Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας μαζευτουμε οι συζυγοι στρατιωτικων...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 436
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ετσι Ρουλάκι μου,διαφήμισε λίγο το νησάκι μου,γιατί στεναχωριέμαι

όταν έρχεται κόσμος με βαριά καρδιά!!!!

Γιώτα,σε ποιό στρατόπεδο θα πάει ο άντρας σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε δεν εχω ιδεα που θα παει ,μονο οτι ειναι εξω απο την πολη ,φυσικα στηνπολη θα μεινουμε γτ η δικη μου Υπηρεσια ειναι εκει...Μολλυ ευχαριστω γ τις πληροφοριες,απο εβδομαδα μαλλον παιρνουμε φυλλο πορείας κ θα κατεβουμ να βολιδοσκοπησουμε κ να αγορασουμε επιπλα κ τετοια

savropinguinos υλικοπολεμος..καταλαβα..

μηπως ειναι ΕΜΘ? γιατι τη μερα που το εγραψες βγηκαν τον ΕΜΘ οι μεταθεσεις.

μικρος που ειναι ο κοσμος :)

η πρωτη μου ξαδερφη ειναι μεσα στο ΓΕΣ και στο γραφειο

που βγαινουν οι μεταθεσεις απο τους υλικοπολεμους ειναι και αυτη στους

υλικοπολεμους..

καλη μεταθεση λοιπον :):):)

εμεις ειμαστε απο τους ατυχους :(:(:(:(:(:(:(:(

δεν μετακινουμαστε :(:(:(

Γεια σας και απο εμενα.

Και εγω ειμαι συζυγος στρατιωτικου, βρισκομαστε στην Μυτιλήνη, τον Αυγουστο κλεινουμε 2 χρονια και ελπιζουμε πως του χρονου θα παρουμε μεταθεση καπου στη στερια.

Μολις αποκτησαμε τον πριγκηπακο μας και η μεταθεση του χρονου μου φαινεται βουνο, αλλα θελουμε να ερθουμε οπουδηποτε στη στερια για να εχω και εγω βοηθεια απο τη μαμα μου οταν θα χρειαζομαι.

Αν υπαρχει καμια απο Μυτιληνη μπορει να μου υποδειξει καποια καλη παιδιατρο???? Γεννησα στο Γενεσις και θα επιστρεψω στο νησι οταν σαραντησω, οποτε καλο θα ηταν να εχω υποψιν μου καποιους γιατρους για το μωρο για να μην ψαχνομαι......

Φιλια σε ολες τις ομοιοπαθουσες

Να σαι καλα Ρουλακι.

Την lemon την εχω γνωρισει και θα την συμβουλευτω μιας και σιγουρα θα ξερει πιο πολλα απο εμενα για παιδιατρους.

Μακαρι να ειχα και εγω 3 παιδακια και να μην ξαναεφευγα απο την "πατριδα" και απο τους δικους μου.... Τωρα που εχω το μωρακι μου ειμαι πολυ ανασφαλης.

ειναι οι πρωτες μερες που εχεις το μωρακι σου και ισως και τις πρωτες μερς που θα εισαι στο νησι μπορει να νιωσεις ετσι . μετα θα βρεις τους ρυθμους σου . κι εγω γεννησα το τριτο μου στην στερια και οταν σαραντησα εφυγα . για καμμια 20αρια μερες ημουν χαλια , ενιωθα οτι δεν θα τα καταφερω . μετα βρηκα τους ρυθμους μου και χαρηκα πιο πολυ την βρεφικη του ηλικια απο οτι στα πρωτα που ειχαν κακομαθει με αγκαλιες και κουνηματα απο τις γιαγιαδες..

α , και συμφωνα με μια διαταγη που εχουμε βρει δεν εχουν οι τριτεκνοι το αμεταθετο . απλα μενουν στο τοπο συμφεροντων τους 6 με 8 χρονια . και οι πολυτεκνοι τα ιδια ..

Ελπίζω να ειναι οπως τα λες. Να νοιωθω ετσι επειδη ολα ειναι καινουργια για μενα. Το μονο καλο ειναι οτι επιστρεφοντας με το καλο στο σπιτι μου στο νησι θα εχω την ησυχια μου και θα ειμαι μονο εγω, το μωρακι μου και ο αντρας μου, μακρια απο "ανεπιθυμητους" επισκεπτες και παρεμβολες.

Ευχομαι μονο να εχουμε το μωρακι μου και εμεις οι γονεις του την υγεια μας και πιστευω οτι με υπομονη και καλη θεληση θα τα καταφερω.

Γεια σας κοριτσια.Απο το κακο στο χειροτερο παει ο στρατος.Μειον 280 ο μισθος μειωση και στα παραμεθωριου....Ηρθαν και οι μεταθεσεις και θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τη δευτερα για να τις μαθουμε για ενα καινουριο στρατοπεδο κοντα σε ενα χωριουδακι στα συνορα της τουρκιας...λες και αν μας πουνε απο τωρα κατι θα γινει,μυστικοπαθεια του πενταγωνου.Εκνευριστικα παλι.Ασχετο ...Τι θα γινει με τον καιρο ρε κοριτσια ?Δε λεω καλη ειναι η δροσια σε σχεση με τον καυσωνα αλλα θα φυγει το καλοκαιρι και δε θα εχουμε κανει μπανιο...αντε να στρωσει λιγο να χαρουν και τα παιδακια μας.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ !

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ -260 Ο ΜΙΣΘΟΣ . ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ . Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΚΤΑΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ έγραψε:

Ελπίζω να ειναι οπως τα λες. Να νοιωθω ετσι επειδη ολα ειναι καινουργια για μενα. Το μονο καλο ειναι οτι επιστρεφοντας με το καλο στο σπιτι μου στο νησι θα εχω την ησυχια μου και θα ειμαι μονο εγω, το μωρακι μου και ο αντρας μου, μακρια απο "ανεπιθυμητους" επισκεπτες και παρεμβολες.

Ευχομαι μονο να εχουμε το μωρακι μου και εμεις οι γονεις του την υγεια μας και πιστευω οτι με υπομονη και καλη θεληση θα τα καταφερω.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ... ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ :)

Τωρα που το θυμηθηκα να σας ρωτησω κατι...Λοιπον γεννησα τον αγουστο του 2009 κοντευω χρονο σχεδον και δεν εχουμε παρει ακομα το επιδομα της γεννας.ποτε θα το παρουμε?ξερει καμια σας καποιο τηλεφωνο οπυ θα μπορεσω να ρωησω τι γινεται?γιατι μας το καθυστερουν τοσο?στην κωνσταντινα μου τα πηραμε μετα απο 5 μηνες.και στο στρατοπεδο που ρωταει ο αντρας μου το μονο που του λενε ειναι οταν θα ερθουν θα σε ειδοποιησουμε..

καλησπερα αλεξανδρα :):)

δεν μπορει να ξανακανει αναφορα?

γιατι αμα περιμενει απο το συστημα αστο...........

εμεις καναμε δαπανη 25ευρω απο γιατρο και τα πηραμε 5μηνες μετα......

ενα χαρτι-αναφορα θα κανει που να λεει οτι εκανε χαρτια για δαπανη

τον αυγουστο 2009 για τον ταδε λογο και θα ζηταει να τον ενημερωσουν για την εξελιξη της υποθεσης.στην καθε αναφορα που κανουν οι στρατιωτικοι ειναι υποχρεωμενο το σωμα τους να τους δινει απαντησεις

στο στρατοπεδο θα το κανει

αυτοι θα το προωθησουν μαλλον στο ΓΕΣ-αθηνα, η αλληλογραφια τους παντα καταληγει στο ΓΕΣ

καλημερα και χαιρετω ολες τις γυναικες σημερα εκανα εγγραφη να εκφρασω την αγανακτηση στην οποια βρισκομαι---λιγα λογια για μενα---ειμαι γυναικα ΕΜΘ Επχια εχουμε αποκτησει δυο ομορφα αγορακια 12 και 24μηνων--λοιπον μολις εχθες εμαθε την μεταθεση ο αντρας μου του ανακοινονεται εχθες το πρωι και παρασκευη παιρνει φυλλο πορειας---ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!Ο αντρας μου υπηρετει στο ταγμα γες και απο τον φεβρουαριο περιμεναμε και περιμεναμε και περιμεναμε θα παρουμε μεταθεση δεν θα παρουμε μεταθεση---παγωσαν οι μεταθεσεις παγωσαν οι μεταθεσεις ολο τα ιδια και τα ιδια στην αβεβαιοτητα ολο αυτον τον καιρο---δουλευω ιδιωτικος υπαλληλος στην Ελευσινα 11χρονια τα παιδια μου ειναι σε ιδιωτικο παιδικο και πληρωνω και ενοικιο με λιγα λογια εγω σε πεντε μερες πρεπει να μετακομισω--να βρω σπιτι στο κιλκις--να απολυθω-να ξενοικιασω να χαρισω τα λεφτα στον παιδικο σταθμο να να να να!!!!!!!!!!!!!!!! οι ανθρωποι ειναι ανεγκεφαλοι-απιστευτοι καθως δεν τους ενδιαφερει τιποτα ουτε καν εαν διαλυσουν μια οικογενεια!!!!!! σε οποιον το ανεφερα απλως χαζεψε εκτος απο ολα τα αλλα εχουμε και την οικονομικη κριση καθως και την μειωση του μισθου του συζυγου μου---θα μπορουσα να γραψω απειρα κακα το θεμα ειναι οτι ειμαι σε απελπιστικη θεση και σκεφτομαι να στραφω σε δικηγορο για αφαλιστικα μετρα για την ανευθηνοτητα τους---σας παρακαλω πολυ για οποιαδηποτε συμβουλη και ευχομαι αυτα τα φαινομενα να εκλειψουν να μην ταλαιπωρουμε τις οικογενειες( να αναφερω απλως οτι το θεμα δεν γινεται για την μεταθεση αλλα για τον χρονο ειδοποιησης και το χρονο εκτελεσης της)

Σαββατο πηγαινουμε να βρουμε σπίτι!!!! τα εξοδα βουνο μα δε με νοιάζει,υγεία να έχουμε και να ειμαστε οι τρεις μας μαζί!!! βιωσα σαν παιδι το να ειναι ο μπαμπας μακρια με μεταθεση κ ειναι οτι χειροτερο...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΚΟΝΣΟΛΑ έγραψε:

καλημερα και χαιρετω ολες τις γυναικες σημερα εκανα εγγραφη να εκφρασω την αγανακτηση στην οποια βρισκομαι---λιγα λογια για μενα---ειμαι γυναικα ΕΜΘ Επχια εχουμε αποκτησει δυο ομορφα αγορακια 12 και 24μηνων--λοιπον μολις εχθες εμαθε την μεταθεση ο αντρας μου του ανακοινονεται εχθες το πρωι και παρασκευη παιρνει φυλλο πορειας---ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!Ο αντρας μου υπηρετει στο ταγμα γες και απο τον φεβρουαριο περιμεναμε και περιμεναμε και περιμεναμε θα παρουμε μεταθεση δεν θα παρουμε μεταθεση---παγωσαν οι μεταθεσεις παγωσαν οι μεταθεσεις ολο τα ιδια και τα ιδια στην αβεβαιοτητα ολο αυτον τον καιρο---δουλευω ιδιωτικος υπαλληλος στην Ελευσινα 11χρονια τα παιδια μου ειναι σε ιδιωτικο παιδικο και πληρωνω και ενοικιο με λιγα λογια εγω σε πεντε μερες πρεπει να μετακομισω--να βρω σπιτι στο κιλκις--να απολυθω-να ξενοικιασω να χαρισω τα λεφτα στον παιδικο σταθμο να να να να!!!!!!!!!!!!!!!! οι ανθρωποι ειναι ανεγκεφαλοι-απιστευτοι καθως δεν τους ενδιαφερει τιποτα ουτε καν εαν διαλυσουν μια οικογενεια!!!!!! σε οποιον το ανεφερα απλως χαζεψε εκτος απο ολα τα αλλα εχουμε και την οικονομικη κριση καθως και την μειωση του μισθου του συζυγου μου---θα μπορουσα να γραψω απειρα κακα το θεμα ειναι οτι ειμαι σε απελπιστικη θεση και σκεφτομαι να στραφω σε δικηγορο για αφαλιστικα μετρα για την ανευθηνοτητα τους---σας παρακαλω πολυ για οποιαδηποτε συμβουλη και ευχομαι αυτα τα φαινομενα να εκλειψουν να μην ταλαιπωρουμε τις οικογενειες( να αναφερω απλως οτι το θεμα δεν γινεται για την μεταθεση αλλα για τον χρονο ειδοποιησης και το χρονο εκτελεσης της)

γεια σου αγγελικη ! καταρχας προσπαθησε να ηρεμησεις και επειτα φτιαξε ενα προγραμμα που θα σε βολευει . κανονικα ο αντρας σου δικαιουται και αδεια μεταθεσεως.αν πρεπει σωνει και καλα να παρουσιαστει σε 5 μερες αστον να παει μονος του και εσυ οργανωσε τα της μετακομησης με τους δικους σου ρυθμους . αν οι γονεις σας εχουν καποια αποθηκη , υπογειο τοτε θα σε συμβουλευα να μην κουβαλησεις οτιδηποτε περιττο.

savropinguinos έγραψε:

Σαββατο πηγαινουμε να βρουμε σπίτι!!!! τα εξοδα βουνο μα δε με νοιάζει,υγεία να έχουμε και να ειμαστε οι τρεις μας μαζί!!! βιωσα σαν παιδι το να ειναι ο μπαμπας μακρια με μεταθεση κ ειναι οτι χειροτερο...

εμεις ειχαμε παρει μια εφημεριδα την αληθεια για να βρουμε αγγελιες αλλα δεν μας βοηθησε καθολου . οποτε το ριξαμε στο περπατημα .. βρηκαμε ενα σπιτι στην εκκλησια του αγιαννη του θεολογου και οταν πηγαμε να το δουμε ο σπιτονοικοκυρης εμενε ακριβως επανω μας ειπε δεν μπορω τωρα πινω καφε. :blink:

σε ενα αλλο αρνηθηκαν να μας το δειξουν μολις ακουσαν στρατιωτικος . και δυο αλλα ηταν το χαλι τους το μαυρο και ζητουσαν 350 .

πανω που ειχαμε απογοητευτει μπηκαμε σε ενα μινι μαρκετ στην απλωταρια (ειναι ο δρομος με τα μαγαζια) και βρηκαμε ενα ενοικιαστηριο . ευτυχως πεσαμε σε καλο ανθρωπο και η πολυκατοικια μας ειχε καλους ανθρωπους , στην εκκλησια της ευαγγελιστριας . θα προσεξεις οτι η χιος εχει πολλες εκκλησιες . α και οταν θα κανετε την βολτα σας μεσα στην χιο με τα ποδια οχι με το αυτοκινητο ;)

ειναι να δουμε ηδη δυο,κανονισε ενας φιλος κατω,το ενα ακουγεται υπερβολικα τελειο ,κατι μου λεει οτι δεν θα εχει θερμανση ,ναι θα πεσει περπατημα πολυ...θα εχουμε κ το μωρο μαζι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...