Μετάβαση σε περιεχόμενο

με τρακαρησαν

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα οπως ξερετε ειμαι μια μελουσα διδυμομανουλα στην αρχη της εγκυμοσυνης. Χθες πηγα την κορη μου ταξιδι με το αυτοκινητο μιας κ ειμαι απο επαρχια για να τις κανω εξετασεις μιας κ ταλαιπωρειτε απο μια ιωση του στομαχιου πανω απο μια εβδομαδα. Με την ευκαιρια εκανα κ εναν υπερηχο κ ειδα τα μωρα μου. Κουνιοταν κ ηταν μια χαρα. Το βραδυ ομως που γυριζαμε σπιτι κ περιμενοντας να μπουμε στο φορτηγο αρχισαν τα δυσκολα. Το παιδι μου μισοκοιμοταν κ ειχα κ την μαμα μου στο καθισμα του συνοδηγου. Διπλα μου ηταν κ αλλο αμαξι κ πισω μια νταλικα προσπαθοντας να μπω στο καραβι η νταλικα με εμβολισε απο την μερια του οδηγου. Δεν φτανουν ολα αυτα αλλα ο τυπος βγηκε εξω κ μας απειλουσε κιολας. Δεν φτανει το σοκ που επαθα κ η ταραχη να προλαβω να δω αν το παιδι μου που κοιμοταν ειχε ταραχτει η αν ηταν ενταξει βγηκα εξω σε εξαλη κατασταση μη λογαριαζοντας εγκυμοσυνη κ τιποτα κ αρχισα να τσακωνομαι με τον πιτσιρικα με την νταλικα ο οποιος απειλουσε να με δειρει κιολας. Να μην μακρυγορώ απ τα πολλα πολλα εγω επρεπε να φυγω αλλιως θα επρεπε να περιμενω κ να γυρισω σημερα το βραδυ σπιτι μου. Ελπιζω το θεμα να λυθει με τις ασφαλειες μιας κ μετα αφου τον επιασε το λιμεναρχειο μιας κ την κοπανησε μετα τον καβγα πηρα τα στοιχεια του κ με πηρε τηλ κ μου παραδεχτηκε οτι εφταιγε. Το θεματα ειναι δυο. Πρωτον λετε να καταλαβε τιποτα η μικρη μου κ να οφβαται το αυτοκινητο? αν και την βλεπω ηρεμη. Και δευτερον λετε να επαθαν κατι τα μωρα μου απο το σοκ κ την ολη ενταση κ τον καβγα κ την ταλαιπωρια γιατι μολις εφτασα κ σπιτι μου μετα απο δυο ωρες δηλαδη εκανα εμετο απο το ανχος κ την στενοχωρια. Λετε να εγινε κατι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον τα μωρα σου το πολυ πολυ να ειναι λιγο νευρηκα γιατι οι ορμονες σου εκαναν παρτι. Κατα τα αλλα ειναι υπερ προστατευμενα στην μητρα. Η μικρη σου επισης ισσος να τρομαξε λιγακι αλλα πιστευω οτι θα ειναι ολα ΟΚ.

Ειχα και εγω ενα τροχαιο οταν ο μικρος μου ηταν 2 μηνων αλλα ολα ΟΚ. Απλα μετα ηταν λιγακι νευρικος οταν τον εβαζα μεσα στο αμαξι γιατι μας τρακαρανε απο πισω και μας τρανταξανε αρκετα

καλε πηγαινε να κανεις εναν υπεροχο υπερηχο να δεις και τα μωρα απο κοντα να ησυχασεις και επισημα και ασε μας εμας !!! τι να σε πουμε απ δω...? Εγω δεν βλεπω και καλα εχω μυωπια...ειμαι και πολυ μακρια!!!! :):P

αντε δεν ηταν τιποτα....ΟΛΑ θα ειναι ΚΑΛΑ βρε...αντε και να ταραχτηκαν λιγο...θα το πληρωσεις οταν γεννηθουν με το καλο...θα χεστουν πατοκορφα μια μερα που θα φορας και τα καλα σου και θα στο αφιερωσουν!!!!! :P :laugh:

Ωστε σε απειλουσε το καθαρμα ε???? Ρε κοιτα κατι αντρες! Και το ανιψακι μου πες του με κατι τετοια φορτηγα παιζει και το παιζει αντρας αλλα ΔΕΝ Ειναι ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ!!!!! :laugh: :laugh:

τι να πω μακαρι να ειναι ολα καλα. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι εδω που βρισκομαι ουτε θελω να κανω κατευθειαν κι αλλον υπερηχο. Εμας μας τρακαρησαν στην πλευρα του οδηγού κ φανηκε να μην ταραχτηκε πολυ κ μετα στο καραβι παρολο που εβλεπε ολη την αναστατωση ηταν σχετικα ησυχη.

Λυπάμαι πολύ που έζησες μια τέτοια κατάσταση και αναρωτιέμαι τι άντρες είναι αυτοί που βρίζουν μια γυναίκα και ειδικά μια μητέρα, ενώ φταίνε κιόλας... :angry:

Δεν πιστεύω να υπαρχει κανένα πρόβλημα με τα νινάκια σου απλά εσύ κοίτα να ηρεμήσεις και να μην το σκέφτεσαι αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο,γτ το στρες περνάει και στα μωρά...Ήταν μια κακιά στιγμή που τελείωσε...

beoutsaki έγραψε:

τι να πω μακαρι να ειναι ολα καλα. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι εδω που βρισκομαι ουτε θελω να κανω κατευθειαν κι αλλον υπερηχο. Εμας μας τρακαρησαν στην πλευρα του οδηγού κ φανηκε να μην ταραχτηκε πολυ κ μετα στο καραβι παρολο που εβλεπε ολη την αναστατωση ηταν σχετικα ησυχη.

Εδω μια ξαδερφη μου την τρακαραν και πεταχτηκε το αμαξι καμια 20 μετρα μακρια και ηταν ολα καλα.Εχουν δικιο τα κοριτσια ειναι προστατευμενα καλα στην μητρα!!! κι εσυ εχεις δικιο τωρα ισως να μην κανεις παλι υπερηχο αφου εκανες. Αφου και η μικρη σου ηταν ησυχη...τοτε ολα καλα.

κοιτα τι μπορει να παθει ο ανθρωπος...δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα περα απο τη συγχιση που περασες..βεβαια πηγαινε για κανεναν υπερηχο..αν ειναι ευκολο...βραστους ολους να πουμε..κοιτα ρε κατι μαγκες...φτου

ζαχα παρταααααα ...τι ειπες παλι πρωι πρωι??? :P:P:P:P:P :laugh: :laugh:

Κ εγώ συμφωνώ πως τα μωράκια σου δεν έπαφαν κάτι.Άλλωστε γι αυτό υπάρχει κ το αμνιακό υγρό κ τα προστατεύει από κραδασμούς, όσον αφορά τη σύγχηση σου όύτε αυτή προκαλεί κάτι στα μωρά (μόνο σε σένα που ταράχτηκες άδικα με τον μ@....κα).Τώρα να θέλεις βέβαια ρώτα κ το γιατρό σου αν χρειάζεται να κάνεις ένα υπέρηχο για να σου φύγει η έννοια...

Εύχομαι καλή συνέχεια χωρίς ταραχές!

Μακάρι να μην παθατε τίποτα!!!!!!!

Η κόρη σου μπορει να ειναι ανησυχη για μερικες μερες. Ειχαμε μια αναλογη εμπειρια με μια φιλη μου, με την κορη της που τοτε ηταν 1.5 ετους στο πισω καθισμα και η ιδια ηταν εγκυος. Δεν τρακαραμε, αλλα παραλιγο. Ητν κατι αλητακια σ' ενα αμαξι και μας ενοχλουσαν. Σε καποια φαση, μας προσπερασαν και το παλούκωσαν. Η φίλη μου μόλις που προλαβε και πατησε το φρενο, και κατεβαινει αυτος απ' το αμαξι και αρχιζει να φωναζει μες στη μεση του δρομου. Ευτυχως κατεβηκαν οι φιλοι του και τον μαζεψαν.

Μετα απ' αυτο, η μικρη ηταν ανησυχη και δεν μπορουσε να κοιμηθει, αλλα ευτυχως της περασε την επομενη μερα.

Ελπιζω να ειστε μια χαρα!!!

ώχου βρε κοριτσακι μου τι έπαθες...

δεν νομιζω κ γω ναχουνε παθει κάτι τα μικρούλια σου όλα θα είναι καλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη πάει πέρασε!!!!

οσο για την μπουρμπουλήθρα σου θα το ξεχάσει γρήγορα...

μήν ανυσηχεις...φιλάκια πολλά

να στε καλά κοριτσακια μου. Η μικρη μου μαλλον δεν το πηρε κ τοσο ασχημα το ολο θεμα. Εγω ειμαι ακομα οφειλω να ομολογησω πολυ σοκαρισμενη δεν μπορω να φαω κ εχω τρομερη ανησυχια. Πηρα τον γιατρο μου ο οποιος μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. Δεν εχω πονους ουτε ειδα αιμα αλλα οπως καταλαβαινετε ανησυχω τρομερά. Οσο για το αυτοκινητο ευτυχως εχω καλη ασφαλεια κ θα τ αναλαβει ολα κ ετσι θα αναγκαστω να στειλω το αυτοκινητο για φτιαξιμο. Ελπιζω πραγματικα να μην εχουν παθει κ τα αλλα μωρα μου τιποτα κ το αυτοκινητο θα φτιαχτει

ti na pw mwre???????????

eksipnades kanoun autoi oi antres!!!ta kseroun ola pia!!! :angry::angry::angry:

egw den masaw tous vrizw etsi kai poun tipota!!!

loipon OLA THA PANE KALA! :kiss: !!IREMISE KAI KSEXASE TO!!PAEI PERASE!!!

KAI THN MIKRH SOU GIA KAMIA EVDOMADA MHN THN METAKINEIS ME TO AMAKSI!

liberty81 έγραψε:

κοιτα τι μπορει να παθει ο ανθρωπος...δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα περα απο τη συγχιση που περασες..βεβαια πηγαινε για κανεναν υπερηχο..αν ειναι ευκολο...βραστους ολους να πουμε..κοιτα ρε κατι μαγκες...φτου

ζαχα παρταααααα ...τι ειπες παλι πρωι πρωι??? :P:P:P:P:P :laugh: :laugh:

14_6_7.gifimage.gif

παρτααααα εσυυυυ....μπιου μπιου με εφαγες πιαααααα

beoutsaki συγγνωμη κοπελα μου ειναι σοβαρο το θεμα σου...χιλια συγγνωμηηηηηηηηηηη σοβαρα....αλλα με χτυπανε...πρεπει να αποχωρησω... :(:(:(

xaxa τουλαχιστον γελασα λιγο. Κοριτσια τελικα θα ερθει εδω αυριο ενας γυναικολογος αλλα να ρωτησω κατι κανει να κανω υπερηχο παλι η βλαπτει τα μωρα ξερει καμιά σας?

Καλά, συγχίστηκα με τον ηλίθιο που σε χτύπησε! Τί βλάκες υπάρχουν! Και δε σεβάστηκε το παιδάκι σου;;;;;;;;; Τα πήρα τώρα!!!!!!!!! Ο υπέρηχος δεν νομίζω να κάνει κακό, δεν έχει ακτινοβολία.

του ειπα αρκετα απο αυτα μην ανχωνεστε. Το θεμα ειναι οτι ο κυριος δεν απανταει σε τηλεφωνα οπως καταλαβαινετε παρολο που το παραδεχτηκε οτι εφταιγε. Απο την ασφαλεια μου βεβαια μου ειπαν να μην ανησυχω μιας κ εχουμε τα στοιχεια του κ εφοσον εχει κ νομικη προστασια η ασφαλεια οτι κ να κανει δεν θα την γλιτωσει ετσι. Τι να σας πω κοριτσακια μου ακομα τα σκεφτομαι ολα κ απ τη μια εχω παθει σοκ μ αυτο που περασαμε κ απ την αλλη οσο σκεφτομαι το τουπε αυτου του ανανδρου κ τις απειλες του κ την αναισθησια ολων των γυρω που εβλεπαν συνχιζομαι παλι πισω απο την αρχη. Ας ειναι καλα τα μωρα μου αυριο αλλιως μαυρο φιδι που τον εφαγε δεν θα προλαβει να πιει νερο θα τον σκοτωσω θα του ξεριζωσω τα ματια κ θα τον χωσω δεκα μετρα κατω απ τη γη. Συγνωμη αλλα ειχα αναγκη να ξεσπασω

beoutsaki, γεια σου. Παίρνω το θάρρος αν και δεν έχουμε γνωριστεί ακόμη :blush: να σου πω κι εγώ ότι όλα μια χαρά θα είναι κι εσύ θα ηρεμήσεις θες δε θες όσο περνούν οι μέρες :) Δεν αξίζει να μας ταράζουν άνθρωποι στους οποίους υπό κ.σ. δεν θα δίναμε καμία σημασία! Το ότι εξαφανίστηκε επιβεβαιώνει διάφορα -και αφού η ασφάλεια σε καλύπτει, εσύ επικεντρώνεσαι στο να χαλαρώσεις!

Όσο για το τι κυκλοφορεί γύρω μας: χθες ταξί άφησε σε μια γωνία κακήν κακώς άνθρωπο με ένα κάτω άκρο και πατερίτσα. Βλέπω από μακριά να του πέφτει η πατερίτσα και ο άνθρωπος να μην ξέρει τι να κάνει. "Κόλλησε" πάνω σε ένα αυτοκίνητο για να μην πέσει. Τόσος κόσμος γύρω δεν έκανε καν μια κίνηση κι έπρεπε να περιμένει μέχρι να φθάσω εγώ η φορτωμένη να πιάσω την πατερίτσα. Και άλλα αμέτρητα παραδείγματα που δείχνουν πολλά.

Οπότε εσύ ξέχνα το βλάκα όσο μπορείς και ηρεμίιιιιια. Καλή επιτυχία με τα μωράκια, αν και όλα θα είναι τέλεια. Δεν θα έχουν πάρει είδηση στο ζεστό υγρό τους κόσμο :)

Συμφωνω κ εγω με την kuo,ηρεμησε,ολα ειναι καλα.Δυστηχως αυτα συμβαινουν.Απλα επειδη ο κοσμος εχει γεμισει μουρλους κ ψευτομαγκες,οταν τυχει κ πεσουμε σε κανεναν τετοιο,δεν χρειαζεται να δινουμε συνεχεια.Τα στοιχεια του κ ασε τις ασφαλειες να κανουν τη δουλεια τους.

ναι κοριτσακια μου αποφασισα κ εγω να το παρω πιο χαλαρα το θεμα λιγο. Εφοσον εγω προλαβα κ πηρα τα στοιχεια του θ αφησω την ασφαλεια μου να κανει κινησεις. Ας κανει οτι νομιζει αλλα δεν τον συμφερει πιστευω μιας κ ειναι επισημη μεταφορική εταιρια να τρεχει στα δικαστηρια κ να χασει μπονους που παιρνουν. Ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα. Αποφασισα να παω σημερα να δω τα μωρα μου για να μην μου μπαινουν ιδεες μιας κ απο μια συντομη ερευνα στο ιντερνετ ειδα οτι οι υπερηχοι δεν βλαπτουν μιας κ δεν εχουν ακτινοβολια. Ελπιζω το βραδυ να εχω ευχαριστα να σας πω

Κοριτσακι καλημερα.Διαβασα απο χτες το θεμα σου αλλα

δεν προλαβα να απαντησω.

Το κυριοτερο ειναι να ειναι καλα τα εμβρυα και η κορουλα σου.

Τα υλικα φτιαχνονται.

Αντε να μας πεις νεα το βραδυ!

κοριτσια μου ειμαστε μια χαραααααα τα μωρα μου ειναι 4 εκατοστα κ 4,4. Παμε πολυ καλα κ ηταν ζωηροτατα κ μαλιστα μιας κ ειπα του γιατρου για το συμβαν τα κοιταζε πολυ ωρα κ ειδαμε κ οτι κ η αυχενικη τους ηταν αψογη αν κ την κανονικη θα την κανω απο βδομαδας. Το ενα μπορει να ειναι κ αγορακι. Τι να πω αφου ειναι καλα τα ζουζουνια μου τελειωσαν ολα. Οσο για το τρακαρισμα επιτελους με πηραν κ απ την ασφαλιστικη του αλητη που με χτυπισε κ εχουν δρομολογηθει ολα. Αχ κοριτσακια μου τι περασα τωρα ηρεμω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...