Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηλικία μαμάς

Recommended Posts

κοριτσακια εγω ειμαι 26 και σε λιγους μηνες περιμενω το θαυματακι μου την Νεφέλη μου :))η ιστορια μου ειναι...εχω τελειωσει το μεταπτυχιακο μου,δουλευα χρονια απο πολυ μικρη,ημουν στην δουλεια των ονειρων μου...που μυαλο για παιδια και τετοια?γυναικα καριερα χιχιχ...ηρθε ομως η ωραια η κρισουλα στην αγορα,...και τσουπ και εγω ...χωρις δουλεια...Αναθεωρησα..... με τον καλο μου ειμαι 8 χρονια μαζι αλλα ζουμε ζουμε ζουμε(ταξιδια,ξενυχτυα..) λες και ειμαστε μαζι ενα μηνα...η κουβεντα για παιδι ηρθε το καλοκαιρι οταν σε ενα ατυχημα αρχισαμε να στεναχωριομαστε οταν τελικα αδιαθετησα..τον επομενο μηνα ομως ...το θαυματακι φυτρωσε στην Μηλο...και τωρα ειμαι στον 6ο,παντρεμενη,ερωτευμενη πιο πολυ απο ποτε...βοηθαω στην εταιρεια του αντρα μου!!! πια...τοσες γνωσεις τοσα χρονια και να χαραμιζονται σε αλλους :))παροαυτα εχω πει οταν με το καλο ερθει το θαυματακι μου και θα ηθελα να επιστρεψω στην δουλεια μου και στον τομεα μου...τωρα νιωθω ηδη γεματη!!!Το παιδι για την καθε μια μας ειναι προσωπικη συζητηση με τον ευατο μας...ΟΜΩΣ..αν εχουμε βρει τον ανθρωπο μας και ειμαστε καλα με εμας δεν υπαρχει λογος να το καθυστερουμε..καλη η καριερα...τα ξενυχτια...αλλα το παιδι δεν ερχεται κατα παραγγελια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

meniamama έγραψε:

κάποιες γυναίκες ρε σεις στα 40 λένε ότι είναι μικρές ακόμα για μωρό.Καλά δε σκέφτονται ότι βιολογικά είναι "γριές"και όταν το αποφασίσουν τελικά δε θα μπορούν;

Λίγο σκληρό να το λες αυτό σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν γυναίκες άνω των 35 και κοντά στα 40, που για πολλούς και διαφορετικούς λόγους (οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν το "κάνουν τη ζωή τους" με τον ένα και τον άλλο) ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν παιδί και το προσπαθούν.

Λίγή προσοχή σ'αυτά που γράφουμε κορίτσια.. πληγώνουν..

Γεία σας!Εγώ εγινα μαμά στα 38 μου!Με τον άντρα μου είμαστε 10 χρόνια μάζι αλλα αργήσαμε να παντρευτούμε.Με το που παντρευτήκαμε εμεινα εγκύος.Δεν ξέρω ομως αν θέλω 2 παίδι οσο περνάν τα χρόνια δυσκολέυουν τα πράματα,δέν εχεις υπομονή!!!.Νομίζω η καλύτερη ηλικία είναι γύρω στά 30.

εντάξει δεν πιστευω να πληγωνεται καμμια απο αυτα που ειπε η κοπελα αν δεν τα πιστευει και η ιδια...ο καθενας λεει πολλα παντα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ του!!!

Το θεμα ειναι οτι η ''γρια''40αρα φιλη μου εκανε παιδι με την 1η ελευθερη επαφη με τον αντρα της και εγω η κατω απο 33 αφεντιά μου, ακόμα παλευω!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΙΕΣ....ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!! ΙΣΧΥΕΙ...ΕΦΑΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ... ;)

:kiss:

Γεια σου ρε Ζαχαρένια με τα ωραία σου!!!! :laugh:

Να θυμηθώ να σε πάρω τηλέφωνο όταν θα'χω τα επόμενα γενέθλιά μου, για να μου αναπτερώσεις το ηθικό!!! :P :p :laugh: :silly:

meniamama το αισθημα της μητροτητας ειναι για ολες τις γυναικες ανεξαρτητου ηλικιας..ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη..μη ξεχνας οτι υπαρχει και η αντιθετη αποψη για οσες γινονται μικρες μητερες...αλλα αυτο το θεμα ειναι πολυ προσωπικο για να ασκηθει οποιαδηποτε κριτικη η σχολιο

τσσσσ εεεεελαααααα ρε λιμπερτι....το ιδιο ειπαμε αλλα εσυ το ειπες πιο

επιστημονικα εγω το ειπα πιο λαικά !!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χμ.....κοριτσια....τα ετερωνυμα ελκονται :woohoo: !!!!Σας το εχουν πει???

Παρεπιπτοντως εγω εγινα μανουλα στα 25 κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!

Συμφωνω με την Denim!!

κοριτσακια μου εγω εγινα μανουλα στα 19!!πραγματικα σας το λεω δεν αναζυτω καθολου την αφηβεια μου γιατι στην ουσια μεγαλωσα μαζι με την κορουλα μου!!!!!δεν μετανιωσα ποτε για αυτην που αποφασισα να την φερω στην ζωη μου σε μικρη ηλικια !απλα ηταν θελημα θεου πιστευω!!!!!!κ Τον ευχαριστω πολυ!!!!

γεια σας κ απο εμενα εγω εγινα μαμα στα 36,μισο το ηθελα πιο νωρις αλλα δυστηχως τα πραγματα δεν ερχονται παντα οπως θελουμε.... ;) τωρα σκεφτομαστε για δευτερο αν ερθει εχει καλος αλιως δεν πειραζει...κ σκεφτομαι το εξης Δοξα το Θεο που σημερα υπαρχει η εξωσωματικη κ τοσες αλλες λυσεις που βοηθανε μια γυναικα να κανει παιδι, γιατι πριν μερικα χρονια δυστηχως πολλες γυναικες ειχαν μεινει με το ονειρο της μητροτητας ....

Crazy κοπέλα μου προς θεού δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν.Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά.Κι η μαμα μου στα 41 της με έκανε και με την πρώτη έμεινε.Απλά εννοούσα κάποιες γυναίκες που θεωρούν ότι στα 40 είναι μικρές για παιδί!Και σπαταλάνε το σώμα τους σε ανούσιες σχέσεις.Και ΠΟΤΕ δεν κατέκρινα όσες προσπαθείτε σε αυτην την ηλικία γιατί το θέλετε όσο τίποτα.Και μακάρι αυτό το μήνα να μείνετε έγκυες!Crazy με κατάλαβες τώρα τι ακριβώς εννοούσα;απάντησε μου γιατί στενοχωρηθηκα πολύ.

Εγώ έγινα μαμά στα 20.Δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει η παλιά μου ζωή.Βγαίνω απο μικρή,έχω πάει σε clubs,έχω ξενυχτήσει,έχω μεθύσει,έχω ζήσει ελεύθερη ακόμα και πριν ενηλικιωθώ.Δεν ήταν προγραμματισμένη η εγκυμοσύνη αλλά το μωρό μου με έχει κάνει τον ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο! ;)

zaxarenia έγραψε:

ασε μας κι εσυ ρε ΦΩΚΙΑ!!!!!!!!!!! χααχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Επρεπε να σε αφησω στην αγνοια!!!!Ακου εκει ποντικι!!!

Δε σου αρεσε η αληθεια Ζαχαρενια μου :P:P ??!!

εγω ειμαι στα 41 και εζησα μια ζωη απιστευτα γεματη! ηθελα να μην εχω αποθημενα! ζουμε σε μια εποχη που δεν θα επρεπε να υπαρχουν ταμπου για το ποτε!

Στα 36 βρηκα τον αντρα της ζωης μου και τωρα περιμενω τα...φασολακια μας!

Δεν αισθανομαι φοβο, ισα ισα που ειμαι πιο ομορφη τωρα απο ποτε!

ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ!

;)

zaxarenia έγραψε:

εντάξει δεν πιστευω να πληγωνεται καμμια απο αυτα που ειπε η κοπελα αν δεν τα πιστευει και η ιδια...ο καθενας λεει πολλα παντα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ του!!!

Το θεμα ειναι οτι η ''γρια''40αρα φιλη μου εκανε παιδι με την 1η ελευθερη επαφη με τον αντρα της και εγω η κατω απο 33 αφεντιά μου, ακόμα παλευω!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΙΕΣ....ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!! ΙΣΧΥΕΙ...ΕΦΑΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ... ;)

:kiss:

:P

Εγώ θα γίνω μανούλα σε λίγους μήνες που θα έχω κλείσει τα 33.

Φυσικά δεν είμαι γυναίκα καριέρας και θα ήθελα να είχα γίνει μητέρα πολύ νέα, αλλά πρώτα ήθελα να είμαι καλή σύζυγος. Τουτέστιν (!) ήθελα να βρω τον πατέρα του παιδιού μου πρώτα και άργησα...οπότε άργησα να γίνω και μανούλα! Τον βρήκα μεν στα 27 μου, αλλά έπρεπε να προετοιμαστεί κι εκείνος να γίνει πατέρας και μας πήρε λίγο χρόνο! Στο ενδιάμεσο βέβαια πήγαμε και τα ταξιδάκια μας, κάναμε και τα ξενύχτια μας.

Βέβαια, τελικά δεν νομίζω να είναι πολύ αργά γιατί με την ευκαιρία έχω και μια Α καταξίωση στην εργασία μου και έναν ικανοποιητικό μισθό! Οπότε αν άρχιζα από την αρχή μάλλον τις ίδιες επιλογές θα έκανα!

Απλά νομίζω ότι υπάρχουν και γυναίκες που δεν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο και γι' αυτό δεν γίνονται μανούλες...ξέρω τουλάχιστον 4 εγώ που είναι μεγαλύτερες από μένα!

Είναι και θέμα συγκυριών...

meniamama έγραψε:

Crazy κοπέλα μου προς θεού δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν.Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά.Κι η μαμα μου στα 41 της με έκανε και με την πρώτη έμεινε.Απλά εννοούσα κάποιες γυναίκες που θεωρούν ότι στα 40 είναι μικρές για παιδί!Και σπαταλάνε το σώμα τους σε ανούσιες σχέσεις.Και ΠΟΤΕ δεν κατέκρινα όσες προσπαθείτε σε αυτην την ηλικία γιατί το θέλετε όσο τίποτα.Και μακάρι αυτό το μήνα να μείνετε έγκυες!Crazy με κατάλαβες τώρα τι ακριβώς εννοούσα;απάντησε μου γιατί στενοχωρηθηκα πολύ.

Το φαγατε το κοριτσι!!!ΜΗν στεναχωρισαι μενιαμανα...ΕΜΕΝΑ να ΑΓΑΠΑΣ μονο...αυτες ειναι ΚΑΚΕΣ!!!!!! :laugh: :P

Δεν ελεγες και εσυ μαρηηηηηη οτι και η μανα σου στα 41 σε εκανε??? Να μας συγρατησεις λιγο να μην ορμησουμε??? :laugh:

ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΦΙΛΕΣ ΠΑΛΙ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

θα σου ξεπουπουλιασω τα καρματα και θα την καρμησεις!!!!

ΠΡΟΣΕΧΕ!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P

ενα θεμα σοβαρο και το μαμησες!!!!! Ηθελα να ξερα που τα μαθες αυτα???

:P :laugh:

meniamama έγραψε:

Κατάλαβα απόλυτα τι εννοούσες από πριν, δε χρειαζόταν η διευκρίνιση.

Αυτό που με ενόχλησε είναι το {βιολογικά είναι "γριές"}.

Εγώ με κλεισμένα τα 36 και οδεύοντας προς τα 37, με μια αποβολή και μια παλίνδρομη, χωρίς παιδί ακόμα και με χίλια δυο άλλα προβλήματα, έχω τρομερό άγχος με το θέμα της ηλικίας και βλέπω το όνειρό μου να γίνω μητέρα να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα.

Όταν λοιπόν "τρώω" κατάμουτρα αυτό το βιολογικά είναι "γριές", ε δε μπορώ να πω ότι μου κάθεται καλά! Με πληγώνει, όσο κι αν προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά, ότι έχω χρόνο ακόμα κλπ κλπ. Ξέρω ότι όσο περνάνε τα χρόνια, βιολογικά στο θέμα αυτό γερνάω γρηγορότερα, αλλά μη μου το χτυπάτε κιόλας!! Με πονάει... απλά...

Αυτά... και εντάξει, δε σε 'χω παρεξηγήσει, ξέρω πως δεν το εννοούσες έτσι, αλλά με πέτυχες σε δύσκολη μέρα και "μου πάτησες τον κάλλο" που λέμε...

κοριτσια καρματωστε μεεεε...θα μου τα παρει ολααααα η κακιστρω :P:P:P ζαχα μη πας να επωμιστεις την επιτυχια μου..ειναι εμφυτο το χιουμορ και η εξυπναδα μου..δεν εχεις καμια σχεση με αυτο :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...