Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγαπουλα μου,

ολα ξεκινησαν πριν 9 μηνες....δεν ηξερα ακομα οτι σε ειχα στην κοιλιτσα...εκανα ταξιδια,πηγαινα γυμναστηριο και χορο,σηκωνα βαρη...και μια μερα αρχισα να ποναω πολυ...σαν μαχαιριες χαμηλα...λεω δεν κανω ενα τεστ????και βγηκε θετικοτατο!!!!!!!!!πηγα στο νοσοκομειο γιατι ποναγα και μου ειπαν οτι εχω κυστιτιδα και να παρω αντιβιωση....δεν το εβαλα κατω ομως και δεν πηρα αντιβιωση!!!πηγα για χοριακη την επομενη μερα και ηταν χαμηλη...ποσο φοβηθηκα μη σε χασω....!!!!τι αγωνια περασα μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ολα πηγαινουν καλα για το σπορακι μου!!!!!!!!και πραγματι!!!!ησουν και εισαι μια μικρη αγωνιστρια!!!!μπηκες στην κοιλιτσα και εμεινες!!!!!!!!!οι 3 πρωτοι μηνες ηταν λιγο δυσκολοι αλλα μετα...!!!!!περασαμε τελεια με την κοιλιτσα μου!!!!!ο καιρος περασε γρηγορα...μπηκε ο δεκεμβρης και ετοιμαζομασταν για τη μεγαλη εξοδο!!!!!τι αγωνια και τι γλυκια αναμονη!!!!!δεν μπορουσες ομως να κατεβεις...περιμεναμε μεχρι τελευταια στιγμη μηπως κατεβεις χαμηλα και τελικα στις 29/12 ηρθες στον κοσμο στο μαιευτηριο λητω στις 9 παρα τεταρτο το πρωι με καισαρικη!!!!!εκανα επισκληριδιο και καταλαβαινα τα παντα εκτος απο πονο...ακουσα τοτε ενα κλαματακι κι αρχισα να κλαιω κι εγω!!!!σε εβαλαν στο στηθος μου!!!!!!!!!τι ομορφα που μυριζες!!!!!!!!εισαι μεγαλο μωρακι!!!!3420 και 53εκ!!!!χασαμε μερικα γραμμαρια και γιναμε 3100 αλλα με το γαλατακι της μανουλας βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3180!!!και τωρα μια βδομαδα μετα ειμαστε 3300!!!!!!παλι με το γαλατακι της μαμας!!!!!!!!!!

ποσο σ αγαπαω ψυχουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισαι παντα γερη και καλοτυχη!!!!!!!!!!!

θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον γυναικολογο μου γιατι σταθηκε διπλα μου και με βοηθησε σε καθε στιγμη της εγκυμοσυνης μου...προσπαθησαμε μεχρι τελευταια στιγμη τον φυσιολογικο τοκετο και αφου δεν τα καταφεραμε με ηρεμησε πολυ και πηγαν ολα τελεια!!!!!!!!φεραμε στον κοσμο τη νεραιδουλα μου!!!!!!!!!

επισης,θελω να ευχαριστησω τους εργαζομενους του μαιευτηριου λητω γιατι μας προσεξαν πολυ και φυγαμε απο κει γερες και δυνατες!!!

ευχαριστω και τις φιλες μου απο το μαμμυλαντ!!!!!!!!ειστε η τελεια παρεα!!!!!!!!!

φυσικα ευχαριστω τον αντρουλη μου γιατι ηταν μαζι μας μερα νυχτα στο μαιευτηριο και γιατι μας αγαπαει πολυ!!!!!!!!!κι εμεις τον αγαπαμε!!!!

και πανω απ ολα ευχαριστω τον θεουλη μου μου χαρησε αυτη τη γλυκια νεραιδα!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολες οτι επιθυμειτε!!!!!!οι μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!οι εγκυουλες με ενα πονο!!!!!!και οσες θελετε ενα σπορακι στην κοιλιτσα να ερθει πολυ-πολυ γρηγορα!!!!!!!!

φιλια!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

grousi να σας ζήσει η νεράιδα σας!! Να είναι πάντα γερή, υγιής και καλότυχη!! Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου. Να είσαι και συ πάντα καλά, καλή λοχεία να έχεις! άντε και σε λίγο καιρό να αρχίσεις τις βόλτες με την μικρούλα σου!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΜΑ!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει το θαυματάκι! Είναι υπέροχο να γράφει μια μανούλα γράμμα στο νεογέννητό της... Έτσι έκανε και η δικιά μου και ακόμα και σήμερα, 26 χρόνια μετά και λίγες μέρες πριν γίνω και εγώ μανούλα, το διαβάζω και με παίρνουν τα ζουμιά!

Η υπέροχη αγάπη της μαμάς..! Μοναδική!!

Να είναι πάντα καλότυχη!!!

Δημοσίευση

ΕΥΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ Κ ΣΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ-ΗΜΕΡΕΣ!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ Κ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!

:):):):):)

Δημοσίευση

Ευάκι μου, τι ωραίο γράμμα είναι αυτό?? :woohoo: :woohoo:

Να σας ζήσει το μωράκι σας, να είναι γερό, ευτυχισμένο και καλότυχο!!! Να το δείτε πάντα να προοδεύει και να σας εκπλήσει ευχάριστα με ότι και να κάνει στη ζωή του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...