Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αντε και εγω!! ξεκινησα επισημως απο εχθες διαιτα

ειμαι 75 οπωσδηποτε πρεπει να παω 60...(ιδανικα 58 μιας που ειμαι 1.61 πρωτο μποι!!)

λοιπον καθε δευτερα θα λεμε τα κιλα μας..καλοκαιρι ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αντε καλες απωλειες!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

οποια θελει εχω απο διαιτολογο πολλες διαιτες..θηλασμου εγκυμοσυνης κανονικες..ας μου πει..

δοκιμασμενες σε εμενα απωλεια 1κιλο τη νεβδομαδα περιπου αναλογα..αλλα σε εμενα..

εαν θελετε να σας στειλω αν και απο ατομο σεατομο διαφερει αλλα μερικες φορες ο μπουσουλας βοηθαει..

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ μαζί σας!!!!!Πώς ξεκινάτε χωρίς εμένα;;;

Εγώ είχα πάρει 16 κιλά στην εγκυμοσύνη, αλλά είχα 5-6 περιττά κιλά από πριν...όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει 3 κιλά! :blink::blink: Και το παιδί γεννήθηκε 3150...Ούτε το παιδί δεν έχασα...Είναι δυνατόν;;;;Με πολύ κόπο έχασε άλλα 6...Και πήρα την απόφαση να συνεχίσω δίαιτα με διαιτολόγο-διατροφολόγο..Έχω περίπου ένα μήνα, τις 2 πρώτες εβοδμάδες έχασα 3 κιλά..Τώρα 2 εβδομάδες δεν ήρθε η διατροφολόγος λόγω εορτών και ενώ τα Χριστούγεννα έχασα μισό κιλό, ανέβηκα σήμερα στη ζυγαριά και πήρα 1 ολόκληρο κιλό.. Μου είχε δώσει ελεύθερο 2 μέρες να φάω ότι θέλω κι εγώ τις έκανα 5... :blush::blush: Από φαγητό έτρωγα ό,τι έπρεπε..Αλλά ξεσκίστηκα στα γλυκά!!!Θέλω να χάσω 10 κιλάαάάάάάάά....Τώρα είμαι 73 με ύψος 1,70... :blush::blush::blush:

Θέλω να αδυνατίσω....

Από σήμερα τα κεφάλια μέσααααααα.....Και τα στόματα κλειστάάάάά! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκια μου καλα , καλή επιτυχία σε όλες σας!

Και ναι θα τα καταφέρετε γιατί όλα στο μυαλό μας είναι!!!!!

Εγώ δεν θέλω να χάσω κιλά,είμαι οκ αν και έβαλα χωρίς να το καταλάβω 3!

Το πρόβλημά μου είναι οτι ένώ είμαι αδύνατη ,έχω κοιλια και γενική χαλάρωση!

Την κοιλιά την είχα από πάντα , αλλα μετά την γέννα μπαστακώθηκε για τα καλα!

Και εκτός από την μπάκα,εχω πλαδαρέψει απίστευτα!!!!!

Και το αποκορύφωμα ήρθε χθες που περνούσαμε φωτογραφίες μας - από παλιά, 7 χρόνια πριν -σε μια ψηφιακή κορνίζα .....

Τα επαιξα...μωρε τι κορμάρα ήμουνα,ούτε κοιλιά και από γλουτούς!!!

μούρλια!

Τώρα?Είμαι σκέτη μούρλα!!!Επαθα κατάθλιψη και είπα οτι εγώ θα ξαναγίνω έτσι , το πότε δεν ξέρω και δεν ξέρω και τι θα πει γυμναστική....

Αχ πως καταντήσαμε,για πολύ χαλάρωμα μιλάμε,μην κοροιδευτε καθένας με τον πόνο του.....

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

αντε και εγω!! ξεκινησα επισημως απο εχθες διαιτα

ειμαι 75 οπωσδηποτε πρεπει να παω 60...(ιδανικα 58 μιας που ειμαι 1.61 πρωτο μποι!!)

λοιπον καθε δευτερα θα λεμε τα κιλα μας..καλοκαιρι ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αντε καλες απωλειες!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

οποια θελει εχω απο διαιτολογο πολλες διαιτες..θηλασμου εγκυμοσυνης κανονικες..ας μου πει..

δοκιμασμενες σε εμενα απωλεια 1κιλο τη νεβδομαδα περιπου αναλογα..αλλα σε εμενα..

εαν θελετε να σας στειλω αν και απο ατομο σεατομο διαφερει αλλα μερικες φορες ο μπουσουλας βοηθαει..

VENI MOY. THELO KAI EGO DIAITOYLA MPOREIS?

Δημοσίευση

αχ κοριτσιααααα κ γω θελω να χασω 4 κιλακια αλλα δεν μπορω ν'αντισταθω στι λιχουδιες :blush:

κ ειμαι ολη μερα σπιτι κ συνεχως η σκεψη μου ειναι τι θα φαω μετα :dry:

πριν κ τις 3 εγκυμοσυνες μου ημουν58 κιλα κ τωρα 5 μηνες μετα τη γεννηση κ του τριτου μου παιδιου ειμαι 62 κιλα...θα θελα να ξαναφτασω στα ιδια κιλα!θα μπορουσα να τα ειχα χασει μεχρι τωρα..θηλαζω κιολας...αλλα θυμωνω γιατι πιανω τον εαυτο μου να μασουλαει συνεχεια :( ολο λεω αυριο κ αυριο κ καθε φορα ξαναπεφτω παλι :blush:

ενταξει δεν πανικοβαλλομαι κιολας αλλα θα μ'αρεσε να ειμαι στα ιδια κιλα!! ;)

δεν μπορω να μην ανοιγω το ψυγειοοοοοοοο :P

δεν μπορω να μην ανοιγω το ντουλαπι με τις λιχουδιεεεεεεεεεεεεες :P

δεν μπορω να μην τρωω λαχταριστα γλυκακιαααααααα :P

δεν με βλεπω να επιστρεφω στα κιλα μουυυυυυυυ......αφου δεν μπορω να κανω ολα τα παραπανωωωω :blink:

α! κ να μην αναφερω την κυτταριτιδα που αυξανεται λογω της τελειας coca-cola :angry:

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

:dry:

πριν κ τις 3 εγκυμοσυνες μου ημουν58 κιλα κ τωρα 5 μηνες μετα τη γεννηση κ του τριτου μου παιδιου ειμαι 62 κιλα...θα θελα να ξαναφτασω στα ιδια κιλα!

KALA THA ME TRELANEIS ADRIANOYLA MOY?62 KAI SKAS?META APO 3 PAIDIA?TI NA PO KAI EGO....2 XRONIA APO THN 3H GENNA KAI EIMAI AKOMA ME 10 KHLA PANO!!!! :angry::angry:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια αρχισα και γωωωω....μολισ εφαγα στηθοσ κοτοπουλο με λαχανικα βραστα...μπλιαχχχ αλλα θα κανω υπομονη θα μοιρασω στη γειτονια αυτεσ τισ φοβερεσ καριοκεσ...που εχω..ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΓΩ...ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ...

Δημοσίευση

ΑΧ ΕΥΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΝΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΡΜΑΡΕΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟ...ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...ΧΙΧΙΧΙ

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΑ...ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΕΣ....ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΒΡΕ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑΝΑΙ ΓΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕ ΘΑΤΗΝ ΑΛΑΖΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΑΣΑΣ ΓΙΝΟΜΟΥΝ 400 ΚΙΛΑ

ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΤΡΑΜΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΑΡΑΔΙΑΣΜΕΝΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....ΠΕΦΤΩ ΠΤΩΜΑΑΑΑΑ

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση

αυτο με την φωτο θα το κανω και εγω..εγω οταν γνωρισα τον κωστα ειμουνα 52κιλα..θα μου πεις ημουνα και 21 χρονων

ναι αλλα 10χρονια μετα 75???????????????????????????????

θα βαλω εκεινης της εποχης να μου κακοφαινεται ακομα περισσοτερο!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Σε εμενα δεν επισαε αυτο με την φωτο παντου την εβλεπα και νομιζα οτι τωρα ειμαι ετσι και ετρωγα :laugh: :laugh: :laugh:

εγω προτεινω ολες να βαλουμε αυτα τα ticketς και καθε δευτερα να κατεβαινουν ειναι και αυτο ενα ειδος δεσμευσης

Δημοσίευση

αχ maggy μου ποσο σε νοιωθω!!!! και εγω 15 θελω να χασω ακριβως!!!! και εγω τα πηρα απο το πολυ σπιτι!!!! ολο μεσα και ξαπλα και ναααααααα η μουλαρα πως εχω γινει!!!! δεν μου αρεσουν τα ρουχα μου, νοιωθω σαν φαλαινα κτλ... απο αποψε ξεκιναω παρεα σου!!!! το βραδυ φρουτακι!!!!!! δεν ξανατρωω βραδυ ο κοσμος να ερθει τουμπα!!!! και απο χτες χωρις να εχω δει το μηνυμα σου αυτο σκεφτομαι συνεχεια....... ξεκιναω παρεα σου!!!!!!! καλη μας επιτυχια!!! θα γινουμε γκομεναρες!!!

Δημοσίευση

λοιπον..και γω εχω 1 κοριτσακι 2 μηνων..αποτα 17 κιλα της εγκυμοσυνης εχασα μονο 4 βγαινονταςαπο το μαιευτηριο..αλλα 2 ξοφαλτσα και μου μενουν 12..και γω ειπα απο χ8εσ να αρχισω..πριν μεινω εγκυος εχασα 2 φορες απο 25 κιλα μονη..οποτε ξερω τη διαδικασια.,

να το ραψω και να μετραω θερμιδεσ...

οτι θελεις να ρωτησεις πες..ξερω το θερμιδομετρητη απο εξω..

Δημοσίευση

κοριτσια δεσμευομαι και εγω!!!!!!!!!!μπορει να μην εχω κανει παιδακι ακομη αλλα οταν γνωρισα τον αντρα μου στα 19 μου ημουν 53 κιλα και τωρα εχω φτασει τα 61!!!!!! :unsure: καλοπαιρναμε δεν λεω και επαναπαυτηκα στο οτι παλιοτερα εχανα με τεραστια ευκολια κιλα!!!!!ο στοχος μου λοιπον ειναι με υψος 1.70 να γινω τουλαχιστον 55 κιλα!!!!δεσμευομαι ενωπιον σας και εγω, αλλα ξεκινω την προσπαθεια στις 18 ιανουαριου οταν θα εχω γυρισει απο το γαμηλιο ταξιδι ( αχ οσο σκεφτομαι οτι θα παω ντουμπαι και χαιρομαι αλλο τοσο σκεφτομαι οτι θα ειμαι χαλια μεσα στο μαγιω :angry: ).σας υποσχομαι οτι θα ξεκινησω γυμναστηριο και θα ραψω το στομα μου για να επανελθω στα φυσιολογικα μου ορια!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΘΑΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΑΡΕΣΕΙ...ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ...ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΡΕΞΗ..ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ....ΒΑΣΙΚΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑς Η ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 1200 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΑ ΟΡΙΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑΣΑ ΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ 12 ΚΙΛΑ...ΦΟΒΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΠΟΡΩ?ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΚΟΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΑ...? :blush::blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...