Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα παιδάκια θέλετε να κάνετε;

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχααχα ναι!!!! μαζι....

μην παει ο νους σας στο πονηρο πονηρουλες μου!!!! Ρωταω, γιατι η μητρα μου εχει οπισθια καμψη,αν το λεω κ σωστα...κ η σταση που βοηθα στη συλληψη ειναι αυτη!!! Ετσι εμεινα εγκυος....

Λοιπον?? Τι λενε τα προγνωστικα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εσείς κορίτσια είστε ιδιάζουσες περιπτώσεις... :laugh: :laugh:

Δεν ξέρω...αλλά όπως λέει και η φίλη ραφαελ δεν ισχύει η στάση...

Καμιά αλλη κοπέλα μπορεί να μας απαντήσει;;;

Ελα τώρα που γυρίζει.... :laugh:

Εδω που τα λεμε ειναι κ ωραια σταση :blush::blush::blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αλλα αν ειναι να πετυχουμε κ το στοχο μας...ακομα καλυτερη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κ εμενα η μητρα μου εχει οπισθια θεση...νομιζω οτι δεν εχει σχεση με την συλληψη αφου δεν παει μονο του το σπερμα στην μητρα...θελει κ παρεα κ η ενωση γινεται αλλου...στην σαλπιγγα κ μετα εμφυτευεται...αρα οτι κ να κανουμε με τις στασεις απλα απολλαμβανουμε τιποτε περισσοτερο...

Εδω που τα λεμε...αν ειναι να ερθει θα ερθει, απο πανω απο πισω απο μπρος κτλ....

Παντως Χρυσανθη μου, αυτο το ειχα διαβασει σε αρκετα αρθρα στο διαδικτυο. Σοβαρα!!

Ελεγε μαλιστα, οτι εκτος οτι βοηθαει να ειναι ο αντρας απο πισω...οταν ολοκληρωσει να βαλουμε ενα μικρο μαξιλαρακι στην κοιλιτσα μας, μπρουμυτα!!! Για λιγη ωρα....

Τι να σου πω...ειναι τυχαιο??? Βοηθαει??? παντως εγω οταν το εκανα, εμεινα.....

Δεν το ηξερα απλα εγω κ τις 2 εγκυμοσυνες μου δεν ειχα σχεση με αυτο που εγραψε η vasomits.Ισως βοηθαει να παει περισσοτερη ποσοτητα αλλα για την ενωση γινεται σαλπιγγα μερια κ κανει κ 3 ημερες αν δεν κανω λαθος να παει μητρα...

Εγω παντως δεν αντεχα στην ιδεα οτι κατι ειναι εκει κατω κ εκανα αμεσως μπανιο κ σηκωθηκα κ εκανα δουλειες...

Αχχχχχχχχχχχχχ......... :(:(:(:( το ξερω οτι εκει γινετε η ενωση ...στη σαλπιγγα....το ξερω καλα εγω αυτο.................................. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Τελοσπαντων........τι να πω ! κ με μια αλλη κοπελα παντως που μιλαγα, μου ειχε πει οτι η γυναικολογος της, της την ειχε προτεινει αυτη τη σταση! Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ρωτησει το δικο μου....ντρεπομαι....

Εγω ειχα μεινει στο κρεβατι για καμια ωρα....

Παντως, τυχερα ειναι κ αυτα....σηκωθεις, κατσεις ξαπλα η μπρουμυτα.....οταν ειναι ναερθει θα ρθει....

Ουτε να το σκεφτω δεν θελω να ρωτησω τον γιατρο...θα μου πει παρε κανα kama sutra καλε να ξεστραβωθεις....

την προηγουμενη φορα που με ειδε ειχα αιμα μετα την περιοδο...βασικα προσπαθουσε να δει ο γιατρος γιατι ειχα αιμα...μου λεει επαφη εχετε....?του λεω κ εγω ελειπε κοσοβο τωρα ηρθε....κ μου λεει κ ο γιατρος απο την αχρησια ειναι....τραυματισμος...

αχ ωραιες στασεις κ αυτες...

κωνσταντινα μου μεγαλη ξεφτιλα...καταντραπηκα...ολοκληρη γυναικα 29 ετων κ αραχνιασα...εμ κ αυτος τι το θελε το κοσοβο?...κ καλα πηγε εγω τι ηθελα κ πηγα στο γιατρο αμεσως...

ραφαέλ έγραψε:

αχ ωραιες στασεις κ αυτες...

κωνσταντινα μου μεγαλη ξεφτιλα...καταντραπηκα...ολοκληρη γυναικα 29 ετων κ αραχνιασα...εμ κ αυτος τι το θελε το κοσοβο?...κ καλα πηγε εγω τι ηθελα κ πηγα στο γιατρο αμεσως...

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Χρυσανθη μου...συγνωμη για τα γελια...αλλα γελαω με το "αραχνιασα" :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: πω πω...ειχα καιρο να το ακουσω!!!!!

Φιλεναδα, δοκιμασε τη σταση!!! Δεν ξερω..μπορει να το κανεις ηδη με τον αντρουλη σου... :blush::blush: αλλα δεν εχεις να χασεις κ τιποτα!! Αντε βουρ.....

AFRODITH έγραψε:

feggarenia έγραψε:

diladi to idaniko einai (kata ta legomna tous) h 0 h 4 !!! :blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:327hbvwd]

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

αχ εγω νελακι μου(καλη χρονια κιολας που δεν τα ειπαμε ) ,θελω να κανω οσα παιδακια μου δωσει ο Θεουλης.. ειναι το ονειρο μου...με αυτο ζω...αυτη η σκεψη μου δινει κουραγιο για πολλα πραγματα στη ζωη μου... μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να γινω μια μερα μανουλα...οσα παιδακια θελει....

juliax έγραψε:

Αν8η μου να το χαιρεσαι !

βεβαι επειδη το να μη μεινει μονος του ειναι πολυ σχετικο... (ειμαι μοναχοπαιδι , η κολλητη μου εχει 3 αδερφια κ καμια επαφη με κανεναν)

Το 2 παιδι πιο πολυ για εμας νομιζω οτι ειναι ... δεν ξερω κιολας ...

Και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Όντως είναι πολύ σχετικό. Και εγώ ξέρω πολλά αδέρφια που ούτε καν μιλιούνται. Παρολ' αυτά υπάρχουν και αδέρφια που έχουν άριστη σχέση. Εγώ δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αδερφή μου. Είμαστε πολύ δεμένες και στηρίζει η μία την άλλη πάντα. Μένουμε και πάνω κάτω :cheer: ! Θα προσπαθήσω λοιπόν κάποια στιγμή να του χαρίσω αδερφάκι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να είναι αγαπημένα..

Εγώ είμαι καλυμμένη με τον Πάνο. Μόνο γι' αυτόν θα κάνω δεύτερο παιδάκι (αν βέβαια μου χαρίσει ο Θεός και άλλο..)

hope_89 έγραψε:

Νομίζω έχω πιθανότητες μιας και οι αδερφές μου είναι δίδυμες και ο καλός μου έχει δίδυμη αδερφή :woohoo:

Γεια σου Νέλλυ (καλά θυμάμαι το όνομά σου;;) Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά νομίζω ότι η κληρονομικότητα για τα δίδυμα πάει γενιά παρά γενιά. Δηλαδή η κορούλα σου θα έχει πιθανότητες να κάνει διδυμάκια. Ας μας διαφωτίσουν και οι έχουσες δίδυμα.

Φιλιά

κ μενα η γιαγια μου εκανε διδυμα παιδια...λες εγγονι ειμαι κ εγω....

αχ καλα αμα μεινω εγκυος ο γιος μου θα πεταξει απο την χαρα του. ξερει οτι εχουμε μωρο στην κοιλια αλλα ακομα ειναι μικρουλη...

η κουνιαδα μου εκανε διδυμα κ ερχετε στην κοιλια μου κ μου λεει two μπουμπου...

καλησπέρα κοριτσια!!!

Σχετικά με τα χθεσινά που λέγαμε...Η στάση παίζει ρόλο στα Χ ή Ψ χρωμοσώματα (μάλλον έτσι τα λένε) που θα παραγει το σπέρμα του άντρα και που παίζουν ρόλο στο φύλο του παιδιού...

Εεεε τι τώρα...Κοτζάμ επιστήμονες το λένε...να τους αμφισβητήσουμε;;;;(ποιός ξέρει πόσες στάσεις δοκίμασαν για να φτάσουν να τα λενε αυτά :laugh: :laugh: )

Οσο για τα διδυμάκια όοοοοοχι δεν θα σας πω οτι κι εκεί παίζει ρόλο η στάση :silly: αλλά διάβασα οτι πάει κάθε 2-3 γενιές η κληρονομικότητα.... :)

kai mena h korh mou einai 9.5.edw kai 3 xronia zhtaei adelfaki!!fetos egrapse gramma ston Agio Vassili kai zhthse mono adelfaki!!kai mallon ths to efere fetos xixixi!

den me noiazei ti 8a einai (agori -koritsi)alla 8a h8ela na einai didumakia!!!opote sigoura 8elw tria paidakia!

Πάντα ήθελα τρία παιδάκια!!

Εχω ήδη ένα και θα προσπαθήσω σίγουρα για αλλο ένα! Τώρα για τρίτο ανάλογα τα οικονομικά μας!!!

Τα παιδιά είναι ευτυχία και μακαρι να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω πολλά!!!! Να μπορώ όμως και να τα μεγαλώσω,..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...