Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!! @Maria98 περαστικά και πάλι στο μωράκι σας! Αντε να έχετε καλό καλοκαίρι χωρίς άλλες αναποδιές!    @Sotiria_94Οπως τα λες! Να περνούμε όλες κουράγιο. 
    • @katiu_131 καλημερα κοριτσι μου!!Με εχει σωσει μαξιλαρι εγκυμοσυνης/θηλασμου που το εχω απο οταν ημουν εγκυος στην μικρη κ δεν το εχω αποχωριστει γενικα απο τοτε,ειναι τα μεγαλα 1,60cm το προσαρμοζεις αναλογα το που θελεις να σε στηριζει κ βοηθαει παρα πολυ!
    • Οσο για την κοιλιτσα εγω κανω μεγαααλη κοιλια,στην μικρη μου νομιζαν οτι ειμαι ετοιμογενη απο τον 6😅 Ειμαι κ 1.60 πηρα κ 25 κιλα μεχρι το τελος αλλα γενικα φαινοταν η κοιλια τεραστια ολα τα αλλα τα ειχα παρει πολυ γενικα κ δεν φαινοντουσταν.Ευτυχως ξεκινησα μονο 5+ απο την προηγουμενη κ επειδη δεν θελω γλυκα σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω παρει πολλα μεχρι τωρα,τοτε ειχα παρει μονο στο 1 τριμηνο 9 κιλα!Ραγαδες εκανα ελαχιστες εκει που εχω τρυπα στον αφαλο,γενικα με εσωσαν τα λαδια που εβαζα απο τον 4μηνα νομιζω γιατι κανω ραγαδες γενικα😇
    • Καλημερα κοριτσια!!!Πως ειστε;;Εμεις καλα ειμαστε,γενικα νομιζω ξεπερασαμε τα συμπτωματα απο το κρυωμα/ιωση/τι.στο.καλο με τοπ το Σ/Κ που δεν ειχα καν φωνη!Γενικα κ εγω δεν εχω συμπτωματα ιδιαιτερα οποτε με πιανει ωρες ωρες επιμονο κ εντονο αγχος για το πως ειναι τα πραγματα,την αλλη Παρασκευη εχουμε αυχενικη και εχω αποφασισει πως θα περιμενω κ δεν θα παω στον γιατρο νωριτερα...αν κ ειναι στιγμες που μου ερχετε να πω στον αντρα μου να παμε στο ιασω(γιατι με πιανει κ κουλες ωρες)για υπερηχο.Αλλα δεν το λεω,γιατι θα παμε.Κ αγχωμαι κ γιαυτο,δεν θελω να παω γιατι αν δεν ειναι ολα καλα τοτε τι;🙄 Αφηστε τα μια ομορφια η ψυχολογια γενικα😅
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ποιες είστε στην αναμονή;; @anna_30 μήπως επανέλαβες; 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...