε αντιπαραθεση. Ασπρο εγω μαυρο εκεινος. Απομακρυσμενοι τελειως. Ελεγε κατι για την μικρη, εγω του ελεγα οτι δεν ειναι ετσι, κ το αντιθετο. Ειχα νευρα γιατι δεν τα πολυκαταφερνα με θηλασμο, τσαντιζοταν κ εκεινος που με εβλεπε ετσι. Τσαντιζομουν γιατι παει κ προπονηση βολεϋ 4 φορες την βδομαδα κ ερχεται σπιτι αργα το βραδυ. Οταν ηταν σπιτι μετα την δουλεια κρατουσε την μικρη για λιγο κ κοιμοταν. Τα ΣΚ εγω ξυπναγα με μικρη κ την κρατουσα μεχρι να ξυπνησει εκεινος... Πιο πολυ μου την εδινε οταν δεν δουλευα, γιατι ημουν συνεχεια σπιτι. Βεβαια κ τωρα που δουλευω με πιανει το παραπονο οτι τα κανω τα πιο πολλα εγω.... Δεν βγαιναμε κ εξω βολτες... Τελος παντων κατσαμε μιλησαμε κ τα βρηκαμε. Ακομα βεβαια καποιες φορες υπαρχει ενταση αλλα ειμαστε οκ... Βασικα με το παιδι αλλαζει ολη σου η ζωη. Δεν κανεις τα ιδια πραγματα που εκανες πριν τον ερχομο του... Εμεις τα βραδυα καθομασταν αγκαλια στον καναπε, κοιτουσαμε τηλεοραση, τωρα παει. Κοιμαται η μικρη κ εγω μαγειρευω κ μαζευω το σπιτι! Κουραζομαι πιο πολυ κ υπαρχουν βραδυα που κοιμιζω την μικρη κ με παιρνει κ μενα ο υπνος, κοιμαμαι μαζι της κ δεν τον βλεπω καθολου... Τωρα αρχισαμε κ βγαινουμε καποια βραδυα κ αφηνουμε την μικρη στην μανα μου γιατι δεν γινοταν.

Η γνωμη μου ειναι να λυνονται τα προβληματα με συζητηση κ πραξεις. Να φευγει η μονοτονια γιατι σκοτωνει τον γαμο...

ΑΝΤΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 36 Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26 :P

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΠΙΝΙΑ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΚΟΛΠΑ Ε?! :woohoo:

Καλημερα Αννα! Σε καταλαβαινω...

Πιστευω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις τωρα ειναι να του ανοιξεις την καρδια σου ηρεμα κι ομορφα χωρις να τον στησεις στον τοιχο γιατι τοτε θα καταληξει σε καβγα.Ριξε και τον εγωισμο σου αν χρειαστει.Πιστευω οτι οι αντρες το εκτιμουν αυτο. Αν παλι σου ειναι δυσκολο, κανε αυτο που λεει η ΝΥΙΝΑ: γραψε ενα γραμμα. Νομιζω οτι θα βοηθησει.

Επισης, αφησε καπου το μικρο αν μπορεις και οργανωσε μια ακρως ρομαντρικη βραδια. Θα τον εκπληξεις!

Και κυριως ψυχραιμια. Εισαι πολυ νεα για να εισαι δυστυχισμενη κουκλα μου!

Ευχομαι ολα να πανε καλα! Αλλιως εδω ειμαστε παλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...