Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθεια χτυπημα στο κεφαλι

Recommended Posts

η κορη μου 1 χρονων παρα κατι χτυπησεπριν στο κεφαλι πολυ δυνατα δεν ματωσε αλλα φοβαμαι πια ειναι τα συμπτωματα για εσωτερικη αιμοραγια?σοςςςςςςςςςςς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βεροιώτισσα προχτές που ήμουν στο παιδιατρο πήρε κάποια τηλέφωνο ότι χτύπησε το παιδι της στο κεφάλι και της είπε οτι προσέχουμε να μην κάνει εμετό,να μην είναι κακοδιάθετο και να μην ζαλίζεται..αν δουν αυτα τα συμπτώματα πάνε νοσοκομείο για ακτινογραφία..

εύχομαι να είναι απλά ένα καρουμπαλάκι και τίποτα περισσότερο!!

φιλάκια συμβουλέψου και το γιατρο σου!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ; ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.

ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ /ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ρε κοριτσια εχω τρελαθει οικονομικα ειμαστε χαλιαααα πιο χαλια δεν γινεται πηρα τηλστο νοσοκομειονα ρωτησω (μενω ναουσα)μουλενε δεν εχουμε γιατρουσ να πας στην βεροια αλλα κ απο βεροια θα σε στειλουν θεσσαλονικη γιατι κ εκει δεν εχουν γιατρο....γινονται αυτα?για εξωτερικο γιατρο δεν εχω χρηματα για θεσσαλονικη δεν εχουμε ουτε αυτοκινητο...θα δω τα συμπτωματα και αν ειναι θα τρεξω για δανεικα κ θα φυγω θεσμαλλον σας ευχαριστω πολυ.οποιαδηποτεαλλη πληροφορια ειναι καλοδεχουμενη!να ειστε καλα κοριτσια!

μια χαρα την βλεπω οπωσκαι πριν εκλαψε πολυ αλλα σταματησεκ συνεχιζει κπαιζει!

Τουλάχιστον πάρε τον παιδίατρο ή παθολόγο τηλ. να σε συμβουλέψει τι να κάνεις! Μίλα με γιατρό πριν ξεσηκωθείς νυχτιάτικα!

αυτα που ειπανε τα κοριτσια και επεισης το βραδυ να την ξυπνας καθε 2-3 ωρες λιγο ισα ισα να κουνιεται..και μην κοιμηθει συντομα μετα το χτυπημα..να προσεξεις εμετο, αλλαγη διαθεσης

και εμενα ειχε πεσει ασχημα το καλοκαιρι εκανα ακτινες μας ρωτουσαν οι γιατροι αυτα που σου ειπα..δεν ειχε τιποτα τελικα ευτυχως.

να μας πεις νεα..

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ;

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.

οκ κοριτσια τωρα της εκανα γαλα θα φαει και θα κοιμηθει θα την ξυπναω

καθε 2 3 ωρες....ως τωρα ολα καλα..ας σιγουρευτω οτι ολα ειναι καλα κ αν δεν το κανω θεμα στον αυτια να μη με λενε δημητρα!ευχαριστω παραααα πολυ καλη συνεχεια κ καλο βραδυ!φιλακια

οταν χτυπαει ο δικος μου στο κεφαλι που δυστυχως το κανει συχνα

προσεχω τα εξης

να μην κανει εμετο

να μην κοιμηθει αμεσως

του ριχνω λιγο κρυο νερακι στο προσωπο και στο κεφαλακι του

παρατηρω τυχον αλλαγες στη συμπεριφορα και στην διαθεση του

και την νυχτα τον ξυπναω ελαφρα ανα 2 η 3 ωρες για να τον ελεγχω

ολα αυτα βεβαια ειναι οι συμβουλες που μου εχει δωσει η παιδιατρος μου

καταρχιν κοιτα να ηρεμησεις το ξερω παθαινεις σοκ οταν πεφτουν αλλα με τον πανικο δεν βγαζεις τίποτα .

Πρωτον κοιτα ακριβωσ σε ποιο σημειο εχει χτυλησει ; αν ειναι εμφανες και εχει καρουμπαλο βαλε λιγο βουτηρο βεβαια αυτο καλυτερα να το εκανες αμεσως αλαλ και τωρα δνε ειναικακο .Παγο θελει προσοχη γιατι μπορει να σπασει καποιο αγγειο .Μετα απο καθε χτυπημα πρεπει αν μην ταισουμε το μωρο βαρια καινα την αφησεις ξυπνια για κανα δυο ωρες ετσι ωστε να δεις αντιδρασεις .

Αν κανει εμετο κατευθειαν στο νοσοκομειο .Το βραδυ κοιμηθητε μαζι και καθε δυο με τρει ωρες απλα κουνα την να μην πεφτει σε ληθαργο αυτο ειναι επικυδυνο .Αφου τωρα ειναι καλυτερα δνε νομιζω να εχεις προβλημα .Εαν μπορουμε εμεις απο Αθηνα αν βοηθησουμε μην δστασεις αν το πεις .

Κοριτσια καλημερα..κ γω ειμαι πολυ ταραγμενη χθες το απογευμα ο μικρος μου επεσε απ το κρεβατι μου.Ηταν καθιστος κ επεσε μπρουμυτα με το κεφαλι χτυπησε στο μετωπο.Πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να παρακολουθησω μην κανει εμετο κ την νυχτα.Ευτυχως ειναι καλα δεν ειδα αλλαγη στην συμπεριφορα του ειναι ευδιαθετος.Αλλα τρομαξα πολυ κοριτσια ετρεμα,πιστευετε οτι πρεπει να τον παμε για ακτινογραφιες;

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια.

επειδη και μενα μου εχει πεσει ειδικα οταν αρχιζε να γυρναει

αλλα και τωρα που στεκεται η παιδιατρος μου εχει πει να προσεχω

1.να μην κανει εμετο

2.να μην πεσει σε ληθαργο

3.να μην αλλαξει η συμπεριφορα του

4.να βαλω βουτυρο αν εχει καρουμπαλο

Μονο αν κανει εμετο πας νοσοκομειο.

Ελπιζω να βοηθησα

BARBIE ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

οκ κοριτσια τελικα ολα καλα ...την ξυπνουσα καθε 2 ωρες δεν εκανε εμετο ..ολα νορμαλ...ευτυχως δεν ηταν τιποτα...πο πο τελικα σε εμενα εμοιασε..ποντιακο κεφαλι!!!να στε καλα κοριτσια για την βοηθεια.φιλακια πολλα

Αν κα με λιγη καθυστετηση κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Ευτυχως ο μικρος μου ειναι καλα,τελικα δεν τον πηγα για ακτινες,ελπιζω να εκανα καλα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...