Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα ήθελα την γνώμη σας στο θέμα παιδιάτρου

Aphroditi

Recommended Posts

little-angel έγραψε:

Eμενα η μικρη μου ειναι 6 μηνων κ πρωτη φορα πηγαμε στο ιατρειο της παιδιατρου την περασμενη βδομαδα!Μεχρι τοτε εκεινη ερχοταν παντα σπιτι μας κ το προτιμω ειδικα τετοια εποχη με τις ιωσεις κ τη γριπη!

Ειχα φροντισει να ειμαι το πρωτο ραντεβου με το που ανοιξε ωστε να μη χρειαστει να περιμενω,για τον οποιοδηποτε λογο!Και αυτο θα επιδιωκω οσες φορες χρειαστει να παω εγω στο ιατρειο της προγραμματισμενα!

Οσες φορες την εχω παρει σχεδον παντα το σηκωνει αμεσως κ αν οχι, μετα απο λιγα λεπτα με παιρνει εκεινη.

Αφιερωνει πολυ χρονο κ ειναι προθυμη!

Νομιζω οτι ισως χρειαζεται να αναζητησεις καποιον αλλον!Ο παιδιατρος θεωρω οτι πρεπει να ειναι προθυμος 24ωρες το 24ωρο,να μην ντρεπεσαι να τον παρεις κ να ρωτησεις το οτιδηποτε κ να ασχολειται διεξοδικα με το παιδι!

Για τα παιδια μας μιλαμε....

καλέ που μένεις να ρθώ και γω!!!εμένα 10 ημερών με αναγκασε λεχώνα να βγω εξω να πάω στο ιατρείο της γιατι...δεν είχε χρονο να έρθει απ το σπιτι...αααα..ούτε και φορητη ζυγαριά..αλλά και να χε σιγα μην ερχοταν..!!!

δεν το συζητάω κάν να την παιρνω τηλ για ερωτήσεις περι διατροφής και τέτοια...δεν θα το σηκώσει και θα εκνευριστω!!οπώτε παιρνω συμβουλές απ τις ξαδέρφες μου που έχουν παιδάκια και φυσικά και απο σας!!!!τις ερωησεις μου τις κραταω για το οταν θα έχουμε ραντεβου για εμβολιο :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliana έγραψε:

little-angel έγραψε:

καλέ που μένεις να ρθώ και γω!!!εμένα 10 ημερών με αναγκασε λεχώνα να βγω εξω να πάω στο ιατρείο της γιατι...δεν είχε χρονο να έρθει απ το σπιτι...αααα..ούτε και φορητη ζυγαριά..αλλά και να χε σιγα μην ερχοταν..!!!

δεν το συζητάω κάν να την παιρνω τηλ για ερωτήσεις περι διατροφής και τέτοια...δεν θα το σηκώσει και θα εκνευριστω!!οπώτε παιρνω συμβουλές απ τις ξαδέρφες μου που έχουν παιδάκια και φυσικά και απο σας!!!!τις ερωησεις μου τις κραταω για το οταν θα έχουμε ραντεβου για εμβολιο :angry:[/quote:2y7nfsi1]

Jyliana μου Αθηνα μενω,στα βορεια!

Δεν ειχε χρονο :dry: ???

Κοιτα,ουτε εμενα ειχε ζυγαρια,ειχα νοικιασει εγω για 4 μηνες,κ επειδη δε τη ζυγισαμε τον περασμενο μηνα (αλλα φαινοταν οτι ειναι μια χαρα κ εχει παρει)γι'αυτο ειπαμε να παμε κ εμεις μια φορα απο το ιατρειο!

Για να ερθει απο το σπιτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!Παει σε πολλα παιδακια!Αφου οταν της ειπα οτι θα παμε εμεις ξαφνιαστηκε!Ενταξει παιρνει 10 ευρω παραπανω για να ερθει αλλα αυτο μου ειναι το λιγοτερο,ειναι μεγαλη εξυπηρετηση!

Το μονο της ελλατωμα,ειναι οτι καθυστερει αρκετες φορες σε σχεση με την προγραμματιμενη μας ωρα,ακριβως επειδη πηγαινει σε πολλα παιδακια,καποιες φορες βγαινει εκτος προγραμματισμενου χρονου!

Ειναι λιγο μεγαλη σε ηλικια αλλα για μενα αυτο δεν ειναι ελλατωμα,εχει εμπειρια!Κ μ'αρεσει που εχω αντιληφθει οτι δε συμβαδιζει καθολου με συμφεροντα οικονομικα κτλ

Κ ακομα κ οταν βιαζεται,παντα θελει να συζητησουμε οτι με απασχολει!

Πρεπει να εχεις πολυ καλη σχεση με τον παιδιατρο...ειναι σαν το γυναικολογο,κ παραπανω!!!

Εμενα ειχε ζυγαρια. Ειχα ηδη παει σε 2 πριν κ μου την συστησε μια φιλη φιλης. Δεν ξερω αλλα θεωρω οτι η παιδιατρος πρεπει να ειναι παντα εκει κα να μην σε ειρωνευεται πχ οταν ενα βραδυ στις 4 την πηρες τηλ επειδη η κορη σου ειχε 39 πυρετο... Ειναι το πρωτο μας παιδι κ οσο να ειναι δεν ξερουμε κ πανικοβαλομαστε... Το οτι παντα εγω πρεπει να την ρωταω για να μου λεει το θεωρω λαθος. Ειμαι υπερβολικη, οχι πειτε μου!

Kαθολου υπερβολικη δεν εισαι!

Ποιο το νοημα του ανοιΧτου κινητου,ενος γιατρου,τη νυχτα,αν δε το σηκωνει??Γι'αυτο υποτιθεται οτι εχουν οι γιατροι ανοιχτο το κινητο...για μια αναγκη μας...

εγω απορω γιατι ακομα το σκεφτεσε και δνε εχεια αλλαξει παιδιατρο.Εγω την πρωτη την αλαλξα παρολο που ερχοταν και στο σπιτι και σηκωνε και το τηλεφωνο δνε μπορω να πω επειδη ειχε φτασει ο Σταυρος 3 μηνων και δνε μου ειχε πει αν δινω στο μωρο νερο με αποτελεσμα να παθει αφυδατωση και οταν το πηγα και εκανα εξω καλλιεργεια και εξεταση ουρων και της το ειπα μου ειπε :καλα γιατι δνε εδεινες νερο ; καταλαβατα επρεπε εγω να φανταστω οτι ηθελε νερο ενω οι περισσοτεροι γιατροι λενε οτι εω να ξεκινησει σταθερη τροφη δνε χρειαζετε .Τωρα θα ελεγα αλλα εχει χαρη .

Χωρις να το καταλαβω τα βηματα μου με οδηγησα στο ΙΚΑ ναι καλα δβασατε εκει λοιπον βρηκα μια εξαιρετη παιδιατρο η οποια μου εξηγουσε καθε φορα τα παντα .Οτα εκλεινα ραντεβου εμεπαιν παντα στην ωρα μου και δνε ειχα δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω πανω απο μιση ωρα .Και ο μεγαλυτερος αριθμος παιδιων που εχει τυχη να περιμενουμε ειναι 4. Δεν ξερω αλλα θεωρω οτι οταν δινεις 50 και 60αρια εχουν υποχρεωση οχι μονο να μην περιμενεις αλαλ σαφως καινα σηωνουν το τηλ. και στις 3 και στις 4-5.

Εγεινε γιατρος ναι ειναι ανθρωπος δεν αντιλεγω αλλα οταν δνε μποριε αν σηκωσει το τηλ. εκεινη την ωρα μπορει να απρει μολις διε τη κλιση .

Τοασχημο με μενα ηταν οτι σε καθημερινη βαση ειχα τη πιδιατρο αλλα Σαββατοκυριακα αν αρρωσταινε επρπε να περιμνω εως τη Δευτερα και επειδη ακριβως ειναι στο παιδων ειναι δυσκολο να δεχτει και σε ιατρειο.

Τωρα εφυγε στοε ξωτερικο και ξεμειν απο παιδιατρο αλλα μου ειπε η Ραφαελ γιατο δικο της και μαλοον θα εχω αυτον θα δινω καικατι παραπανω να ερχετε στο σπιτι .

Βανια έγραψε:

εγω απορω γιατι ακομα το σκεφτεσε και δνε εχεια αλλαξει παιδιατρο.Εγω την πρωτη την αλαλξα παρολο που ερχοταν και στο σπιτι και σηκωνε και το τηλεφωνο δνε μπορω να πω επειδη ειχε φτασει ο Σταυρος 3 μηνων και δνε μου ειχε πει αν δινω στο μωρο νερο με αποτελεσμα να παθει αφυδατωση και οταν το πηγα και εκανα εξω καλλιεργεια και εξεταση ουρων και της το ειπα μου ειπε :καλα γιατι δνε εδεινες νερο ; καταλαβατα επρεπε εγω να φανταστω οτι ηθελε νερο ενω οι περισσοτεροι γιατροι λενε οτι εω να ξεκινησει σταθερη τροφη δνε χρειαζετε .Τωρα θα ελεγα αλλα εχει χαρη .

Χωρις να το καταλαβω τα βηματα μου με οδηγησα στο ΙΚΑ ναι καλα δβασατε εκει λοιπον βρηκα μια εξαιρετη παιδιατρο η οποια μου εξηγουσε καθε φορα τα παντα .Οτα εκλεινα ραντεβου εμεπαιν παντα στην ωρα μου και δνε ειχα δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω πανω απο μιση ωρα .Και ο μεγαλυτερος αριθμος παιδιων που εχει τυχη να περιμενουμε ειναι 4. Δεν ξερω αλλα θεωρω οτι οταν δινεις 50 και 60αρια εχουν υποχρεωση οχι μονο να μην περιμενεις αλαλ σαφως καινα σηωνουν το τηλ. και στις 3 και στις 4-5.

Εγεινε γιατρος ναι ειναι ανθρωπος δεν αντιλεγω αλλα οταν δνε μποριε αν σηκωσει το τηλ. εκεινη την ωρα μπορει να απρει μολις διε τη κλιση .

Τοασχημο με μενα ηταν οτι σε καθημερινη βαση ειχα τη πιδιατρο αλλα Σαββατοκυριακα αν αρρωσταινε επρπε να περιμνω εως τη Δευτερα και επειδη ακριβως ειναι στο παιδων ειναι δυσκολο να δεχτει και σε ιατρειο.

Τωρα εφυγε στοε ξωτερικο και ξεμειν απο παιδιατρο αλλα μου ειπε η Ραφαελ γιατο δικο της και μαλοον θα εχω αυτον θα δινω καικατι παραπανω να ερχετε στο σπιτι .

Βανια,

κι εμενα να φανταστεις δεν μου ειπε ποτε να της δωσω νερο. Και οτι δεν επρεπε να το αποστειρωνω. Ευτυχως που ειχα την ξαδελφη μου κ μου ειπε απο την δικη της παιδιατρο.

Θα την αλλαξω, πρεπει να βρω καποιον αλλον. Αντε να δουμε!

Εκεινη ετσι το δινει στο μωρο της(αν εχει)?Απο τη βρυση?Τι να πω...

Ψαξε,μαθε,ρωτησε!Ετσι εκανα κ εγω.Φιλες σου,γνωστους,ακομα κ κοριτσια απο το mammy που ισως μενετε κοντα!Αλλα κανε μια επισκεψη κ στο ΙΚΑ(ή ΤΕΒΕ,οτι εχεις),δε χανεις τιποτα,καποιοι γιατροι ειναι πολυ αξιολογοι!

little-angel έγραψε:

Εκεινη ετσι το δινει στο μωρο της(αν εχει)?Απο τη βρυση?Τι να πω...

Ψαξε,μαθε,ρωτησε!Ετσι εκανα κ εγω.Φιλες σου,γνωστους,ακομα κ κοριτσια απο το mammy που ισως μενετε κοντα!Αλλα κανε μια επισκεψη κ στο ΙΚΑ(ή ΤΕΒΕ,οτι εχεις),δε χανεις τιποτα,καποιοι γιατροι ειναι πολυ αξιολογοι!

Θα την αλλαξω για αυτο ρωταω απο εδω και απο εκει!

Νεο Ηρακλειο μενω, μηπως ξερεις εσυ τιποτα? :)

Aphroditi έγραψε:

little-angel έγραψε:

Θα την αλλαξω για αυτο ρωταω απο εδω και απο εκει!

Νεο Ηρακλειο μενω, μηπως ξερεις εσυ τιποτα? :)[/quote:1gdjyl8i]

Kοιτα εγω ειμαι Κηφισια κ εκεινη ειναι κοντα στη Ν.Ερυθραια!Δε ξερω αν μπορει εκεινη να ερχεται μεχρι το Ν.Ηρακλειο αλλα αν δε καταφερεις να βρεις καποιον πιο κοντα σου,ευχαριστως να επικοινωνησουμε για οτι χρειαζεσαι! :)

Γιατι δεν ανοιγεις ενα νεο post για ανευρεση παιδιατρου κοντα στο Ν.Ηρακλειο?Ισως καποιες κοπελες να ειναι πιο κοντα σου ;)

Little Angel ευχαριστω για την βοηθεια. Εχεις δικιο θα ανοιξω ενα καινουργιο Post μηπως ειναι καμμια εδω κοντα και ξερει...

shnonomath 11 mhnwn einai h mikrh eida!!

pote genises? egw 2/2

den kserw sthn perioxh sou kanenan ,menw peiraia .

alla exw na sou pw oti kai h dikh mas exei to idio shstima me to pote tha mpeis mesa sto iatreio kai apla pame ligo pio noris ,mono mia fora perimename polu .

malon einai ston anthropo poso mhlaei h oxi .

kai h dikh mou kapoia pragmata den mou ta leei apo monh ths alla ta rwtaw egw .alla den thn allazw giati thn empisteuome kai den mou leei tipota arnitiko panw ston thhlasmo .

tora gia tis 4 to prwi pou pires na pw thn alhtheia mou fenete polu akatalilh wra .tha mporouses na perimeneis na dosei ligo depon kai na paei 6h 7 gia na pareis thl .

egw pote den etixe na thn parw thl gia tipota .oute kai pote xriastike fusika alla kai na xriazotane teteia wra den tha eperna tha to pigena sto paidwn h tha perimena 2 wres .

emena prosopika den tha mou arese h paidiatros na eixe apopsh gia ta panta kai na mou tribelouse to mialo giaola ,xerome pou h dikia mou einai oligologh kai mono thn ousi kai oti apories exw .

Συνονοματη!

Εκτος του οτι εχουμε το ιδιο ονομα, γεννησαμε κοντα με 3 μερες διαφορα και καναμε και κορη!

Κοιτα να δεις, το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν την εξεταζει με πολλη προσοχη αλλα λιγο γρηγορα κ οτι με ειρωνευτηκε την επομενη που την πηρα στις 4... Ισως ειμαι λιγο υπερβολικη που φοβηθηκα με τον πυρετο αλλα ειναι το πρωτο παιδακι και οπως καταλαβαινεις ειμαι λιγο υπερβολικη.

Θα δω τι θα κανω. Θα κοιταξω μηπως βρω κατι καλυτερο και αναλογως πραττω. Μπορει να μεινω και στην ιδια, θα δειξει...

Εσυ πως γεννησες? Φυσιολογικα ή με καισαρικη? Και σε πιο μαιευτηριο?

AFRODITH έγραψε:

agori exw ,na mia diafora .

fusiologika me episkliridio sto attiko.

pio megalh h pio mikrh h korh?(gia tis 3 meres diafora rwtaw )

Τυχερή!

Σε ζηλευω... Κι εγω αττικο γεννησα, στις 5 φεβρουαριου, μετα απο δυο πρωινα στους τεχνητους πονους.

Λες να εχουμε τον ιδιο γιατρο? Μηπως τον λενε Χρελια? :)

mou hrthe kai mia eidea ...pame sto thema shmpetheres na shmpetherepsoume ?

idroxoakia kai ta duo mes sthn trela tha einai ,ase pou den tha tsakothoume kai ti onoma tha parei h egonh mas ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

AFRODITH έγραψε:

shnonomath 11 mhnwn einai h mikrh eida!!

pote genises? egw 2/2

den kserw sthn perioxh sou kanenan ,menw peiraia .

alla exw na sou pw oti kai h dikh mas exei to idio shstima me to pote tha mpeis mesa sto iatreio kai apla pame ligo pio noris ,mono mia fora perimename polu .

malon einai ston anthropo poso mhlaei h oxi .

kai h dikh mou kapoia pragmata den mou ta leei apo monh ths alla ta rwtaw egw .alla den thn allazw giati thn empisteuome kai den mou leei tipota arnitiko panw ston thhlasmo .

tora gia tis 4 to prwi pou pires na pw thn alhtheia mou fenete polu akatalilh wra .tha mporouses na perimeneis na dosei ligo depon kai na paei 6h 7 gia na pareis thl .

egw pote den etixe na thn parw thl gia tipota .oute kai pote xriastike fusika alla kai na xriazotane teteia wra den tha eperna tha to pigena sto paidwn h tha perimena 2 wres .

emena prosopika den tha mou arese h paidiatros na eixe apopsh gia ta panta kai na mou tribelouse to mialo giaola ,xerome pou h dikia mou einai oligologh kai mono thn ousi kai oti apories exw .

Απο οτι αινετε Αφροδιτη εμεις οι δυο δνε ποκετε να συμφωνησουμε ποτε σε κανενα θεμα :woohoo: ενας ανθρωπος οταν ακολουθει το οποιοδηποτε επαγγελμα του ξερει τα θετικα του αλλα και τα αρνητικα του.Ετσι και ο εκαστοτε παιδιατρος εχει τελλα ωραρια κουραζετε πολυ πολλες φορες θυσιαζει την ηρεμια του και την ξεκουραση του ακομα και την οικογενειακη του θαλπωρη αλλα αμοιβετε με τοσα που αλλοι ανθρωποι ξενυχτανε οι δουλευουν πολυ περισσοτερο και δνε παιρνουν ουτε τα μισα απο αυτους .

Η συνωνοματη σου πηρε 4 ωρα το πρωι τηλ . εγω δεν θα το κρινω αν ηταν το απιδ μεγαλυτρο θα ελεγα οτι ναι ας περιμενω 2-3 ωρες να περασει λιγο η ωρα αλλα ποιος με βεβειωνει εμενα οτι αυτος ο πυρετος ειναι αθωος; Αλλωστε η ιατρος δνε ηεξρε για ποιο λογο την καλουν καιμονο η ωρα που την καλουσαν θα εππρεπε αν σκεφτει οτι θα ειναικατι σοβαρο .

και ακομα και κατι άλλο τι επαγγλελματιας ειναι που δνε την καλεσε υστερα ; καιμονο απο καθαρα επαγγελματικη ευσηνηδησια θα επρεπε αν την καλεσει .

AFRODITH έγραψε:

se pio dwmatio?

sigoura shnantithikame sigoura

efiga 7/2 apo ekei

oxi den eixa ton xrelia .

egw sto 4 emena tetraklino apenanti apo to salonaki

Εχουμε συναντηθει σιγουρα. Εγω απο οτι θυμαμαι ημουν μετα το σαλονι διπλα σε μια πορτα που εβγαινε στις εξωτερικες σκαλες. Ο γυβαικολογος μου με εβαλε σε 2κλινο. Την πρωτη νυχτα που ημουν εγκυος μετα απο τεχνητους πονους ημουν σε 4κλινο.

Εκανα καισαρικη για αυτο σε ζηλευω... Και πονεσα πολυ μετα...για αυτο σκεφτομαι τι εχω να περασω στο δευτερο...

AFRODITH έγραψε:

mou hrthe kai mia eidea ...pame sto thema shmpetheres na shmpetherepsoume ?

idroxoakia kai ta duo mes sthn trela tha einai ,ase pou den tha tsakothoume kai ti onoma tha parei h egonh mas ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πολυ καλο! Μου αρεσει σαν ιδεα!

Τελικά έχω καταλάβει πως πολλές έχουμε πρόβλημα με τον παιδίατρό μας.

Να σας πω την αλήθεια κι εγώ έχω μεγάλο θέμα. Η κόρη μου είναι σχεδόν 3! Από την ημέρα που γεννηθηκε μέχρι τα 2 είχα τον γιατρό ιδιωτικά, (ερχόταν πάντα στο σπίτι ακόμα και για τα εμβόλια), όταν όμως θα έκανε και το δεύτερο παιδί είπα τελικά να πάμε μέσω του ταμείου μας (ΤΕΒΕ) μιας και ο ίδιος γιατρός ήταν συμβεβλημμένος με το ταμείο.

Σας πληροφορώ πως εκτός του ότι του κακοφάνηκε μας ξεπέταγε πολύ γρήγορα στις επισκέψεις και γενικά με ταλεπωρούσε πολύ μέχρι να μας δεχτεί. Αν και υποτείθεται πως δεχότανε κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες (εκτός Σαβ/κου)εμένα με δεχόταν μόνο Δευτέρα ή Τρίτη. Τις υπόλοιπες μέρες δηλαδή μου έβγαζε την πίστη για να μας δεχτεί, και εννοείτε πως τα παιδιά ήταν άρρωστα και τον χρειαζόντουσαν επειγόντως.

Για να μην σας τα πολυλογώ τον άλλαξα και σήμερα πήγα τον γιό μου στον καινούργιο παιδίατρο. Ειλικρινά τον θαύμασα πολύ και λυπήθηκα που δεν είχα κάνει αυτήν την κίνηση νωρίτερα. Μου είπε πράγματα για τον γιό μου που ο άλλος δεν μου είχε πει παρόλο που τον παρακολουθούσε από την γεννησή του.

Γι αυτό λοιπόν για οποιοδήποτε λόγο δεν νιώθεις ικανοποιημένη από τον γιατρό σου αλλαξέ τον το συντομότερο... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...