Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

Ego paradosiaka tha ksestoliso meta tou Ai Giannou!

Σισσιώ μου παραδοσιακή εγώ σκέφτομαι να το αφήσω, ποιος στολίζει και του χρόνου... :woohoo:

η Άλεξ θα το ψάχνει συνέχεια!!!

Ιφιγένειά μου καληνύχτα!!!ΦΙΛΙΑ!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσιώ μου έχεις ρέντα απόψε...τί πήρες καλή μου;;; :laugh: ;):kiss:

Δώσε και σ'εμένα που είμαι κάπως... :huh::unsure:

Όπου γη και πατρίς!!! :);)

Χωράει ανάλυση το ιστορικό... :);)

Sissio έγραψε:

Popo Xaroulini pragmati ntropiastiko...!

An kai kala tou ekanes tou Agglou!! Sorry kiolas alla den tous sumpatho katholou!!!

Elpizo na min einai kamia agglida sto site kai ntropiasto pragmatika!

:D :D :D :D:D

λες??? :ohmy::ohmy::ohmy:

:dry::dry::dry:

:blink::blink::blink:

Την ημερα του γαμου μου σκηνικο....ευτυχως δεν με ειδε κανεις.

Οταν φτασαμε στο κεντρο μου ηρθε να παω να κατουρησω...τι το ηθελα κ εγω φορουσα ενα νυφικο τοσο φουσκοτο που δεν χωρουσα στην τουαλετα...τελικα πηγα με τις 2 αδελφες μου κ μου κρατουσαν το νυφικο κ εγω ορθια προσπαθουσα να κατουρησω....τελειωνω κ εκει που πηγαν να αφησουν το νυφικο μπερδευοντε κ φευγει το πιγκαλ κ πεφτει ολο στο ποδι μου.....

φανταστειτε ολα τα σκ....πανω μου....με επιασε μια υστερια....για καλη μου τυχει ειχα παρει καλτσες μεχρι το γονατο γιατι θα εβγαζα τις νυφικες καλτσες μιας που με το χορο θα καταιβεναν....κ αρχισαν οι αδελφες μου να μου παλινουν το ποδι....

Λεω μετα ενταξει οκ θα κανω μπανιο οταν φτασω στο ξενοδοχειο...ειχαμε κλεισει μια σουιτα στην παρνηθα αφου μεναμε Ροδο λογω δουλειας κ σπιτι τοτε δεν ειχαμε εδω Αθηνα....ηταν κ Γεναρης μηνας κ ειχε χιονι....

παμε στο ξενοδοχειο κ με μια χαρα βγαζω γρηγορα το νυφικο κ τρεχω για μπανιο....κ το νερο ηταν παγωμενο...πλυθηκα απο την μεση κ κατω.Μιλαμε για ψωφοκρυο....ειχα παθει κ μια σιχαμαρα κ δεν ειχα ορεξη για τρελιτσες μετα....βλεπω την ωραια την νυχτικια μου κ απο το πολυ κρυο κατεληξα να φοραω το πανω μερος της μπιτζαμας του αντρα μου κ ο αντρας μου το κατω....

λοιπον εγω οταν ημουν 14 χρονων περνουσα με τη μαμα μου μπροστα απο ενα καφενειο στον πειραια...τρεχαμε να προλαβουμε το καραβι...ε κ μες τη βιασυνη μου μου επεσε η τσαντα κ οτι αυτη περιειχε :silly: 2 μωβ σερβιετουλες πεφτουν κατω κ ολοι κοιτανε σαν χαζοι... :angry: της μαζεψα αξιοπρεπεστατα κ γελασα κ γω σαν ..... ΧΑΖΗ! :P:P

χαχαχα θυμηθηκα ενα αλλο πολυ καλο!! :woohoo: :woohoo: θα κουφαθειτε!!!

στην αρχη της γνωριμιας μου με τον αντρα μου...ημασταν μαζι σχεδον 10 μερες!με αφηνει κοντα στο σπιτι μου κ τον βλεπω να ερχεται προς το μερος μου να με φιλησει...ε κ σκεφτηκα μαλλον με γλωσσα θα με φιλησει κ ημουν σε ετοιμοτητα..ε το ρεζιλικι λοιπον ηταν οτι με φιλησε απλα στα χειλη κ εγω ειχα μεινει με τη γλωσσα να κρεμεται...χαχαχα!! :woohoo: :woohoo:

φυσικα μετα το εκμεταλλευτηκε κ πηρα κ το μμμμμ φιλακι μου!!!ε τι χαμενο να παει τετοιο ''κρεμασμα''!! :P:P

ΡΑΦΑΕΛ επειδη εχω πιει και λιγο...και δεν πολυ βλεπω και απο την νυστα...

εσυ πηγες στο γαμο του αντρα σου και φορεσες και νυχτικο που εμοιαζε με νυφικο και γεμισες σκατουλες και μετα ο αντρας σου φορεσε το νυχτικο σου το κατω και το αλλο σου το πανω? Καλα δνε το καταλαβα???

χικ

χαχαχαχαχαχαχαχα παλι καλα μανουλα...φανταζεσαι να μην ηθελε καν να σε φιλησει και να εμενες με τη γλωσσα? :P

manoula3 έγραψε:

χαχαχα θυμηθηκα ενα αλλο πολυ καλο!! :woohoo: :woohoo: θα κουφαθειτε!!!

στην αρχη της γνωριμιας μου με τον αντρα μου...ημασταν μαζι σχεδον 10 μερες!με αφηνει κοντα στο σπιτι μου κ τον βλεπω να ερχεται προς το μερος μου να με φιλησει...ε κ σκεφτηκα μαλλον με γλωσσα θα με φιλησει κ ημουν σε ετοιμοτητα..ε το ρεζιλικι λοιπον ηταν οτι με φιλησε απλα στα χειλη κ εγω ειχα μεινει με τη γλωσσα να κρεμεται...χαχαχα!! :woohoo: :woohoo:

φυσικα μετα το εκμεταλλευτηκε κ πηρα κ το μμμμμ φιλακι μου!!!ε τι χαμενο να παει τετοιο ''κρεμασμα''!! :P:P

ΑΧΧΧΧ μανα με τους δυο σου γιους και με την μια σου κορη....ησουν και πονηρουλαααααα ε???????????? Μαλλον ΓΛΩΣΣΟΥΥΥΥΥΥ Ε?????? :P :laugh:

οχι.....ημουν με τον νυφικο κ γεμισα σκ....στο γαμο μου καλε....

μετα πηγαμε σε ξενοδοχειο ηθελα κ σουιτα τρομαρα μου κ ηθελα να κανω μπανιογιατι σκεφτομουν συνεχεια το πιγκαλ....κ δεν ειχε νερο μονο ψωλοκρυο εκανε κ κρυωνα......μονο το σεξυ νυχτικο μου δεν εβαλα....

κ μετα σου λενε πρωτη νυχτα του γαμου....αμα περιμενε απο αυτη ακομα παρθενα θα ημουν....χαχαχα.

Κλαυτερα να πηγαινα σε ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο θα ειχε κ νερο....

ημασταν παλια 3 φιλες, και οι 3 ελευθερες... και συχναζαμε σε ενα ωραιο μικρο μαγαζακι, με ζωντανη μουσικη, καθε σαββατο...

μας μαθανε ολοι εκει μεσα, μικρο μαγαζι, καθε σαββατο... ;)

θα ητανε του αγιου βαλεντινου, 14 Φεβρ, και μια βδομαδα πριν το διαφημισανε... και σκεφτηκαμε μιας και ητανε το στεκι μας ..."γιατι να μην παμε δηλαδη? :angry: και που θα παμε εμεις οι ελευθερες :angry: ...και γιατι..." :angry: ... μεταξυ μας βεβαια αυτα... οποτε αποφασισαμε να παμε κανονικα οπως παντα οι 3 μας! :P

οπου πηγαμε.... και για την πλακα, μιας και ημασταν το μοναδικο τραπεζακι που δεν ηταν ζευγαρακι, λεγαμε μεταξυ μας

"αγαπη μου εις υγειαν".... :kiss:

"αγαπη μου να ζησουμε".... χαμηλοφωνα βεβαια! ;)

ομως σε μια φαση που ημασταν με τα ποτακια μας μου λεει η μια σε μενα "Χαρα μου να ζησουμε" ...

ακουσε το γκαρσονι και γυρνα και λεει (ολοι μας ηξεραν ειπαμε!)

"ειναι τα γενεθλια της Χαρας???" και αμεσως αρχισαν να τραγουδανε και να παιζουνε το Happy Birthrday to you!!! και ο σερβιτρρος μας ανοιξε σαμπανια!!! :blink:

φυσικα τους ειπαμε πως ηταν τα γενεθλια μου, στις 15 Φεβρ. μιας και ηταν μετα τις 12! :blush::blush::blush:

το γελιο που ριξαμε, μεχρι τωρα το λεμε! :silly:

Δεν στεναχωριεμαι...καλα απο γουρι σκιζουμε πια....

Τωρα που το θυμηθηκα σιχαθηκα....οσο το σκεφτομαι χριστε μου...ολη η σκατιερα πανω μου....

ραφαέλ έγραψε:

οχι.....ημουν με τον νυφικο κ γεμισα σκ....στο γαμο μου καλε....

μετα πηγαμε σε ξενοδοχειο ηθελα κ σουιτα τρομαρα μου κ ηθελα να κανω μπανιογιατι σκεφτομουν συνεχεια το πιγκαλ....κ δεν ειχε νερο μονο ψωλοκρυο εκανε κ κρυωνα......μονο το σεξυ νυχτικο μου δεν εβαλα....

κ μετα σου λενε πρωτη νυχτα του γαμου....αμα περιμενε απο αυτη ακομα παρθενα θα ημουν....χαχαχα.

Κλαυτερα να πηγαινα σε ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο θα ειχε κ νερο....

ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ....ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ :P

καλα μετα εβγαλα το φουρο απο τα νευρα μου κ εβαλα τις αδελφες μου κ μου εραψαν το νυφικο ετσι ωστε να μην το παταω μιλαμε για πολυ φουσκωτο νυφικο....ααααα ειχε κ μια ουρα...η παντρευεσαι η δεν παντρευεσαι...ειχα φαει κ κατι σαβουρες...

παντρευτηκα το 2006 ηταν στην μοδα τα πολυ φουσκωτα μιλαμε καθισα στο πισω μερος του αυτοκινητου κ καλυψα κ τον συζηγο....

ημουν τυχερη στο κεντρο η καθαριστρια ειχε κ βελονα κ κλωστη....τι βρισιμο θα εφαγα απο το μαγαζι οταν επεστρεψα το νυφικο....

Μετανιωσα για την επιλογη μου αλλα ηταν πλεον αργα...

Καλή ώρα πέρυσι τέτοια εποχή, μόλις είχα μπεί τον μήνα μου. Από παλιά είχα ένα θέμα με τα "τσίσα" μου! Για μένα πάντα ισχυε το "οταν θέλω να παω τουαλέτα εννοώ ΤΩΡΑ"!!. Αποφασισαμε και μεις να πάμε εκδρομούλα και πήραμε τα όρη τα άγρια βουνά, προς Καλάβρυτα μερια.(Από μυαλό κουκούτσι..!) Στο σύνολο τρία ζευγαρια το λεπόν, θέλαμε τα μάτια να δούνε χιονάκι, να παιξουν χιονοπόλεμο!! Πίνουμε το ζεστό μας καφεδάκι σε ένα ωραιότατο καφέ της περιοχής και βγαίνουμε στη γύρα για να βρούμε μια καλή ταβερνίτσα να χλαπακιάσουμε. Κοιτάζαμε απο δω μας ξίνιζε, απο κει μας βρώμαγε, κάναμε σταση σε καθε τι ασχετο και σχολιάζαμε. Ωσπου αντίκρισα το αντικείμενο που στέρησε την αξιοπρέπεια μου έξω απο μια επιτέλους (!!!!) αξιόλογη ταβέρνα..... Μια φάτνη 1,50 ύψος Χ 1,50 πλάτους και με τα ομοιώματα σε μέγεθος 0,10 Χ 0,10!!!!!

Sissio έγραψε:

Ta kanes pano sou H tin plirose i kakomoira i fatni?!?!

Tha mporouses na peis oti me toso xoro ekei mesa den tha peiraze ki allos enas........ (o Theos na me sygxvresei!) alla tin "plhrwse" to panteloni mou kai ta stomaxia twn allwnwn!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...