Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι πολυ χαρουμενη... :cheer:

Απο χθες τη νυχτα... εχουμε δοντια!!! :cheer::cheer::cheer:

Κατα τη μια χθες το βραδυ ξυπνησε και δεν φαινοταν να ποναει ουτε τρομαγμενος απο ονειρο ουτε τιποτα απο τα γνωστα. Καταλαβαινα οτι κατι συνεβαινε αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι... :dry:

Μετα απο κανενα τεταρτο ερευνων, μηπως το ενα μηπως το αλλο, μου αρπαζει το δαχτυλο και το χωνει στο στομα... Εκει ηταν το θεμα! Κατι γρατζουναγε στα κατω ουλα... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σημερα το μεσημερι, συνεχιζε μια σχετικη γκρινια με μασουλημα και σαλια... Κατα το απογευμα κοιταζω να δω το χθεσινο δοντι και... Υπαρχει και το διπλανο του... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ακομα και αυτη τη στιγμη με κατι μασητικα παλευει... Λετε να βγει κι αλλο??? :silly:

Δημοσίευση

Με 2 δόντια??? Ουουουουου!!!! Και παστέλι τρώει τώρα ο Ιασωνάκος!!! :cheer:

Μπράβο! Καλορίζικα τα δοντάκια, με το καλό και ανώδυνα να βγάλει και τα υπόλοιπα!!!

Μην ξεχάσεις Αγγελική να του πάρεις δώρο!

Δημοσίευση

Cesilia, ευχαριστω πολυ! :)

Σου ευχομαι κι εγω και στα δικα σας ετσι ανωδυνα!

Δεν ειχε κατι ο μικρος... ουτε πυρετους, ουτε τιποτα περα απο τη συνηθισμενη γκρινια - σαλια - μασουληματα... που ειχε απο 3,5 μηνων. Ισως λιγο πιο εντονα... :unsure:

Ifigeneia, Ειμαστε σε κατασταση παρτυ απο χθες... Αλλα επειδη κατι μου λεει οτι εχει και συνεχεια... :huh:

Συνεχιζει να παλευει με τα ουλα του προς τα δυο πλαγια. Ρημαζε ενα λαστιχενιο κουταλι ολο τα απογευμα! :dry:

Λεω να περιμενω μεχρι τη Δευτερα μηπως προκυψει και κανενα καινουριο, να του παρω 1 δωρο για ολα! Αμα το παει ετσι...

Δοντι και δωρο, δεν συμφερει... :P

Δημοσίευση

Kαλορίζικα κοριτσάκι...Κ στα δικά μας!!!Η μπουμπουκίτσα μου τις τελευταίες 3-4 μέρες είναι ιδιαίτερα ανήσυχη,έχει μονίμως την πιπιλίτσα στο στόμα κ τα μαγουλάκια της είναι κατακόκκινα,,Μάλλον κοντεύουμε κ εμείς!!

Φιλάκια

Καλή μας...αρχή κ συνέχεια!!1

Δημοσίευση

savropinguinos, ευχαριστω... σπανια βγαινω καλη σε φωτογραφιες, αντιθετα ο μικρος ..."τραβαει τα φλας πανω του" :P

Μη στενοχωριεσαι, ιδαιτερα αν δεν μοιαζει να παρα - ταλαιπωρειται... απο οτι φαινεται, αυτο που λενε ειναι σωστο... τα μωρα που αργουν, βγαζουν πολλα μαζι και σχετικα ανωδυνα!!! Θα δεις θα ερθουν συντομα και στη μπουμπου σου τα δοντακια... :)

mummydi, τωρα που το λες, τις τελυταιες μερες, ειχα παρατηρησει συχνα κοκκινα μαγουλα... και ολο ασχετα σκεφτομουν... οτι ζεσταινεται, τον κοιταζα για πυρετο... :dry:

Μακαρι να σας ερθουν γρηγορα τα δοντακια. Σας το ευχομαι! :)

Δημοσίευση

aggeliki 30 έγραψε:

Ευχαριστω κοριτσια! :)

Μιλαμε για πολλααααααααα σαλια ............... ομως! :blink::dry:

Α τελικά καλά λέω εγώ ότι όλα τα παραστράγκαλα το δικό μου το παιδί τα κάνει! Βγάλαμε αισίως 12 δόντια χωρίς να τρέξει ίχνος σάλιο! :unsure:

savraki μη μασάς μία! 6-7 το Μαράκι πόσο ήταν? 10,5? Ε? Ναι! Τότε βγάλαμε κι εμείς το πρώτο! Και είχα μία ανησυχία! Θέε μου σκεφτόμουν, θα παέι Λύκειο και ακόμα δόντια θα αλλάζει! :P

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Αααααααααααα!!!!!!!!

Αγγελική 3 παρά 2 τους έκανες με την επιστολή σου! Κατάλαβες... Σήμερα να φανταστείς βρήκα χρόνο και τη διάβασα καλά!

Σε απάντησαν?

Ναι... :unsure:

Αν θες σου στελνω την απαντηση!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Άντε βρε! Καλή μας αρχή!

Αγγελικούλα το κείμενο σου με μικρά γράμματα

είναι πολύύύύύύύύύύύ πιο όμορφα!!!! :)

Ευχαριστω... :)

Γραφω και στα chat καμια φορα και στα π.μ.

Ειναι θεμα συνηθειας, κι εμενα μου αρεσουν περισοτερο, αλλα παει μονο του το χερι στο Caps Lock... :unsure:

Δημοσίευση

Μια ιστορια με ρυζαλευρα... Εστειλα ενα mail στην εταιρια, το οποιο ισως εχω ακομα, Αλλα την απαντηση τους την εχασα :(...

Επαθε μερικα απανωτα crash το laptop και χαθηκαν... μερικα πραγματα!

Δημοσίευση

Οχι ακαταλληλα...

Μονο κατι παραπανω σε γλυκοζη, σακχαροζη, γλουτενη...

2 διαφορετικα προιοντα που πωλουνται σε ιδια ακριβως συσκευασια...

Δεν ηταν σπουδαιο και η απαντηση τους σχεδον τυποποιημενη... Σαν να μην ειχαν διαβασει τι ους εγραφα...

Δημοσίευση

Αγγελικη μου με'γεια τα δοντακια σας!!! :P:P

Μαλλον ειμαι πολυ μακρια και δεν ακουσα τους κανονιοβολισμους κτλ.... :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορει να βγαλει κι αλλα τωρα στα κοντα! Εμενα η Αντωνιτα μου εβγαλε 5 δοντακια μαζι!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αντε με το καλο να ερθουν και τα αλλα! Καλες μασες!!!! ;):kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...