Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω περνω κατα καιρους τι θελεις να μαθεις ακριβως γιατι το χρησιμοποιεις για να σου ερθει περιοδος? εγω το χρησιμοποιω για τον προηγουμενο λογω δεν ειναι για αντισυλληψη και ειναι απο τα πιο βαρια φαρμακα με ορμονες με πολλες παρενεργειες

Δημοσίευση

maggy έγραψε:

εγω περνω κατα καιρους τι θελεις να μαθεις ακριβως γιατι το χρησιμοποιεις για να σου ερθει περιοδος? εγω το χρησιμοποιω για τον προηγουμενο λογω δεν ειναι για αντισυλληψη και ειναι απο τα πιο βαρια φαρμακα με ορμονες με πολλες παρενεργειες
maggy moy moy eipe o giatros na ta paro giati exo kafe aima meta apo periodo 17 mera shmera.ti parenergeies exoyn?
Δημοσίευση

Εγω το επαιρνα για 10 μερες 3 κύκλους γιατι μετα απο αποξεση που ε΄χα κάνει μειώθηκε πολύ το αιμα της περιόδου εβλεπα για 3 μέρες αντι 7 και υποτίθεται ότι θα πάχαινε το ενδομήτριο. Συνέπεια ήταν να έχω φρικτους πόνους όταν έβλεπα περόδο και όχ μόνο επανήλθε η περίοδος αλλα μειώθηκε στην 1.5 μέρα.

Δημοσίευση

nm0113 έγραψε:

Εγω το επαιρνα για 10 μερες 3 κύκλους γιατι μετα απο αποξεση που ε΄χα κάνει μειώθηκε πολύ το αιμα της περιόδου εβλεπα για 3 μέρες αντι 7 και υποτίθεται ότι θα πάχαινε το ενδομήτριο. Συνέπεια ήταν να έχω φρικτους πόνους όταν έβλεπα περόδο και όχ μόνο επανήλθε η περίοδος αλλα μειώθηκε στην 1.5 μέρα.
soy egrapsa pm
Δημοσίευση

Προσπαθειτε για μωρο? Η θεια μου ηταν ετσι ο γιατρος την ελεγε για οινομυωμα ή ανωμαλια του κυκλου και ηταν εγκυος τελικα και ειχε αιμοραγια χωρις να την δει τις τα ειχε δωσει απο το τηλ της ειπε κιολας δε πειραζει αλλα μεσα λεει οτι εχει παρενεργειες σε ενδεχομενο εγκυμοσυνης :dry::huh::huh:

Δημοσίευση

Kαλησπέρα. Τα πήρα τα χαπια αυτα τον Ιούλιο γιατι είχα πολλές ημέρες περίοδο με καφέ εκκρίσεις, πήγα στον γυναικολόγο μου και μου είπε να τα πάρω για 10 ημέρες και μετα ολα ήτανε μια χαρά απο τότε δεν το ξαναέπαθα.

Κακώς όμως που δεν πήγες στο ιατρείο του να σε εξετάσει. Πρέπει να πας για να δει απο τι προήλθε αυτη η διαταραχή στον κύκλο σου.

Καλά αποτελέσματα.

Δημοσίευση

γεια!εγω τα ειχα παρει πριν 7 χρονια επειδη ειχα μια κυστη στην ωοθηκη μου και δεν μου ερχοταν περιοδος.τα πηρα,μου ηρθε περιοδος χωρις καμια παρενεργια και μεχρι σημερα δεν τα εχω ξαναπαρει..μην τα παρεις αν πρωτα δεν πας στο γιατρο γιατι κι εγω ειχα αιματακι κατα τη διαρκεια του κυκλου μου και τελικα ειχα πολυποδα στη μητρα οπου εκανα αποξεση τον νοεμβριο.πηγαινε να σου κανει υπερηχο και να δεις τι θα σου πει.απο το τηλ φεξε μου και γλιστρησα... :angry: καλα αποτελεσματα.φιλακια

Δημοσίευση

καλημέρα..

Εγώ είχα πάρει μια φορά primolut Nor πριν απο 7 χρόνια ,όταν για κάποιο λόγο ήθελα να καθυστερήσω την περίοδό μου.

την ημέρα που περίμενα να αδιαθετήσω τα είχα ξεκινήσει και για 3 μέρες έπαιρνα 1 χάπι.2 μέρες μετά που τα σταμάτησα μου ήρθε και περίοδος.

Δεν τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει.Πάντως θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει και γυναικολόγο και σύμφωνα με το ιστορικό μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, όπως και δεν είχα.

Δημοσίευση

Εγώ τα επαιρνα για αρκετο καιρο στο γυμνασιο γιατι ειχα προβλημα με την περιοδο, ερχοταν καθε 19-20 μερες και επρεπε να κανονιστει. Ο γιατρος δεν ηθελε να μου δωσει αντισυλληπτικα, και μου εδωσε τα πριμολουτ. Δε θυμαμαι να μου ειχαν προκαλεσει καμια απολυτως παρενεργεια. Ξαναπηρα πριν το γαμο μου, για να μην εχω περιοδο τη μερα του γαμου. Τωρα που εσπασα το χερι μου, του ειπα να μου ξαναδωσει, επειδη περιμενα περιοδο τις πρωτες μερες του ατυχηματος που πονουσα φρικτα και δεν μπορουσα να πηγαινω καθε λιγο και λιγακι τουαλετα. Μου ειπε, ομως, οτι αν υπηρχε εστω και μία περιπτωση στο εκατομμυριο να ειμαι εγκυος, δεν μπορουσε να μου δωσει ορμονικα χαπια.

Γενικά, δεν παιρνω ποτε μα ποτε φαρμακα αν δε ρωτησω τπ γιατρο.

Δημοσίευση

d.d2005 έγραψε:

Καλημέρα maniania και καλή χρονιά!!Εγώ πήρα τα primolut για να μου έρθει περίοδος μετά από απόξεση (είχα μεγάλη καθυστέρηση)!! Και τελικά όντως μετά από 3 μέρες μου ήρθε!!!

πόσο καθυστέρησε δηλαδή; εγώ έχω 4 μήνες καθυστέρηση. Πήρα τα πριμολούτ για 2 μέρες και τίποτε, μετά cyclacur για 21 μέρες πάλι τίποτε!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ 2 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 5 Η 7 ΜΕΡΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...