Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

Σχετικο-ασχετο:

Εχω μια φιλη νηπιαγωγο κ καθε φορα εχει να μας πει πολλες ιστοριες...μια μερα ενα αγορακι κατεβαζει το παντελονι κ το σωβρακακι κ κυνηγαγε μια συμμαθητρια του :woohoo: !Τρελλαινεται η φιλη μου,τον πιανει κ προσπαθει να τον συναιτησει..."γιατι καλε κυρια?τι πειραζει?αφου ετσι κανει ο μπαμπας μου στη μαμα μου συνεχεια!!!" :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σκαω κ εγω σαν πορδ................ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πολυ με κανατε να γελασω βρε κοριτσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

liberty81 έγραψε:

ωπααααααααα Στελλιτσα...τι βλεπω???πειραζουμε τη ζαχα??? :P:P:P

xaxaxa!Μια παρατηρηση εκανα κ εγω :silly: !

Να ξερει οτι εχει συναγωνιστρια :P

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ. ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ. ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ...ΡΕΖΙΛΙ ΤΡΕΛΟ!!!!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΗΘΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΦΑΓΗΤΟ (DELIVERY). ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ). ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: "ΑΥΤΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;". ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;;;;;;;" ΗΜΟΥΝ...ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟς ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΡΑΠΗΚΕ...

καλημεραααααααααα τρελο γελιο εχω ριξει :woohoo:

φοιτητρια στα γιαννενα μολις ειχαμε πληρωθει απο τουσ γονεις μας και ειπαμε να βγουμε για καφε,παμε λοιπον σε μια καφετερια που δουλευε ενας κουκλος σερβιτορος του χημικου...

ερχεται παραγγελνουν ολες και τελευταια εγω και πεταω το κορυφαιο εναν κατσουπινο (καπουτσινο) ξεκινανε ολες τα γελια και μια γκασουρα ο σερβιτορος :silly: αλλα εμεινα στην ιστορια οποτε με εβλεπε μου ελεγε κατσουπινο θελεις :blink:

το πιο ντροπιαστηκο το εχει κανει η κορη μου εχει την μανια να ανοιγει το συρταρι με τα εσωρουχα μου και να τα βαζει απο το κεφαλι στρινγκ κυριως..ειναι λοιπον ο νονος επισκεψη ανοιγει το συρταρι και παιρνει ενα μπορντω κορμακι με κορδονια για σαρτιερες στο τελειωμα το βαζει με τισ ραντες και ερχεται με χαρα στο σαλονι για να τησ το κουμπωσω καγκελο εγωωωω καγκελο ο νονος στην θεα του εσωρουχου :ohmy:

Αχ πολυ γελιο κοριτσια να στε καλα!!!!!!!!!

Να σας πω κ γω μια ιστορια με μια μικρη ξαδερφουλα ηταν 5-6 χρονων περπαταγαν στο δρομο με τη θεια της και ειναι μια κοπελα μπροστα πολυ αδυνατη και φοραγε πολυ χαμηλοκαβαλο παντελονι..τοσο χαμηλοκαβαλο που ο μισο στρινγκ..οποτε τι της λεει η μικρη??

Κυρια σηκωσε το παντελονι σου φαινεται η τρυπα σου!!!

Σουτ της λεει η θεια μου...γιατι καλε αφου φαινεται η ρυπα της να μην της το πω???

Ανθή έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;;;;;;;" ΗΜΟΥΝ...ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟς ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΡΑΠΗΚΕ...

Αυτό το έχει κάνει και ο άντρας μου.Ρεζίλι εγώ,ρεζίλι αυτός,ρεζίλι και ο καλεσμένος... :blush:

Ο γιος μου μόλις άρχιζε να μιλάει. Έβλεπε σε ένα βιβλίο τον μεταξοσκώληκα και του εξηγούσα ότι ανεβαίνει στη μουριά, τρώει φύλλα και μετά γίνειται πεταλούδα. Μια μέρα είχα μια θεία μου σπίτι κι αυτός της φέρνει το βιβλίο και της λέει: "κοίτα γιαγιά το κουλίκι τωει μουνιά" :S . Κάγκελο η θεία, ενώ εμένα άρχισε να με πιάνει νευρικό γέλιο κι έγινα πιο ρεζίλι από το μικρό :laugh: .

Με μια φίλη μου.Θα μασταν 15-16 και είχαμε βγει βόλτα.

Γυρίζοντας απο την περιοχή που είχαμε πάει για καφέ,είπαμε να περάσουμε απο ένα μαγαζί που έκανε πάρτυ εκείνη την ημέρα,και ξέραμε πως θα ήταν πολλοί γνωστοί μας.

Πριν πάμε,εντελώς τυχαία,ξεκινήσαμε μια κουβέντα και της περιέγραφα ένα πρώην αγόρι μου,όχι με τα καλύτερα λόγια.

Πήγαμε,και στην είσοδο του μαγαζιού συναντήσαμε κάποια παιδιά απο το σχολείο.Άρχισα εγώ να μιλάω με μια κοπέλα και κάπου εκεί κοντά ήταν και το εν λόγω παιδί(έκανα πως δεν τον είδα και δεν του μίλησα!).

Μετά απο λίγο,και ενώ εγώ μίλαγα με την κοπέλα,μου λέει η φίλη μου σε ικανοποιητικά δυνατό τόνο φωνής''Ρε Άννα,το μπάζο,ο Μιχάλης που μου 'λεγες δεν είναι εδώ;;'' :blush: Κατακόκκινη εγώ!Ανυποψίαστη η φίλη μου.Έρχεται το παιδί και της λέει ''Ναι,εδώ είμαι!''.Τότε κατάλαβε τι έκανε και φύγαμε άρων άρων

Η ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ & ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ...ΕΠΙΝΑ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟ PARTY ANIMAL Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ,ΜΕ 3 ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ-ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ-Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΜΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ...ΡΕΒΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ!!!!!Κ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ...ΡΟΥΚΕΤΑ Κ ΡΕΨΙΜΟ...Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΗΚΩΤΗ(ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!!!)Κ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ...ΜΟΛΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ(ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ) ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΚΛΑΜΨΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑΣ & ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ & ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ ΜΑΣ...

Κ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ:ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΑΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ (ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ!!!)..ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!

Ανθή έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ. ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ. ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ...ΡΕΖΙΛΙ ΤΡΕΛΟ!!!!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΗΘΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΦΑΓΗΤΟ (DELIVERY). ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΛΤΣΑ BBQ (ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ). ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: "ΑΥΤΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΜΠΙΚΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;". ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;;;;;;;" ΗΜΟΥΝ...ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟς ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΡΑΠΗΚΕ...

Καλημερα!!!

Εχω πεθανει στο γελιο με το μπιμπικιου!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Να'σαι καλα Ανθη!!!

Παω να διαβασω το θεμα απ'την αρχη!!!

Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ...ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ..Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΠΙΝΙ ..ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΠΑΜΕ ΠΙΠΙΝΙ ΜΟΥ & ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ " ΠΙΠΑ,ΠΑΜΕ"...ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!

kalypso έγραψε:

Η ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ & ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ...ΕΠΙΝΑ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟ PARTY ANIMAL Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ,ΜΕ 3 ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ-ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ-Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΜΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ...ΡΕΒΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ!!!!!Κ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ...ΡΟΥΚΕΤΑ Κ ΡΕΨΙΜΟ...Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΗΚΩΤΗ(ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!!!)Κ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ...ΜΟΛΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ(ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ) ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΚΛΑΜΨΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑΣ & ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ & ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ ΜΑΣ...

Κ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ:ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΑΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ (ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ!!!)..ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!

Πωπω...Δεν φτάνει που έχεις τον πόνο σου για το ρεζιλίκι έχεις και τις φήμες

ANNIE MOY ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ??????ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ :blink: :woohoo:

Ελευθερια το καλυτερο θεμα που εχεις ανοιξει!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κλαιω απ'τα γελιαααααα!!!Ο αντρας μου εχει χρονια να με δει ετσι!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Κοριτσια να'στε καλα!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μαιρη,Βενετια,ΤζουλιαΧ μονο την 1η σελιδα προλαβα κ εχω ξεραθει!!!

ΥΓ Μεγαλος ενθουσιασμος σας λεωωωωω!!!! :P:P:P

Συνεχιζω!!!

evhdal έγραψε:

το πιο ντροπιαστηκο το εχει κανει η κορη μου εχει την μανια να ανοιγει το συρταρι με τα εσωρουχα μου και να τα βαζει απο το κεφαλι στρινγκ κυριως..ειναι λοιπον ο νονος επισκεψη ανοιγει το συρταρι και παιρνει ενα μπορντω κορμακι με κορδονια για σαρτιερες στο τελειωμα το βαζει με τισ ραντες και ερχεται με χαρα στο σαλονι για να τησ το κουμπωσω καγκελο εγωωωω καγκελο ο νονος στην θεα του εσωρουχου :ohmy:

Θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! χαχαχαχαχα!

καλα κοριτσια μου να στε καλα εχω ριξει τρελο γελιο.......παντα τετοιαααααααααααααααααααααααααααααα......χι χι χι χι χι χι χι.....χαχα χα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια έχω ρίξει πολύ γέλιο...Εγώ πρωταγωνιστώ συχνά σε τέτοιες στιγμές ντροπής, αλλά έχω πάθει αμνησία.. :blush::blush:

Δε θυμάμαι καμία...Η μάλλον δε θέλω να θυμάμαι!! :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...