Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή χρονιά σε όλους!

Εδώ και 15 περίπου ημέρες ο μπέμπης μου (48 ημερών) ενεργείται κάθε 3 μέρες και μόνο με υπόθετο (ο οργανισμός του δεν το δέχεται και το πετάει μαζί με τα κακά του), το οποίο το μπαινοβγάζω για να βγουν όλα (είναι σαν αλοιφή).Βέβαια σφίγγεται συνέχεια, αλλά τίποτα! Η παιδίατρος λέει ότι δεν θεωρείται δυσκοίλιος αλλά έχει μικρό σφιγκτήρα (ξαφνικά μίκρυνε άραγε;).

Το μωρό το θηλάζω ελάχιστα και πίνει και συμπλήρωμα. Το ξένο γάλα το έχω αλλάξει 3 φορές, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Τώρα πίνει το S26 Gold. Επίσης όποτε πίνει από το στήθος μου (λίγο) μετά ενώ πεινάει κάνει σαν να μην ξέρει να πιει από το μπιμπερό και νευριάζει. Οπότε με δυσκολία πίνει ελάχιστο!

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας γι'αυτά τα 2 θέματα. Δεν ξέρω τι να κάνω!

Δημοσίευση

Κ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ Κ ΕΝΕΡΓΙΟΤΑΝ ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ

ΚΛΙΣΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΡΩΝΟΥΝ

ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΑΖΑ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ Κ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟ

ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΕ

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ?

Α ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΑΝ SENSITIVE 1 Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕ.

ΟΤΑΝ ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗ ΜΕΡΑ!

Δημοσίευση

to eixame perasei kai emeiw gia ligo ayto to stadio kapoy gyrv stoyw 3 mhnew moy εγινε ξαφνικα δυσκιλια και της εβαζα και εγω υποθετο αλλα μετα περασε απο μονο του μετα απο ενα μηνα

αυτο που κανω τωρα καποιες φορες ειναι να ερεθιζω το κολαρακι της μικρης μου με ενα μωρομαντηλο

δηλαδη την τριβω στο ποπουδακι της 1-2 λεπτα αν μεχρι το βραδυ δεν εχει καθολου ενεργηθει και συνηθως μου πετυχενει και ενεργηται

βαλε ενα υποσεντονο καθως το κανεις αυτο γιατι λερωνεται ολο το γυρω τοπιο

επισης αυτο που μου ελεγε η παιδιατρος να κανω ειναι να το ερεθιζω με ενα θερμομετρο το κολαρακι της αλλα δεν μου αρεσει το βρισκω αρκετα περιεργο

Δημοσίευση

Δέσποινα Καλή Χρονιά να χαίρεστε τον μπέμπη σας

Όσον αφορά την δυσκοιλιότητα εγώ μέχρι και 1μιση μηνών στο μωρο μας του εβαζα θερμόμετρο στον πωπό του για πολύ λίγο και κατευθείαν ενεργούνταν (εννοείται μετά απο συννενόηση με την γιατρό)και του έδινα και το ΝΑΝ sensitive το οποίο ήταν πολύ αποτελεσματικό.

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο μενα κ καλη χρονια!λοιπον κ εμενα η δικια μου ηταν δυσκιλια εκεινη την περιοδο κ ο παιδιατροσ μου προτεινε να αλλαξουμε το γαλα.εγω δεν 8ηλαζα κ στην αρχη ξεκινησαμε με το frisolac.οταν το μωρο ηταν δυσκιλοιο μου ειπε να παιρνω to frisolac comfort που ειναι ειδικο γαλα για μωρα με δυσκιλοιοτητα.κ πραγματικα βρηκαμε την υγεια μασ.το μωρο μετα απο 2-3 μερεσ αρχισε να ενεργειτε κανονικα.πωτησε τον παιδιατρο γιαυτο που σου λεω να δουμε κ τι 8α σου πει.για το αλλο το 8εματακι σου δεν ξερω να σου πω ξαναρωτησε το γιατρο κ πεσ μασ.φιλια κ να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Δημοσίευση

ενα πολυ καλο γαλα για την δυσκοιλιοτητα που πηραμε εμεις(βεβαια εγω δεν θηλαζα και δεν ξερω αν υσχυει στην περιπτωση σου)ειναι το frisolac comfort

μεχρι να παρω αυτο και να βρω την υγεια μου ειχα αλλαξει ενα σωρο γαλατα και ο μικρος μου εκανε κακακια μονο με το θερμομετρο με λαδακι η με παιδικο κλισμα(που και αυτο δεν κανει να το κανεις συχνα)

και εμενα μου ειπαν οτι εχει μικρο σφιγκτηρα(γιατι νοσηλευτικαμε στο παιδων 15 μερες για την δυσκοιλιοτητα και για κατι αλλα που ειχε)

αλλα να σε ρωτησω γιατι εφοσον ξεκινησες να το θηλαζεις του δινεις συμπληρωμα??? το οτι νευριαζει με το μπιμπερο ειναι γιατι παθαινει συγχηση θηλης το μωρακι σου.

επεισης αν θηλαζεις αποκλειστικα τα μωρα μπορει να κανουν και 7 μερες να κανουν κακακια(ετσι εχω ακουσει)

γνωμη μου ειναι να τον βαλεις στο στηθος και να αφησεις το μπουκαλι μιας και διχνει οτι δεν το θελει!!!!

Δημοσίευση

Έχω νέα!

Εχτές πήγαμε στην παιδίατρο για τη μηνιαία μας επίσκεψη και μου είπε κι εκείνη αν δεν ενεργείται για 3 μέρες να του βάζω λίγο τη μύτη του θερμόμετρου με λίγη βαζελίνη στο ποπουδάκι του. Του το έκανε κι εκείνη επιτόπου, αλλά τίποτα.

Σήμερα που ξυπνήσαμε κάτι μου μύριζε... Και ναι, επιτέλους μετά από 15 μέρες έκανε μόνος του κακάκια! Σίγουρα βοήθησε και το τελευταίο γάλα που του έδωσα το S26 Gold 1. Μου το είχαν πει και 2 φίλες μου ότι είναι πολύ αποτελεσματικό και ταιριάζει σε γεύση με το μητρικό γάλα. Δεν το πιστεύω! Λέτε να συνεχίσουμε έτσι;

Ως προς το θέμα του φαγητού του μου είπε η παιδίατρος να το βγάλω με το θήλαστρο γιατί μπορεί να μην έχω πολύ και γι'αυτό να νευριάζει. Όμως έβγαλα 120 ml (απίστευτο!!!). Οπότε θα συνεχίσω να το βγάζω έτσι και να του δίνω τα 2 από τα 5 γεύματα του 24ωρου, γιατί μια στήθος μια μπιμπερό μπερδεύεται...!

Επιτέλους τα βλέπω όλα πιο αισιόδοξα!

Δημοσίευση

Δεσποινα μια ερώτηση γιατ μου εκανε εντυπωση , γιατι δεν θηλαζεις αποκλειστικά ? Φυσικα ισχυει το αντιθετο απο οτι σου πε η παιδιατρος , γαλα εχεις θεαματκα πολυ γι μεικτη διατροφη !!!!

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Δεσποινα μια ερώτηση γιατ μου εκανε εντυπωση , γιατι δεν θηλαζεις αποκλειστικά ? Φυσικα ισχυει το αντιθετο απο οτι σου πε η παιδιατρος , γαλα εχεις θεαματκα πολυ γι μεικτη διατροφη !!!!

Δεν έχω πάντα τόσο πολύ, γιατί το έχω ξαναβγάλει. Επίσης όταν τον βάζω στο στήθος μου κουράζεται και κοιμάται στα 3 λεπτά το πολύ. Άσε που δεν ξέρω πόσο πίνει κι έχω άγχος. Τον άλλαζα για να ξυπνήσει και του έδινα συμπλήρωμα, αλλά από τα νεύρα του έπινε λίγο τις περισσότερες φορές. Τώρα θα του το δίνω από το θήλαστρο και δεν θα μπερδεύεται μια το ένα μια το άλλο.

Φιλάκια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...