Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Aurore έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

αχ σε ευχαριστώ ελπίζω να αντέξω και να πάρω κουράγιο από όλες εσάς να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και ακόμα παραπάνω!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια αρχιζω και όποια θελει ακουλουθει για σήμερα

μολις ζυγιστηκα και έχασα ενα κιλο δεν ειναι πολυ γιορταζα χθες και γουρουνιασα :P αλλα δεν πειραζει καθε αρχη και δυκολη

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου είμαι και εγώ στην προσπάθεια να χάσω τα περιττά μου κιλά. Η veni μου είχε δώσει το τηλέφωνο της διαιτολόγου που πήγαινε εκείνη και πραγματικά είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, με βοήθησε πολύ! τώρα σταμάτησα να πηγαίνω καθαρά για οικονομικούς λόγους και απλά συνεχίζω με τον τρόπο που εκείνη μου έδειξε. Γι αυτό το σκοπό έφτιαξα και το μπλογκ μου http://mantarini-pounds.blogspot.com/ όπου γράφω καθημερινά τι τρώω καθώς και πόσα κιλά χάνω ανά εβδομάδα. όποια θέλει μπορεί να ακολουθήσει και εκείνη τη διατροφή μου και ότι απορίες έχετε, εδώ είμαι ;) εύχομαι να σας βοήθησα :)

Δημοσίευση

Κοριτσακια κι εγω ξεκινησα πριν 3 εβδομαδες μολις εκοψα τον θηλασμο

και εχασα 3 κιλα και μαντεψτε μετα....

Εμεινα εγκυος και ξεκιναω με 4+ κιλα...

Συνεχιζω την διαιτα αλλα δεν χανω τιποτα :(

Δημοσίευση

Καλημερα! Εγω ειχα κολλησει για 10 μερες στα 72 και μολις εφαγα λιγο παραπανω εχασα αλλο μισο κιλο! Και να πω οτι πριν λοιμοκτονουσα και κολλησε ο οργανισμος;Μονο τα γλυκα και τα βραδυνα αργα εκοψα. Φαινεται ηθελα το γλυκακι μου για να παρω μπρος! χαχα!

Δημοσίευση

Να μπω και εγώ στην παρέα σας? Είμαι βουβάλα, μαμουθ... έχω μαζέψει πολλά κιλά και δεν ξέρω πως να τα χάσω. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Είμαι και κοντή 1.58 και δεν με παίρνει άλλο. Μου φαίνεται βουνό πάντως και με έχει πάρει απο κάτω.

Δημοσίευση

Λενακι τελεια! συνεχισε ετσι... Θηλαζεις; Τι τρως; Γιατι εμενα δε φευγουν ευκολα ρε γαμωτο!

Σοφακι καλωσηλθες και καλη αρχη! Εχουμε το ιδιο υψος, οποτε δεν εισαι μονη! Αισιοδοξια και ολα θα πανε σουπερ!

Δημοσίευση

γεια σας, μπηκα σε αλλο θεμα και εγραψα χαχα στο να κανουμε τελειο κορμι και μετα το ειδα οποτε θα σας τα ξαναγραψω!!!! Με θυμαστε; ναι ναι ειμαι εγω που σας ειπα οτι θα αρχισω διαιτα αλλα ειμουν αρρωστη με ενα κολοκρυωμα που κρατησε εικοσι μερες και πηρα και 2 κιλα!! τωρα που εγινα καλα ηρθα και ναι Απο σημερα αρχιζω!!!

Δημοσίευση

ΣΟΦΑΚΙ και εγω μια απο τα ιδια ειμαι κοντη, 1,53 βεβαια φαινομαι 1,58 αλλα σε καταλαβαινω οταν εισαι κοντη και τα λιγα κιλα παραπανω κανουν μπαμ,ασε εγω θελω να χασω 10 κιλα οποσδηποτε αλλα και για 12 δεν θα ελεγα οχι, δεκα προλαβαινω μεχρι τον μαιο; εχω την βαπτιση τοτε και εχω παθει ενα ταρακουλο!!

Δημοσίευση

Aurore έγραψε:

Λενακι τελεια! συνεχισε ετσι... Θηλαζεις; Τι τρως; Γιατι εμενα δε φευγουν ευκολα ρε γαμωτο!

Σοφακι καλωσηλθες και καλη αρχη! Εχουμε το ιδιο υψος, οποτε δεν εισαι μονη! Αισιοδοξια και ολα θα πανε σουπερ!

Όχι Aurore δεν θηλάζω πλέον, έχω σταματήσει. Τρώω συνέχεια ψητά κρέατα και σαλάτες, και έχω κόψει κάθε παχυντικό....

Δημοσίευση

Aχ κι εγώ θέλω να χάσω κιλά!! :( :(

Είμαι 1,68 και 68-69 κιλά (δεν είμαι και σίγουρη, έχω να ανέβω σε ζυγαριά από τα Χριστούγεννα... :P )

Πριν μείνω έγκυος πρώτη φορά ήμουν 59 κιλά!! Πριν 2,5 χρόνια δηλαδή. Μετά μεσολάβησε η αποβολή και η παλίνδρομη και βρέθηκα με +6.. 3 την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη... και το περίεργο είναι ότι δεν είχα προλάβει να βάλω βάρος από τις εγκυμοσύνες, αφού έληξαν μόλις στην 6η-7η εβδομάδα.. μου είπαν ότι έφταιγαν οι ορμόνες που πήρα και η όλη κατάσταση...ειδικά εκείνα τα κιλά από φαγητό δεν ήταν! Όρεξη να φάω δεν είχα... Εντάξει, τα επόμενα 3-4 ήταν από φαγητό και γλυκά..το παραδέχομαι! :blush:

Tέλος πάντων.. η ουσία είναι ότι θέλω να χάσω 10 κιλά!!!

Κι αν δεν το ράψω, δεν πρόκειται να τα χάσω... όλο λέω πως θα ξεκινήσω διατροφή και γυμναστική, αλλά δεν τα καταφέρνω να ξεκινήσω! Θες η κακή ψυχολογία, θες το ότι έχω πολλή δουλειά κι όταν φεύγω δεν έχω όρεξη ούτε μέχρι τη στάση του λεωφορείου να περπατήσω;; Πάντως μέχρι το γυμναστήριο έχω να πάω 2 μήνες... :(

Help!!!!!!!!!

Δημοσίευση

να μαι και εγω!!!!!!!!λοιπον εχω γεννησει κοντα 2 μηνες και εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης...το θεμα ειναι οτι θελω να χασω αλλα 8 με 10 και να φτασω στα 55 κιλα...

οσο για διατροφη..αναγκαστικα δεν τρωω καθολου γλυκα ουτε παχυντικα γιατι θηλαζω και ο μικρος εχει αλλεργεια οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες...

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια να μπω και εγώ στην παρέα σας !!! Εγώ γέννησα τον περασμένο μά'ι'ο την εγκυμοσύνη μου την ξεκίνησα στα 67 κιλά και είχα φτάσει τα 98 παρακαλώ ..βεβαια μετά τη γεννα έχασα ....σήμερα είμαi στα 76 ..αλλα λόγο κάποιου προβλήματος στο πόδι μου πρέπει να είμαι το πολύ 59 κιλά...βασικά είχα πάψει να το σκέφτομαι...αλλα τώρα τελευταία άρχισe να με ενοχλεί το πόδι και η μέση μου και θέλω οπωσδήποτε να τα χάσω δεν λέω να φτάσω τα 59 αλλα τουλάχιστον να χάσω αλλα 10 κιλά....

Δημοσίευση

Κορίτσια να μπω κι εγώ με τα 6 επιπρόσθετα κιλά μου?

Έχω να χάσω κιλό εδώ και χρόνια. Μόνο της εγκυμοσύνης τα έχασα, όλα, χωρίς να το καταλάβω. Μετά θηλασμός και να 'σου 2 κιλάκια μπήκανε (πήρα θάρρος κι εγω, το ομολογώ :blush: και το 'ριξα στα γλυκάκια....)

Τώρα θέλω να φτάσω στα 60, από τα σημερινά 66. Ορόσημο τα 63, διότι στα 63 θα χωρέσω στο παλιό μου παντελόνι. Και άλλα 3 μετά για να είμαι,οκ όχι τέλεια, αλλά ανεκτή!

Ξεκίνησα διατροφή λοιπόν από εχθές, δεν τα πήγα και πολύ καλά, αλλά συνεχίζω και προσπαθώ!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...