Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ....

RUBELA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ.... :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ???....ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ...ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ... :(:(:( ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ :angry::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον Ρουμπελιτσα,εχεις μονο 20 εβδομαδεσ μπροστα σου να ξεαγχωθεις!!!!συνηθως υπαρχουν και αλλες ενδειξεις προτου αρχισουν οι μεγαλοι πονοι οποτε θα το κααλαβεις κ θα προλαβει ο χασμπεντ σου,το πολυ πολυ παιρνεις χαλαρη και ανετη ενα ταξακι και σε συναντα στο μαιευτηριο!!!μην ξεχνας οτι εκει θα συναντησεις το μωγιο σου!!!!!να σκεφτεσαι μονο αυτο!!!!!!!!

Καλησπέρα κουκλίτσα! Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι για κατι τετοιο γιατι απλα θα εχεις απλετο χρόνο να ενημερωσεις τον αντρα σου , να κανεις το μπανακι σου και μετα απο αρκετη ωρα, ακομα και ωρες θα πας στο μαιευτηριο. Οι πόνοι συνηθως κρατανε αρκετες ώρες. Ειναι απλες συσπασεις στην αρχη , χωρις ιδιαιτερα δυνατο πόνο, και οταν γίνουν συχνοι τοτε μόνο πας στο μαιευτήριο. Οπότε μην αγχωνεσαι. Ακομα και τα νερα να σπασουν θα κανεις πρώτα το μπάνιο σου και μετα θα πας. Προλαβαινεις ανετα!!!!

Εγώ που κοντεύω 25 εβδομάδες κι ο άντρας μου δουλεύει μια ώρα μακριά δηλαδή γιατί δεν αγχώνομαι;;;; είμαι άρρωστη;;; αναίσθητη;;; γαιδούρα;;;;

Πίστεψέ με... Αν δεν προλάβεις να πας στο μαιευτήριο από τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι γεννάς... Θα είσαι πολύ τυχερή!!! Θα έχεις γεννήσει σε 20 λεπτά, γρήγορα και εύκολα!!! ;)

Μην ανησυχείς Rubela... Είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι και να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τέτοια πράγματα.. Άσε που τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο. Μακάρι να γίνουν όλα φυσιολογικά και θα δεις ότι από την πρώτη ένδειξη (αιματάκι) μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσεις για το μαιευτήριο θα έχεις χρόνο να κάνεις μπάνιο, να πάρεις τηλέφωνα, να εοιμάσεις πράγματα. Και στο μεσοδιάστημα θα έχει έρθει και ο άντρας σου! :cheer:

rubelitsa mou...tin paraskeui mpaino sto mina mou..kai go to idio provlima exo..alla min agxonesai giati otan mpeis me to kalo ston mina sou o giatros tha se parakolouthei kathe evdomada kai sunithos autoi xeroun pano kato pote tha genniseis..vlepoun kai to moro..alla kai an exeis diastoli..opote proetoimazesai.

kai go xthes piga kai mou ta eipe ola auta..mou leei min akous pou lene...pou tha mou tyxei..pou tha eimai..ktl...sinithos xereis kai prosexeis!!

kamia anisixia!!!ase pou exeis polu xrono mprosta sou!!!

me to kalo!!!

Μια γνωστή μου της σπάσαν τα νερά γύρω στις 5 το πρωί, σηκώθηκε, έκανε μπάνιο, έφτιαξε το μαλλί, ετοίμασε τα πράγματα και μετά ξύπνησε τον άντρα της για να πάνε στο μαιευτήριο!!!!!

RUBELA έγραψε:

ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ???....ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ...ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ... :(:(:( ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ :angry::blink:

ελα ρε μαναρακι που αγχωθηκες....ρε συ σκεψου το αλλιως...

ειναι ευκαιρια να κανεις νεες γνωριμιες...πες οτι εισαι μονη σου στο σπιτι, βγαινεις εξω, εχουν σπασει τα νερα...έχεις βαλει ενα φελλο στο σημειο M μην εχουμε και τιποτα :P και βγαινεις εξω...α το ειπαμε αυτο......και κοζαρεις ενα καλο γκομενακι και του ζητας βοηθεια....Μην το παρετε στο πονηροοοοοο.... κοινωνικες επαφες λεγονται αυτα αλλα που να ξερετε εσεις βλαχαρες τελευταιες!!!!

Ο αντρας σου δεν ειναι και μακρια...ρε συ μην εισαι υπερβολικη....ενα 20' μονο???Σιγα ρε συ...μέχρι να τον παρεις τηλ οτι σπασαν τα νερα,να κάνεις ενα τσιγάρο ήρθε ο μαυρος και βουρ για το χοσπιταλ!!!!

Σε βρισκω υπερβολικη....

RUBELA έγραψε:

ελα ρε μαναρακι που αγχωθηκες....ρε συ σκεψου το αλλιως...

ειναι ευκαιρια να κανεις νεες γνωριμιες...πες οτι εισαι μονη σου στο σπιτι, βγαινεις εξω, εχουν σπασει τα νερα...έχεις βαλει ενα φελλο στο σημειο M μην εχουμε και τιποτα :P και βγαινεις εξω...α το ειπαμε αυτο......και κοζαρεις ενα καλο γκομενακι και του ζητας βοηθεια....Μην το παρετε στο πονηροοοοοο.... κοινωνικες επαφες λεγονται αυτα αλλα που να ξερετε εσεις βλαχαρες τελευταιες!!!!

Ο αντρας σου δεν ειναι και μακρια...ρε συ μην εισαι υπερβολικη....ενα 20' μονο???Σιγα ρε συ...μέχρι να τον παρεις τηλ οτι σπασαν τα νερα,να κάνεις ενα τσιγάρο ήρθε ο μαυρος και βουρ για το χοσπιταλ!!!!

Σε βρισκω υπερβολικη....

RUBELITSA!!!!Φτανει η μεγαλη στιγμη σιγα-σιγα...εχεις μελλον ακομα βεβαια.Αλλα οπως ηδη σου ειπαν τα κοριτσια οταν ερθει η στιγμη θα το καταλαβεις εννοειτε...,εκτος αυτου συνηθως στον πρωτο τοκετο μεχρι να γινει πληρης διαστολη περνανε αρκετεεεες ωρες,οποτε μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!Αληθεια, φυσιολογικα θα γεννησεις;;

pepita έγραψε:

Εγώ που κοντεύω 25 εβδομάδες κι ο άντρας μου δουλεύει μια ώρα μακριά δηλαδή γιατί δεν αγχώνομαι;;;; είμαι άρρωστη;;; αναίσθητη;;; γαιδούρα;;;;

χαχα... Εμένα ήταν 14 ώρες μακριά!

Αλλά εντάξει, εμείς πήγαμε με ραντεβού για πρόκληση, οπότε ξεκίνησε από την προηγούμενη μέρα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΤΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΙ ΛΙΓΟ.... :blink::blink: Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ....ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ....ΣΤΙΣ 06.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6.30 ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ....ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ... :huh::huh:

2 ωρες?γουαο!!!!!!!ελα μωρε ολα καλα θα πανε,ασε που σαν πρωτο μπορει να πας κ με προκληση

παρε παραδειγμα εμενα που κοντεψα να την χωνεψω χαχαχαχαχαχα

Καλε εμενα εσπασαν τα νερα και δεν το καταλαβα. Την επομενη μερα το πηρα γραμμη. :blink: και παλι ειχα χροοοοοονοοοο.... ουου!!! εκανα ντουζ ξυριστηκα και μετα χαλαρααααα. και θα αργουσα κι αλλο αλλα ειχα τον συζηγο που τα χε παιξει και βιαζοταν!! Μεσα σε ολα πηρα και 3-4 τηλεφωνα =για να ενημερωσω και προλαβα να ριξω και ενα γερο, γοερο κλαμα απο τον φοβο μου!! :laugh: :laugh:

Ρουμπελα μου μην αγχωνεσαι... ολα θα τα προλαβεις... να ξερεις οτι συνηθως ο τοκετος ξεκινα τη νυχτα... οι πιο πολλες κοπελες πανε στο μαιευτηριο ξημερωματα... βεβαια αυτο δεν ειναι απολυτο...!!!

Εμενα με ειχε πιασει ενα αγχος για τον τοκετο καπου στον 5ο μηνα... αλλα σκεφτηκα οτι τωρα πια δεν εχει γυρισμο... το πηρα αποφαση και ειπα παμε γερα με τσαμπουκα και ετσι εκανα κιολας...!!!

Χαχαχαχα... τετοια αναισθησια την ωρα του τοκετου ουτε κι'εγω δεν το περιμενα....!!!

Αντε με το καλο και μην ανησυχεις καθολου...!!! Αλλωστε και ο γιατρος σου θα σε προετοιμασει... θα δει ποτε πλησιαζει η ωρα...!!!

Φιλακια...!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...