Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να σας γράψω εγώ όνομα που είχα πρόσφατα στη δουλειά να ψοφήσετε στο γελιο??

Κατσιώρχης Πούλος

Πούλος το μικρό :woohoo:

Ο νονός του πρέπει να είχε πολύ πλάκα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΟΥΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΦΘ/ΤΡΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ

ΜΕ ΥΦΟΣ¨: Κ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ, ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΗΡΘΕ Ο Κ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ

ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΑΣΘΕΝΗ...ΠΩ ΠΩ ΡΟΜΠΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ!!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ Κ ΓΩ Η ΒΛΑΜΕΝΗ

ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΟ ΘΕΙΙΚΟ : Α Κ ΓΩ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.Η ΘΕΙΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ??

ΑΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΗΛΥΚΟ???ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ Κ ΔΙΚΙΟ!

Κορίτσια αυτό με τα επίθετα αν δεν έχει ο άλλος χιούμορ να το καταλάβει,γίνεσαι άνετα και ρόμπα και μπουρνούζι,και φούστα-μπλούζα μην σου πω.

Η μητέρα μου εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα.Παλαιότερα λοιπόν,είχε κάποιον υφιστάμενο εν για την ονόματι "Πούλο!".Περνούσαν λοιπόν,οι κοπελες που δουλεύουν μαζί και έλεγαν η μια στην άλλη:"Πήρες τον Πούλο;".Τηλέφωνο εννοούσαν,για να τον ενημερώσουν για την βάρδια. :blink:

γιωργια έγραψε:

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!

ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΠ, ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ "ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ?" ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ"! ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΓΕΛΙΑ! ΝΕΥΡΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ! ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΩ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΦΩΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ! ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΓΑΝΑΚΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΣΕΡΗΣ? ΑΠΑΠΑΠΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ "ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΗ?"

xaxaxaxaxaxa!!!! Feygoun kale apo tetoies douleies????!!!!

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΙΜΟΥΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΦΘ/ΤΡΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ

ΜΕ ΥΦΟΣ¨: Κ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ, ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΗΡΘΕ Ο Κ.ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ

ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΑΣΘΕΝΗ...ΠΩ ΠΩ ΡΟΜΠΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ!!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ Κ ΓΩ Η ΒΛΑΜΕΝΗ

ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΟ ΘΕΙΙΚΟ : Α Κ ΓΩ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.Η ΘΕΙΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ??

ΑΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΘΗΛΥΚΟ???ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ Κ ΔΙΚΙΟ!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ολα 1 και 1!!!!!!!!!!!

AXAXAXAXAXAXXAXAXA POLY FASH TA ΟΝΟΜΑΤΑ....ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΟΜΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΛΚΛΑ....ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΨ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΙΑΣ ΕΝΧΡΩΜΗΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.......ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥΠΕ ΤΠΤ Κ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΚΚΕΙΝΗ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΕ ΜΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΑΛΙΤΣΑ...ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΟΘΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ...ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ.....ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ....Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ (ΖΗΛΙΑΡΑ.......)ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ...ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...ΚΑΙ ΓΚΩ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ....ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ...ΠΑΛΤΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

antroula έγραψε:

AXAXAXAXAXAXXAXAXA POLY FASH TA ΟΝΟΜΑΤΑ....ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΟΜΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΛΚΛΑ....ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΨ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΙΑΣ ΕΝΧΡΩΜΗΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.......ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΟΥΠΕ ΤΠΤ Κ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΚΚΕΙΝΗ ΦΕΥΓΕΙ ΛΕΕ ΜΕΡΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...ΟΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΑΛΙΤΣΑ...ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΚΙ ΟΘΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ...ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΣΑΙ.....ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ....Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ (ΖΗΛΙΑΡΑ.......)ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ...ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...ΚΑΙ ΓΚΩ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ....ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ...ΠΑΛΤΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.

χαχαχα!!!Καλο!!!!

Εγχρωμη στο Παρισι κ ηξερε ελληνικα ε :blink: ?Ενδιαφερον!!!!

MariaIoanna έγραψε:

Νομίζω το έχω ξανααναφέρει

Στην εκκλησία όταν ο παπάς λέει το πατερ υμών και ο κόσμος κάνει το σταυρό του εγώ έχω χτυπήσει παλαμάκια :huh:

Στα μπουζούκια όταν ο κόσμος χειροκροτεί εγώ έκανα το σταυρό μου :huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα συνδυάζω αλλά μου βγαίνει πάντα. Στην βάπτιση της μικρής μας κρατούσα τα χέρια μου και το σκεφτόμουν συνέχεια μην αρχίζω να χειροκροτώ όταν οι υπόλοιποι σταυροκοπιούνται.

Α το έχω κάνει και στο λύκειο στην πρωινή προσευχή εγώ χειροκρότησα :blink::blink::blink:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ψωνια μιας κυριας στα χερια της....σκίζεται η σακούλα..πορτοκαλια,λεμονια ολα κατω...να σου και μια κοπελια εν ονόματι ελευθερια περπαταει αφηρημενη..παταει το πορτοκαλι λιγο παρτην κατω,ηταν και κατηφορα...τα συμπερασματα :P:P:P:(:(:(:(:( δικα σας

ραφαελ μου χαχαχαχαχαχαχαχα...ναι παλι καλα..με φανταζεσαι με φουστα?αφου δεν μπορεις κυρια μου να σηκωσεις τη σακουλα τι την παραφοστωνεις κιολας?να σκοτωσεις τον αμαχα πληθυσμο? :P:P

ΜΜΜΜ...ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΥΚΑΙΡΑ(ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ)

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ JUMBO:ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΣΕΡΠΡΑΙΣ Κ ΡΩΤΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΤΥΛ..ΤΑ ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ??? :blink: :woohoo: :woohoo:

ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΓΚ...ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΕΝΝΟΗΤΕ?! :P:P:P

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ..ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ -ΑΑΑΑ..ΤΗ ΜΑ@@ΚΟ(ΠΩΛΗΤΡΙΑ) ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ Κ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ Κ ΠΟΣΟ ΦΡΕΣΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!!!!ΑΝΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ!!

ΑΝ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Το θέμα είναι άπαιχτο!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελευθερία!!!!! :kiss:

Αν θυμηθώ κάτι καλό, θα ξεμπροστιαστώ κι εγώ πολύ ευχαρίστως!!!!! :laugh:

ntina.ef. έγραψε:

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ..ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ -ΑΑΑΑ..ΤΗ ΜΑ@@ΚΟ(ΠΩΛΗΤΡΙΑ) ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ Κ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ Κ ΠΟΣΟ ΦΡΕΣΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!!!!ΑΝΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ!!

ΑΝ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ

Θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

hope_89 έγραψε:

Κορίτσια,εντάξει,είστε φοβερές!Έχω λιώσει :woohoo:

Δυστυχώς και εγώ ξεχνάω τις γκάφες μου :dry: Ειδικά μαζί με την παρέα μου έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα :P

Θα σας πω ό,τι θυμάμαι... ;)

...Έχω πει τον Στέλιο Δημήτρη και Σπύρο σε άκρως ερωτικές στιγμές! :laugh: :blush:

...Έχουμε ξεχάσει το μωρό στην παιδίατρο :blush:

...Είμαστε στο Mall-προ μπέμπας- και περπατάμε δίπλα δίπλα.Μου έρχεται αναλαμπή οτι έχει γενέθλια ένας φίλος και βγάζω το κινητό να του στείλω ένα μήνυμα,ενώ παράλληλα συνεχίζω να μιλάω στο Στέλιο,που δεν απαντάει :P Φυσικά,μετά διαπιστώνω οτι μιλάω σε έναν άγνωστο που με κοιτάει απορημένος :blush:

...Καλοκαίρι,στο σπίτι μιας φίλης μου,έχουμε μαζευτεί όλη η παρέα για να παίξουμε Μονόπολη και να φάμε κρέπες με παγωτό.Πάω μέχρι την κουζίνα για να φέρω το παγωτό(καθόμασταν στο μπαλκόνι).Διασχίζω τον διάδρομο,μπαίνω στο ένα υπνοδωμάτιο και πέφτω πάνω στην σίτα(κοίταζα τους φίλους μου και όχι το παράθυρο :P ).Έσκισα την μισή σιτα και φυσικά τα παιδιά γελάνε ακόμα :laugh: :blush:

...Περιμένω τηλεφώνημα απο την κολλητη μου.Χτυπάει το τηλέφωνο,το σηκώνω χωρίς να δώσω σημασία στον αριθμό που εμφανίζει,και αρχίζω να μιλάω!Αποτέλεσμα:Η κουτσομπόλα θεία που είχε πάρει για να ρωτήσει τηη μαμά μου μια συνταγή για τυρόπιττα,έμαθε όλα τα ερωτικά μου και όλες τις βρισιές που ήξερα! :blush:

...Έχω πάει στο φουρνο και μαζί με το ψωμί ζήτησα και μια...Vodafone των 10! :woohoo: :silly: :blush:

...Έχω ξεχάσει το μωρό μέσα στο αμάξι και μάλιστα αναρωτιόμουν πού είναι :huh::blush:

...Έχω πάει σε πάρτυ που γινόταν τις Απόκριες-αλλά δεν ήταν μασκέ-ντυμένη Κλεοπάτρα :laugh: :blush:

...Έχω τραγουδήσει δυνατά την ώρα του μαθήματος :woohoo: :blush:

...Έχω ξυπνήσει το βράδυ και έχω αναρωτιθεί ''Ποιος κλαίει;'' :dry::blush: (Τι καλή μάνα που είμαι... :( )

...Στο κέντρο με μια φίλη,θάβαμε μια κοπέλα,και -ώ θαύμα!-ήταν απο πίσω μας! :woohoo: :blush: (Να σημειώσω οτι η συγκεκριμένη πήγαινε σπάνια για ψώνια στο κέντρο! :huh: Τύχηηηηη :P )

...Στο κέντρο πάλι,με έναν πρώην μου!Χριστούγεννα,γινότανε χαμός και σπρώχναμε για να προχωρήσουμε.Και-τι σύμπτωση!-στα 10 μέτρα οι γονείς μου :P:blush:

...Στην πισίνα,στο εξοχικό μιας φίλης μου,έχω πατήσει στο στρώμα(πίστευα μάλλον οτι θα με αντέξει :P ),φυσικά το στρώμα υποχώρησε και εγώ χτύπησα το κεφάλι μου στα πλακάκια :S:blush:

Αυτά προς το παρόν.Θα ανοίξω το χρονοντούλαπο να θυμηθώ και άλλα... ;)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλά είσαι οοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά!!!!!!

Πώς και ξέχασες το μωρό και μάλλιστα 2 φορές βρε θηρίο????????

MariaIoanna έγραψε:

Πήγα στο Hondos και ζήτησα κρέμα γάλακτος και η πωλήτρια με κοιτούσε :huh: εεεε κρέμα σώματος δηλαδή :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πριν λίγες μέρες ήμουν στο γραφείο του προϊσταμένου και ενώ μου μιλούσε για σοβαρά θέματα για τη δουλειά ξαφνικά σκύβω το κεφάλι και τι να δω.. φορούσα διαφορετικές κάλτσες!! μουχαχαχαχα

Και ενα άλλο:

η αδερφη μου με τις φίλες της μέρες γιορτινές αποφασίζουν ανβγουν. Στριμώχνονται στο αυτοκίνητο μιας από όλες και οι υπόλοιπες κάθονται όπως όπως στο πίσω κάθισμα. Η κοπέλα νέα οδηγός και για Ν είχε κολλήσει πίσω στο τζάμι ένα χαρτί με ένα Ν τεράστιο με κόκκινο μαρκαδόρο. Φτάνουν στο μπαρ κατεβάινουν από το αυτοκίνητο, και αφού διασχίζουν όλο το μπαρ καθώς πάνε να ξαναβγούν βλέπουν τη μια να έχει κολλημένο το χαρτί με το Ν στην πλάτη της :woohoo: :woohoo: :woohoo: . Από το στριμωξίδι στο αυτοκίνητο ξεκόλλησε και πήγε κι έκατσε το άτιμο στην πλάτη της κοπέλας!! Το γέλιο στο μαγαζί.

Α! να είσαι σε μαγαζί με dvd. Παίρνω ένα και τακ τακ τακ ντόμινο πεφτουν όλα μα όλα κάτω με τη σειρά :blush:

εχω ποση ωρα που το διαβασα και ακομη γελαω!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...