Μετάβαση σε περιεχόμενο

απορία για τον θηλασμό

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!όπως θα έχετε διαβάσει γέννησα στις 14/12 ένα αγοράκι και απο εκείνη την ημέρα τον θηλάζω αποκλειστικά.Γεννήθηκε 2930 και μετά απο 9 ημέρες το βάρος του ήταν 3100 αρκετά καλή η αναπτυξή του μου είπε η παιδίατρος που τον είδε.Στην αρχή τον ξύπναγα εγώ περίπου κάθε δυο ώρες για να φάει γιατί αν τον άφηνα δεν ξύπναγε με τίποτα.Τώρα πλέον πολλές φορές ξυπνάει και απο μόνος του να θηλάσει κάθε 1 μιση ώρα περίπου.Απο πάνες βρέχουμε πάρα πολλές πάνω απο 8 κάθε μέρα.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:όταν κλείσει 40 ημερών δεν θα πρέπει πια να τον ξυπνάω αν δεν ξυπνάει απο μόνος του και να τον αφήνω να φάει όταν ξυπνήσει ο ίδιος;έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα γιατί στην αρχή έκανε και ίκτερο και ο θηλασμός μας έσωσε πραγματικά!την βοηθειά σας παρακαλώ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μωρακι σου!

Εγω ξερω απο γιατρο οτι αν δεν ξυπναει στο 3ωρο να τον ξυπναω να τον ταίσω. Αυτο για τη διαρκεια της ημερας. Τωρα για το βραδυ, ο γιατρος μου ειπε να μην τον ξυπναω. Η συμβουλος θηλασμου με την οποια μιλησα, μου ειπε να το ξυπναω καθε 3 ωρες. Εγω για το βραδυ δε χρειαστηκε να προβληματιστω γιατι ξυπναει ουτως η αλλως.

Νομιζω παντως πως αν το ξυπνας στο 3ωρο δε θα εχεις προβλημα. Βεβαια περιμενε να σου απαντησει και καμια αλλη κοπελα που ειναι ειδικος.

Αλλιως στο thilasmos.gr θα βρεις τα τηεφωνα των συμβουλων οι οποιες ειναι πολυ προθυμες για βοηθεια :)

Ολα θα πανε καλά! ;)

aurore σε ευχαριστώ πολύ,εγώ αν δεν τον ξυπνήσω το βράδυ δεν ξυπνάει με τίποτα και μπορεί να κοιμάται όλο το βράδυ!εγώ επιμένω να τον ξυπνάω στο δύωρο εκτός φυσικά αν ξυπνήσει μόνος του που θα φάει όσο θέλει όταν θέλει φυσικά.Αν διαβάζει και καμία άλλη μαμά τα φώτα σας παρακαλώ...

να σου ζησει το γιαβρακι...

εγω ξερω οτι το βραδυ δε πρεπει να ξεπερναει πανω απο 4 ωρες..στη αρχη τουλαχιστον μεχρι να ρυθμιστει η παραγωγη σου.... ;)

Μεχρι να σαραντήσεις καλο ειναι το βράδυ να θηλάζει καθε 4 ωρες . ΜΕΤΑ που θα σαραντισει το μωρο αναλογα το βαρος του και πως τα πηγαινει με το θηλασμο και τον υπνο το ξανασυζητάμε .

Καλο ειναι παντως να θηλαζει 1 τουλάχιστον φορα μεσα στη νυχτα γιατι ετσι ρυθμιζεται καλυτερα η παραγωγή σου , δεν νιωθεις Παμελα :P και καθυστερει και η περιοδος :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...