Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσα παιδάκια θέλετε να κάνετε;

Recommended Posts

Χαχαχα!Bell εισαι φοβερη!!!Και γρηγορη ;) !!!!!!

Καλα να ειμαστε κ οσα μ'αξιωσει ο θεος...

Εχω 1!Μακαρι να μπορεσω κανα δυο ακομα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχω δύο παιδάκια και δεν αποκλείω το γεγονός για ένα τρίτο....όχι όμως σύντομα.

Ίσως σε 2-3 χρόνια να πάρω μια απόφαση.... :unsure:

ο αντρας μου θελει ακομα μονο 1 και κατα προτιμηση γιο!!!!

εγω παλι ελπιζω να ξανακανω ακομα μια κορη και μετα ενα γιο :blush: :silly: :silly: :P

Έχω μια κόρη και τώρα σε κανένα μήνα θα έχω και ένα γιο μετά λουκέτο το κλείνουμε το μαγαζάκι πάντα ήθελα 2 και εφτυχώς μου ήρθαν!!!Αν ήταν και τα 2 κοριτσάκια ή αγοράκια δεν θα με χάλαγε ,πάντως ο΄άντρας μου ήθελε κόρες αλλά και με το δευτερο που είναι γιος δεν έχει πρόβλημα,εκείνος βέβαια λέει και για τρίτο μήπως και ξαναπετύχει κόρη αλλά κανεις δεν τον ακούει... B)

ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ... :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΑΝΑ....ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ! ;);)

Θελω να εχω πολλαααααααα παιδακια 6 μηνων και ανω...που να κοιμουνται το βραδυ.αα!!!! και να μην ξαναγεννησω γιατι φοβαμαι.Γινετε???? :P:huh::dry: :laugh:

Εγώ ήθελα ένα κοριτσάκι!!

Η κόρη μου όμως όταν έγινε 11 χρονών, μου ζήτησε αδερφάκι! :b lush:

Μπορούσα να της το αρνηθώ?????? :silly: :side:

feggarenia έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ:

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (ΛΕΝΕ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ )

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΕΣΑΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ..

diladi to idaniko einai (kata ta legomna tous) h 0 h 4 !!! :blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ραφαέλ έγραψε:

εγω θελω 4-5...εχω ενα γιο που ειναι ο μεγαλος μου ερωτας...αλλα δεν θα ηρεμησω μεχρι να κανω την κορη....

Και μενα ο αντρας μου δεν θα ηρεμισει αν δεν κανω τον γιο! :blink:

Έχουμε 2 κοριτσάκια πολύ κοντά σε ηλικία (15 μήνες διαφορά)

Θέλουμε ένα τρίτο (αν γίνεται κορίτσι κι αυτό να χαρεί πάλι ο αντρούλης μου :) ) σε 3-4 χρονάκια. Και ίιισως ακόμη ένα όταν θα μεγαλώσουν τα άλλα 3 :laugh: αν έχουμε κουράγιο και φυσικά εάν έχουμε αγοράσει άλλο σπίτι μεγαλύτερο. Και δεν μας πειράζει το τελευταίο μας ας είναι το πιο μικρό μας αγοράκι! :P

Να είμαστε καλά και όλα γίνονται ;)

εγω στα 20 μου ονειρευομουν 3 τωρα που ειμαι 36 απεκτησα πριν 9 μηνες και τεταρτο στοπ λοιπον εχω κλεισει ως μητερα αν και παντα η αισθηση ενος μωρου με ανανεωνει αν παντως καποια σας αποφασισει να κανει 4 και μαλιστα με μικρη διαφορα{τα δικα μου ειναι 8,5 ,6,5 ,5 και 9 μηνων}ας οπλιστει με υπομονη και γερα νευρα τα δικα μου εχουν γινει κροσια ;)

Καμια φορα λεω θελω τοσο πολυ κορη που δεν προεκιτε να μου φυγει αυτη η καψα ποτε...εμεινα εγκυος κ ειχα κοριτσακι...αλλα δεν ηταν καλα το ψυχουλινι μου...γιατι αφου το ηθελα τοσο....

αληθεια τωρα κ 10 αγορια να κανω δεν με νοιαζει μονο υγεια να εχουν...

Κοριτσια εγω ζηλευω!

Βλεπω αγορακι στον δρομο και θελωωωω!

Κραταει ο αντρας μου αγορακι και νιωθω μια θλιψη, μια ζηλια!!!

Θελω γιοοοοοο!

Πειτε το κολπο γιατι θα σκασω αν δεν κανω!!!

Θελω πουλακι καλε!!!

Ελενη μου ολοι στο σοι μας εχουμε αγορια....μια θα εμπαινε αλλα....δυστηχως...

γεννησα το πρωτο εγω κ η αδελφη μου αγορι...τον προηγουμενο ειμαστε εγω η αδελφη μου κ η κουνιαδα μου εγκυος....τι κρυβαν ατυτες οι κοιλιτσες?διδυμα αγορια η κουνιάδα, αγορι η αδελφή μου κ εγω ειχα την κορη....

το κολπο ειναι 1...βρες την γονιμη κ κανε απο εκεινη την ημερα κ μετα...καθολου πριν...στην δικη μου περιπτωση που ειναι η 14η ημερα θα κανω μεχρι την 11 μετα θα το σφραγισω...

εγω που εχω κυκλο 28 ημερων συνηθως ειναι η 14 ημερα...καμια φορα μπορει να εχουμε κ καμια ανωμαλια.Εχω ακουσει για τεστ ωορηξιας κ κατι με θερμοκρασια...να πω την αληθεια μου δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα...στον γιο εκανα καθε μερα, στην μπεμπα την 10 11 κ την 12 ημερα μετα στοπ...οχι επειδη ηθελα κορη απλα ετυχε..

τωρα μπορει να ειναι κ βλακειες αλλα εμενα πανω κατω επεσα μεσα...

αν εχεισ σταθερο κυκλο θα αρχισεισ να μετρας απο την ημερα που θα αδιαθετισεις απο τη 14 εως και 18 ειναι οι γονιμες μερες σου!!!εγω εχω δυο αγορακια δε μου λετε το κολπο για κοριτσι?

glikeia mou kantinou......exw ena agoraki 16 minwn......kai eimai eggios sto 2 pali agoraki kai eimai sigouri pws kai sto 3 pou thelw na kanw pws pali tha exw agoraki!!!!

egw ekana s...x...mera para mera..twra den kserw an se boithaei ayto!!!

sou eyxomai ena agoraki pantws

τα μοναδικα ροζουλακια φουστανακια που αγορασα ηταν οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ ηξερα οτι ηταν μπεμπα ειναι καπου κρυμενα δεν τα εχω δει ακομη...δεν εχουμε παρει μπεμπα αγκαλια στο σοι μας....

zaxarenia έγραψε:

ναι ρε πως δεν γινεται, το συζητας?

Μονο του σπανου τα γένια δεν γινονται ΑΚΟΜΑ

Ειπα κι εγω! Δεν θα το σχολιασεις?! Και γινοντε πια. Μεταμοσχευσεις μαλλιων κοπελια! ;):P :laugh: :laugh:

να'μαι κι εγώ!!!

Είμαστε 4 αδερφές και είμαι πολύ ευτυχισμένη που τις έχω....

Ε κι εγώ λοιπόν 4 θέλω αλλά ο άντρας μου διαφωνεί...Θέλει μόλις 2...

Για να δούμε ποιός θα επικρατήσει!!! :woohoo: :silly:

αααααα!!!Το ξέρετε οτι και η στάση στην οποία είμασταν με τον άντρα μας την ώρα της σύλληψης παίζει ρόλο στο φύλο;;;

Διάβασα οτι η κλασική στάση του άντρα απο πάνω εχει ως αποτέλεσμα να γεννιουνται κοριτσάκια ενώ η άλλη κλασική με τη γυναίκα απο πάνω έχει ως αποτέλεσμα να γεννιούνται αγοράκια...

Τα κορίτσια που ξέρουν το φύλο των μωρών που έχουν στη κοιλίτσα και οι ήδη υπάρχουσες μανούλες θα μας πουν αν ισχύει... ;)B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...