Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΜΑ+ΜΠΑΜΠΑΣ =?

Recommended Posts

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΜΙΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ(ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ... :):) )

ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑΣ...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...Ε,ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΜΕ 1ΧΡΟΝΟ+ ΑΝΕΥ.. :(

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ "ΟΥΔΕΤΕΡΑ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ"ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ?ΚΡΑΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΚΤΛ"

Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΞΥΘΥΜΟΙ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ "ΚΑΛΗ" ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΩ,ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΟΥΝ ΕΤΣΙ(Κ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ.. :blush:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΑΥΤΑ??

Κ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΓΜΤ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..

ΑΡΧΙΣΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ..ΣΤΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΜΩΡΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ..

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ.. :huh::huh:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

θα στο πω οσο πιο απλα γινεται η λυση στο προβλημα σας ειναι να ξεκινησετε την σεξουαλικη ζωη σας παλι μετα θα σας ερθουν ολα η διαθεση να μιλησετε..

θα μου πεις δεν υπαρχει διαθεση για σεξ βρες στην γιατι γαμος χωρις σεξ ισον 0

περασαμε και εμεις την βαση αυτη σε μικροτερο χρονικο διαστημα και οταν εγινε ολα αλλαξανε 360 μοιρες

καλες επιτυχημενες ζουζουνιες σου ευχομαι ;)

ντινακι καλημερα,

και εγω νομιζω οτι ειμαι στη ιδια κατασταση με εσενα

και εω τις ιδιες αγωνιες εχω

δε ξερω τι να σου πω

ειμαι και εγω πολυ προβληματισμενη

για να μη πω στεναχωρημενη

:(:(:(

επλιζω να ειναι μια ασχημη φαση που θα περασει

ΟΧΙ ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ...Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!

ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ??ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ..ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ :blush::blush:

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ-ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ??Κ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ... :angry::angry: ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ!!!ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ(ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΝΕΙ)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ Κ Η ΜΟΝΗ "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ"ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΟΝΕΙΡΥΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ντινακι να σου πω την Αμαρτια μου...και εμεις εχουμε να το κανουμε απο περυση...δηλαδη απο 31/12 χαχα, αλλα πριν απο αυτο ειχαμε να κανουμε σεξ απο τοτε που εμεινα εγγυος. Αλλα προβλημα δεν ειχαμε, γιατι καναμε αγκαλιτσες- οσο μας αφινε ο ζωηρουλης μας- και γενικα προσπαθουσαμε να κραταμε μια σχεση. Παρολο που ειχαμε παρα πολλα νευρα, γιατι ειχαμε πολλα αλλα διαφορα και οι ορμονες μου καναν παρτι- προσπαπουμε. Ριτε να καθησουμε στον καναπε να μηλησουμε για βλακιες και να κανουμε αγκαλιτσες μεχρι να ξυπνησει το μωρο κλπ. Πολλες φορες οταν θηλαζα το μωρο, ο αντρας μου ξαπλωνε διπλα, και απλα μου κρατουσε το χερι και χαηδευε το μωρο.

Προσπαθηστε να κανετε καποια μικρα πραγματα μαζι, εστω τα ψωνια του ΣΜ, η καθηστε να φατε μαζι, δεν ξερω ποσο ειναι το μωρακι σου, καθετε στο καρεκλακι, βαλετ το μαζι σας να καθησει, καντε γενικα μικρα καθημερινα πραγματα μαζι, θα δεις θα ξαναβρεις τους ρυθμους σου!!

CESILIA ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ...

ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΩ???

Κ ΠΟΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΙΣΤΑ!!!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ :angry::dry:

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΣΠΑΓΓΟΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ..!!!

ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ!!Ο ΠΟΠΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΒΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ!!

Κ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ(ΠΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ)Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΡΟΙ!!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ

evhdal έγραψε:

θα στο πω οσο πιο απλα γινεται η λυση στο προβλημα σας ειναι να ξεκινησετε την σεξουαλικη ζωη σας παλι μετα θα σας ερθουν ολα η διαθεση να μιλησετε..

)

Συμφωνω με την evhdal

μεχρι τους 3 μηνες ειμασταν και εμεις αρκετα οξυθυμοι γυρνουσε απο την δουλεια και μονο γκρινιαζε μετα απο λιγο που αρχισαμε τις επαφες παλι δειλα δειλα τα πραγματα βελτιωνωταν τωρα δεν μπορω να πω οτι ειναι οπως πρωτα αλλα ειναι πολυ καλυτερα φωναξε τη μαμα σου αφησε της το μωρο για 10 λεπτα ενα τεταρτο και κλειστιτε στο δωματιο σας για να συζητησετε :blush:

ετσι αρχισαμε εμεις να εχουμε λιγη ενεργητικη ερωτικη ζωη διαφορετικα ακομα δεν θα ειχαμε κανει τιποτα :P

Κ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΡΑΝΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ???ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΙΔΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΟΥΤΕ Ο ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!

ΑΧ ΝΙΩΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ Κ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ...Κ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ 2 ΠΑΛΙΟΤΖΙΝ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 2 ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ..

ΣΚΑΤΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ!!

Ντινακι...κακος...ειναι σπαγκος γιατι το επετρεψες. Εσυ εισαι η νοικοκυρα του σπιτιου. Οκ Καλη η λιστα δεν λεω, αλλα μεχρι τωρα ηξερες να κανεις το κουμαντο σου, τωρα ξαφνικα δεν ξερεις.

Μη μαλωνεις, απλα σταθερα και ξεκαθα πες του οτι δεν ευοαρχει λογος να φερετε ετσι. Τα πραγματικα εξοδ ατου παιδιου, θα αρχησουν οταν θα παει σχολειο. Εδω εμεις με εναν μισθο- ο αντρας μου ολο εναντι παιρει, και αυτα πανε στο στεγαστικο, και πληρονουμε μεις ολους τους λογαριασμους, συν τους λογαριασμους των γονιων του, συν οτι η μαμα μου αμα μου λεει να της παρω κατι δεν παιρνω λευτα γιατι..το παιδι μου προσεχει στο κατω κατω..και τα καταφερνουμε.

Και δεν χρειαζετε να τον δεσεις, απλα κατσε δθπλα του , αγκαλιασε τον, δειξε του οτι τον αγαπας...κανε και κανενα καυγα που και που, κανει καλο πιστεψε με...εμενα μετα απο καθε κριση υστεριας με αγαπαει περισσοτερο..μαζοχας!!!!

Και να πας να ντιθεις, εκπτωσεις εχουμε, και να παρεις και σεξι εσορουχα, εχει στα καταστηματα παμφτηνα, και πετα ολες αυτες τις βλακιες που φορας, θα δεις οτι και εσυ, και αυτος θα νιωσετε καλυτερα. Αν διαθεσεις για τον εαυτοσου το πολυ 300 Ευρω θα γινεις αλλος ανθρωπος...δε θα σας λειψουν, θα τα ξοδευατε ουτως η αλλως σε βλακιες. Δεν χρειαζετε να ρωτας, απλα καντο. Δεν εχετε κοινο λογαριασμο- αν δεν εχετε να αποκτησετε ΑΜΕΣΑ!!!!!

Franita έγραψε:

ntina.ef. έγραψε:

Τι δουλεια κανεις? νομιζω πως επιβαλλεται α. να κανεις μια σοβαρη συζητηση με τον αντρα σου...το θεωρω απαραδεκτο να μη σου δινει χρηματα να ψωνισεις τη στιγμη που δεν στερεις κατι απο το παιδι σου..γεννησες χρειαζεσαι μια ανανεωση οπωσδηποτε...απο κιλα πως πας? να τα χασεις αν μπορεις, θα σε ανανεωσει

β. επιβαλλεται να γυρισεις στη δουλεια σου μολις μεγαλωσει λιγο το παιδι σου ωστε να εχεις καποια ανεξαρτησια..δεν ζουμε στην εποχη των παππουδων μας να παιρνουμε χαρτζηλικι απο το συζηγο και να μας τη λεει κιολας...[/quote:3hu5rx75]

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΡΑΝΙΤΑ!!!ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ???ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ??

ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΧΥΛΙΖΩ..

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ,ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ Κ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ "ΦΙΛΟΥΣ",ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ(ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ)ΩΧ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ!!ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7ΠΑΡΑ Κ ΓΡΦΩ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ!!

ΦΕΥΓΩ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ

Ντινακι...ημουν σαν και εσενα σε καποια φασι..Ειδικα το οτι 4 μηνες καθομουνα και δεν ερχοταν φρεσκο χρημα στι σπιτι- τα επιδοματα πηγαν στην γενα, μου εκανε πολυ κακο. Αλλα συνηλθα. Αυτο που σου χρειαζετε ειναι να το παρεις αποφαση, και να αλλαξεις καποια πραγματα. Πρωτα εσυ...και μετα και ο αντρας σου. Για αρχη αλλαξε κουρεμα, μετα περνε το παιδι και βγενε βολτα. Εστω και για τον γυρω του τετραγωνου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλο θα σου κανει

Όταν οι φίλες μου μου έλεγαν πως ένα μωράκι όσο χαρμόσυνο γεγονός και αν είναι ανατρέπει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού έλεγα απο μέσα μου χαζομάρες όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται. Που να βρεθεί όμως όρεξη μετά από τόσες υποχρεώσεις???? Εμείς αποφασίσαμε να τα κάνουμε όλα μαζί...χτίζουμε το σπίτι μας ετοιμάζουμε γάμο και βάφτηση έχουμε ένα αγοράκι 5 μήνων ζούμε σ ένα σπιτάκι 60 τετραγωνικά με ένα υπνοδωμάτιο (μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας). Κακά τα ψέματα μετά απο ένα παιδί οι σκέψεις σου και ο ελεύθερος χρόνος σου δεν είναι πια ο ίδιος...και κάθε πράγμα που παλαιότερα σου έδινε ευχαρίστηση τώρα πιά πρέπει να χωρέσει μέσα σε απειροελάχιστο χρόνο που καμιά φορά τον θές απλά για να κάτσεις μόνος σου και να ηρεμήσεις :blush: .Και εμείς ακόμα ψάχνουμε τους ρυθμούς μας και καμιά φορά όταν κοιτάζουμε την καινούρια μας ζωή καμιά φορά προβληματιζόμαστε...Αγαπιόμαστε όμως πολύ και ακόμα περισσότερο αγαπάμε το μωράκι μας και το σπιτάκι μας που μας τρώνε όλη μας την ενέργεια και προσπαθούμε έστω και σπασμωδικά να κάνουμε πράγματα για εμάς σαν ζευγάρι. Μια διήμερη εκδρομούλα (κατά τη διάρκεια της οποίας ο νους μας ήταν στον μικρό :P ) μια επίσκεψη σε κάποιο ξενοδοχείο έτσι για να θυμηθούμε τις παλίες καλές μέρες έστω μια βραδινή αγκαλίτσα ενός τετάρτου καθημερινά για να ερχόμαστε κοντά ένας με τον άλλο χωρίς συζητήσεις του τύπου πλήρωσες το ρεύμα, έφαγε ο μικρός σήμερα, έκανε καλή δουλειά ο μάστορας σην οικοδμή και άλλα σχετικά. Μην απογοητεύεσαι επομένως όλες περνάμε μια κρισούλα σε όλες μας λείπει η δουλειά μας καθώς και το σώμα μας πριν την εγκυμοσύνη απλά να θυμάσε πάντα πως ΜΑΜΑ+ΜΠΑΜΠΑΣ= Η ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που αν δεν υπήρχε αγάπη δεν θα είχε δημιουργηθεί. :)

Δεν μπορω να σε βοηθησω!! Ειναι σα να βλεπω εμας!! :(:( Ευχομαι ομως να λυθουν ολα σου τα προβληματα γρηγορα. :)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ.ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΚΑΠΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΟΣ.

ntina.ef. έγραψε:

...ΠΑΜΕ 1ΧΡΟΝΟ+ ΑΝΕΥ.. :(

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ "ΟΥΔΕΤΕΡΑ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΥΛ"ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ?ΚΡΑΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΚΤΛ"

Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΞΥΘΥΜΟΙ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ "ΚΑΛΗ" ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΩ,ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΟΥΝ ΕΤΣΙ(Κ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ.. :blush:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΑΥΤΑ??...

Ενω πριν μερικους μηνες ημουν ετοιμη να εγκαταλειψω το δικο μου Γιωργο και ολο θεματα απλπισιας εβαζα στο mammy... σημερα η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη!!! :)

Ξεκιναω ετσι, για να καταλαβεις οτι κατι ξερω για το θεμα σου...

Ευτυχως για σενα, τεινω να συμφωνησω με την evdal... χρειαζεστε επειγοντως σεξ!!! Καλες ειναι οι συζητησεις, οι διαπραγματευσεις και οι απειλες αμα νομιζεις οτι χρειαζονται, αλλα σε πλαισιο ζευγαριου!!! Το σεξ δεν λυνει κανενα προβλημα απο μονο του, βαζει ομως τη βαση που χρειαζεται για να γινουν οι συζητησεις χωρις να νιωθετε και οι δυο αποξενωμενοι...

Επεισης θα σε βοηθησει να νιωσεις καλυτερα και να φυγει ενα μερος της νευρικοτητας... ;)

Η ουδετερη κατασταση, η οξυθυμια, η αντιδραση... το να αφηνεις τη σχεση σου, να παρει τον κατηφορο, δεν ειναι συμπτωματα αλλων προβληματων, αλλα η αρχη των προβληματων συνηθως!!! :unsure:

Εμενα μου πηρε χρονο να καταλαβω οτι ναι μεν το μεγαλυτερο μερος ευθυνης για την κατασταση στην οποια ειχαμε φτασει, επεφτε πανω του αλλα κι εγω δεν ημουν εντελως ανευθυνη για το θεμα... :( Κι ενω ηδη περιποιουμουν τον εαυτο μου, μετα τη γεννα, χρειαζοταν κι αλλο... Επισης χρειαζοταν κι αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο το παιδι, το σπιτι και την ενασχοληση με το ιντερνετ για το παιδι και το σπιτι...

Για δουλεια δεν ξερω, ακομα για μενα ειναι δυσκολο να αφησω το μικρο με ξενο ανθρωπο, που στην περιπτωση μας ειναι καλυτερο απο μανα και πεθερα... και καιγομαι να δουλεψω... οχι τοσο για τα χρηματα, που οπωσδηποτε χρειζομαστε, αλλα για να εκτιμησω περισσοτερο τον εαυτο μου και ταυτοχρονα να ανεβω και στα ματια του και επιτελους να κανω αυτο που ηθελα και με χιλια βασανα σπουδασα...

Οι τσιγγουνιες, η λιστα για το σουπερ μαρκετ και τα λοιπα... ειναι μαλλον παρενεργειες, της καταστασης! Και σ'εμενα ειχε κανει μεγαλο θεμα-καυγα για 40 ευρω που ειχα χαλασει για τον εαυτο μου ενω για το μικρο ειχα δωσει καμια 200ρια... "χαλασες για τον εαυτο σου τα λεφτα που ειχες για να ψωνιζεις στο μικρο"... :dry: Τωρα παει σουπερμαρκετ για ψωνια του σπιτιου και βρισκω στη σακουλα διχτυωτο καλσον, λαθος νουμερο βεβαια, αλλα η προθεση μετραει... ;)

Το σημαντικοτερο ειναι να σκεφτεις τι θελεις εσυ!!! Αν τον θελεις τον αντρα σου ακομα... διεκδικησε τον! Το ξερω πως το σωστο ειναι αυτος να σε κυνηγαει και να σε διεκδικει, αλλα κανε μια εξαιρεση για την αρχη, θα ξαναθυμηθει το "αντρας-κυνηγος" αργοτερα...

Αμα δεν τον θελεις πια και ειναι τελειωμενο μεσα σου, να φυγεις μια ωρα αρχυτερα, να μην χανεις ουτε εσυ ουτε αυτος χρονο απο τη ζωη σας... και ασε στην ακρη το "καλο" του παιδιου!!! Το καλο του παιδιου δεν ειναι να ζει σε περιβαλλον ψυχροτητας και αδιαφοριας των γονιων του, αλλα να βλεπει οτι η μαμα και ο μπαμπας ειναι καλα, χαμογελανε και το αγαπανε, κι ας ειναι χωρια! Σιγουρα τους θελει μαζι, αλλα πρωτα καλα και μετα μαζι... Τα παιδια λειτουγουν σωστα απο ενστικτο... και αντιλαμβανονται πραγματα που δεν φανταζομαστε!

Η γνωμη μου και μονο... :)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΟ Κ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ!!ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΣΟΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΑΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ(ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΑΣΙΑ)Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ "ΜΑΚΡΥΝΟ"ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ :(

ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ(ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Κ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ) ΛΟΓΩ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΜΑΤΑ...ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ Κ ΒΡΙΣΚΩ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ Κ ΤΟ ΣΕΞ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ

Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ

ΣΠΙΤΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ

ΖΕΙΣ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΓΕΛΑΣ,ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΗ Κ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΔΕΙΠΝΟ

ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ Κ ΚΡΑΣΑΚΙ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,

ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.

ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ?

ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ Κ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ??ΟΚ!!ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ(ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ,ΟΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ) Κ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ

ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ.

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΘΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

ΣΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ!ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΟΛΟΙ

ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΓΕΛΑΣΤΕ,ΠΑΙΞΤΕ.

ΕΜΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ

ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ Κ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Κ ΒΙΝΤΕΟ

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ Κ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ Κ ΤΑ

ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΙΣΗ!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 31 Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 18 ΧΡ.ΜΑΖΙ,ΒΕΒΑΙΑ

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ 27 Κ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΡΙΣΗ???ΟΥΥΥΥΥΥΥ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ??ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

ΒΡΕ ΓΙΩΤΑΚΙ ΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΕΓΩ??? :P:blink:

ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ!!!!!!ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κ ΧΑΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ??

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ..ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ "ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ"!! :P

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ

ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ???

ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΕΣ,ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ!! :kiss:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

YUKI Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΟΥ ΜΑΜΑ+ΜΠΑΜΠΑΣ=... ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ :kiss:

Γεια σου Εφη...έχω έρθει πάρα πολλές φορές στη θέση τη δική σου και ευτυχώς δεν έχουμε αφήσει το σεξ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όμως η σχέση μας έχει αλλάξει...το βλέπω , το νιώθω αλλά και το έχω συνηθίσει όπως κι εκείνος..η καθημερινότητα , η ρουτίνα και ένα μικρό παιδί είναι οι μεγαλύτεροι παράγοντες που μπορεί να οδηγησουν ενα ζευγάρι σε αυτή την κατάσταση..αλλά το θέμα είναι ότι φταίτε και οι δύο λιγο παραπάνω..επειδή αφήσατε αυτές τις καταστάσεις να επηρεάσουν κατα πολύ τη σεξουαλική σας σχέση αλλά και γενικά τη σχέση σας..όσο κι αν δεν έχεις όρεξη κι αν θες να σώσεις το γάμο σου πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δώσε λύση..πως αισθάνεται εκείνος;; πως βλέπει τη νέα κατάσταση; τι θα ήθελε να αλλάξει; πως αισθάνεται για σένα; τι έφταιξε και φτάσατε ως εδώ;; εσύ ;; τι θα απαντουσες στις ανάλογες ερωτήσεις; Περνάτε μια κρίση και πρέπει να δώσετε απαντήσει γιατί θα βρεθείτε με άσχημες συνέπειες και για τους δυο σας και θαείναι απολύτως φυσιολογικό!!Αν δεν το κάνετε τώρα, σήμερα κιόλας..διαιωνίζετε μια κατάσταση που μπορεί να σας οδηγήσει και στο χωρισμό(φτου φτου φτου μακριά !!!) Καλή επιτυχία!!!:)

aggeliki 30 έγραψε:

ntina.ef. έγραψε:

Ενω πριν μερικους μηνες ημουν ετοιμη να εγκαταλειψω το δικο μου Γιωργο και ολο θεματα απλπισιας εβαζα στο mammy... σημερα η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη!!! :)

Ξεκιναω ετσι, για να καταλαβεις οτι κατι ξερω για το θεμα σου...

Ευτυχως για σενα, τεινω να συμφωνησω με την evdal... χρειαζεστε επειγοντως σεξ!!! Καλες ειναι οι συζητησεις, οι διαπραγματευσεις και οι απειλες αμα νομιζεις οτι χρειαζονται, αλλα σε πλαισιο ζευγαριου!!! Το σεξ δεν λυνει κανενα προβλημα απο μονο του, βαζει ομως τη βαση που χρειαζεται για να γινουν οι συζητησεις χωρις να νιωθετε και οι δυο αποξενωμενοι...

Επεισης θα σε βοηθησει να νιωσεις καλυτερα και να φυγει ενα μερος της νευρικοτητας... ;)

Η ουδετερη κατασταση, η οξυθυμια, η αντιδραση... το να αφηνεις τη σχεση σου, να παρει τον κατηφορο, δεν ειναι συμπτωματα αλλων προβληματων, αλλα η αρχη των προβληματων συνηθως!!! :unsure:

Εμενα μου πηρε χρονο να καταλαβω οτι ναι μεν το μεγαλυτερο μερος ευθυνης για την κατασταση στην οποια ειχαμε φτασει, επεφτε πανω του αλλα κι εγω δεν ημουν εντελως ανευθυνη για το θεμα... :( Κι ενω ηδη περιποιουμουν τον εαυτο μου, μετα τη γεννα, χρειαζοταν κι αλλο... Επισης χρειαζοταν κι αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο το παιδι, το σπιτι και την ενασχοληση με το ιντερνετ για το παιδι και το σπιτι...

Για δουλεια δεν ξερω, ακομα για μενα ειναι δυσκολο να αφησω το μικρο με ξενο ανθρωπο, που στην περιπτωση μας ειναι καλυτερο απο μανα και πεθερα... και καιγομαι να δουλεψω... οχι τοσο για τα χρηματα, που οπωσδηποτε χρειζομαστε, αλλα για να εκτιμησω περισσοτερο τον εαυτο μου και ταυτοχρονα να ανεβω και στα ματια του και επιτελους να κανω αυτο που ηθελα και με χιλια βασανα σπουδασα...

Οι τσιγγουνιες, η λιστα για το σουπερ μαρκετ και τα λοιπα... ειναι μαλλον παρενεργειες, της καταστασης! Και σ'εμενα ειχε κανει μεγαλο θεμα-καυγα για 40 ευρω που ειχα χαλασει για τον εαυτο μου ενω για το μικρο ειχα δωσει καμια 200ρια... "χαλασες για τον εαυτο σου τα λεφτα που ειχες για να ψωνιζεις στο μικρο"... :dry: Τωρα παει σουπερμαρκετ για ψωνια του σπιτιου και βρισκω στη σακουλα διχτυωτο καλσον, λαθος νουμερο βεβαια, αλλα η προθεση μετραει... ;)

Το σημαντικοτερο ειναι να σκεφτεις τι θελεις εσυ!!! Αν τον θελεις τον αντρα σου ακομα... διεκδικησε τον! Το ξερω πως το σωστο ειναι αυτος να σε κυνηγαει και να σε διεκδικει, αλλα κανε μια εξαιρεση για την αρχη, θα ξαναθυμηθει το "αντρας-κυνηγος" αργοτερα...

Αμα δεν τον θελεις πια και ειναι τελειωμενο μεσα σου, να φυγεις μια ωρα αρχυτερα, να μην χανεις ουτε εσυ ουτε αυτος χρονο απο τη ζωη σας... και ασε στην ακρη το "καλο" του παιδιου!!! Το καλο του παιδιου δεν ειναι να ζει σε περιβαλλον ψυχροτητας και αδιαφοριας των γονιων του, αλλα να βλεπει οτι η μαμα και ο μπαμπας ειναι καλα, χαμογελανε και το αγαπανε, κι ας ειναι χωρια! Σιγουρα τους θελει μαζι, αλλα πρωτα καλα και μετα μαζι... Τα παιδια λειτουγουν σωστα απο ενστικτο... και αντιλαμβανονται πραγματα που δεν φανταζομαστε!

Η γνωμη μου και μονο... :)[/quote:oobsimfw]

Θα συμφωνήσω..όπως επίσης με τη yuki και το yiotaki...

οταν το συζηταω μαζι του φανη μου

μου λεει οτι εχω δικιο και οτι αυτος φταιει

εχει μπλεξει με τη δουλεια

εμενα ομως δε με σκεφτετε που εχει ερθει η ζωη μου τουμπα

δεν εχει σηκωθει μια φορα να ταϊσει το μωρο

το ξερει οτι με εχουν πιασει τα διαολια μου

απλα δε ξερει τι να κανει νομιζω

δε γνωρισε το πατερα του

πεθανε οταν ηταν πολυ μικρος

δεν εχει ενα παραδειγμα για το πως ειναι να εισι πατερας και συζυγος

ξερει μονο πως να ειναι παιδι

προσπαθω χωρις γκρινια να καταλαβει οτι εχει ευθυνες πλεον

ελπιζω να εχω αποτελεσμα,γιατι κουραστικα να τρεχω για ολα

το σεξ παντως δε το εχουμε αφησει

απλα δε γινεται τοσο συχνα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...