Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα ήθελα την γνώμη σας στο θέμα παιδιάτρου

Aphroditi

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Όταν πηγαίνετε στην παιδίατρο σας υπάρχει περίπτωση να περιμένετε μιαμιση ώρα? Ή μπαινετε με το ραντεβου σας? Γιατι εγω την τελευταια φορα περιμενα μιαμιση ωρα και μπηκαν αλλοι που ειχαν μετα απο μενα ραντεβου...

Δευτερον εχει τυχει να παρετε τηλ στις 4 τα ξημερωματα και να μην το σηκωνει (το κινητό)?

Για αυτούς τους λόγους σκέφτομαι να αλλάξω παιδίατρο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, εχει τυχει ποοολες φορες!

Εμεις δεν ειμαστε με ραντευου, αλλα η κοπελα σημειωνει τα ονοματα με την σειρα που πηγαινουμε στο ιατρειο!

Εχει τυχει να μπουν μπροστα απο εμας ατομα για διαφορους λογους!

Τωρα για τα ξυμερωματα δεν μου εχει τυχει, αλλα τον εχω παρει μεσανυχτα και το σηκωσε!

Κοιτα τοσο πολυ δεν ετυχε να περιμενω ποτε. Η δικη μου παιδιατρις εχει πολιτικη, τα μωρακια μεχρι 6 μηνων μπαινουν πρωτα, αλλα γενικα δεν ετυχε να δω καποια κυρια να περιμενει ωρα, ακομα και στα δυο τελευταια ρανρτευου αντε να περιμενα ενα μισαωρο το πολυ.

Επισης δεν χρειαστηκε να την παρω ποτε τετοια ωρα, αλλα οποτε και να την πηρα, ακομα και αν δεν το σηκωσε, με πηρε πισω πολυ συντομα.

Γενικα ο παιδιατρος ειναι καλο να ειναι επιστιμονικα καταρτησμενος, να σου αιτιολογει και εξυγει καποια πραγματα που αφορουςν την διατροφη και αναπτυξη του παιδιου σου, αλλα φυσικα και την γενικη εικονα του σε σχεση με το παιδι σου.

Εμας κλεινει ραντεβου κανονικα αλλα μπαινουν με τη σειρα που παειο καθενας. Η κορη μου εκανε πυρετο 39 εκεινο το βραδυ κ πανικοβληθηκαμε οποτε πηρα τηλ την παιδιατρο. Δεν το σηκωσε κ με πηρε την επομενη το πρωι. Γενικα οταν δεν το σηκωνει μετα δεν με παιρνει πισω...

Cesilia έγραψε:

Κοιτα τοσο πολυ δεν ετυχε να περιμενω ποτε. Η δικη μου παιδιατρις εχει πολιτικη, τα μωρακια μεχρι 6 μηνων μπαινουν πρωτα, αλλα γενικα δεν ετυχε να δω καποια κυρια να περιμενει ωρα, ακομα και στα δυο τελευταια ρανρτευου αντε να περιμενα ενα μισαωρο το πολυ.

Επισης δεν χρειαστηκε να την παρω ποτε τετοια ωρα, αλλα οποτε και να την πηρα, ακομα και αν δεν το σηκωσε, με πηρε πισω πολυ συντομα.

Γενικα ο παιδιατρος ειναι καλο να ειναι επιστιμονικα καταρτησμενος, να σου αιτιολογει και εξυγει καποια πραγματα που αφορουςν την διατροφη και αναπτυξη του παιδιου σου, αλλα φυσικα και την γενικη εικονα του σε σχεση με το παιδι σου.

Ειμαι προβληματισμενη (κ ο ανδρας μου) γιατι ποτε δεν μπαινουμε στην ωρα μας - παντα περιμενουμε πανω απο 30' κ μου κανει την εξεταση πολυ γρηγορα κ αν δεν την ρωτησω ργω για την διατροφη δεν μου λεει απο μονη της. Μηπως πρεπει να αλλαξω σκεφτομαι

Κοιτα ο καθε γιατρος εχει τη δικη του τακτικη! Πολλες φορες τα ραντεβου ειναι καθαρα για να μπορει ο γιατρος να ξερει το προγραμμα του. Βοηθαει επισης ωστε να ερχεται ο κοσμος διαδοχικα και οχι μπουλουκι. Επισης υπαρχουν και τα εκτακτα περιστατικα που δεν εχουν ραντεβου αλλα η γραμματέας εφοσον βλεπει οτι υπαρχει περιθωριο χρονου παιρνει τηλεφωνο και ερχονται. Η δικια μας η παιδιατρος μπορει να κλεινει ραντεβου αλλα τηρεί σειρα προτεραιότητας. Οποτε εχει τύχει και εγω να περιμενω αρκετη ωρα. Το θεμα ειναι αν σε ικανοποιεί σαν γιατρος. Οσο για το "ραντεβου" μπορεις και στο χερι σου να το βελτιωσεις. Μπορεις να πηγαινεις νωριτερα και να πιανεις σειρα. Ρωτα για την τακτικη που ακολουθει ετσι ωστε να κανονιζεις το χρονο σου.

Τωρα οσο αφορα το αλλο ερωτημα σου δεν μου εχει τυχει να την παρω τετοια ωρα. Παιζει ρολο ο λογος για να την παρω και ο λογος που μπορει να μη το σηκωσει.Αν τηλεφωνουσα παντως 5 τα ξημερωματα δεν νομιζω να με ενοχλουσε διοτι ανθρωποι ειναι και οι γιατροι και εχουν δικαιωμα να ξεκουραζονται ωστε να μπορουν να ειναι σωστοι σ αυτο που κανουν. Με λιγα λογια θελω να σου πω οτι δεν θα την έπαιρνα τηλεφωνο για ασημαντο λογο παρα μονο για σοβαρο. Ελπιζω να βοηθησα!

Cesilia έγραψε:

Ειμαι προβληματισμενη (κ ο ανδρας μου) γιατι ποτε δεν μπαινουμε στην ωρα μας - παντα περιμενουμε πανω απο 30' κ μου κανει την εξεταση πολυ γρηγορα κ αν δεν την ρωτησω ργω για την διατροφη δεν μου λεει απο μονη της. Μηπως πρεπει να αλλαξω σκεφτομαι

Ποσο ειναι το μωρο σου;;;;

Γιατι εμενα οποτε παω μου λεει, αυτον τον μηνα να βαλεις αυτο στην φρουτοκρεμα, αυτον τον μηνα να φαει εκεινο, απο τοναλλο μηνα θα δοκιμασουμε γιαουρτακι πχ, ψαρι θα δοσουμε τοτε...κλπ κλπ. με ρωταει παντα τι τρωει, ποσο τρωει, και με υποστηρηξε πολυ στο θεμα θηλασμος. Τον ακουει αρκετη ωρα, αν και το σκατουλι τσιριζει, του εξεταζει τα αυτακια, μυτη, ουλα, ζυγησμα, μετρημα τα κλασικα, αφου τελειωσει με τις εξετασεις και το εμβολιο, και μεχρι ο γιος μου να τελειωσει την ιστερια τους, την ρωταω τυχων αποριες.

κοιτα στον παιδιατρο σου πληρωνεις, απο σενα ζει...και οφειλει να σου αφιερωνει χρονο εγω ετσι πιστευω. Αμα δεν μου ελυνε τις αποριες κλπ θα την αλαζα ασιζητητη

emeiw akoma eimasτε βρεφη και μας παιρνει στη χειροτερη σε 30 -40 λεπτα..οι αλλες μαναδες που εχουν αιδια 1-2-3 χρονων μπορει να περιμενουν και 3 ωρες..αυτο συνηθιζεται στη συγκεκριμενη..

εγω ειπα οτι αν μεγλωσει λιγο το παιδι μου θα αλλαξω παιδιατρο..δεν το αντεχω και αυτο το χαλι..

μια φορα περιμενα 2 ωρεςςςςςςς!!!!τι να κανω!!!!παντα ειναι σωστος στην διαγνωση του κ παντα προθυμος!!!!δεν τον αλλαζω!!!!!ειναι αστερι κ θελω το καλυτερο για το παιδι μ!βεβαια νευριαζω καποιες φορες αλλα κανω υπομονη

Cesilia έγραψε:

Ποσο ειναι το μωρο σου;;;;

Γιατι εμενα οποτε παω μου λεει, αυτον τον μηνα να βαλεις αυτο στην φρουτοκρεμα, αυτον τον μηνα να φαει εκεινο, απο τοναλλο μηνα θα δοκιμασουμε γιαουρτακι πχ, ψαρι θα δοσουμε τοτε...κλπ κλπ. με ρωταει παντα τι τρωει, ποσο τρωει, και με υποστηρηξε πολυ στο θεμα θηλασμος. Τον ακουει αρκετη ωρα, αν και το σκατουλι τσιριζει, του εξεταζει τα αυτακια, μυτη, ουλα, ζυγησμα, μετρημα τα κλασικα, αφου τελειωσει με τις εξετασεις και το εμβολιο, και μεχρι ο γιος μου να τελειωσει την ιστερια τους, την ρωταω τυχων αποριες.

κοιτα στον παιδιατρο σου πληρωνεις, απο σενα ζει...και οφειλει να σου αφιερωνει χρονο εγω ετσι πιστευω. Αμα δεν μου ελυνε τις αποριες κλπ θα την αλαζα ασιζητητη

Το μωρό μου ειναι 11 μηνων. Οταν πηγαινουμε στο ιατρειο παντα εγω την ρωταω αν αλλαζει κατι στην διατροφη της.

Δεν ξερω κατι δεν μας αρεσει σε αυτη την γιατρο. Μηπως καποια μενει ν.ηρακλειο να μου συστησει κανα παιδιατρο?

Κοιτα 11 μηνων πιστευω οτι θα επρεπε αυτη να σου μηλαει, να σε ρωταει για νεα πραγματα που τρωτε, να σου λεει τι να φαει, να δινει εναλλακτικες, να σου πει πχ σηγα σηγα να αλεθεις χοντροτερα , να σε ρωταει αν παρουσιασε καποια αλλαεργια σε καποια τροφη. Σε λιγο αν δεν απατωμε ξεκινατε ψαρι, αυγο κλπ, σε μερικους μηνες θα τρωει οτι και εσεις..μα τιποτα δε σας λεει.

μακαρι να ειναι υγυεστατο παντα το μωρο σου και να μην χρειαζετε τιποτα να σου λεει...αλλα δες καμια δευτερη γνωμη. Εγω ειμαι δυστιχως θεσσαλονικη

ΣΩΣΩ έγραψε:

emeiw akoma eimasτε βρεφη και μας παιρνει στη χειροτερη σε 30 -40 λεπτα..οι αλλες μαναδες που εχουν αιδια 1-2-3 χρονων μπορει να περιμενουν και 3 ωρες..αυτο συνηθιζεται στη συγκεκριμενη..

εγω ειπα οτι αν μεγλωσει λιγο το παιδι μου θα αλλαξω παιδιατρο..δεν το αντεχω και αυτο το χαλι..

Ακριβώς, χαλι ειναι να περιμενεις τοσην ωρα. Για αυτο λεω να την αλλαξω. Αν περιμενα μιση ωρα δεν θα με πειραζε, αλλα μια και μιαμιση ωρα ειναι πολυ!

Cesilia έγραψε:

Κοιτα 11 μηνων πιστευω οτι θα επρεπε αυτη να σου μηλαει, να σε ρωταει για νεα πραγματα που τρωτε, να σου λεει τι να φαει, να δινει εναλλακτικες, να σου πει πχ σηγα σηγα να αλεθεις χοντροτερα , να σε ρωταει αν παρουσιασε καποια αλλαεργια σε καποια τροφη. Σε λιγο αν δεν απατωμε ξεκινατε ψαρι, αυγο κλπ, σε μερικους μηνες θα τρωει οτι και εσεις..μα τιποτα δε σας λεει.

μακαρι να ειναι υγυεστατο παντα το μωρο σου και να μην χρειαζετε τιποτα να σου λεει...αλλα δες καμια δευτερη γνωμη. Εγω ειμαι δυστιχως θεσσαλονικη

Την τελευταια φορα που πηγα, για αλλη μια φορα εγω την ρωτησα αν αλλαζει κατι στην διατροφη. Ετσι μου ειπε οτι μπορω να της δινω λιγο πατατα τηγανητη, μπιφτεκι, πχ, φαγητα μαλακα καν να αρχισω με σταδια να της αφηνω λιγοτερο αλεσμενο το φαγητο...

Ο παιδίατρος θεωρώ οτι πρέπει να σου εμπνέει εμπιτοσύνη αλλά και να σε κάνει να νιώθεις σιγουριά.Αν χρειαστεί να τον καλέσεις μέσα στη νύχτα θεωρώ τι θα πρέπει να απαντήσει.δεν καλείς τα ξημερώματα για ψήλου πηδημα,εκτός αν ξέρει οτι είσαι υστερική και δεν σου δίνει σημασία.Εγώ ρε κορίτσια άλλαξα παιδιατρο για τον απλούστατο λόγο οτι όταν φεύγαμε με τον άντρα μου δεν ημασταν ήρεμοι.Ο μικρός είναι 8.5 μηνών και δεν είχε καταλήξει ακόμη αν έχει φύσημα ή αν του έφυγε,αν έχει σφιχτά ισχία ή όχι.Τον ένα μήνα έτσι τον άλλο γιουβέτσι.Για το φαγητό μιλούσαμε στο τηλ.Δεν είχα οδηγίες.Άσε που για απλή ωτίτιδα σε στέλνει σε ΩΡΛ.Εφευγα απο εκεί και έλεγα είναι οκ το παιδί?Είμαι υπερβολική???

Ζένια δεν εισαι υπερβολικη. Κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση σου. Εμενα με πειραξε παλι το οτι δεν ειχε σημειωσει στο βιβλιαριο του παιδιου τα εμβολια τριων μηνων κ νομιζε οτι δεν τα ειχαμε κανει... Και ξαναλεω δεν μου ανοιγει συζητηση αν δεν την ρωτησω εγω.

Κοιταξε αφροδιτι μου ...καλα θα κανεις τοτε να δεις και αλλον γιατρο...γιατι πλεων αυτο ειναι αδιαφορια για τον ασθενη.

Ζενια καλα εκανε παρεπιπτοντος και σας παρεπεμψε σε ΩΡΛ. Σου το λεω γιατι πο τι στιγμη που γεννθυηκε ο μικρος μου εκανε 3 φορες ωτιτιδα. και τις τρεις μας εστειλε σε ΩΡΛ,και μας εξηγησε οτι ειδικα αμα τρεξει το αυτακι, μπορει να επιδρασει στις συχνοτητες ακωης. Και τις περισσοτερες φορες τα παιδια δεν χεριαζοντα αντιβιωση για ωτιτιδα. Ενας παιδιατρος δεν διαθετει τον απαραιτητο εξοπλησμο να σου κανει ακουογραμα και να δει διεξοδικα τα καναλια μυτης, αυτιου. Ενας παιδιατρος θα δει το αυτακι και θα σου δοσει αντιβιωση...χρειαζετε ομως περισσοτερο εξειδηκευμενες γνωσεις.

περαν τουτου για τα αλλα εχει δικιο

εγω παω σπανια απο το ιατρειο...ερχετε παντα σπιτι 4 το απογευμα κ φευγει 5.οταν πηγαινω στο ιστρειο του πηγαινω μιση ωρα νωριτερα για να ειμαι πρωτη αφου πηγα μια φορα 6 το απογευμα κ τελειωσα 9...ειχε παρα πολυ κοσμο...αλλα κ οσε ςφορες παω ποτε δεν βιαζεται να τελειωσει παντα μου λεει αν εχω καποιες απορειες...

εννοειται παντα σημειωνει στο βιβλιαριο κ παντα θυμαται τα σχετικα με το παιδι...τον εχω παρει νυχτα κ μεσημερι...ποτε δεν μου μιλησε ασχημα...επισης επειδη ειναι καθηγητης στο πανεπιστημιο το πρωι αν τον χρειαστω του στελνω μην κ με περνει αμεσως...ομοιως κ στις καλοκαιρινες διακοπες...ειναι 21 μηνων ο γιος μου κ ο ανηψιος μου 3 ετων...ποτε δεν μειναμε χωρις γιατρο.

Και η δικιά μου τα ίδια.Δε ρωτούσε τίποτα,συν όλα τα άλλα που ανέφερα.Cecilia τον πήγαμε σε ΩΡΛ και μας είπε οτι κακώς τον πήγαμε και οτι δεν εκτίμησε σωστά η παιδίατρος.Δε γίνεται με το παραμικρό να σε σέρνει σε γιατρούς άλλους.

Βλακεια και του ΩΡΛ.

Οταν πηγαμε στον μηνα πανω στην παιδιατρο, ειχε ηδη ωτιτιδα και ηταν ετοιμο να σκασει το τυμπανο δευτερη φορα. μαε εστειλε τροχαδιν στο πΠαγεωργιου οπου ο νεογνολογος- διευθυντης της παιδιατρικης πτερηγας αφου ειδε το παιδι ειπε οτι τετοια περιστατικα πρεπει να παρακολουθουνται απο ΩΡΛ, γαι τον εξης λογο. Σε τοσο μικρα παιδια συνηθως γινετε αυτοαναπλαση του τυμπανου, καποια δεν χρειαζονται καν αντιβιωση, μερικες φορες ομως, εαν δεν εχει διαγνωστει εγκερα μια ωτιτιδα μεση κυριως, αφινει το στηγμα της και μπορει να οδηγησει σε μιερικη ή ολικη ελατωση της ακοης. Οι πεδιατροι δεν εχουν μηχανηματα για να κανουν ακουογραμμα, κατι που πρεπει να γινει.

Cesilia συμφωνω μαζι σου! Κανονικα ετσι πρεπει να κανουμε. Οι παιδιατροι εχουν γενικες γνωσεις και στο ιατρειο τους συγκεκριμένα εργαλεία. Εμενα παντως μου λεει την αποψη της αλλα με παραπέμπει να παω και σε γιατρο που ειδικεύεται πανω σε αυτο.

Eμενα η μικρη μου ειναι 6 μηνων κ πρωτη φορα πηγαμε στο ιατρειο της παιδιατρου την περασμενη βδομαδα!Μεχρι τοτε εκεινη ερχοταν παντα σπιτι μας κ το προτιμω ειδικα τετοια εποχη με τις ιωσεις κ τη γριπη!

Ειχα φροντισει να ειμαι το πρωτο ραντεβου με το που ανοιξε ωστε να μη χρειαστει να περιμενω,για τον οποιοδηποτε λογο!Και αυτο θα επιδιωκω οσες φορες χρειαστει να παω εγω στο ιατρειο της προγραμματισμενα!

Οσες φορες την εχω παρει σχεδον παντα το σηκωνει αμεσως κ αν οχι, μετα απο λιγα λεπτα με παιρνει εκεινη.

Αφιερωνει πολυ χρονο κ ειναι προθυμη!

Νομιζω οτι ισως χρειαζεται να αναζητησεις καποιον αλλον!Ο παιδιατρος θεωρω οτι πρεπει να ειναι προθυμος 24ωρες το 24ωρο,να μην ντρεπεσαι να τον παρεις κ να ρωτησεις το οτιδηποτε κ να ασχολειται διεξοδικα με το παιδι!

Για τα παιδια μας μιλαμε....

Tι λες ρε κορίτσι κ ακόμη το συζητάς??? :angry:

όσον αφορά το θέμα ραντεβού,οκ,αν ήταν εντάξει σε όλα τα υπόλοιπα θέματα θα έλεγα αξίζει τον κόπο...

Η δική μας παιδίατρος κ στα ραντεβού είναι πάντα στην ώρα της, κ επειδή είναι κ σε κλινική αν τύχει κάτι παίρνει τηλ να με ενημερώσει..

Όσο για τα υπόλοιπα,τι να σου πω,δεν υπάρχει περίπτωση να μη σηκώσει τηλέφωνο αλλ κ αν το κάνει θα με πάρει σε 5 λεπτάκια πίσω οπωσδήποτε!Είναι αναλυτική σε καθε τι,εξετάζει τη μικρή λεπτομερώς,μου εξηγεί με το νι κ με το σίγμα σχετικά με τη διατροφή,πως θα φτιάχνω τα φαγητάκια της κτλ κ φυσικα την έχω ενοχλήσει άπειρεσ φορές για θέματα που κάποιος ίσως τα θεωρεί απλά αλλα για μένα σαν νεα μανούλα ήταν σμαντικά,κ πάντα μου έδινε το θαρρος να την παίρνω για οτιδήποτε θελήσω,αφου να φανταστείς μου είπς "στην ανάγκη στείλε μου μήνυμα,θ απαντήσω!!)

Ίσως παίζει ρόλο το οτι είναι νέα κοπέλα,πάντως θεωρώ τρομερά σημαντικό θέμα την καλή επικοινωνία...

Η σχέση με τον παιδίατρο είναι σχέση ζωής,τελεία κ παύλα!!!!

Ν αλλάξεις γιατρό ασυζητιτί!!!! :kiss:

η δική μου παιδίατρος απ την άλλη θεωρείται πολύ καλή αν και λίγο αυστηρή σε θέματα διατροφής πιστεύω :dry: Με τα ραντεβού δεν εχω ποτε πρόβλημα.το προβλημα μου είναι οτι ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry: Εχει τύχει να την παίρνω 2 μέρες συνεχόμενες για να κλείσω ραντεβού για εμβόλιο!!!!!!!!!πάλι καλά που δεν έχει τύχει τίποτα στο παιδι!!και φυσικά δεν με παίρνει ποτέ πισω μέχρι να την πιάσω στο τηλ!!!Εχει καταντήσει φοβερά εκνευριστικό αυτο!!!Βέβαια μιας και είμαστε επαρχια είναι η μόνη και εχει πάρα πολύ κόσμο αλλά τα λεφτά που παίρνει δεν νομίζω οτι θα της κόστιζε και πολύ να προσλάβει μια γραμματέας να κανονίζει τουλάχιστον τα ραντεβού ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...