Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΤΟΣ 'Η ΠΑΝΤΟΣ ????


Recommended Posts

Κοριτσια ενδιαφερεται μια γνωστη μου για εξωσωματικη ..Ποιον απο τους δυο γιατρους προτινετε´ Με ενδιαφερει πολυ και η συμπεριφορα περα απο τα θετικα αποτεσματα που γνωριζω οτι εχουν..

Ευχαριστω πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Konstans έγραψε:

Προσωπικα δε γνωριζω να σου πω....αλλα μια φιλη παει στον Παρασχο κ μονο τα καλυτερα λεει!!! Κ ειναι κ ευρεως γνωστος....

Εκει εκανε την πρωτη προσπαθεια και απογοητευτηκε πολυ απο τη συμπεριφορα του γιατρου..ευχαριστω παντως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis mou glikeia eisai eggios??????????????????????????????????????

den to pisteyw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!glikeia mou oti kalitero sou eyxomai na sou pane ola kala mexri to telos mesa apo tin kardia mou............poli xarika

signwmi pou grafw se asxeto post...alla logw paidiou den exw kai poli xrono na mpainw kai exw xasei epeisodia

apis mou yioupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jovanna μου ευχομαι κι εσυ με το καλο να αγκαλιασεις το αδερφακι του Κωνσταντινου σου!!!! Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis έγραψε:

Konstans έγραψε:

Εκει εκανε την πρωτη προσπαθεια και απογοητευτηκε πολυ απο τη συμπεριφορα του γιατρου..ευχαριστω παντως[/quote:1l8adepu]

Αλλες δυο κοπελες εκαναν τις προσπαθειες του σε αυτον και δεν εμειναν ευχαριστημενες γενικα!!

Ολα αυτα ειναι σχετικα ομως ο καλυτερος γιατρος ειναι αυτος που θα μας δωσει το θετικο αποτελεσμα!!

Πες στη φιλη σου να μην την παρει απο κατω να σηκωσει το κεφαλι να ξαναβρει το θαρρος της και θα τα καταφερει στην επομενη προσπαθεια!!!Ολες μας θα τα καταφερουμε!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επισης ο Γατος ειναι συνεργατης και στο ιδιο κεντρο του Παρασχου..

Εγω εκτος απο τον δικο μου εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τον Μαμα Λεωνιδα,Μαντουδη Ευριπιδη,Μαστρομηνα,Χασιακο..Για τον Παντο εχω ακουσει και πολυ καλα και ασχημα και μετρια οπως και για τον Παρασχο Γατο τα ιδια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα .Λοιπον θα ειμαι ωμη κενη και ισως καποιααπο αυτα που θα αναφερω μπορει σε καποιες να μηναρεσουν ομως εστω και τωρα αν μπορουμ να προειδοποιησουμε μερικες κοπελες για το τη θα συνανατησου καλο ειναι .

Αναφερομαι στο κεντο εξωσωματικης του παρασχου που εκει ειναικαι ο Γατος.

Αυτο ειναι μια καλα στρωμενη επειχηρηση που δυστυχως λιγες απο τις κοπελες που πανε εουν καλη καταληψη το ποτελεσμα ειναι αν σε χρεωνουν υπερωγκα και να σου φεροναται και σαν να τους εισια και υποχρεωμενη .

Ο παρασχος ποιον τον ηξερε απο που εγεινε γνωστος ; λογω της Μενεγακη και ης Χρονοπουλου ο Γατος τι ηταν ενα γιατρουδακι πριν καποια χρονια αρκετα κοντα 20 που εργαζοταν σ εδημοσιο νοσοκομειο και οταν ξεγγενησε μια φιλη μου σας ενημερωνω οτι της εκανε τετοια ζημια που η γυναικα χρειαστηκε αν κανει εγχειρηση και μαλιστα της προκαλεσε αιμοραγια της εκανε ζημια στη Μμητρα .Κια επειδη ενταξει να μην ειμαι και πολυτη ατυχηματα συμβαινουνα λαλ το ξερετε οτι την αφησε μονη ης να παει απο το χειρουργικο κρεβατι στο κρεβατι της ; οτι δεν εδωωσε καμια σημασια γι το αν η κοπελαπηγε να πεθανει ; Κια τωρα συνεργαζετε εμ το Παρασχο ο οποιος οταν πηγε πολη καλη μου φιλη αλλα χρηατα τους ελεγε αρχικα ακι αλα στη πορεια καιμλαλιστα τους αντιμετωπιζε με υπεροψια .

Δεν ξερω εγω ειμαι αρνητικη στα ονοματα βιτρινες υπαρχουν κεντρα εξωσωματικης και ναι και μενα ο Μαστρομηανς που εια στη Τηλεοραση μου εκαν εκαλη εντυπωση και μαλιστα μονος του ειχε πει οτι καποιοι απο αυτους που ασχολουνται εμ τηνε ξωσωματικη το εχουν βρει σνα μια καλα κερδοφορα επειχειρηση και ατι να πουν στα ζευγαρια καντε πιο συχνα ερωτα τους βαζουν σε μια τετοια διαδικασια .

Υπαρχουν γυναικολογοι που ασολουνται σε αυτο το καλδο καιας μηνε ιανιτ οσο γνωστοι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου εύχομαι να είναι η τελευταία. Εγώ μετα απο αρκετό ψάξιμο πέτυχα με την 3η συνολικά προσπάθεια αλλα με την 1η στο γιατρό Αρκουλή Θεοδόση στον Πειραιά κέντρο ΜΙΤΩΣΗ είναι φοβερός άνθρωπος και δεν εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Επίσης έχει μεγάλη επιτυχία και τέλειο εξοπλισμό στον συνιστό ανεπιφύλακτα.

Σχετικά με τον Παράσχο πήγε μια φίλη μου 30 ετών πριν 4 μήνες και δυστυχώς απέτυχε δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του και μάλιστα είπε ότι τελείωνε τα ραντεβού του γρήγορα γιατί είχε κόσμο. Αναφορικά με τον Πάντο μια άλλη φιλή μου η οποία και αυτή δεν πέτυχε εκεί μου είπε ότι ήταν καλό το ΄κλίμα αλλα πολλα τα λεφτά και συνήθως την εξυπηρετούσε η ομάδα του. Τελικά και οι δυο προηγούμενες κοπέλες τα κατάφεραν στο γιατρό μου και μάλιστα η δεύτερη ετών 42.

Εύχομαι απο καρδιάς να βρείς τον γιατρό που ζητάς αλλα να προσέξεις πολύ.

Στη διάθεση σου για ότι χρειαστείς Καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω κάνει προσπάθειες στο ΜΗΤΕΡΑ, στον Μαστρομηνά και τελικά έμεινα έγκυος στον Κ. Πάντο (κέντρο ΓΕΝΝΕΣΙΣ). Επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ προσωπική η εμπειρία της καθεμιάς μας και δεν μεταφέρεται τόσο απλά, εάν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα και θα σου πώ τις απόψεις μου αναλυτικά πολύ ευχαρίστως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...