Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μου λείπουν οι γονείς μου...

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια.Είμαι 28 το κοριτσάκι μου 2χρόνων και το λατρεύω.Πείτε μου τη γνώμη σας.Οι γονείς μου έχουν πεθάνει δεν εχω συγγενείς και εχω φρικαρει με την πεθερά μου.Δεν μας νοιάζεται το μόνο που θέλει από μένα και τον άντρα μου να της δίνουμε το παιδί.Έχει σπίτι αθήνα και μένει στο εξοχικό!Κοιτάει την καλοπέραση με τον πεθερό μου και εμείς στο έλεος του θεού.Της έλεγα να έρθει αθήνα να βοηθήσει και μου λεγε δεν ξεσπίτώνομαι εγω.Δωσ μου το παιδί εσυ.Τι έκανα παιδί να το δώσω σ αυτην;αφήστε που με λέει άχρηστη κ ανίκανη μάνα!η κούνιαδα μου πάλι...Είναι 36 χρόνων και το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει γκόμενους σαν 18άρα!Στον κόσμο της..Ο άντρας μου τους δείχνει πολύ σεβασμό παρόλο που δεν τον νοιάζονται ούτε αυτόν.Και τσακωνόμαστε συνέχεια.Τη μισώ κορίτσια θέλω να τη σφαξω!Αχ η μανούλα μου κ ο πατερούλης μου να ζούσαν όλα θα ταν καλά..Κλαίω αυτή τη στιγμή.Μου λείπουν τοοοσο.Κ η σκύλα δεν με άφησε να την νιώσω μάνα ποτέ.Κάτι που χω τόση ανάγκη.Εχω δίκιο που τη μισώ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ..

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ,ΝΑ

ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ

ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ

ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΛΑ

ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ...ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ.ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ Α!ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΩ

Κ ΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΤΗΣ!

ΥΠΟΜΟΝΗ!

λυπαμαι για αυτο που περνας. αλλα μην σκας δεν αξιζει. κοιτα το παιδακι σου που σε εχει αναγκη και αυτο ειναι που θελει αγαπη και φροντιδα και ξεχασε την πεθερα σου μην της δινεις σημασια.και για τον αντρα σου στο χερι σου ειναι να του δωσεις να καταλαβει ολο αυτο που περνας χωρις να τσακωθεις. το παν ειναι η οικογενεια που δημιουργησαμε και οχι η πεθερα και η κουνιαδα.και για τους γονεις σου εκει που ειναι θελουν να σε βλεπουν χαρουμενη και εσενα και το παιδακι σου. γιαυτο σταματα τα κλαματα δεν βοηθανε.

Αχ κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω ,εχω τημ μανουλα μου και δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτη!Εχεις δικαιο,ισα ισα επειδη ξερει οτι δεν εχεις γονεις επρεπε να σε αγκαλιασει και να σε στηρηξει σαν δικο της παιδι!απο τον τροπο της καταλαβαινεις το επιπεδο της!Μην την αφηνεις να σου χαλαει οτι πιο πολυτιμο εχεις την ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ1εισαι καλη και γλυκεια μανουλα απολαυσε το και συνδεσε την ηλιθια! ;) σε φιλω,οι γονεις σου θα σας προσεχουν απο εκει πανω!!!! :kiss:

Γιωτακι Και με τον άντρα μου τι να κάνω;φερε το παιδί του λέει κ αυτός κουρασμένος τσακίζεται και κάνει 80χλμ δρόμο να της πάει το παιδί να το δει.Φρικαρω μαζί του.Δε της λέει μια κουβέντα.Ναι μάνα λέει μόνο.Και οι καυγάδες μαζί μου δίνουν και παίρνουν.Και η ειρωνία είναι ότι μου δίνει δίκιο εμένα όταν είμαστε ήρεμοι.Αλλά στην πράξη δεν της αντιμιλαει πότε.Άνισος πόλεμος 1 προς 4.Παλεύω μόνη έτσι νοιώθω...

Κουκλιτσα μου οχι να μην τη μισιες. να αγαπας το παιδι σου. Σαν και εσενα ειναι πολλοι. Και εγω κατα καποιον βαθμο. Αλλα εγω εχω τους γονεις μου. Αστηνα την πεθερα σου...δεν ξερεις τι εχει τραβηξει και αυτη στη ζωη της για να κοιταει τη βολεψη της. Κοιτα να μην τσακονεσε με τον αντρα σου- και εγω τσακονομαι..και δεν μου φταιε ο καημενος. Ασε και την κουνιδα σου στον κοσμο σου.

Ασχολησου με το παιδακι σου και με την οικογεννια σου.Αχριστηκαι ανικανη δεν εισαι, εχεις κανει οικογενενια, και για να διατηρησεις την οικογεννεια σου εισαι και αξια και υπεροχη συζηγος και μανουλα.

ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΕΦΤΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ Κ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ

ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΝΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!

ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ,Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

Όχι δεν εχω αδέλφια κανέναν σας λέω.Του εχω μιλήσει ήρεμα πολλές φορές.Μου λέει έχεις δίκιο δε φέρεται σωστά η μάνα μου.Στο καπάκι τον παίρνει στο κινητό και αρχίζει τις γλυκες μαζί της αντί να της πει μια κουβέντα και εκεί είναι που τα παίρνω εγώ και τσακωνόμαστε.Με δουλεύει;

Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΔΗΛΑΔΗ

ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΧΥΜΑ Κ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ...Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ..

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ..

ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ...ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΩΝ ΕΤΣΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ.:-)

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΕΤΣΙ? ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ.

Meniamama o "anthrwpos" sou autin tin stigmh einai o antras sou. Me auton tha syzhthhseis kai tha kasanasyzhthseis kai tha ksanasyzhthseis ospou na vreite mia symvivastikh lysh (gi auton kai esena). Opws eipwthike kai apo tin zaxarenia oi antres ta theloun ligo mashmena alla kai me diplwmatiko tropo (riksimo sto filotimo). Mhn perimeneis na allaksoun kai polla ston tropo pou antimetwpizei th mana tou. Gia orismenous antres den kovetai pote o omfalios loros!!! Prospathise na "kseperaseis" auta pou sou leei kai na kleineis ta aftia sou se kathe tis anohsia! Mono an to katafereis auto tha niwseis kala mesa sou kai oti kai na leei den tha se apasxolei kai den tha se stenaxwrei. Peise ton eauto sou loipon oti auti i gynaika den se endiaferei, den exei logo yparksis stin zoi sou kai oti an kaneis kapoia paraxwrish tha tin kaneis mono gia xarh tou syntrofou sou.

Min analwtheis sto na ths milhseis. Auth den prokeitai na se katalavei. Edw "trexei" ton idio ths ton gio gia na ikanopoihsei ta "thelw" ths.

Y.S Kai min stenaxwriesai. Yparxoun petheroplhktoi se auton ton kosmo....... ouououououou kai treis fores xeiroteroi!!

Η κάθε κουβέντα καταλήγει στον καβγά δυστυχώς..Δεν ξέρω τι να πω από τη μια μου δίνει δίκιο κ από την άλλη όλο αγάπες με τη μαμα!

meniamama λυπαμαι πολυ για τις δυσκολιες που περνας....πρεπει να βρεις το θαρρος να μιλησεις ανοιχτα κ στον αντρα σου κ στην πεθερα σου...δεν ειστε υπηρετες της να τρεχετε καθε φορα που ζηταει το παιδι...κ ουτε δικο της ειναι...αμα θελετε της το πατε... :angry: αφου εχει τοσο πονο να το βλεει συνεχεια να ερχεται αυτη σε σας...ελεος θυμωσα τωρα :angry: να παιρνεις δυναμη απ'το κοριτσακι σου κ να μην ακους την πεθερα σου που λεει οτι εισαι ανευθυνη κ αχρηστη....μαλλον σε ζηλευει επειδη τα καταφερνεις μονη σου σε ολα κ χωρις καμια βοηθεια....καμια απολυτως ουτε κ τη δικη της...γιατι αυτη δεν ειναι βοηθεια..ειναι πιεση κ ψυχροτητα!επρεπε να σε βλεπει σαν παιδι της κ να σε βοηθαει κ με το παραπανω!πρπει να βρεις δυναμη να τα πεις εξω α'τα δοντια γιατι ολα αυτα θα συσσωρευονται μεσα στην ψυχη σου κ αργοτερα στη ζωη σου θα κατηγορεις τον εαυτο σου που επετρεψες να σε κανουν οτι θελουν...ειναι δικο σου κ του αντρα σου το παιδι..αν θελει να το βλεπει συνεχεια κ της λειπει ασ κουνηθει λιγακι για να ερθει να το δει!ουφ σορι που πηρα φορα αλλα στεναχωρηθηκα κ θυμωσα πολυ με την κατασταση...εβαλα τον εαυτο μου στη θεση σου κ ενιωσα να πνιγομαι.... :(

Γλυκια μου σε καταλαβαινω απολυτα οι γονεις μου σκοτωθηκαν σε τροχαιο οταν ημουν 25 ,αδελφια δεν εχω ,παντρευτηκα ομως και εκανα 4 παιδια δεν ηθελα να νιωσω ποτε ξανα μονη .απο την εμπειρια μου και χωρις να εχω ιδιαιτερα προβληματα με την πεθερα σου λεω πως οι γονεις ειναι αναντικαταστατοι ειναι οι μονοι που σε αγαπανε πραγματικα και ανιδιοτελως καμια πεθερα δε σε νοιαζεται οπως η μανα σου το εχω βιωσει απειρες φορες. ακομα και ο αντρας μου δεν ¨" ποναει" οταν "ποναω"καμια τρυφεροτητα ,συναισθηματικοτητα κατα τα αλλα ειναι καλος αλλα ντουβαρι σε θεματα γυναικειου ψυχισμου ποσες φορες θελησα τη μανουλα μου διπλα μου μια αγκαλια της και απαλυνει καθε πονο μια στοργικη ματια βαλσαμο .....αγαπα το παιδακι σου και προσπαθησε να καλυψεις τα κενα σου μεσω της αγαπης συζητα με τον ανδρα σου τα θελω σου και δωσε του να καταλαβει πως αισθανεσαι σε σχεση με τη μανα του αχ....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΑΣ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ

ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΗ,ΝΑ ΚΛΑΨΩ

ΙΣΩΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!

ΜΕΝΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΠΛΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥ

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Πραγματικά διαβασα τα μηνυμάτα σου και γυάλισε το μάτι μου ειλικρινά. Αχ! Δυστυχώς μερικοι άντρες είναι σαν τα πρόβατα αγαθά και αμα τους πεις και κάτι του τύπου μίλα στην μητέρα σου οτι αυτα που λεει δεν είναι σωστά σου απανταντε οτι δεν μπορούν επειδή την σέβονται.

Να σε χέσω :blush: Γιάννη να σε αλοιψω μελι δηλαδη. Βλέπω και απο τον δικό μου και συγνώμη για την έκφραση μαμούχαλο αμα δεν τον τσιγκλήσω εγώ δεν παίρνει χαμπάρι.

Κορίτσια μιλήστε τους....... εγω οταν κατι με χαλάει του λεω θα ήθελες αυτο που λεει η μητέρα σου σε μένα να το έλεγε η δικη μου μητέρα σε εσένα? Καπου εκει το ψιλοσκεφτεται και μου απάνταει πως οχι.

Καλά ξεμπερδέματα :)

Φιλάκια

Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί και το σκέφτομαι χωρίς καμία βοήθεια.Εδώ με ένα και δύσκολα τα καταφέρνω.Τι να πρώτοκάνω να μαγειρέψω να σιδερώσω να παω βόλτα το παιδί να πλύνω τα πιάτα να παω και για δουλειά το απόγευμα.Τρελαίνομαι κάθε μέρα να προλάβω.Εχω να καθαρίσω τα τζάμια από τον μάιο!!Και η πεθερά μου λέει:κλαίγεσαι συνέχεια σιγά και τι κάνεις πια.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

Η ΟΧΙ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ...(ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΤΙΠ,ΑΝ

ΤΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΞΥΔΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩΜΙΣΟΥΝ).

Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ??? ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ

ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ.ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΣΟΥ,ΧΟΡΕΨΤΕ,ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ,Κ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ..

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ .ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΑΥΤΗ , ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ; ΤΟ ΜΩΡΟ ;

ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ... Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ..ΣΤΗ ΜΕΣΗ...!!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ. Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΥΜΑ

Αστα. Και εμένα μακριά η μάνα μου, ο πατερας μου πέθανε πριν 11 χρόνια και μένω πάνω από αδιάφορα πεθερικά.

Κοιτα, μην τσακώνεσαι με τον αντρα σου. Δεν αλλάζει κάτι με τους τσακωμούς. Κάνε κουράγιο, μίλα μαζί μας , βγες με φιλες σου και γενικά προσπάθησε.

Ψηλά το κεφάλι. Αλλώστε εσυ έχεις το θησαυρο σου.

Σκέψου ότι είμαστε πολλές σε αυτη την κατάσταση.

Βοήθεια κορίτσια.Θα τρελαθώ!Ήρθε η πεθερά μου σήμερα σπίτι της εδώ αθήνα και επειδή ο άντρας μου δε μπορούσε να της πάει να δει το παιδί ξέρετε τι της είπε και εγώ τρελάθηκα;μάνα κάτσε και αύριο αθήνα και θα σε γυρίσω εγώ με το παιδί αύριο στο εξοχικό μην παίρνεις τραίνα!Τι να κάνω κορίτσια μου ρχεται να τσακώθω πάλι.Βοηθήστε με τι να του πω;τόσο κορόιδο είναι;βοήθεια.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...