Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΜΑ+ΜΠΑΜΠΑΣ =?

Recommended Posts

Ίσως να έχει επαναπαυτεί κιόλας που μπορείς και τα κάνεις όλα εσύ..εγώ πέον αφου δεν άντεχα άλλο τον αφήνω να κάνει πράγματα μαζί του όταν έρχεται από τη δουλειά κι εγώ κάνω τα δικά μου...για παράδειγμα τον κάνει μπάνιο εκείνος, τν ταίζει , παίζει μαζί του..για βάλε τον σιγά σιγά στο παιχνίδι και θα δεις ότι θα αλλαξει η κατάσταση..πάντως εμένα όλο μου δείχνει φυσιολογικό καθώς το μωρό είναι μικρό ακόμη , πάνω που αρχίσατε να το συνηθίζεται και να μαθαίνετε συνήθειές του ..εκείνος το έχει αφήσει εξ ολοκλήρου σε σένα που σαν μάνα ξέρεις τι να κάνεις και τι να του δώσεις..σιγά σγιά που θα σε βαράνε εσένα και τα διαόλια σου θα δεις που θα μπει κι εκείνος στο χορό συμμετέχοντας σε κάποιες δρασηρότητες ώστενα σε ξεκουράζει κι εσένα..εμείς θα έρθουμε ΄πάλι σε αυτή τη φάση όταν θα γεννηθεί το 2ο , μέχρι να προσαρμοστουμε, να μπουμε σε μια ρουτίνα ..ουυ...είναι νομίζω οι μήνες προσαρμογής..υπομονή!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λυπάμαι που βλέπω πως αρκέτα ζευγάρια περνούν δυσκολίες :( μα απ'την άλλη συμπεραίνω, πως ίσως και να είναι φυσιολογικό, μετά από πολλά χρόνια σχέσης ή γάμου, μετά από συγκλονιστικές αλλαγές όπως ο ερχομός ενός παιδιού... :dry:

Εν ολίγοις, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Franita και την Αγγελική!! :)

Απλά προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ΟΛΑ τα ζευγάρια ανεξαιρέτως, έχουν περάσει ή θα περάσουν δυσκολίες... :(

Όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις, έτσι και οι συζυγικές θέλουν ΔΟΥΛΕΙΑ...... Υπομονή και επιμονή!!! ;)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αυτό είναι ακόμα πιο ταιριαστό!!! :silly:

Μη με παρεξηγήσετε, δεν ειρωνεύομαι κανέναν!!! :blush:

Προσπαθώ να σας κάνω να γελάσετε μόνο!!! ;)

ΜΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΕ!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ"ΠΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ"!!!!!!! :laugh:

ΕΓΩ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ Κ ΑΝΕΒΩ ΛΙΓΟ!!!

:laugh: Μην ανησυχείς Ντινούλα μου, εγώ το έχω ήδη πει και αυτό!!! :laugh:

"Πες και μια καλή κουβέντα, δε θα πάθεις τίποτα!! Κι αφού πει ο έρμος, ναι αγάπη μου, είσαι πολύ όμορφη, απαντώ... Ναι καλά, κατόπιν παραγγελίας, μας υποχρέωσες!!!!" :laugh: :laugh: :laugh:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΘΕΙ ΠΟΛΥ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...

Ντινάκι νομίζω πως τα κορίτσια έχουν δίκιο στο ότι πρέπει εσύ να βρεις τη λύση να ανανεώσετε λίγο τη σχέση σας. Από τους άντρες μην περιμένεις τίποτα, αν δεν ήταν οι γυναίκες να κρατήσουν τις σχέσεις δεν θα γινότανε ούτε γάμοι. Αν έχετε κοινό λογαριασμό πήγαινε βγάλε χρήματα και ψώνησε τίποτα σέξι εσώρουχα και μόλις κοιμήσεις το μωράκι σου φτιάξε ατμόσφαιρα και κάνε τον να μην μπορεί να σου αντισταθεί... ;) εν ανάγκη πότισέ τον, μετά το ποτό αποκλείεται να σου αντισταθεί.

Μετά από αυτή τη βραδιά μη σταματήσεις ετοίμασε κι άλλες τέτοιες και να δεις που σιγά σιγά θα έρθετε ξανά πιο κοντά και μετά θα αρχίσετε τις συζητήσεις για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει ένας άντρας ότι υπάρχει πρόβλημα είναι να του φέρνεις παραδείγματα που να τον βάζεις στη θέση σου. Τέλος, ας είναι μικρούλη το μωράκι σας, ντύστε το καλά και κάντε βολτούλες 1 φορά τη βδομάδα ή στις 2 εβδομάδες σίγουρα και αυτό θα σας ανανεώσει.

Απ'όσα έχω ακούσει οι μπαμπάδες ζηλεύουνε πολύ το ότι η μαμάδες αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο στα παιδιά και τους παραμελούν και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και αυτό που λέω σε όλους είναι ότι στα ζευγάρια πρέπει να υπάρχει συζήτηση συνεχώς κάθε μέρα. Εγώ με τον άντρα μου αυτό κάνουμε και αν δεν λυθεί το όποιο πρόβλημα έχουμε δεν πάμε παρακάτω.

Αν και δεν έχω βρεθεί στη θέση σου, από εμπειρίες φίλων μου πάνω κάτω νομίζω πως βοήθησα... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα βρείτε... :):):)

Συγνώμη που σας κούρασα με την φλυαρία μου... :silly:

Ο αντρας σου ηταν μεσα στην γεννα?

Εχεις σκεφτει μηπως ζηλευει την ολη κατασταση με το μωρο? Και οσο χαζο φαινεται το εχω διαβασει οτι πολυ αντρες ζηλευουν!!!

Καπότε σε ε΄να βιβλιο είχα διαβάσει το πρώτο παιδι ειναι και το πρωτο διαζυγιο και εγω τα περασα όπως ολες. Παχυνα έχασα την αυτοπεποιθηση μου δεν ηθέλα να βγω΄. Νευριαζα με το παραμικρο αλλα το σεξ σεξ η θεια μου λεει δεν εχει σχεση αμα μαλωνεις το κανε σεξ και την αλλη μερα μη του μιλας αλλα κανε. Με την συζητηση στην φαση που ειστε τωρα δε θα βγουν νομιζω και πολλα ο ενας θα προσπαθει να ην πει στον αλλον. καλυτερα καντε σεξ και μετα μιληστε :P

ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ..ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ...

ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ..

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ...ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕΞ ΟΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΘΗΤΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΚΤΛ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ???ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΛΔ??

ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ??

ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ(ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ 2 ΕΚ.ΑΠΟΣΤΑΣΗ)ΔΕ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ..ΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΦΕΥΓΕΙ!!!ΚΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ??!!!ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!

Κ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(Κ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ)ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ(Κ ΕΛΕΓΧΩ :P )Κ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ!!!ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ Κ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ???ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΛΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... :blush:

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :kiss:

ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ....ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙ.. :(

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΞ...ΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ 65!!ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.. :blink:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΜΜΥΛΑΝΤ Κ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!! :P

ντινα περασα ακριβως την ιδια φαση με σενα

ακριβως!!!

με την μονη διαφορα οτι εγω δουλευα και οτι ειμαι πιο ευεξαπτη σε σημειο να θελω να παρω το παιδι μου και να φυγω..

του μιλαγα πολλες φορες και δεν με επαιρνε στα σοβαρα,ισως το θεωρουσε γκρινια,ισως παιδικα καμωματα(και να φανταστεις οτι δεν ειχα χασει την βολτα μου μιας και επαιρνα τον μικρο με το αυτοκινητο και βγαιναμε)

1,2,3,5,10 λεω δεν παει αλλο εχουμε καταντησει σαν αδερφακια.

κοιμομασταν πλεον χωρια και η μονη μας επικοινωνια ηταν τι κανει το μωρο,αν εφαγε και γενικα οτι αφορα το μωρο.

για ολα τα υπολοιπα ηταν κουρασμενος,ειχε πονοκεφαλο κτλ.....

να μην στα ολυλογω ενα απογευμα την ωρα που εφευγε(γιατι εβγαινε κιολας)του λεω με απαθεια ''φευγεις?''...''παρε τα κλειδια μου γιατι οταν θα ερθεις εμεις δεν θα μενουμε πια εδω''

παγωσε......εφυγε.....και μετα απο μιση με πηρε τηλ και μου ζηταγε εξηγησεις.

το ιδιο βραδυ εγινε και η μεγαλη κουβεντα η μενουμε μαζι και ξεκαθαριζει η κατασταση(τι μας ενοχλει και τι μας δενει)η το διαλαμε!!!!

απο τοτε εφτιαξαν τα πραγματα σιγα σιγα και ειμαστε υπο δοκιμη και η 2 μας.

ενταξη καυγαδακια υπαρχουν αλλα προσπαθουμε πια να μην μας κανουν να απομακρυνοστε και να ξαναγυρισουμε εκει που ημασταν

τελικα διαβαζοντας ολα τα ποστ καταληγω στο οτι περναμε οι περισσοτερες παρομοιες "κρισεις" μετα τον ερχομο του μωρου. Πραγμα που σημαινει οτι αν ακουσουμε αυτες που το λυσαν το θεμα μαλλον θα το λυσουμε και οι υπολοιπες :)

αυτο που εχω καταλαβει τοσα χρονια μεσα σε μια σχεση ειναι οτι το σεξ βοηθαει να ξεπεραστουν πολλα απο τα θεματα που απασχολουν ενα ζευγαρι,και για τους αντρες ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο κομματι.Και για μας ειναι,αλλα αυτοι νιωθουν μεγαλυτερη αποδοχη απο την συντροφο τους οταν η επαφη ειναι συχνη.Τουλαχιστον ο δικος μου αντρας ετσι ειναι. Εμεις την περασαμε την κριση πριν μεινω εγκυος στο πρωτο.Και ειχαμε απομακρυνθει σεξουαλικα.Τα θεματα μας λυθηκαν αφου ξαναρθαμε κοντα. Δεν μας τα ελυσε το σεξ,αλλα μας εκανε να νιωθουμε παλι ενα οποτε συζητησαμε και πιο ανοιχτα,δεν ειχαμε θυμο ο ενας για τον αλλο οταν μιλουσαμε. Οποτε καταληγοντας,θα συμφωνησω με τις περισσοτερες που ανεφεραν το σεξουαλικο σαν σοβαρο βημα για να λυσεις τα θεματα που σ απασχολουν με τον αντρα σου. :)

Εγω εχω καταλαβει παλη, πως οταν σε μια σχεση υπαρχουν ρογμες, ενα παιδι ανοιγει ενα φαραγγη ισαμε της Σαμαρας.

Εμεις ειχαμε ενα τετοι τελμα οταν ημουν εγγυος, και ηταν Χριστουγεννα, "Βοηθησαν" βεβεβα και καποιοι εξωτερικοι παραγοντες, οσπου απλουστατα βροντηξα την πορτα και πηγα στην μαμα μου. Κοιμηθηκα εκει, μετα εγιναν πολλα, παρολο που γυρησα σπιτι ημασταν μουτρωμενοι για κανενα μηνα, μετα συζητησαμε, βεβαια εγω δεν ειμαι ηρεμος ανθρωπος, και του εβαλα το διλιμα, η ολα θα γινονται οπως εγω Θελω η χωριζουμε, τελιακ μειναμε μαζι, μπορω να πω οτι το βασικο μας προβλημα, οι γονεις του και η αδελφη του που ανακατευονται και δημιουργουν εντασεις μεταξυ μας εξακολουθει να υπαρχει, αλλα τα βρικαμε μεταξυ μας, τουλαχιστον στο θεμα παιδι και βοηθεια, γιατι εμεις μεταξυ μας προβλημα δεν ειχαμε ποτε, αλοι μας τα δημιουργουσαν

ΑΝ Κ ΔΕ ΜΕ ΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΞ ΠΙΑ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ :(

ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ???!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ??!!!

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΙΚΗ ΣΕΛ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :P:P

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ..(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ)

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ Κ ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :kiss::kiss:

δεν ειναι μονο το σεξ αλλα πριν απο αυτο να τον παρεις μαζι σου στο κρεββατι για αγκαλιτσα και χαδακια το σεξ μετα ερχετε πιο φυσικα και ευχαριστα

λογικο ειναι να μην εχεις και τοσο διαθεση και ειδικα αν δεν εχεις χασει και τα κιλα της εγκυμοσυνης να αισθανεσαι καπως

koritsia exw anagkh na milisw.sas parakalw akouste me...me lene anna k eimai 25 xronwn.ton aprilio kleinw 2 xronia pantremenh k o alexandros mou einai 6 12 mhnwn.oles exete problhmata apoti blepw egw omws de mporw pia na to xeiristw me hremia.exw aganaktisei.kourastika na klaiw k n ksespaw xtupwntas maxilaria.giati me antimetwpizei etsi o antras mou?anarwtiemai edw k kairo.k ksafnika shmera phra apanthsh.ftaiei leei h monotonia.ti les re file?eisai sobaros?feugei to prwi k gurnaei to bradu.apta xristougena den xerw ti ton exei piasei k kleinai to magazi opote goustarei.paei gia psarema h opou allou thelei.to kinhto?otan thimithei tha apanthsei.doulebw,exw to spiti k exw nanexomai k tis tsapatsoulies tou.prospathw na eimai iremh gia na mh to metaferw sto mwro alla den antexw allo.giati me pantreuthke?as me afhne na isixasw.sunexeia eimai me neura,gkrinia k dakrua?prospathisa nasxolithw me kati allo.oti k an ekana panta ebriske tropo na to metaniwnw.lutrwste me............niwthw oti arrwstainw.kanw asxhmes skepseis.sas parakalw.zw se mikro nhsi se klisti koinwnia.den mporw na milisw se kanenan.exw anagkh apo kapoion na mou milhsei k na me akousei.........

Ηρέμησε! Σκέψου τι ήταν αυτό που σε έκανε να τον αγαπήσεις και να τον παντρευτείς;

Ο πρώτος χρόνος του μωρού είναι δύσκολος για μερικά ζευγάρια. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας σαν οικογένεια. Θέλει τον χρόνο του. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις, αλλά σκέψεις που θα σας ενώσουν και πάλι.

Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στο παιδί σου, στον εαυτό σου, στον άντρα σου και στους τρεις σας ταυτόχρονα.

Ειμαι πολυ στενοχωρημενη που βλεπω την κατασταση αυτη σε μερικα ζευγαρια.πραγματικα δεν χρειαζεστε τιποτα παρα μονο συζητηση και σεξ.αν υπαρχει αγαπη τοτε ολα θα πανε κατευχην.

Πιστευω παντως πως ευθυνονται και τα κοριτσια εδω στο οτι αφηνετε τους αντρες σας σε ολη την εγκυμοσυνη χωρις σεξ!!!ειπαμε!!!ελεοςςςς!!!δεν λεω ,αμα εισαι στον 8ο με 9ο τι σεξ να κανεις ..αλλα οχι και απο την ημερα που μαθαινεις οτι εισαι εγκυος μεχρι τη γεννα τιποτα.φυσικα και θα αποξενωθεις.πλακα με κανετε?σαν αδερφια γινατε εσεις...

Λοιπον ,και αφου σας μαλωσα και ησυχασα,τωρα καντε αγκαλιτσες στους αντρουλιδες και δειξτε τους την αγαπη σας!!!αλλιως θα τους χασετε εντελως.........φιλακια και καλη τυχη!!!δωστε πολλα φιλακια και αγκαλιες στον αντρα σας και στο νινι σας!!!Ντινακι δεν ειναι δυνατον να εχετε 4 μηνων κουκλι και να ειστε σαν μαλωμενοι μεσα στο σπιτι.θα επρεπε να ειστε μεσα στη χαρα και τιποτα να μην σας πτοει!επιστρεψτε στη ζωηηηηη!!!!!!!!!!!

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

koritsia exw anagkh na milisw.sas parakalw akouste me...me lene anna k eimai 25 xronwn.ton aprilio kleinw 2 xronia pantremenh k o alexandros mou einai 6 12 mhnwn.oles exete problhmata apoti blepw egw omws de mporw pia na to xeiristw me hremia.exw aganaktisei.kourastika na klaiw k n ksespaw xtupwntas maxilaria.giati me antimetwpizei etsi o antras mou?anarwtiemai edw k kairo.k ksafnika shmera phra apanthsh.ftaiei leei h monotonia.ti les re file?eisai sobaros?feugei to prwi k gurnaei to bradu.apta xristougena den xerw ti ton exei piasei k kleinai to magazi opote goustarei.paei gia psarema h opou allou thelei.to kinhto?otan thimithei tha apanthsei.doulebw,exw to spiti k exw nanexomai k tis tsapatsoulies tou.prospathw na eimai iremh gia na mh to metaferw sto mwro alla den antexw allo.giati me pantreuthke?as me afhne na isixasw.sunexeia eimai me neura,gkrinia k dakrua?prospathisa nasxolithw me kati allo.oti k an ekana panta ebriske tropo na to metaniwnw.lutrwste me............niwthw oti arrwstainw.kanw asxhmes skepseis.sas parakalw.zw se mikro nhsi se klisti koinwnia.den mporw na milisw se kanenan.exw anagkh apo kapoion na mou milhsei k na me akousei.........
Κοπελα μου ,καταλαβαινω οτι πονας και εισαι και μικρουλα σε ηλικια.βλεπω νιωθεις εγκλωβισμενη και δεν εχεις αδικο απο οσα μας λες.

σταματα ομως να κλαις και να πονας,πρεπει να βαλεις κατω τον αντρα σου και να συζητησετε ,πρεπει να εισαι αυστηρη μαζι στου και να του δωσεις να καταλαβει τα θελω σου.κανε μια προσπαθεια και προσπαθησε να ανεβεις κι εσυ ψυχολογικα κανοντας πραγματα για τον εαυτο σου!ευχομαι οτι καλυτερο!!! :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ;) !!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ...ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ!!...............ΒΕΒΑΙΑ ΣΕΞ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ....... :silly: :P

ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΛΙΑ Η ΧΑΖΗ...ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΤΟΣΗ ΥΠΕΡΕΝΡΑΣΗ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ)

ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΩΣΕ"ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ Κ ΠΟΛΛΑ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ MAIL Κ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ Κ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!

ΕΕ...ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ 100% ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΥΑΔΑ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑ ΠΟΙΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ :blink::blink:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.. :kiss::kiss::kiss:

Ντίνα καλημέρα!!Πολύ χαίρομαι που έφτιαξαν τα πράγματα!!:) Μην προδικάζεις όμως..άσε να δεις πως θα εξελιχθεί και να προσπαθεις κι εσύ να μην ξεχαστεί υο θέμα ή τουλάχιστον να αλλάξει λίγο τις συνηθειές του ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά και του μωρου.Θα είσαι εκεί να του το υπενθυμίζεις με ομορφο τρόπο. :)Σημασία έχει ότι έδωσε βαση στα λεγόμενά σου και δεν έκανεν την πάπια!!:)Αντε ..καλή συνέχεια πιτσουνάκια..και αυτή τη φορά βάλτε και στο μενου το σεξ!!!!χεχεχεχεχεχεχε

argurw kalhmera!ta exw kanei auta.ta exoume pei xiliades fores mou leei pws einai neurikos k den antexeina xeirizetai kapoies katastaseis k feugei apto spiti.thelw na ksupnaw k na eimai kala.den mporw allo auth thn katastash mephreazei arnhtika.

tirogaridaki έγραψε:

Ντίνα καλημέρα!!Πολύ χαίρομαι που έφτιαξαν τα πράγματα!!:) Μην προδικάζεις όμως..άσε να δεις πως θα εξελιχθεί και να προσπαθεις κι εσύ να μην ξεχαστεί υο θέμα ή τουλάχιστον να αλλάξει λίγο τις συνηθειές του ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά και του μωρου.Θα είσαι εκεί να του το υπενθυμίζεις με ομορφο τρόπο. :)Σημασία έχει ότι έδωσε βαση στα λεγόμενά σου και δεν έκανεν την πάπια!!:)Αντε ..καλή συνέχεια πιτσουνάκια..και αυτή τη φορά βάλτε και στο μενου το σεξ!!!!χεχεχεχεχεχεχε

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ANNA-ALEXANDROS Κ ΕΓΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΗΤΑΓΑ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ.. :(:(

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΒΓΑΛΕ Κ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ "ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ" ΛΙΓΟ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΑΣ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΑΥΤΟΣ...

ΑΠΟ ΣΕΞ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?? :silly: :P:blush:

ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΦΙΛΤΑΤΗ TIROGARIDAKI.. ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...