Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα παιδάκια θέλετε να κάνετε;

Recommended Posts

Ανθή έγραψε:

hope_89 έγραψε:

Γεια σου Νέλλυ (καλά θυμάμαι το όνομά σου;;) Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά νομίζω ότι η κληρονομικότητα για τα δίδυμα πάει γενιά παρά γενιά. Δηλαδή η κορούλα σου θα έχει πιθανότητες να κάνει διδυμάκια. Ας μας διαφωτίσουν και οι έχουσες δίδυμα.

Φιλιά[/quote:ai23fzb2]

Καλησπερα!Να αναφερω οτι η γιαγια μου ηταν διδυμη(η αδερφη της πεθανε) κ γεννησε διδυμα!

Απ'τα εγγονια της ειμαι η 1η που εκανα παιδι!

Εγω ηθελα παντα 3....

Αυτη τη στιγμη μου αρκει η κουκλιτσα μου!

Πιστευω πως θα ξαναλλαξω γνωμη! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ ωραιο θεματακι!!!εγω δεν μπορω να πω συγκεκριμενο αριθμο παιδιων...αλλα παντα ελεγα οτι θελω πολλα παιδακια κ οταν εκανα την πρωτη φορα καισαρικη εκλαιγα γιατι δεν ηθελα να περιοριστω στα 3.....θα το ψαξω πολυ για να μπορεσω να κανω κ αλλα!!!βεβαια μην το παιζω ''ηρωιδα'' γιατι κ γω εχω φρικαρει κ ωρες ωρες θελω μια ωρα να μην ακουω τιποτα απ΄'τα νευρα μου...μολις μου περασουν επανερχομαι στην επιθυμια μου για πολλα παιδακια!!αλλα δεν μ'αρεσει ν α λεω 3-4-5...γιατι δεν μπορω να ξερω τι θελει ο θεος,ουτε θελω ν'απογοητευτω...εχω ελπιδες,ονειρα κ προπαντως πιστη κ οτι ειναι γραφτο θα γινει!!!παντως καθε φορα που γεννουσα θυμαμαι τον εαυτο μου να παρακαλαω απο μεσα μου να μην μου πει η γιατρος οτι ειναι το τελευταιο...μακαρι να μας χαρισει ο θεος οσα θελει!!!εκεινος ξερει ποσα μπορουμε,ποσα αντεχουμε κ ποσα λαχταραει η ψυχουλα μας!!

eva_25 έγραψε:

Πάντα ήθελα τρία παιδάκια!!

Εχω ήδη ένα και θα προσπαθήσω σίγουρα για αλλο ένα! Τώρα για τρίτο ανάλογα τα οικονομικά μας!!!

Τα παιδιά είναι ευτυχία και μακαρι να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω πολλά!!!! Να μπορώ όμως και να τα μεγαλώσω,..!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...