Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω κοριτσια χτεσ ξεκινησα κανονικα τη διαιτουλα!! τελος τα βραδυνα ,και οι coca cola!!! αν μου λειψει καποια μερα θα πιω μισο ποτηρακι και θα μου περασει!!! μια φιλη της μαμας μου επινε 1-2 coca cola την ημερα και ηταν παχουλουλα .μολις την εκοψε(χωρις να αλλαξει τιποτα αλλο απο την διατροφη της) εχασε 20 κιλα σε 3 μηνες!!!! μονο απο το κοψιμο της coca cola.

σημερα το πρωι εφαγα ενα μικρο μελομακαρονο με τον καφε μου και το μεσημερακι εφαγα λιγο κρεας με 1 πατατουλα ψητη και αυτο ηταν!!!! τελος!!!! απο αυριο λεω να αρχισω να περπαταω και μια ωριτσα την ημερα! δεν ξεκιναω σημερα γιατι ηταν να αδιαθετησω και δεν εχω αδιαθετησει και δεν θελω σε περιπτωση που εχουμε ευχαριστα να κανω κανενα κακο με το κρυο.. φιλακιαααααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αχ maggy μου ποσο σε νοιωθω!!!! και εγω 15 θελω να χασω ακριβως!!!! και εγω τα πηρα απο το πολυ σπιτι!!!! ολο μεσα και ξαπλα και ναααααααα η μουλαρα πως εχω γινει!!!! δεν μου αρεσουν τα ρουχα μου, νοιωθω σαν φαλαινα κτλ... απο αποψε ξεκιναω παρεα σου!!!! το βραδυ φρουτακι!!!!!! δεν ξανατρωω βραδυ ο κοσμος να ερθει τουμπα!!!! και απο χτες χωρις να εχω δει το μηνυμα σου αυτο σκεφτομαι συνεχεια....... ξεκιναω παρεα σου!!!!!!! καλη μας επιτυχια!!! θα γινουμε γκομεναρες!!!

και εγω ετσι ειμαι με τα ρουχα, τρωγομαι συνεχεια με τον αντρας μου λες και μου φταει αυτος και το χειροτερο ειναι οτι παρολαυτα συνεχιζω να τρωω τοσο καιρο που λεω οτι επρεπε να κανω διαιτα θα ειχα μεινει 20 κιλα!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια πολυ νερο!!Εγω δεν επινα και μου λεει η διαιτολογος επειδη της ειπα οτι δεν πινω :

Αν ριξεις λάδι σε ένα στεγνο πιατο και το σηκώσεις μετα απο πορη ωρα θα φυγει η σταγονα ? Απο πολυ και μπορει να μην φυγει

αν το κανεις σε ενα βρεγμενο και το σηκωσεις θα φυγει αμεσως :huh::huh:

Ακριβως το ιδιο ειναι και με το σωμα μας ενυδατωνει τους μυς και δεν αφηνει το λιπος να κολλησει πανω τους :blink::blink:

Δεν ειναι ενας καλος λογος να πινουμε νερο Α με καθε ποτηρι καφε χρειαζομαστε 2 ποτηρια επιπλεον νερο :S:S

Δημοσίευση

μαγγυ μου και γω θελω να χασω 10 αλλα δε δεσμευομαι γιατι ειχα χασει τα 4 και μετα τα ξαναπηρα. που θα παει ομως θα τα καταφερω καποια στιγμη οταν ξαναγυρισω στη δουλεια σενα μηνα και εχω και κατι αλλο να κανω περα απο το ψυγειο

Δημοσίευση

μαγγυ εγω πλακα πλακα εχασα 2 κιλα!!! δεν εκανα τιποτα,απλα δεν ηπια καθολου αναψυκτικο,εφτιαχνα χυμο οποτε ηθελα να πιω κατι και το εριξα στην αποτοξυνωση με τα τσαγια τα φασκομηλα. κανονικα μεσημεριανο καλο και το βραδυ κατι ελαφρυ.

Δημοσίευση

εγω ειμαι ακομα ψιλοαρρωστη οποτε που να κανω διαιτα, ελπιζω σε δυο μερες επιτελους να ειμαι τελειως καλα γιατι απο την παραμονη πρωτοχρονιας με εχει ταλαιπωρησει το κρυωμα!! αντε και μετα θα σας κλαιγομαι που δεν χανω κιλα!!! εβαλα και ενα κιλο γιατι οποτε ειμαι κρυωμενη τρωω!!! κλαψ κλαψ και αρρωστη και πιο παχουλη!!

Δημοσίευση

Αχ γλυκιά μου κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω. :(

Πρέπει να χάσω 15κιλά για να πω πως είμαι οκ όπως πριν τις γέννες.

Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω κάτι και γι αυτό, όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα αλλά μένω στα λόγια.

Πρέπει όμως δεν πάει άλλο έτσι, δεν χωράω πουθενά (από τα ρούχα μου).

Άντε φιλενάδα...καλό μας αγώνα!!! ;)

Δημοσίευση

εχασα 1.5!!!!!!!!!!! ειμαι 73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ε..τωρα παθιαστηκα παραπανω!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιι

(βεβαια οταν ζυγινστηκα την προηγουμενη περιμενα περιοδο,τωρα εχω οποτε μπορει να μην ειναι ακριβως 1.5 αλλα.....)

αντε υπολοιπες..που ειστε????????

denim εννοειτε μετραει το μισο!!!!!! :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Βενι, στην αρχη εκοψα τα γλυκά. Μετα μειωσα αλάτι, πολλα λιπαρα και μεγαλα βραδυνα που ετρωγα. Λεω να συνεχίσω μ'αυτον τον τροπο κι οταν βαρεθω μπορει να κανω τη δικια σου. Ε πανω κατω ιδια με αυτη που εδωσες ειναι απλα κανω οτι φαγητο με βολευει εκεινη τη μερα και καμια φορα παραλειπω κατι δεκατιανα, οχι επιτηδες αλλα επειδη δεν πειναω ιδιαιτερα.

Εσυ τι κανεις;

Δημοσίευση

Καλημερα! Σημερα δε λεμε τα κιλα μας; Εγω εκεινα τα 2 που ειχα χασει. :(Παραπανω γιοκ! Αν δεν κανεις και λιγο γυμναστικη τι περιμενεις; Με το μικρο που θελει να θηλαζει συνεχεια μπορεις; Αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος να παιρνω το καροτσι και δρομο! Εσεις τι κανατε;

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;;;;

χωράω και γω στην παρέα σας; ξεκινάω και εγώ διατροφή από σήμερα και κομμένα όλα τα παχυντικά, γλυκά, αναψυκτικά κλπ. ψητά και σαλάτες. θα σας λέω την πρόοδό μου κάθε δευτέρα οκ; ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...