Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΑΘΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ

Recommended Posts

Αχ φίλες μου προπαραμονες χριστουγεννων ειχαμε παει στη πεθερα μου γαι φαι εγω ολα τα καινουρια ρουχα τα πλενω πριν τα φοεσω ολα ακοαμ ακι τα καλσον .Εκεινη την ημερα βιαζομασταν και δνε ιχα προλαβει να πλυνω το καλσον ετσι το φορεσα οπως ηταν ξερετε ηταν ενα καλσον -κολαν .Παω λοιπον στη πεθερα και αρχιζε αν εμ ενοχλει μετα απο καποια ωρα .Δυστυχως δνε ειχα κατι άλλον φορεσω παω στη κουμπαρα μου και πανω που ημουν ετοιμη να της πω δωσε μου κατι άλλο να βαλω πεφτει πανω μου ο φραπς με επαοτελεσμα να ξεβαψει το χρωμα πανω στο δερμα μου απο εκεινη την ωρα αρχισε και η ταλαιπωρια μου .Πηγαμε σπιτι αλαλ εμενα η φαγουρα δν μου περναγε εν τω μεταξυ δνε μπορουσα να παρω και οτιδηποτε βλεπετεειχα αυτη τη υποψια περι εγκυμοσυνης και δνε ηθελα να τσογαρω .Η φαγουρα τη νυχτα εγεινε εντονη με παιρνει ο αντρα ςμου παμεστη πολυκλινικη και επειδη τους ανφερα τα περι εγκυμοσυνησ δνε μου εκανν τιποτα .Την αλλη μερα ειδα αιμα μιλησα με το γιατρο μου και μου ειπε οτι μπορει αν ειναι απο την επαφη η μπορει αν ειναικαι περιοδος και οτι μπορω να χρησιμοποιησω καποια αλοιφη .Για καλη μου τυχη ευτυχως μου ηρθε περιοδο ακιετσι μπορεσα να παρω καποιο ζιρτεκ και μετα απο καποιες μερες ημερα Δευτερα πηγα σε ενα δερματολογο μου ειπ καποιος ερεθισμος μου εδωσε καποια φαρμακα και αυτο.

Χτες ομως ξαναπηγαμε στη πεθερα μου και εκει φορεσα ενα καλσον με μια δερματινη φουστα εν τωμεταξυ και τη πρωτοχρονια ειχα βαλει ενα στενο παντελονι ενταξει μου εκανε μια ιστορια αλλα μικρο πραγμα ενω εχτες κοριτσια πεθανα ειχα γινει κατακοκινη η κοιλια μου και τα ποδοα μου δνε μπορουσα να ανπνευσω με πηε ο αντρας μου αφησαμετο μικρο σνεμια γειτονισσα ολα αυτα τα ξημερωματα (2,30-5) και πηγαμε στο συγγρου εκει μου εκανα κορτιζονη μου ειπεαν οτι ηταν μια δερματιτιδα εντονη απο καποιοερεθιχμο καιμου εκανε μια κορτιζονη μου εδωσε αντισταμινικα και διατροφη για 7ημερες υποχρεωτικα :και αλλες 13 με προσοχη ουτε αλλατι ουτε ζαχαρη ουτε χοιρινο ουτε αυγα , ψαρια τα παντα εκτος .Δεν με νοιαζει αρκεινα περασει φαντταστειτε να μην μπορω α ξαναβαλω ενακαλσον μια φουστα ολη μερα με φορμες και πιτζαμα ειαι χαλια και ψυχολογικα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια περαστικά. Οταν ένα πρόβλημα έχει λύση, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό να σκεφτεσαι για να ξεχνάς την όποια ταλαιπωρία περασες. Υπομονή με την ρημαδο-δίαιτα και όλα καλά!!

Υ.Γ Μήπως για την αλλεργία σου δεν φταίνε τα καλσόν?????!!!!! (Με πολύ δόση χιούμορ!!)

Περαστικά βρε Βάνια μου! Το πόσο σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις.. 3 φορές έπαθα αλλεργικό σοκ! Η 3η ήταν και η χειρότερη.

Οι 2 πρώτες από τον ήλιο και η 3η από γαρίδες!

Άσε, ούτε να θυμάμαι δε θέλω. Νόμιζα ότι μου σκίζουν τη σάρκα. Είχα φαγούρα και πόνο τρελλό!

Περαστικά και αγύριστα!

ax vania mou lipame poli...ti sou ekatse xristougeniatika.

efxome na ine perastika kai grigora.kai sintoma na mporis na ntithis opos thes.simfono pos to ntisimi poles fores mas anevazi tin diathesi.

pola filia kai sto stavrouko.

βρε βανια μου ελεος αντε καντε κανεναν αγιασμο γιατι ολο κατι παθαινετε οικογενειακος, στα τσακιδια το 2009 αντε με το 2010 να βρειτε την υγεια σας!!

βανια μου περαστικα ναναι ολα...φοβερο πραγμα το αλλεργικο σοκ εγω το τρεμωω...ειχα μαι φιλη που ηταν σχεδον αλεργικη σε ολα.....καιι κουβαλουσαμε μαζι μασ κορτιζονεσ...να προσεχεισ

περαστικα βανια μου το εχω περασει και σε νιωθω!!!!!!

υπομονη και θα περασει απλα να ξερεις οτι απο εδω και μπρος πιθανον μια μικρη ευαισθησια να την εχεις

Βανθα μου κει εγω παθουσα. Και θυμαμε μια χρονια 31/12 με τρεχανε στα εφημερευον για ορο κορτιζονης. Ε ρε γλεντια. Ειχα βγαλει φουσκαλες σε ολο μου το σωμα απο το ξυσημο....

Σε αυτες τις περιπτωσεις ανα φαγουριζεσε και δεις το δερμα να κανει "σχεδια" τρεχεις σφερα σε νοσοκομειο για ορο κορτιζονης γιατι ειναι αρκετα επικινδινο!!!

Kαλημέρα και περαστικούλια και από εμένα!

Να θυμάσαι πως είναι κατι που αντιμετωπίζεται και

σύντομα θα περάσει...

Θα κάνεις τη διαιτούλα σου , θα κάνεις και λίγο υπομονή

και μετά θα ξαναφορέσεις και καλσόν και φούστες και οτι

γουστάρεις....

Και να μην σκέφτεσαι οτι μπορεί να το ξαναπάθεις...Θετικά και

δεν θα ξαναγυρίσει...

Φιλάκια στο γλυκό σου αγοράκι

δεν με πειρζει η κολοδιααιτα ιδιαιτερα ενταξει μια εβδομαδα ειναι θα περασει αλλα το γεγονος οτι δνε μπορω να πιω καφε με τη ζαχαρη μου βασικα εγω φρουκτοζη βαζω ευτυχως καια υτο θα ειναι για καμια εβδομαδα.Ββεαια μετα θα προσεχω τη διατροφη αλλα το φραπεδακι θα το πιω .Σας ευχαριστω ολες αλαλ λετε αν επαθα την αλλεργια απο τη πθερα ; δυο φορες πηγα δυο με εστειλε μαλλον αν τριτωσει θα ειναι για κακο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...