Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προτάσεις για εξοικονόμηση χρημάτων!

Recommended Posts

Λοιπόν για να ακούσω ιδέες κι από ΄σας!!!

Εγώ για παράδειγμα έχω δυο παιδάκια και πλένω πολύ συχνά, έτσι χρησιμοποιώ απορρυπαντικό μάρκας super market και γλιτώνω αρκετά χρήματα. Επίσης ψωνίζω αρκετά πράγματα όταν είναι σε προσφορά κι ας μην τα έχω άμεση ανάγκη εκείνη την περίοδο.

Από το μαιευτήριο που γέννησα, κρατήσανε τα στοιχεία μου και τα δώσανε σε εταιρίες με παιδικά και βρεφικά προϊόντα με αποτέλεσμα να λαμβάνω αρκετά συχνά εκπτωτικά κουπόνια.

Όταν παίρνω πυζάμες, φανελάκια, φορμούλες κ.α για τα παιδιά παίρνω ουδέτερα χρώματα ώστε να μπορούν να τα βάλουν και τα δυο.

Για πείτε κι εσείς....... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτα κανω και εγω!!!

Επισης για μας αλλα και τωρα για το παιδι, αγοραζω ρουχα και κυριως εσωρουχα στις εκπτωσει. ΠΧ Χτες βγηκα στην αγορα, τα περισσοτερα καταστηματα εχουν προσφορε και εκπτωσεις ηδη απο τωρα. Πηρα αρκετα εσωρουχα και πιτζαμουλες του μικρου για μεγεφοςε 18/24 μηνων. Θα ειναι 1,5 του χρονου τον χειμωνα αλλα δε με νιαζει αν θα του ειναι λιγο μεγαλα. Επισης πηρα αρκετες φορμιτσες για καθε μερα και καλτσακια.

Ρουχα καλα του εκανα δωρο στην βαφτηση- με εξαιρεση καποια μικροπραγματα και παπουτσακια ειναι ντιμενος μεχρι του χρονου

Για καλή μου τύχη έχω μία ξαδέλφη από τον άντρα μου η οποία έχει μια κόρη 2χρόνια μεγαλύτερη από τη δικιά μου και μου δίνει τα πάντα από ρούχα και παπούτσια. Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη βοήθεια είναι αυτή.

Όσο για μας περιμένω πως και πως τις εκπτώσεις για να ψωνίσω.

φτιαχνεις στο εξελ βιβλιο εσοδων εξοδων

μεσα σε 2-3 μηνες ξερεις που σπαταλας τα περισοτερα εξοδα σου και τι μπορεις να μειωσεις απο αυτα

και γνωριζεις και αν μπαινεις μεσα και ποσο

• 4 weeks later...

Κι εγώ έχω κάνει όλα όσα προαναφέρατε και επιπλέον απ' όταν γεννήθηκε ο γιος μου, όταν του έφερναν κάτι από νεογνό μέχρι σήμερα πήγαινα πάντα και τα άλλαζα με μεγαλύτερα ρούχα, έτσι εξικονόμησα αρκετά λεφτά. Αν και πιστεύω ότι η μεγαλύτερη βοήθεια είναι να έχει κάοιον να σου δίνει σταθερά ρούχα.

εγω οταν εμεινα εγκυος αγορασα και εγω και η μαμα μου ρουχα σχεδον για ενα χρονον στη βαφτισγολα τα εκνα απο 1,5 μεχρι 3 χρονων οποτε ειμαι κομπλε απο εκει και περα εχω και το θειο μου απο τη γρεμανια που ο μικρος ειναι ενα χρονο διαΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΘΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...