Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι γνωριζετε για γερεντε αγγελικη γυναικολογο????


Recommended Posts

κοριτσια δωστε μου πληροφοριες για γερεντε αγγελικη γυναικολογο σττην καβαλα,την παρασκευη εχω ραντεβου μαζι της εχω ακουσει τα καλυτερα και ετσι ειπα να αλλαξω γιατρο και ας παω σε αυτην για μια τριτη γνωμη γιατι εχω αλλαξει αρκετους..........βοηθηστε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera kai xronia polla!!! thn xero thn gerente einai poli kali, se aytin genisa ton mikro moy.

exo prosopiki empiria einai poli ipios,iremos anthropos kai soy empeei ampistosini, se oloi thn diarkia tin egkimosinhs den me anxose oyte me fovise oyte mia fora, poles files moy poy eixan diafora provlimata silipsis tis voithise poli. prin dio mines peripoy eixa paei kai ekana test pap, tis eipa malista oti skeftomaste sintoma gia deytero :laugh:

to mono kano einai oti pote den mpeneis tin ora poy exeis rantebou panta perimena ora kai... spania mpika stin ora toy ranteboy.

giati thelis na alaxis giatro?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exv allaksei κατα καιρους γιατρους γιατι κανεις δεν μπορει να με βοηθησει δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη......εγω μενω ξανθη και εχω ακουσει παρα πολλα καλα λογια για την γερεντε.....πριν 2 χρονια και κατι μηνες ειχα μεινει εγκυος μετα απο προσπαθεια 9 μηνων αλλα το εχασα το μωρο 2 μηνων,μου εκαναν αποξυση....απο τοτε πανε πανω απο 2 χρονια και ακομα δεν εχω μεινει,εχω προβληματα με την περιοδο ειναι οτι να ναι,ωορηξια μια εχω μια δεν εχω μετα επαιρνα για 6 μηνες τα κλομιφιν για προκληση ωορρηξιας και παλι δεν επιασα.....αλλα εχω ακουσει οτι οταν παιρνεις αυτα τα χαπια η γυναικολογος σε παρακολουθει να δει αν σχηματιστικαν ωαρια,πως ειναι,αλλα σε αυτην που πηγαινα ενω μου τα εδωσε να τα παρω δεν με παρακολουθουσε.....δεν μου λες η φιλη σου που ειπες ειχε καποιο προβλημα?γνωριζεις περιπτωσεις που δεν μπορουσαν να αποκτησουν παιδι και πηγαν σε αυτην????αν θες πες μου.....περιμενω μην με ξεχασεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera, pano apo ola einai ayto poy eipes, prepei na mas empneei empistosini o giatros mas. nai exo files poy eixan provlimata kai ekanan ninaki stin gerente. oi dio apo aytes omos eixa sovara provlimata kai mono me exosomatiki mporesan na kanoyn paidi. alpos i gerente tis parotrine gia exosomatiki mono afoy exantlisan oloys toys aloys tropoys. diladi tin esxati lisi!!!

eyxome na se voithisi kai sintoma na kratisis stin agkalia soy to ninaki soy :)

otan pas kai milisete grapse moy tis entiposis soy!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!! συμφωνω απολυτα με την σουλαα. οντως εμπνεειεμπιστοσυνη. και δικη μου φιλη που πηγενε σε αλλον στην καβάλα για 3 χρονια και εκανε και 4 σπερματεγχυνσης δεν καταφερε να κανει παιδι. στην Γερεντε ομωσ τωρα εχει ενα αγορακι 40 ημερων με φυσιολογικο τροπο!!!

για να ειμαι ειλικρινης ομωσ εχω ακουσει και περιπτωσεις που δεν μπορεσε να τισ βοηθηση. βεβαια δεν ειναι και θεος ετσι!!!!

οταν πασ περιμενουμε νεα σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια που με βοηθησατε με τις πληροφοριες σας,και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτην που δεν μπορουσαν χρονια να κανουν παιδι και πηαγαν σε αυτην και κατευθειαν εμειναν εγκυες ενταξει οπως ειπατε δεν ειναι και θεος αλλα ας ελπισουμε οτι και για μενα θα κανει κατι και συντομα να αποκτησω το μωρο που λαχταρω τοσο πολυ.....αυριο εχω ραντεβου στις 12 το πρωι μολις γυρισω θα σας ενημερωσω....ευχαριστω και παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια πηγα ναι μεν περιμενα μιαμιση ωρα να μπω γιατι ειχε πολυ κοσμο και εκαναν αρκετη ωρα να βγουν απο μεσα οι προηγουμενες..........μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που μου μιλησε η συμπεριφορα της,με εκανε να νιωσω πολυ ωραια και να βασιστω πανω της......τοσο καιρο που λετε χαπακωνουμουν τζαμπα γιατι η προηγουμεν γιατρος δεν μου ειχε δωσει σωστη θεραπεια και σωστα χαπια επρεπε να με παρακολουθει συνεχεια αλλα αυτη απο τη μερα που μου εδωσε τα χαπια με αφησε στη μοιρα μου και ετσι τοσοι μηνες πηγαν αδικα χαμενοι.κοριτσια με το καλο ειπε η νεα μου γιατρος τον αλλο μηνα θα κανουμε σπερμετενγχυση θα με παρακολουθει συχνα,μου εδωσε χαπια και οταν θα ειμαι στη μερα της ωορρηξιας θα κανουμε σπερματενχυση με μεγαλες πιθανοτητες να πιασει,εχω αγχωθει λιγο που θα μπω σε αυτην την διαδικασια,ευχομαι συντομα να βαλει τελος ο θεος σε ολα αυτα που περναμε και να εχουμε μια καλη εγκυμοσυνη.εχει καμια σας εμπειρια απο σπερματενγχυση να μου πει???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera. soy eipe giati prepei na kaneis spermatenxisi? den exo prosopiki empiria alla exo akoysi poles periptosis poy mporesan kai ekanan moraki me ayto ton tropo :):)

aplos den tha apogoiteytis an me tis proti den minis egkios. mia kopela apo tin doylia moy akane prin 3 mines mia fora den ta katafere, tin deyteri omos tin episkeytike o pelargos :laugh: kai tora poy milame einai egkios!!

eyxome poli poli sintoma na mas anakinosis ta eyxarista kai ta epomena xristoygena na eiste tris sto spiti sas!!! :):)

kalo sabatobrado!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω παρα πολυ μαρακι για τις ευχες μακαρι να γινουν ετσι οπως τα λες,εισαι η μονη που μου λεει τοσο ευχαριστα νεα γιατι εδω στο mammyland ολες μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν πριπτωσεις που να επιασε με σπερματεγχυση,ολες ηταν αποτυχημενες....και ημουν πολυ απαισιοδοξη δεν μου ειχε μεινει καθολου ουτε μια ελπιδα οτι θα πιασω εγω και τωρα με αυτο που με ειπες εκανα σαν τρελλη απο τη χαρα μου πηα στον αντρουλη μου τον αγκαλιασα,τον φιλουσα καταλαβαινεις που να μεινω εγκυος πως θα κανω απο τη χαρα μου θα πεθανω............θα κανουμε σπερματεγχυση γιατι εμενα η περιοδος μου ειναι οτι να ναι και δεν εχω ωορρηξια καθε μηνα η μπορει να εχω αλλα οχι τη σωστη μερα,στην προηγουμενη γιατρο που πηγαινα μου εδωσε κλομιφιν για 6 μηνες τα πηρα αλλα χωρις αποτελεσμα και τωρα που πηγα στην γερεντε μου ειπε οτι δεν μου ειχε δωσει σωστα τη θεραπεια ασε που επρεπε να παιρνω αλλο ενα χαπι δεν θυμαμαι τωρα πως λεγεται και δεν με παρακολουθουσε καθολου με ειχε αφησει στη μοιρα μου.μου ειπε η γερεντε θα παρω τον αλλο μηνα τα χαπια θα με παρακολουθει συχνα με υπερηχο για να δουμε ποια μερα θα ειναι η ωορρηξια και θα κανουμε σπερματεγχυση,ο αντρας μου πριν 6 μηνες χειρουργηθηκε για κιρσοκηλη αλλα ενταξει τα αποτελεσμα ειναι πολυ λιγο στο ελαχιστο καλυτερο απο πριν,ο αριθμος ειναι πολυ καλος και η κινητικοτητα αρκετη καλη εως καλη.ας ελπισουμε οτι στις 3 φορες που θα κνουμε αυτη τη μεθοδο μια θα πιασει......μαρακι η φιλη σου τι προβλημα ειχε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...