Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια, ποσο χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη! Λοιπον κι εγω απο σημερα ειπα μαχαιρι τα γλυκα και τα πολυ παχυντικα τουλαχιστον γιατι θηλαζω και φοβαμαι να πειραματιστω με το φαγητο. Το ειχα παρακανει πολυ με τα γλυκα τοσο που σιγουρα θα χασω αν τα κοψω τελειως! Πηρα 19 στην εγκυμοσυνη κι εχω χασει τα 9.Μενουν αλλα 10 συν 4 που ειχα βαλει πριν την εγκυμοσυνη. Δυστυχως γυμναστηριο δεν μπορω να παω γιατι ειμαι ολη την ωρα με το βυζι εξω. Ο μικρουλης μου θελει να τρωει συχνα. Αντε καλη μας επιτυχια και κυριως εγκρατεια...

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

αντε και εγω!! ξεκινησα επισημως απο εχθες διαιτα

ειμαι 75 οπωσδηποτε πρεπει να παω 60...(ιδανικα 58 μιας που ειμαι 1.61 πρωτο μποι!!)

λοιπον καθε δευτερα θα λεμε τα κιλα μας..καλοκαιρι ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αντε καλες απωλειες!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

οποια θελει εχω απο διαιτολογο πολλες διαιτες..θηλασμου εγκυμοσυνης κανονικες..ας μου πει..

δοκιμασμενες σε εμενα απωλεια 1κιλο τη νεβδομαδα περιπου αναλογα..αλλα σε εμενα..

εαν θελετε να σας στειλω αν και απο ατομο σεατομο διαφερει αλλα μερικες φορες ο μπουσουλας βοηθαει..

VENI περιπου τα ιδια ειμαστε(74 και θελω να φτασω 60). Εγω θηλαζω. Εχεις καμια διαιτα περασμενη στον υπολογιστη για θηλασμο να μου στειλεις με μέιλ αν μπορεις;

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

κοριτσια και εγω μαζι σας θα προσπαθησω να αρχισω διαιτα απο αυριο γιατι ειμαι αρρωστουλα, καλε για πειτε τα τικερακια πως μετακινουνται για να δω αν θα βαλω

εμεις τα μετακινουμε ;):P

Δημοσίευση

Aurore έγραψε:

VENI έγραψε:

VENI περιπου τα ιδια ειμαστε(74 και θελω να φτασω 60). Εγω θηλαζω. Εχεις καμια διαιτα περασμενη στον υπολογιστη για θηλασμο να μου στειλεις με μέιλ αν μπορεις;[/quote:1eygbfm8]

:)

σου εστειλα πμ

Δημοσίευση

επειδη(και μονο για αυτο!!!) με αφηνεται να μπαινω στο εξπρες του βυζονυχτιου παρόλο που δεν ειμαι βυζοξενυχτησα...εγω προσωπικα σου επειτρεπω να μπαινεις εδω!!!

τι 2 κιλα βρε????????????????????????????? με τον πονο μας παιζεις????????? :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε εχε χαρη που σε συμπαθω πολυ πολυ πολυ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

επειδη(και μονο για αυτο!!!) με αφηνεται να μπαινω στο εξπρες του βυζονυχτιου παρόλο που δεν ειμαι βυζοξενυχτησα...εγω προσωπικα σου επειτρεπω να μπαινεις εδω!!!

τι 2 κιλα βρε????????????????????????????? με τον πονο μας παιζεις????????? :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε εχε χαρη που σε συμπαθω πολυ πολυ πολυ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Δημοσίευση

:woohoo: πριν την πρωτη εγκυμοσυνη ημουν 58 τωρα 9 μηνες μετα την τεταρτη ειμαι 78 .αν μεχρι το καλοκαιρι δε χασω τουλαχιστον 10 θα παω μονο σε ερημικη παραλια με κελεμπια για ναμη φαινεται και η απαισιοτατη κυταριτιδα καθως και η ψωριαση που μουεχει ρημαξει τα ποδια :angry: ,βρισκομαι και σε φαση οξειας επιδεινωσης μου ερχεται να φουνταρω :woohoo: Veni στειλε και σε εμενα τη διαιτα θηλασμου

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα.

Λοιπον παντρευτηκα 55 κιλα εμεινα εγκυος 58 κιλα

γεννησα 72/74 (την τελευταια εβδομαδα σταματησα να ζυγιζομαι :P )

και τωρα ειμαι 64 :P

αρχισα διαιτα την Δευτερα εκοψα τον θηλασμο και ειμαι ετοιμη....

Maggy οπως βλεπεις δεν εισαι μονη ;)

Γλαυκη να σου ζησουν τα 4 παιδια :blink: Ποσο ειναι?

Θουλη συμφωνω με την veni :P

Δημοσίευση

Κι εγώ στο κλαμπ :( .

Τα κιλά της δίδυμης εγκυμοσύνης τα έχασα και παραπάνω μέσα σε 15 μέρες.

Μου έχουν μείνει τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης και μάλιστα ούτε καν της εγκυμοσύνης αλλά του θηλασμού. Έτρωγα σαν λύκος.

Και τώρα που θηλάζω πάλι στην ίδια παγίδα έχω πέσει. Πήγα σε διαιτολόγο αλλά μου μειώθηκε το γάλα. Και μην πέσετε να μου πείτε ότι και τίποτα μην τρως το γάλα δεν μειώνεται γιατί εμένα μου μειώθηκε αποδεδειγμένα. Το παραδέχτηκε και η διαιτολόγος. Μου είπε να μου αυξήσει τις θερμίδες αλλά εγώ εγκατέλειψα.

Είναι δύσκολο βρε κοριτσάκια μου με 3 μωρά σπίτι να φτιάχνω ιδιαίτερα για μένα.

Δημοσίευση

Εγώ είμαι έγκυος και απλά προσπαθώ να μην βάλω άλλα κιλά.Απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη έχω 10.Ελπίζω τώρα να μην πάρω άλλα τόσα γιατί θα είναι δύσκολο να τα χάσω μετά.

Θα σταματήσω να τρώω βλακείες και γλυκά.Το υπόσχομαι!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Κ ΕΓΩ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ.. :P:P:P

ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ 51,ΓΕΝΝΗΣΑ 67,ΕΙΜΑΙ 64!!!ΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ 3 ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΔΛΔ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ :blink: :silly:

ΚΥΤΤΑΡΙΤΥΔΑ ΦΟΥΛ..ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΧΝΟΣ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΟΥΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΜΤ!!!

ΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ(ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ)ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ..ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΑΠΛΑ..ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΗ,ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ?? :blink:

ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΑΠΟ EBAY ΕΝΑ ΜΗΧΑΜΗΜΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ :silly: ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Κ ΣΤΗ ΤV ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ;) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ..

ΕΜΠΡΟΣ ΟΙ ΑΦΡΑΤΟΥΛΕΣ Κ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ!!!

Δημοσίευση

παντωσ εγω την αμαρτια μου να την πω ,καθε φορα που με σκανε τα παιδια δηλαδη πολλες φορες τη μερα καταφευγω ,ξεσπαω στο μασουλημα επειδη θηλαζω το μωρο δε θελω να κανω κατι υπερβολικο απο αποψη διαιτας τουλαχιστον οχι μεχρι να αποφασισω να αποθηλασω (θελω να θηλασει μεχρι περιπου το 1,5 ετος )δε βοηθαει και το γεγονος οτι εχω αδεια απο δουλεια και ειμαι συνεχεια σπιτι με το ψυγειο ευχερο...η βουλιμια νομιζω ειναι θεμα ψυχολογιας και μενα η ψυχολογια μου ειναι αστα να πανε...νιωθω πολυ στρεσαρισμενη :woohoo:

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

παντωσ εγω την αμαρτια μου να την πω ,καθε φορα που με σκανε τα παιδια δηλαδη πολλες φορες τη μερα καταφευγω ,ξεσπαω στο μασουλημα επειδη θηλαζω το μωρο δε θελω να κανω κατι υπερβολικο απο αποψη διαιτας τουλαχιστον οχι μεχρι να αποφασισω να αποθηλασω (θελω να θηλασει μεχρι περιπου το 1,5 ετος )δε βοηθαει και το γεγονος οτι εχω αδεια απο δουλεια και ειμαι συνεχεια σπιτι με το ψυγειο ευχερο...η βουλιμια νομιζω ειναι θεμα ψυχολογιας και μενα η ψυχολογια μου ειναι αστα να πανε...νιωθω πολυ στρεσαρισμενη :woohoo:
GLAVKI MOY EXEIS DYKIO.KAI EGO MESA STO SPITI OLH MERA AYTO KANO.KAI OXI KATI KALO ALLA XAZOPRAGMATA POY MONO THERMIDES EXOYN.AMAN.POY THA PAEI THA TA XASO MIA MERA.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...